nu ne putem risca, pe urma n-ai sa mai dormi noptile de dorul meu si nu pot avea asa ceva pe constiintaanjin-san scrie:o poza cu tine, asa mai in tinuta de vara (ca e cald sunt 35 de grade afara) de proba nu puteai sa pui

Moderator: anjin-san
nu ne putem risca, pe urma n-ai sa mai dormi noptile de dorul meu si nu pot avea asa ceva pe constiintaanjin-san scrie:o poza cu tine, asa mai in tinuta de vara (ca e cald sunt 35 de grade afara) de proba nu puteai sa pui
Brahma scrie::))Helga-eu-crescui-in-pozitii,sunt-la-15:P.Mai-da-mi-si-mie-din-puncte-totusi.Inca-habar-nam-ce-i-cu-ele.Iar-profilul-daca-am-inteles-bine-nu-prea-se-vede...si-eu-ma-omoram-sa-completez-diverse-spatii-libere:D
kant emir scrie:nu-mi place absolut deloc (si nu e atat de platforma cat de felul in care e configurata), nu-mi merge bine, trebuie sa ma loghez de fiecare data, ma chinui de doau-trei ori sa postez ceva
anjin-san scrie:nu-s yo ala, da tu esti asta? http://forum.hotnews.ro/index.php?showuser=5059
in schimb poza de la avatarul tizului meu, seamana enorm de mult cu frumoasa mea persoana
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator