La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
la multi ani lu older
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Aniversarile de Astazi
sin ella (3)
dej daca ia se preface ca ie zioa iei, ma prefac sio ca-i zic lamultzani
(adeca are doi - nici macar cu anii no nimerito! - ani de fanclub: multz nainte!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
sin_ella, sa iti dea Dumnezeu sanatate tie, celor dragi si tuturor persoanelor din jurul tau, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta iar ani sa faca ca sa devii mai frumoasa pe zi ce trece.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
sa fii iubita.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
looolll (apropo, oare titinutza ce mai face?). am intrat si eu sa vad pe cine felicitati aici de zor si uite surpriza
.
va multumesc pentru urarile din inima (mai ales lui sica (virgulitsa) care a luat treaba foarte in serios
), dar cum observase kant emir nu nu si nu. ziua mea e mai incolo, in vreo 3 luni si o sa implinesc nu 3 ci 30 de anisori (valeu!!!). azi sarbatorim doi ani sinelici pe fc.
la multi ani si voua!!!!

va multumesc pentru urarile din inima (mai ales lui sica (virgulitsa) care a luat treaba foarte in serios

la multi ani si voua!!!!

............................
- sin ella
deci numa vrajeala, da? cashi cu centrii cei multz si jucaushi
nare nica, il lom in primire pe urmatoru:
deci ie unicu de az, ceia ce nunem pedeca sa-l multzanim sistematic, si sa-i dorim sa aiba bafta mare la: ciuperci, calatorit si drumetzit si ofcors ca si la mueri (corfi in ajternuturi de matase, or in colibutze injghebate din lazi si saci, asta nu mai conteaza - duar sa fie si sa nu libseasca)
sa traaiesti vesel, jeorjule!
nare nica, il lom in primire pe urmatoru:
Aniversarile de Astazi
jeorj
deci ie unicu de az, ceia ce nunem pedeca sa-l multzanim sistematic, si sa-i dorim sa aiba bafta mare la: ciuperci, calatorit si drumetzit si ofcors ca si la mueri (corfi in ajternuturi de matase, or in colibutze injghebate din lazi si saci, asta nu mai conteaza - duar sa fie si sa nu libseasca)
sa traaiesti vesel, jeorjule!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
la multi ani sin ella si la multi ani jeorj!!
multi ani de asemenea andreilor si andrelelor!

multi ani de asemenea andreilor si andrelelor!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
La multi ani, Jeorj! si la o noua revedere cu bere
la multi ani, sineluto, oricind ie zioa ta !
si
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor din lumea larga, dar mai ales celor trei Andrei ai mei !
older, la multi si frumosi si fericiti ani impreuna cu norocosul tau! (e frumos?)

la multi ani, sineluto, oricind ie zioa ta !

si
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor din lumea larga, dar mai ales celor trei Andrei ai mei !
older, la multi si frumosi si fericiti ani impreuna cu norocosul tau! (e frumos?)

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
la multi ani andrei si andree! La multi ani si lui jeorj (si nu e bre scorpie, c-am iesit din scorpie de mult timp)
- FleurDuLys
- Junior Member
multam lu evribadi. da pe scurt ca acu, dupa ce m-am chefuit la serviciu ma duc sa ma chefuiesc cu familiea. iar de maine daca e posibil ma chefuiesc si cu pretenii. la multi ani la andrei si andree. pa
ps. pacha, dupa zodiacele astea cica sunt arcash. nu am alta treaba cu scorpiile decat sa le intzep:D
ps. pacha, dupa zodiacele astea cica sunt arcash. nu am alta treaba cu scorpiile decat sa le intzep:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
ma duc sa ma chefuiesc cu familiea
bre, nu uita ca famelia ta ie forumu, deci nu ne uita, da?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ejti cumva scorpie?eyewitness scrie:bre, nu uita ca famelia ta ie forumu, deci nu ne uita, da?

orcum noapte buna. ca maine(adica azi) sarbatoresc ziua romanilor prin munci, sau macar o palida copie a ideeii de munca:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma