Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
hai ca nu esti singura:) habar n-am ce m-a apucat sa merg sambata la 9 la biblioteca...
buna dimin, shaki, buna dimin forum.
am plecat ca ma asteapta o tigara, o sticla de cola si (sper) o companie placuta!
buna dimin, shaki, buna dimin forum.
am plecat ca ma asteapta o tigara, o sticla de cola si (sper) o companie placuta!
-

Daimon - Mesaje: 5074
Daïmon scrie:hai ca nu esti singura:) habar n-am ce m-a apucat sa merg sambata la 9 la biblioteca ...
buna dimi
imi fac datoria sa te anuntz k nu ie bine sa incepi cu bautele de dimineatza, rezultatele sunt catastrofale
iedit: fa-tzi ceva la nicku ala k ma seaca de fiecare data cand dau quote *p
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Buna dimineatza copii shi uameni mari zgaltzaitzi!
Bon dimine Shaki( :kiss: ), bafta la scarbici, shi Daimon( bon dimine :kiss: )nu are ce sa faca la nick, aja se intampla cu tuate nickurile care incep cu litera D, atunci cand dai quote.
Bon dimine Shaki( :kiss: ), bafta la scarbici, shi Daimon( bon dimine :kiss: )nu are ce sa faca la nick, aja se intampla cu tuate nickurile care incep cu litera D, atunci cand dai quote.

- kahlan
- Junior Member
`Neatza....ce nasol sa te culci tarziu!!Te trezesti tarziu si rupt de foame! 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-

Sydney - Junior Member
Buna dimineatza lume, sa avetzi o zi placuta fara prea multa munca !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
buna dimineata, oameni!
m-am trezit de juma' de ora....
sa aveti o zi asa cum o vreti voi. eu o vreau calduroasa si fara ploaie si vreau sa se termine bine, ca ce se intampla pe parcurs nu prea ma intereseaza.
m-am trezit de juma' de ora....
sa aveti o zi asa cum o vreti voi. eu o vreau calduroasa si fara ploaie si vreau sa se termine bine, ca ce se intampla pe parcurs nu prea ma intereseaza.
Hai sa ne mutam la mare!
-

Lu_Lu - Junior Member
Martzi...urata zi...Neatza...macar voua sa va fie frumoasa 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

am fost la scoala *p
n-are voie omu' sa fie fericit?! :yD am facut poze pentru albumul clasei si mi-au placut cum am iesit si un baiat dragutz face minuni.... :w
'Neatza inca o data, ca sa nu fiu total offtopic *p
n-are voie omu' sa fie fericit?! :yD am facut poze pentru albumul clasei si mi-au placut cum am iesit si un baiat dragutz face minuni.... :w
'Neatza inca o data, ca sa nu fiu total offtopic *p
Hai sa ne mutam la mare!
-

Lu_Lu - Junior Member
Mornin'...nici yo n-am chef de shcoala ca Jasmine, da' yo am teza shi trebe' sa ma duc 

-

Sa fie Jasmine. La mate chiar o sa am nevoie
...doar cand ma gandesc ma apuca groaza...
...doar cand ma gandesc ma apuca groaza...
-

mult succes iti dorim, Mustang :yD
cubule, au net.... daca daca ma mut pe plaja cu cine vreau eu.... nu mai am nevoie de net. asta e antidotul plictiselii.... ar acolo nu cred ca va fi loc de asa ceva
NEATZA!
cubule, au net.... daca daca ma mut pe plaja cu cine vreau eu.... nu mai am nevoie de net. asta e antidotul plictiselii.... ar acolo nu cred ca va fi loc de asa ceva
NEATZA!
Hai sa ne mutam la mare!
-

Lu_Lu - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma