Rock-ul este stare de spirit sau refugiu?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde heaven » Dum Mai 23, 2004 1:57 pm

Ma refer la mesajul lui Gabuba
heaven
Junior Member

Mesajde (oana) Psycho » Lun Mai 24, 2004 8:29 am

avetzi dreptate cu ce atzi spus mai sus....dar rocku(ca si alt gen de muzica)poate fi si calmant.......io stu medicament..........................cand am draci ascult mereu st.anger(metallica) de preferintza all in my haends........................................te elibereaza de gandu de a scapa de3 cineba (glumesc?)
, "...Through the bleak window of my soul
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
(oana) Psycho
Junior Member

Mesajde ButterCup » Vin Iun 25, 2004 11:45 am

Mai aici se filozofeaza cam mult si nu se discuta despre muzica....decat foarte putin... kiar ne credem toti Emil Cioran???
Topicu` asta...e asha cum s`a mai spus si mai devreme, destul d aberant...omu` care asculta rock are habar d muzica asta, fufa ca are un tricou roz pe care scrie 'rock rulz'...n`are habar de muzica...It`s soo easy!
ButterCup
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Iun 25, 2004 12:02 pm

pauarpaf verde, daca ai vedea posturile care nu mai exista, sterse de mozii rai :D ai lesina de ras.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde iceey » Sâm Iun 26, 2004 12:38 am

rock`ul e un mod d exprimare!
prin rock ptozi sa "tzipi" despre tot ce t deranjeaza p lumea asta (politica,razboaie,diferentele sociale etc)

ex:
Hadrian Nastase este mort,coruptie l`a sugrumat
Hadrian Nastase este mort,UE l`a executat
Hadrian Nastase este mort si`mi pare bine
mama lor d psd`isti
Colaps
light that shit, smoke that shit, pass that shit!!!
iceey
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Iun 26, 2004 7:40 am

a-nebunit lupu.

dati-i afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gaga » Lun Iun 28, 2004 8:36 am

~p cum mah sa dam afara bunatate de ionuzzzzzzzzz ~p
gaga

Mesajde basstard » Joi Iul 01, 2004 1:03 am

si al cui e ??
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Rock_girl » Joi Iul 15, 2004 4:59 pm

Ma bucur k ati deschis acest subiect pt k si yo am niste nelamuriri... expresia "rock-er adevarat" e putin trasa de par, asa cum a spus si cubu nu sunt rock-eri adevarati sau rock-eri virtuali dar yo cred k rock-er in adevaratul sens al cuvantului inseamna cel care face/creeaza muzik rock dar acum acest cuvant a luat si alt sens...sunt considerati rock-eri si cei care asculta muzik rock pt k ar fi ciudat sa se numeask ascultatori de muzik rock asa k..se numesc rock-eri desi...e cam puerila explicatia mea:D...iar faza cu lanturi tinte si alte chestii cred k este doar o chestie de suprafatza...marea majoritate se imbrak asa pt k li se pare mai interesant...
Rock_girl
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iul 15, 2004 5:01 pm

Rock_girl scrie:..e cam puerila explicatia mea

de acord cu tine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Addianna » Joi Iul 15, 2004 6:59 pm

La mine in gasca din generala mai intervenea si termenul de "FAKER" care ziceam noi ca denumeste persoanele astea care zic ca asculta rock numai pentru a-si construi o anumita imagine, se imbraca in negru din teribilism etc. Faza e ca multi care comentau despre aceste lucruri nu ascultasera in viatza lor altceva decat cateva melodii linkin park care erau difuzate pe mtv.
Addianna
Junior Member

Mesajde AndradaTheDev » Sâm Sep 10, 2005 8:27 am

Pentru unii, este o viata asa cum punk-ul este ptr. Courtney Love. Deci: nu judecati dupa cum cineva se imbraca. Judecati dupa comportament. Ca si printre sefii de afaceri sunt si oameni foarte prost crescuti, credeti-ma!
Am plecat la vot... fiindca pot. (acum in 2 tari, NAH!)

"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
AndradaTheDev
Junior Member

Mesajde Syd » Sâm Sep 10, 2005 11:23 pm

Eu cred ca e o mare diferenta intre rock ca stare de spirit si rock ca refugiu.Una e sa ai o atitudine ofensiva si alta e sa fugi.Cred ca e diferenta dintre atmosfera anilor 60 si cea de acuma.Pasiune, frustrare, atitudine ,dorinta reala de a schimba lucrurile vs. apatie, automultumire, laba ,forme fara fond..etc.
Syd
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Sep 10, 2005 11:47 pm

rocku nu e o stare de spirit. e un gen de muzica si ca orice alt gen creaza stari de spirit diferite. un om este influentat si de alte lucruri decat muzica, si toate astea combinate il definesc. e posibil s afli partial caracterul unui om dupa ce muzica asculta.. dar cam atat.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Sep 11, 2005 12:20 am

eeeeee o simpla stare de spirit, eeeeeeeeeeeeeeo
lumea fumeaza, lalala

sincer acuma

CUI II PASA DACA ROCKUL E STARE DE SPIRIT SAU REFUGIU ?

e chiar asa de greu sa ascultati muzica si gata, fara sa va puneti intrebari inutile la care oricum nu o sa gasiti raspuns ?
whatever

Mesajde anarhyaavapk » Dum Sep 11, 2005 7:49 pm

rockul e un gen de muzik si atat....in schimb nu stiu eu una il consider si un mic refugiu....atunci cand am o stare de simt ca mor si cred ca nu am pe nimeni in jur ascult ceva si am alta stare ma simt mult mai bine....dar o stare de spirit nu stiu ...maybe :x
ScAnDaL
anarhyaavapk
Junior Member

Mesajde Syd » Mar Sep 13, 2005 12:05 am

bine...m-am hotarat sa nu-mi mai pun intrebari inutile ca si asa nu gasesc raspuns,nu stiu care is alea asa ca nu o sa-mi mai pun nici un fel de intrebari...si daca Rockul nu e decat un (alt) gen de muzica, n-am sa mai am treaba cu cei care asculta manele ca si astea sunt tot un gen de muzica.Si parca atunci cand n-ai pe nimeni in jur, toti prietenii te-au parasit, dusmanii se-aduna si te dore inima parca o manea te unje la suflet.
*utui,daca asta ii muzica rock imi bag * ula in el.Inseamna ca pt mine Led Zeppelin, Pink Floyd, Jefferson Airplane, Soundgarden, Radiohead,Pj Harvey(...etc) nu-mi spun mai mult si nu inseamna mai mult decat Gutza sau Adrian pt tampitii care ii asculta.
Rockul poate fi refugiu dar nu asta il defineste.Cat timp oamenii nu stiu ce-i ala Rock nu ma mira ca exista formatii "rock" ca vita de vie,voltaj si vama veche....si alte crime de-astea care atata au mimat rock-ul si i-au exploatat imaginea ca acuma nici nu mai stim cum arata el realitate. :a:
Syd
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Sep 13, 2005 1:09 am

pentru 36 de ani ai o gandire cam limitata.
whatever

Mesajde Morrison » Mar Sep 13, 2005 4:50 am

Syd cred ca esti asa bucuros ca avem si noi pe Ozzy al nostru in postura lui Gutza. Are reality show pe prima tv. misto nu ?
manele live la tv in prime-time
BAGAMI-AS BOCANCII IN PRIMA TV
Cocalar TV
METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | [email="contact@metalehad.ro"]contact@metalhead.ro[/email]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002
Morrison
Junior Member

Mesajde MST3000 » Mar Sep 13, 2005 5:57 am

Oricum Prima nu se compara cu Pro Tv unde manelele sau manelistii is prezenti 24/7
MST3000
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 13, 2005 7:06 am

evident ca rocku este un refugiu

prietenu meu sandu si-a deschis o mica carciuma langa circ care se numeste sinplu si sugestiv "rock". dupa o zi istovituare la biuro unde gaga ma copleseste cu gagaizmele pe ym, sinpatica nu se dezlipeste de kant emir, ramuna nu ia muje si fane posteaza in finlandeza pe sugestii si reclamatii, ma duc la rock, m-ased la masa si comand o bere. dupa ce-o termin, apare sandu si intreaba: --mai vrei una? dupa cea de-a doa bere, tuate necazurile, tuate framantarile care m-au macinat psihic in zioa aia dispar ca prin minune lasand locu unei satisfactii interioare care intotdeauna ma determina sa comand si-a treia bere. deja de la a 4a bere uit si de gaga si de sinpatica si de ramuna si de fane si de fc.

deci da, "rocku" este un refugiu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Sep 13, 2005 8:31 am

sid scrie:Cat timp oamenii nu stiu ce-i ala Rock

Fireste care tu stii da nu zici la nime, e ca o masonerie asa rock-ul asta, numa initiatii ii stiu secretele, nu?

Dragii mei postatori, asta devine subiect de kterinca si aberatii sau ma insel eu?
gaga

Mesajde Syd » Mar Sep 13, 2005 8:32 pm

Nu, mai gagautza.Nu e numai pentru initiati,da nu-mi spune nici ca e pentru adolescentele care asculta Him doar pentru ca le place de solist,sau baietii cu tricou cu Korn si cu lesa de caine agatata de blugi pentru ca asa e cool si care asculta rock doar din teribilism.
...
pai noi ne meritam gutzele pe care le avem, si pe Ozzy pe care nu-l avem.Nu m-as mira sa aud ca gutza preda la Conservator...dansul din buric sau cine stie ce.
Eu m-am tot straduit aici sa spun ca Rockul NU e DOAR refugiu.Se pune prea mult baza pe latura asta.Rockul poate reprezenta stari de spirit ale unei anumite perioade sau anumitor grupuri de persoane,puncte de vedere diferite, alternative care sa duca la o schimbare.Pentru ca muzica poate schimba un mod de a gandi, iar daca gandim altfel actionam altfel.

ps.n-am 36 de ani.Si e ciudat sa-mi zica ca am o gandire limitata cineva la care i-a incaput tot ce avea de spus intr-un singur rand.
Syd
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Sep 13, 2005 10:10 pm

in fine, ai, nu ai 36 de ani, nu asta era ideea.
Syd, eu ascult zgomote.Sunt bolnav psihic. Pentru mine refugiu e atunci cand imi pun castile pe urechi si dau melodiile lui Merzbow la maxim. Ar trebui sa ma ignori. Scriu in propozitii scurte. Multumesc.

si ce am scris eu in randul ala de care zici tu, care probabil ca E 3 randuri sau ceva, e mult mai comprehensiv decat ceea ce scrii tu de 98235 de mesaje incoace :D

peseu - clar e deja subiect de katerinca si aberatii. Eu as sustine mutarea sa acolo, ca e prea fain ca sa fie inchis.
whatever

Mesajde gaga » Mie Sep 14, 2005 7:53 am

cineva la care i-a incaput tot ce avea de spus intr-un singur rand.

acel cineva scrie corect romaneste :D

ok whatevar si asa geme rock-ul de astfel de subiecte, unul l-a enervat mai deunazi chiar pe marele administrator vali zoso asa ca ... la kterinci cu el :D
gaga

Mesajde whatever » Mie Sep 14, 2005 6:23 pm

multam de intelegere Dana, eu acuma abia astept sa vina Syd sa imi zica ca isi daduse seama ca sunt dereglat psihic :D
whatever

Mesajde cora » Lun Oct 24, 2005 4:58 pm

apropo de "rocker suparat"
am auzit o povestioara in vama inainte de stuf .
Cica s-au luat doi mititei artagosi la bataie din cauza da preferinte "rockeristice" diferite. Si apare unu de-ala 2/2 cu creasta de 20 de centi si cu o pentagrama mare tatuata pe piept si multe alte tatuaje pe brate si ii ia pe amandoi de cap si ii desparte. si gata
pentru absolut oricine in lumea asta rockul este un gen de muzica. pentru unii mai reprezinta si altceva.

Pentru cei care se intretin cu ajutorul lui si pentru cei pe care ii intretin parintii poate fi un mod de viata.

Pentru altii care habar n-au incotro s-o apuce poate fi un refugiu, o odentitate aparenta.

Lanturile si tintele au facut parte din recuzita multora in drumul spre maturizare (personala si muzicala). Unii de geaba ca tot la britney s-au intors. Fiecare cum pricepe si cum ii place.

O prietena veche cu care nu mai am tangente de cativa ani buni a avut o reactie ... cand fredonam luna amara: cora, tie iti plac astea?da rocku' nu mai e la moda. Ce nashpa.
Tipa trecuse de la perioada Him la perioada eminem, beyonce(sau cum se scrie),etc.

Asta da mod eronat de a percepe notinea de rocker si mai sant astfel cateva. Dar cele mai multe sunt relative si pot duce in final la ceva bun.

Cat despre supranumitii pokemoni...unii cresc, altii ca prietena mea renunta

si totusi nu trebuie sa judecam pe numeni, fiecare cum poate
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Sa vezi ce n-ai sa poti sa iei
Cu mana ta de piatra
cora
Junior Member

Mesajde cora » Lun Oct 24, 2005 4:59 pm

mama cat an scris
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Sa vezi ce n-ai sa poti sa iei
Cu mana ta de piatra
cora
Junior Member

Mesajde Ramuna » Lun Oct 24, 2005 7:13 pm

am o colega care chiar considera rockul un refugiu... tipa se interiorizeaza super mult, nu mai vb cu nimeni, a devenit super violenta si nu mai e aceeasi... nu imi plac rockerii ( care asculta disperati numai rock, care arata jalnic doar fiindca se cred cool, care scuipa lumea pe strada doar pt ca sunt mai violenti datorita muzicii pe care o asc, care se bazeaza pe " god does not exist" si care cred ca daca se aduna toti in aceeasi oala lumea e a lor ) ... ascult si eu rock, nu de-ala salbatic, dar sunt cateva balade rock care imi plac la nebunie....
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Oct 24, 2005 8:02 pm

nu imi plac rockerii ( care asculta disperati numai rock, care arata jalnic doar fiindca se cred cool, care scuipa lumea pe strada doar pt ca sunt mai violenti datorita muzicii pe care o asc, care se bazeaza pe " god does not exist" si care cred ca daca se aduna toti in aceeasi oala lumea e a lor )

Ramuna, ceea ce descrii tu acolo n-are nici o treaba cu rockerii. Nici pustanii de 12 ani care asculta Cradle nu se incadreaza in definitia ta d'acolo.
ascult si eu rock, nu de-ala salbatic, dar sunt cateva balade rock care imi plac la nebunie....

bon jovi, guns'n'roses, metallica, aerosmith? deci nu, nu asculti rock. mai bine spuneai ca iti plac doar cateva balade si pace.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma