Voi(baietii) stiti,de fapt, ce vor femeile in pat??

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde andreea_dura » Lun Ian 10, 2005 4:24 am

Mai baieti...Eu stiu cam ce vreti voi dar as fi vrut sa va mai dati si voi cu parerea ca sa stiu cum as putea fi mai buna.
andreea_dura
Junior Member

Mesajde andreea_dura » Lun Ian 10, 2005 4:28 am

De fapt voi(baietii) stiti cand o fata vrea sex sau dragoste?
andreea_dura
Junior Member

Mesajde andreea_dura » Lun Ian 10, 2005 4:30 am

Nu conteaza pula.Conteaza cum o folosesti.Daca sti s-o folosesti si cat.
andreea_dura
Junior Member

Mesajde Invincible » Lun Ian 10, 2005 7:26 pm

Am o gramada de questii in compu asta, dar ca sa raman in tema cu ce am postat mai sus... voi scrie despre...

Andreea.. sa nu uiti sa imi dai nota la capitolu' asta.

SPUNE-I CA ESTE FRUMOASA

Multe femei sunt rusinoase cand vine vorba de corpul lor. Chiar daca ai langa tine in pat cea mai superba tipa de pe pamant, ea o sa se ingrijoreze ce parere ai tu despre corpul ei. Spune-i ca este frumoasa, spune-i care parti ale corpului itzi plac cel mai mult, spune-i orice, dar fa-o sa creada destul de mult ca sa te lase jos intre picioarele ei.
Acum opreste-te si priveste ceea ce vezi. Frumos, nu? Nimic nu o face pe femeie mai unica decat "pasarica" ei. Eu stiu. Am vazut destule. Vin in marimi, culori si forme diferite, unele sunt mici inauntru ca obrajorii la o fetita mica si altele au niste buze subtiri si lucioase care parca ies afara si te poftesc sa intri. Unele au par des ca o blana si altele sunt acoperite cu un strat de fire de par transparent. Apreciaza calitatile unice ale femeii tale si spune-i ce o face speciala.

VORBESTE DESPRE EA
Femeile au un simt verbal mai bun decat barbatii, in special in timp ce fac dragoste. De asemenea raspund mai des la dragostea verbala, ceea ce inseamna ca cu cat vorbesti mai mult cu ea, cu atat mai usor o sa-i vina sa-si dea drumul. Asa ca in tot timpul in care atingi sau freci pasarica ei minunata, vorbeste-i despre ea.
Acum priveste din nou. Usor trage buzele la o parte si priveste buzele din interior, chiar linge-le daca vrei. Acum, departeaza pasarica pana gasesti clitorisul. Femeile au clitorisul in toate marimile posibile, asa cum barbatii au marimi diferite ale penisului. Asta nu inseamna nimic in comparatie cu capacitatea ei de a ajunge la orgasm.

CONSTRUIESTE

Cand atingi pasarica unei femei, asigurate ca degetul tau este ud. Poti sa-l lingi sau umezesti cu sucul din interiorul ei. Fii sigur, dar fii foarte sigur, sa-l umezesti inainte de-a o atinge pe clitoris deoarece el (clitorisul) nu contine un suc propriu si este extrem de sensibil. Degetul tau o sa se lipeasca de el si asta o s-o doara. Dar nu vrei sa-i atingi clitorisul inca! Avem de cladit, mai avem de mers mult pana la asta. Inainte de a fii excitata, clitorisul ei este foarte delicat de manuit.
Apropie-te de pasarica ei usor. Femeile, chiar si multi barbati, le place sa fie tachinati. Partea interioara a mijlocului ei este cea mai tandra zona. Linge, saruta, fa forme cu varful limbii. Apropie-te mult de pasarica ei, si apoi fugi de acolo. Las-o sa anticipeze.
Acum linge acolo unde piciorul se intersecteaza cu pasarica. Freaca-ti buzele peste zona ei pubiana fara sa apesi foarte mult. Dupa ce ajungi la faza in care ea nu mai sta locului si se forteaza sa ajunga mai aproape de tine, atunci puneti buzele pe zona parului pubian.
Sarut-o usor, si apoi mai puternic. Acum foloseste-te de limba ca sa separi buzele, si cand ea se deschide, plimbati limba in sus si in jos intre buzele exterioare ale pasaricii. Usor desfai picioarele cu ajoturul mainilor. Tot ceea ce urmeaza sa faci cu o femeie trebuie sa faci foarte usor.
Fu**-o cu limba. Acest lucru se simte divin. O tachineaza groaznic deoarece cam de acum ea ar vrea ceva atentie asupra clitorisul ei. Ia priveste. Vezi daca clitorisul s-a intarit si a iesit de sub acoperisul sau. Daca e asa atunci linge-l. Daca nu-l vezi inca, s-ar putea sa te astepte dedesupt. Asa ca adu-ti limba deasupra si cauta clitorisul. Poate de abia o sa-i simti prezenta. Dar chiar daca nu simti decat ceva mic cat o perla, poti sa-l faci sa creasca lingand si sugand pielea cere-l acopera. Linge mai tare acum si apasa inauntru ei.

FETELE CARE INNEBUNESC DE-A BINELEA

Usor trage buzele pasaricii la o parte si plimbati limba inspre clitoris, chiar daca este sau nu acoperit. Fa-o repede. Cand simti ca se apropie de orgasm, fa-ti buzele ca un O si ia clitorisul in gura. Incepe sa-l sugi usor si priveste partenera sa-i vezi reactiile. Daca suporta, incepe sa sugi mai tare. Daca ii place suge si mai tare. Mergi dupa ea.

Daca isi ridica pelvisul in aer din cauza tensiunii orgasmului, misca-te cu ea, nu te lupta cu ea. Tine-te bine, si nu scapa clistorisul din gura ta fierbinte. Nu-i da drumul. Asta o sa spuna si ea: Nu te opri!!! Nu te opri niciodata!! De obicei barbatii se opresc prea repede.Las-o pe ea sa-ti spuna cand este gata.
Ca orice altceva care merita, trebuie sa o inveti ca la carte. Cunosc un prieten care nu stie sa fu**, pur si simplu nu le are, dar stie cum sa manance pasaricile cum nimeni altcineva si niciodata nu a avut probleme cu intalnirile. Fetele pur si simplu fug dupa el.

LASA-TI DEGETELE SA FACA...

Acum inapoi la sectiunea "cum sa mananci pasarici"... Mai este un lucru care poti sa-l faci ca sa intensifice placerea femeii. Poti s-o fu** cu degetul in timp ce ii oferi talentele tale de lins si supt. Mai devreme sau mai tarziu o sa-i placa. In plus la zonele erogene din imprejurul clitorisului, o femeie are o alta zona extrem de sensibila, "acoperisul" vaginului. De aceasta zona te freci cand o fu**. Pai, cum penisul tau este destul de departe de gura ta, degetele tale o sa trebuiasca sa faca treaba.
Ia doua degete. Unul e prea putin si trei este prea lat si nu poti sa bagi prea mult. Asigura-te ca sunt ude ca sa nu o iriti. Lasa-le sa alunece inauntru, usor la inceput, apoi ceva mai repede. Misca-te in mod ritmic. Mareste viteza numai daca vrea ea. Asculta-i respiratia.

INCEARCA SA O CUNOSTI

O sa te lase sa stii ce ai de facut. Daca ii sugi clitorisul si te misti cu degetele in acelasi timp, o sa-i oferi mai multa stimulare decat ii poti oferi doar cu penisul tau. Asa ca fii sigur ca in acest fel o s-o aduci pe cele mai inalte culmi. Daca exista vreo indoiala, incearca sa-i gasesti simptomele. Fiecare femeie este unica. Poate ca dupa ce ai incercat sa faci ceea ce ai citit aici, fata sa inceapa sa se inroseasca sau sa tremure. Incearca sa o cunosti, sa-i gasesti simptomele si in asa fel o sa devii un amant mult mai sensibil.
Cand incepe sa aiba orgasmul, pentru numele lui Dumnezeu, nu da drumul la acel clitoris. Stai acolo pana se termina. Cand se termina primul orgasm, apasa-ti limba sub clitoris, lasandu-ti buzele deasupra. Misca-ti limba intr-o miscare du-te vino. Daca ai si degetele inauntru, misca-le putin, usor, acum toate zonele sunt extrem de sensibile.

Daca itzi joci rolul cum trebuie, poti sa-i oferi orgasme multiple. O femeie sta excitata o ora intreaga dupa ce a avut un orgasm. Ai idee ce efect ai avea asupra unei femei careia i-ai daruit 56 de orgasme? Ar fii toata a ta pentru cat timp ai vrea tu.

NU O LASA SINGURA

Ultimul sfat pe care il mai am este: Dupa ce ai facut-o sa vina, ai facut-o sclava ta dandu-i cea mai buna partida de sex oral, nu o lasa singura. Vorbeste cu ea, mangaie corpul ei, si atinge-i sanii tandru. Continua sa faci dragoste cu ea in liniste, pana ea se linisteste (revine pe pamant). Un barbat isi poate da drumul si se poate culca secunda urmatoare fara sa simta nimic. Dar o femeie prin natura ei are nevoie de ceva sensibilitate de la iubitul ei, in acele prime momente dupa sex.
Invincible

Mesajde andreea_dura » Mar Ian 11, 2005 1:35 am

May May. Asta da raspuns.Ce pot sa mai zic....:d.Ai foarte mare dreptate.Cam la asta ma asteptam de la un baiat.Dar problema este ca sunt putini baieti care stiu chestiile astea.Ar trebui sa invete totzi sa faca chestiile astea.
andreea_dura
Junior Member

Mesajde Daimon » Mar Ian 11, 2005 3:31 am

auzi.. dar tu stii ce vrei de fapt.. ca la un moment dat si asta poate deveni o problema...
Daimon

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 11:18 am

oaaaa ! mijto sujetu ! shi eo care credeam ca tot ce vrea o gagica in pat ie firmituri shi cutii guale de bere. multzam ca miatz deshchis oichii. totushi, mai am oareshce nelamuriri:

unu: de cate ori te-ai aplecat ca sa itzi dai seama de treaba asta:

Invincible scrie:Pai, cum penisul tau este destul de departe de gura ta,

shi numaru be:

Invincible scrie:Ia doua degete. Unul e prea putin si trei este prea lat [...]

deci cuuuuuuuuum ? de unde iau degetele alea ? shi iau doo lafel ? sau diferite ? de la maini diferite ? de la membre diferite ? de la mai multe persuane ? vorbim de degete umane aci ? sa puate shi de animale ? shi cum adica unu ie prea putzin ? prea putzin pentru ce ? io zic ca zero ie prea putzin. unu ie totushi ceva. shi cum adica trei ie prea lat ? despre care chilu meu de deget vorbeshti tu aci ?

deci uite ce cred eo: ca tu defabt ai nejte degete de porc. shi cand o sa ajungi satz bagi trebile alea in vro inconshtienta, o sa faca aia piftie la pasarica. shi in cazu asta, singuru lucru de care o sa aiba nevoie la pat ie un borcan de mushtar.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Invincible » Mar Ian 11, 2005 12:56 pm

maaaamaa.... noapteo... esti beton mai...
hai sa te-ndrum.
Pai, cum penisul tau este destul de departe de gura ta,

Adek tu fiind cu gura la pasarica, nu cred c-ai putea sa bagi si penisul, asa ca bagi un inlocuitor, asta daca n-ai fi frun fachir.
Spre deosebire de tine eu pot sa si calculez mintal.

la treaba cu destele uite cum obtii destele alea: intoarce capul la stanga cat poti tu de mult... asa.... apoi te uiti in jos. O sa vezi o chestie dreapta care se poate indoi in mai multe locuri. Niste prosti care n-aveau altceva mai bun de facut, au numit prima portiune pe care o vezi (aia de la barba ta pana la prima indoitura)- humerus. I-au dat nume si celei de-a doua portiuni pe care o vezi intre prima si a II-a indoitura si alorlalte questii care urmeaza dupa a doua indoitura si tot asa pana ramanem fara indoituri, da nu ma apuc sa ti le zic pe toate ca eu nu ma iau dupa prosti. Toate questiile aste formeaza impreuna o questie careia eu ii zic mana.
Asa... deci suntem la a II-a indoitura... mergi cu privirea pana spre capat pana dai de 5 questii raschirate pe care eu, om destept le numesc deshte! Ce zici? nu mai vezi nici o questie raschirata? Atunci trecem la planu' B. Repetam operatiunea de la inceput, da de data asta te uiti inspre dreapta. Le-ai gasit? Da?! Ups! Mai departe... faci o pereche de deste (al 2-lea desti cu al 3-lea desti sau al 3-lea desti cu al 4-lea desti). Ti-as recomanda prima varianta (al 2-lea desti cu al 3-lea desti).
Daca nici acu n-ai priceput du-te la sertarul in care tii tu pistolul... nuuu.. nu pistolul cu apa ci ala care scuipa foc, ia-l in mana sanatoasa si du-l la tampla (a dreapta), pune destele alea de care te-am invatzat pe tragaci si strange din toate destele mainii sanatoase cat poti tu de tare ca o sa pricepi sigur...
Invincible

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 1:04 pm

deci ma uit in stanga, dup'aia in jos shi vad o treaba care senduaie. OK ! exista ! merg mai departe cu privirea shi intr'adevar vad cinci chestii rasfirate. iarashi OK. fac o pereche din al doilea cu al treilea. OK ! auz bai perversu dracu, tu vrei sai bag caloriferu'n pizda la o femeie ?

neatza

Mesajde Invincible » Mar Ian 11, 2005 1:15 pm

Toate questiile aste formeaza impreuna o questie careia eu ii zic mana.

gata.. gata.. da fuga la sertar.
Invincible

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 1:22 pm

eo cre'ca dejtele tale formeaza inpreuna o chestie careia tu ii zici "iubito"

neatza

Mesajde Publius » Mar Ian 11, 2005 1:37 pm

Neatza, io nu stiam ca ai pistol in sertar. Sa stii ca nu mai vin in vizita ca mi-e frica.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 1:38 pm

nam pistol bre, am AKM. shtia iel ceva....

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Ian 11, 2005 1:44 pm

andreea dura , avertisment pentru 4 posturi consecutive. exista butonu edit pentru completari ulterioare.

scuze de intrerupere
continuati va rog cu dejte, pistuale si akaemuri, chiar devine interesant :)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 1:51 pm

eu zic ca femeilor le place sa se simta relaxate in pat, sa poata sa si satisfeca fiecare fantezie si fiecare gand fara teama ...
trebuie sa se simta frumoase , fiecare in felul ei poate face minuni...trebuie doar putina rabdare si incredere
gata ca incep sa aberez:D
don t hate me....
shakti

Mesajde theOffender » Mar Ian 11, 2005 1:55 pm

eu zic ca postul de mai sus e o transpiranta shi aluziva innuendo la adresa cuiva pe care noi il zarim shi nu ie. acuma devine shi mai interesant.

e un preludiu fin, de s-agita lumea in tribune ~p
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 1:58 pm

pai shi cum dracu sa se relaxeze cand vine unu ca breivhart ala de mai sus shi-i introduce aparatura tehnico-sanitara pe unde apuca ?

neatza

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 2:03 pm

si aparatura tehnico - sanitara poate devenii relaxanta in anumite situatii:D
don t hate me....
shakti

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 2:05 pm

shakti, ia dezvolta tu ideia cu relaxarea tehnico-sanitara, folosind in expozeuu tau caloriferu. sunt tare curios.

neatza

Mesajde weed13 » Mar Ian 11, 2005 2:05 pm

si uite cum aflu io cel putin etimologia cuvantului pippo. de la pipa, care ie un obiect daca nu tehnic, cel putin sanitar.
weed13

Mesajde Publius » Mar Ian 11, 2005 2:06 pm

deci io am o nelamurire. sau ceva. nenea asta daca are doo minuri, ie bigam sau cum?

shakti: asa e la inceput, te tii de minuta si inainte si dupa, citeodata si in timp ce. dup'aia...eh - iti explic io cum devine chestia altadata ca iar ma buseste plinsu' :yD
And the girls say
Publius
Junior Member

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 2:07 pm

neatza scrie:shakti, ia dezvolta tu ideia cu relaxarea tehnico-sanitara, folosind in expozeuu tau caloriferu. sunt tare curios.

mai neatz te credeam cu mai multa imaginatie , daca te limitezi doar la calorifer ma dezamagesti
cat despre pippo...trebuie sa mai cauti semnificatia...esti cam departe
don t hate me....
shakti

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 2:10 pm

de ce sa te dezamagesc ? eo vreau sa shtiu cu caloriferu. dupa ce imi zici cu ala, po sa dezvoltzi shi cu restu ce mai are omu pe langa casa omului.

neatza

Mesajde weed13 » Mar Ian 11, 2005 2:13 pm

are vreo legatura cu incidentu de la casa alba dintre clinton si levinschi? sunteti fani ai celor doi? gugalu az nu tine cu mie, si chiar as vrea sa fiu elucidat, ca de cand ma asteapta o bere, si nu pot pleca, ca nu am cu ce ma lauda la prietenii mei...
weed13

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 2:15 pm

mai , mai nu zic din casa ...si mai ales, nu vand idei ,foloseste ti si tu capushorul ala si o sa descoperi cateva lucruri. oricum nu stiu la ce ti ar folosi tie caloriferul
cand aflu iti trimit un pm sa te destept si pe tine:D
don t hate me....
shakti

Mesajde piskeshu » Mar Ian 11, 2005 2:16 pm

Daca ai calorifer d-ala vechi de fonta, te dezbraci, te pui cu curu' pe-un segment d-ala si te tot freci pana termini sau poti sa-l rogi pa iubit sa te hatzane iel ca sa participe si iel cu ceva.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde shakti » Mar Ian 11, 2005 2:21 pm

uite neatza ca piskeshu te ajuta , bravo ...mai au si altii idei?

weed mai cauta , nu sunt pro america asa ca nu vreau sa le urmez exemplul in nici un fel
don t hate me....
shakti

Mesajde neatza » Mar Ian 11, 2005 2:25 pm

shi daca te enerveaza vrunu shi-l dai cu capu de calorifer, nu iesht mai relaxat dup'aia ?

neatza

Mesajde Publius » Mar Ian 11, 2005 2:25 pm

1. Bettina was a servant on a farm, in love with the shepherd Pippo
2. http://www.sanrio.co.jp/english/characters/pippo/kp01.html

eu inclin spre 2. :yD
And the girls say
Publius
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Ian 11, 2005 2:28 pm

publius, uid, pierdetz, shanume esentzialul, este vorba de pippo & kado.
deci, http://www.probeernu.nl/item.php?bladkado&dbs&item=224
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma