Bongiorno people? Qu'est qou you do senor&senorita( intelegem pluralul, da?:)..
Da Daimon, felicitari. Mi-ai luat vb si putini o fac. Chiar azi am dorit sa scriu despre parfumuri...Intr-adevar si parfumurile se clasifica in functie de anotimp, dar nu intru in detaliu pt fiecare anotim ce anume sa folositi pt ca nu cred ca multi dintre voi isi permit 10 de parfmuri. Is multe, dupa starea noastra putem folosi un parfum, dupa anotimp. Mai ales cand ploua imi place mie. Stiti ce senzual face o femeie uda in camsa si mulata pe ea, intr-o fusta si cu forme voluptuoase plus un parfum atipit pe trupul ei ce-l inconjoara si isi lasa amprenta pe simtul olfactiv incat te ameteste si zbori spre LUNA. Nu ma iau de Organza pt femei de la Givency sau ANGel( care intr-un timp era cel mai scum parfum). In fine..
Fiecare dintre noi trebuie (sau ne-am gasit) un parfum care ne reprezinta., La mine este PIERRE CARDIN (REVELATION). Denota un stil romantic cu tonuri sensibile. Un parfum cu amprenta persistenta ...
MAi, nu stiu, unii au impresia ca Emporio Armani sau Giorgio Armani, Calvin Klein reprezinta parfumuri forte. Toata lumea foloseste mai ales dintre barbati Aqua di Gio. Dragii mei, e apa pura acel parfum. Mai bine merge Emporio. SI e o stereotipie a barbatilor sa fie parfumati cu acest parfum. Hai sa zicem "Black" de la ei mai merge, dar sa lasam Armani. Slabuta firma pt parfumuri. Clavin Klein incearca Truth si vezi cum e. BVLAGARI sa nu incercati Aqua. E bun din punct de vedere persistent, dar nu ca miros. Seamna cu Aqua di Gio, un miros sec si "masculin eronat", prost parfum. Altul... ceva mai bun. Cele mai bune parfumuri si recomandate sunt de la Chanel, Christian Dior.
Sunt si altele de la Givency( am scris bine, sper) Aici femeile folosesc Organza, eul il recunosc:) Este specific. Sau Miracle de la Lancome. SUtn f. multe parfumuri, imi este dificil sa ma pronunt ce vi s-ar potrivi ca nu va stiu temperamentul si nu cunosc multe parfumuri.
Dar acum ma iau de general.
Incepem cu Femeile sa fiu cavaler desi n-ar trebui. Moda ar trebui schimbata..in fine.
Majoritatea femeilor folosesc Dolce&Gabanna blue light sau fira lor. Ciar mi s-a intamplat o data. Sa va povestesc ce a facut Gigi si alt barbat mai putin. Eram intr-un net si la un moment dat trece o tipa si mi-a zburat la nasuc..BUn, pe asta o opresc. Zis si facut. Trece a 2 oara sa isi achite nota la net si o opresc. " Nu te supara pot sa te intreb ceva..sigur ca da...respectiva..As dori si eu sa imi testez simtul olfactiv.. Nu cumva D&G blue light....sta 20'' si ma priveste in ochi. I-am cauzat o stare de inertie. Apoi imprevizibil zameste si imi spune este tare. Intr-un cuvant a dorit sa zica. Nici un barbat nu m-a complimentat precum tu. General pt femeie vorbind acest gen de "deconspirare" le place si este un compliment pt ele. pt ca nu multi barbati nu prea cunosc parfumurile de femei ( 1 marca, 2) la miros ma refer . A plecat tipa si precis ziua respectiva a fost una placuta. Cred ca si azi si-a amintit.
A mai fost o faza dar cu o colega (fosta) care imi eram antipatic (asa cum li-s la unii de pe forum) si aveam polemici. Intr-o zi eram afara si i-am spus atat doar: "Foreway Avon"> A ramas muta, mi-a zambit si mi-a confirmat......
Aceste parfumuri sunt stereotipii pt femei asa cum la barbati. Folositi ALLURE ( nu sportiv) de la Chanel, sau NUmber 5 cele care va permiteti si normal. Daca nu, va limitati la ce aveti bani, nu e nici o suparare. Firma LAcoste e buna pt femei. Important este sa va orientati voi. dar daca vreti sa fiti mai speciali folositi marci mai rar utilizate de altii. Chiar deloc sau putini..
C. Dior is f. bune..Cele care va permiteti v-as recomanda aceasta firma.
De obicei parfumurile frantuzesti. Atentie. Parfumuri. Sa nu fie confuzie intre Eau de Toillete cu Eau de PArfum, da? Care-s is numai esenta in mare procent al compozitiei.
Pt barbati acum: Sa lasam deoparte Armani, da? I-a trecut vremea. (asta daca cumva nu va reprezinta). Pt barbati sa incercam Hugo Boss (soul).
Moschino si Bvlgari dar nu AQUA. SI pt barbati avem multe feluri de parfumuri dar nu le pot sti pe toate:) Pt Barbati este f. bun ALLURE DE LA CHANEL. bestial parfum si persistent. Incercati sa va orientati pe eau de parfum nu toillette.
SFAT: ( nu as vrea sa imi adresati injurii, propria opinie)
LAsati deoparte produsele de la AVON&Oriflame. SUnt spirturi si scumpe. MAi punem bani si luam ceva bun. De obicei gamele de produse Avon& Oriflame sunt folositi de oameni (mai saracuti) care nu isi permit. MAi ales fetele am vazut. Tinerele de 15-20 de ani. Si mai mult dar asta e media de varsta. AM avut in clasa stiu ca 26 de fete. Vai, toata ziua le vedeai cu cataloage Avon&Oriflame. Aspassia, Foreway, Blue, Pink, Today, Tommorow, Little BLack Dress( sau cum ii spune) sunt parfumuri? sa fim seriosi...Acum stiu ca voi primit f. multe injurii......Vai, ce mi-am facut..
Acum sa vedem zonele in care ne parfumam. Indiferent de sex:
Cele mai indicate zone pt aplicarea parfmului sunt:
Zona gatului, si anume mai precis. ZOna pulsului unde se afla arterele carotide. Dreapta si stanga. LA gat.mai precis. dreapta-stanga a laringelui.
De ce acolo? Pt ca: Acolo sa spunem in termeni puerili' Sangele este mai cald si atunci persista mai mult. Faceti o proba de incalzire buna si veti vedea cum parfumul vi se va degaja. Sa stiti ca persistenta parfumului poate fi reglata de voi insiva. In functie de temperatura corpului pe care o detineti.
A doua zona este artera radiana de la antebrat, MAi precis de unde va ia medicul pulsul. Asta daca cumva nu e gras si il ia de la gat.
A 3 zona si f,importanta atunci cand sunteti siguri sau nu numai ca veti ajunge in patul partenerului(ei) este lobul urechii. Fiind si o zona f.erogena mai ales la o femeie. Pont pt barbari. Sarutati-va iubita pe lobul urechii, sarutul sa fie suav si usor lobul il prindeti cu buza superioara si inferioara si il "sugeti" usor..Insistati in zona respectiva si utilizati si organul cu care vorbiti (limba). faceti cateva piruete pe lob si de-acolo va descurcati voi.....
O alta zona sa spunem ar fi pectoralii.
Deci astea ar fi cam zonele relevante pt ca parfumul vostru sa persiste> Sa n-aveti impresia daca folositi FArmec de la Cluj cum spunea un forumist va tine figura. Bun acum gata cu parfumurile.
Multumesc WEET_WEET pt scuze. Nu stiu de ce, dar am impresia ca unii fac misto aici? MA insel? Daimon parca, nu? Oricum cine face misto face de el insusi..si de muzica. de M> J si W>H> sa stii ca sunt cantareti mediatizati mai mult decat ce asculti tu. Crede-ma..
Ti-ai colorat sandalele, a zis un forumist?:) MAi oameni buni, voi nu trebuie sa faceti ce va spun eu, eu cred ca fac misto cei care au zis asta, dar in fine..
WEET_WEET poti incerca fusta linistita si rozul...Intotdeauna ii va veni bine unei femei. Intr-o oarecare masura pantalonii nici n-au ce cauta la femei. si facuti pt barbati chiar daca voi ii considerati unisex.
AM vazut ca s-a scris de curand in paralele cu mine..
Epilatul este o idee buna la cine are par mult. LA femei da este...f.relevant. Atentie femeile cu mustata. Jos cu ea..Cu ceara..CHiar daca va creste..
La barbati cu par pe piept. hm..Felinelor va plac barbatii cu par pe piept? apoi vom raspunde la intrebari..
Acum va las si voi reveni cu indicatii.
Apropo Mirele...Bulgarul tau se imbraca f prost, solistei nu i-a venit bluzita, pe tine nu te-am vazut ca era cam dark.. Schimbati lookul dragii mei, dar voi reveni..Acum va las si va multumesc pt cei care fac misto si pt cei care nu..
La revedere..Apropo, vad nici o felina nu mi-a multumit de florile postate la "cum arata forumistii/generalitati"..Florile erau pt toate Shaki, nu te supara,dar daca esti tot asa 'voluptuoasa" in jonglarea vocabularului amabil vom face si pt tine ceva, ok?