Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
dupa ca mi-am consumat juma din zi facad numa' prosti am ajuns in sfarsit in fata monitorului avad foarte la indemana tigara si cafeaua. Asa ca ... buna dimineata la tuata lumea si bucurati-va de suare, nu mai stati la calculator!
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
dupa ce mi-am consumat juma din zi facand numa' prostii am ajuns in sfarsit in fata monitorului avand foarte la indemana cafeaua si tigara. Asa ca buna dimineatza la tuata lumea, sa aveti o zi de vis si iesiti naibi afara la suare, nu mai stati in casa!
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
Buna dimineatza, piskeshule ! Te-am rugat in repetate randuri sa nu te mai batzi cu ungurii prin baruri 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
neatza lume.....am net (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)din nou dupa doua saptamani de pauza.
Ce s-a mai intamplat p-aici? ceva interesant, vreun ban, vreo nunta?
Ce s-a mai intamplat p-aici? ceva interesant, vreun ban, vreo nunta?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
dupa o napte alba si total neodihnitoare (inca (,) casc de ma dor falcile) zic si io cu mare intarziere buna sa va fie ziua la toti
pese: I need some strong coffee, really strong!

pese: I need some strong coffee, really strong!
-
`Neatza fanclub.ro!Dupa foarte mult timp...
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma