Stimati tovarasi, ne-am adunat aicea...
Moderator: anjin-san
-
weed13 - Mesaje: 1868
cum am ramas shi cu abonamentu vechi in retea, am ales cel mai mic rau shi am trecut pe rds. lu evolva, multe urari de integrare definitiva in (m)UE
shi de la katzy aceleashi, k vad k nu raspunde pe ysau.

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
dupa o scurta gugaleala am revenit:
May the snails devour his corpse And the rains do harm worse May the devil sweep the astral creatures soon!
May the snails devour his corpse And the rains do harm worse May the devil sweep the astral creatures soon!

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
mue cu tona Bellsouth cu tot cu al lor FastAccess DSL Extreme cu tot... nu numa ca aproape in fiecare seara imi pica conectia mai rau ca la dial-up da in unele zile tre sa stau si cate 5 minute sa downloadez o mel... deci inca odata M-U-I-E!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
m-a rugat Amaterasu sa transmit cate ceva celor de la RDS, cred ca cel mai bine e sa fie cu propriile ei cuvinte:D
adaog ca ma alatur si eu acelorasi urari de bine...
ps multumiri userului care mi-a trimis link catre acest loc
adaog ca ma alatur si eu acelorasi urari de bine...
Amaterasu scrie:
...despre ce e vorba.
MUIE RDS
[color=black][size=75]
[/color][/size]
ps multumiri userului care mi-a trimis link catre acest loc
-
Daimon - Mesaje: 5074
daimone, o mica rectificare, muierds este marca inregistrata deja deci ca sa fie corect trebe sa spui MUIE MUIERDS
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci da. fara numar, fara numar faranumarfaranumarfaranumarfaranumar de la Amaterasu userul minune pt MUIERDS (c)! MUIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
mi-au distrus ziua... :cry:
mi-au distrus ziua... :cry:
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
pe strada ta, to'arasha, dar sunt multi altii in suferinta. sa fim solidari to'rasha. ce daca mie imi merge netu.. poate ca fratelui meu MIG (ca tot ie pe tread acum:D ) nu-i merge asa de bine si e nervos decida [email="M@@#%$%"]M@@#%$%[/email] orice provider aveti si va face probleme!!!
-
bine bre cum zici tu. decat militian mai bine soldat, decat caine mai bine oaie:D (sa bata POLI pe Steaua si Arges pe dinamo)
-
-
weed13 - Mesaje: 1868
nocturna scrie:
stimatzi to'arashi, tzin sa va anuntz ca rdsu' merge brici ! [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
asa bre rasuceste cutitu in rana.. asa! brava!

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Oho, asha am fost toti la inceput. Fericiti, "wow! merge bine! fantastic, incredibil, trag cu 200 de kb/s" si cu timpul s-a dus dreaq tot, asha ca am ajuns la eterna concluzie:
M**E MEDIASAT!!
Pt. ca odc-ul vietzii e mort!!
M**E MEDIASAT!!
Pt. ca odc-ul vietzii e mort!!

-
Love2Fly - Junior Member
Bre....nu vreau sa fiu gica-contra....dar FORTZA EVOLVA. FORTZA ALTFELNET...PATRICK RULZ
aaa.....muie aaaaaa dinamo

aaa.....muie aaaaaa dinamo
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ah...si apropo...ca vad ca se comunica viteze...nu vreau sa fiu nasol...dar de pe extern trag incepand cu 50k pana la 300....pe intern incepand cu 500 pana la un mega...iar pe dc de la 1 mega jumate pana pe la 8,9
Ah..ultima oara cand m-am laudat nu mi-a mers netu o luna....

Ah..ultima oara cand m-am laudat nu mi-a mers netu o luna....

-
cutuma© - Mesaje: 3047
- _Matei_
M**E Mediasat impreuna cu Euroweb...cica GARANTAT 50 kbs...si mie imi mere cu 16-30 MAXIM .... un sincer muie din toata inima...
Si muie si Evolvei si abonatilor cu gura mare care ii lauda ca sunt cei mai buni, cand externul lor d'abea isi misca hoitul fara proxyuri !
Si muie si Evolvei si abonatilor cu gura mare care ii lauda ca sunt cei mai buni, cand externul lor d'abea isi misca hoitul fara proxyuri !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
mue evolva mue evolva mue evolva mue evolva mue evolva mue evolva, extraordinara de multa mue evolva
in cateva minute sper sa se rezolve, k sa apara shi donshuara christina sa certifice k asha ie. oricum, celor care se tot plang de rds, le doresc evolva
in cateva minute sper sa se rezolve, k sa apara shi donshuara christina sa certifice k asha ie. oricum, celor care se tot plang de rds, le doresc evolva
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
muie la ce vreti voi
io inca ma bucur de reteaua de net din camin, care merge super
a inceput sa devina eveniment cand pica
io inca ma bucur de reteaua de net din camin, care merge super
a inceput sa devina eveniment cand pica

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma