Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Lun Iul 25, 2005 9:34 pm

Metoda asta o stiu de la un bun prieten Luci. Cred ca veni si el curand pe acest forum saupe forumul general.

daca totzi prietenii, cunoscutzii shi amicii dvs is la fel de naturali, dezinvoltzi, geniali par ecselans, nu putem decat sa cantam aleluia shi sa ne bucuram sincer de sosirea lor, ca copiii aia mici. SA VINA !!!

domnule jiji, jos palaria, bereta, shapca, boneta, shi ce mai ie la moda in materie de, scuzatzi-mi expresia, cap, SUNTETZI FANTASTIC !!! de oameni ca dvs are nevoie tzara asta, precum shi felinele noastre ca sa cucereasca lumea.

pies: shi daca tot vorbeam de cap, nu atzi amintit mai nimic de accesoriile de genul asta, ce servesc pentru adapostirea mormanului de inteligentza... sau poate am sarit eu cu cititul ? fapt de care ma cam indoiesc, shi ca sa zic asha, is veri tru blu. in caz ca totushi, fac apel la bunavointza dvs pentru a ma ierta.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Lun Iul 25, 2005 10:26 pm

Gigi0517 scrie:Pt "CUbu" daca retin..imi cer scuze daca am gresit.
As dori sa stiu ce gen de muzica abordeaza formatia ta. Oricum stilul vestimentar poate fi insusit de voi. NU inseamna neaparat daac este rock ca voi respectati deontologia societatii de-a lungul vremurilor de-a purta haine din piele. Voi trebuie sa fiti originali, sa cautati ce nu fac altii. NU sa purtati acelasi stil de blugi..MAi bine zis..Stereotipia societatii.

Deci da.. cubu e nickul meu dar te superi daca te rog sa=mi zici Mirel=numele meu de votez :D?Formatia mea .. este mai ciudata cum ar spune multi dar pentru ca mi-ai dat cura\ji cand ai zis sa fim originali.. o sa trec peste emotii :D si o sa divulg mai ales ca vrem sa esim cat de cunad pe piata cu un album deci nu mai are rost sa acsund. DUpe cum ziceam ... multi zic ca e un stil ciudat da noua ne place si sunt sigur ca daca asculti o sati placa si tie. E un fel de etno romanesc cu ceva muzica veche bulgareasca (avem un coleg care canta foarte frumos din cimpoi) si ceva influente baroce apoi cu poprock gen Toto si ceva haevy metal alternativ... Stiu suna ciudat dar noua ne plkace si chiar vrem sa dam lovitura.. Eu cint la tzambal electrionic (da, nu rade, vorbesc serioos :D) si as vrea sa stiu cam cum as putea sa ma inbrac adecvat pentru instrumentu meu...si bineinteles si colegii mei de trupa.Pe langa mine si colegul bulgar mai sunt tobosar,o flautista,un basssist si doua chiatre electronice... o fata si baiat... a era sa uit (cum am putut)mai avem la voce o solista ... care stie pe domeniul ei, o adevarata "felina" cum iti place tie sa spui :D Deci te rog frumos ajutama .. cu niste sfaturi pentru fiecare promit ca, atunci cand o sa fiu vestit o sa fac legitimatii de fan si pe cea de onoare o so ai tu :D ... glumesc niciodata nu cred ca o safim asa vestiti si iubiti ca Procosnul... Deci astept sfaturi..multumesc

Mirel
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Mar Iul 26, 2005 11:38 pm

multumesc individei care mi-a calauzit pasii catre acest topic.
jiji, ai dreptate in tot ce indrugi. spre exemplu pentru moda iarna-primavara (ca pentru aia vara-toamna ne-ai rezolvat tu) eu nu as recomanda nadrajii albastri decat musai insotiti de o pereche de ciocate cum scrie la carte.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Intalnire cu forumisti la Cluj -raspunsuri

Mesajde Gigi0517 » Sâm Iul 30, 2005 7:22 pm

Hello everyone. Imi cer scuze ca nu v-am raspuns, dar nu am mai trecut la net si..( se intelege motivatia mea )..

WEET-WEET spune :"SI ESTE BUN LA PRELUDIU PT BARBATI"
deci recomanzi barbatilor sa poarte fusta in timpul preludiului? e bine de stiut, o sa imi informez consortul.
Si piercingurile nu trebuie sa le porti decat "cu partenerul in privat la sceene de sex" ? pai atunci cum, scoti cercelu din buric de fiecare data dupa? si daca are chef de mai multe ori, dar cu pauze, ce faci?
"Barvatilor le-as recomanda camsa rosie-pantaloni rosii si pantofi negri cu rosu. " tie ti se pare frumos? Mie mi se pare oribil, sa vad unul pe strada asa, daca nu ma bufneste rasul, o iau la fuga!

Gusturile tale nu se potrivesc nici macar secolului asta.. nu doar deceniului. Cred ca sunt fffffffff putini care poarta asa haine. Si nu uita ca putine femei poarta pantaloni pentru ca este comfortabil.
Ah, da, si o tanti cu gabarit depasit, ai zis ca daca poarta fusta larga, arata bestial, nu? Iti zic eu: nu. Am vazut tanti cu fusta larga, si arata oribil, dar bine, nu stiu ce ar fi putut purta.. eventual o cura de slabire.

Si crezi ca femeia moderna, nu iubeste? sau de ce zici ca nu ai succes, ca nu m-am prins"..
Din nou nu esti atenta draga mea..
Ai inteles gresit. Ma refeream la faptul ca femeia sa poarte pt preludiu nu barbatul. Piercingul reprezinta intr-adevar un stimul pt actul sexual, pt unii cel din limba mai ales, si buric. Pe cel din buric fiind mai "nesemnificativ si care nu deranjeaza" il poti pastra permanent. Moda este frumoasa cu piercing dar sa nu fie evidentiat forte. (Tantile) gabarite expresia ta, este recomandat sa poarte fusta larga pt ca: ITI DAI seama la pantaloni ce posterior releva incat la lume i se face rau pe strada. Ma rog, eu nu bag in seama. Depinde si ce fusta poarta pt ca ai vazut-o oribil. O cura de slabire e bine sa urmeze, sfatul tau si al meu. Daca poate. Tratamente naturiste..
In legatura cu ouf=fittul barbatului rosu-rosu-pantofi negru-sport -clasic modern nu prea se poarta intr-adevar dar daca ti-ai putea imagina la unii cat de bine le sta. Normal, este relevanta si constructia fizica a respectivului care poarta aceasta tendinta. Un Gras normal ca...Exclus din start. Dar firele suple, si acceptabile pot. Rosu este o culoare care atrage femeia si barbatul. A fost si va ramane o culoare bestiala si atragatoare si in tendinte in prezent. Uite de ex port acum: Pantofi negru-rosu, pantalongi blugi cotton gri si tricou rosu. Fiind brunet pe mine ma prinde. Sunt si unele exceptii tinand cont si de culoarea parului. Un tip blond cam...hm...
Cu sexul poti sta linistita ca putini barbati rezista a 2 oara. Cel putin timp de 20-30 de minute pana se reface lichidul seminal eventual sa se joace cu "felina". Deci, nu iti face probleme. Daca doresti, vi la mine si incercam. Asa, nu-mi vine sa cred ca vb si despre sex pe acest capitol. A fost o exceptie. Am auzit ca esti si casatorita nu?Ups... Nu zice nimic sotul tau ca il superi pe unu JIJI si in loc sa-l indragesti il "tragi de ureche" Ai gusturile tale, am inteles.
Gigi0517

continuare

Mesajde Gigi0517 » Sâm Iul 30, 2005 7:24 pm

In leg. cu "femeia moderna nu iubeste". BA da, iubeste dar "altfel" precum in trecut. MAi cu putina puritate, suavitate, daruire si intelepciune. De ce nu sunt eu iubit?:). MA repet, Gigi este o pers. mai "deplasata" pe termenii tai si ai nevoie de o doza de intelepciune, etc. AAAAA..multa feminitate ...Ma rog..sunt si alte divergente cu mine care ma pune in ipostaza in care sunt dar astea nu mai conteaza pe acest forum..
Asa cu tine am terminat acum. MAi departe.
VAi cate raspunsuri am primit ca nu pot face fata.
Draga Mirel. VAd ca nu te ocupi de lucruri slabe, puerile.
Muzica ta este o asociere de genuri tendinte actuale si ai experimentat pt inceput sa vezi cum suna. Si iata ca va place. MAi, sincer imi este dificil sa imi imaginez fonic muzica ta, imbina prea multe stiluri. Etno, uite mie acest stil nu-mi place. Combinat la pop=rock si ai mai zis..MA rog, tu canti la tambal electronic. Nu am ras, stai linistit. Imi cer sfaturi de vestimentatie..Imi este dificil sa ti le pot acorda odata ce nu v-am vazut..Uite cum facem..: c_l_press@yahooo.com este adresa mea si imi trimiti cateva seturi de poze cu formatia ta. Vreau sa le vad formatul fizic, alura...Pe scena...si atunci imi va fi mai usor. Succes la noul album.
Cum ii spune la formatia ta?..Tinem legatura si aici pe pe mail daca vrei.
Next..
Draga Razorel :disfunctionalitati rationale de moment daca porti permanent imbracaminte "diabolica".
CA sa fiu mai pe inteles si sa nu utilizez termeni retorici ma voi exprima mai pueril.
DIsfunctionalitati rationale . Am facut referire la gentul de acte care pot influenta conduita ta cotidiana fara sa constiientizezi. De multe ori si cele mai minore gesturi care le facem ne influenteaza fluxul vietii.
Sa iti dau un exemplu:
Daca ai observat un suflet frumos la o persoana se poate intruchipa in general intr-un trup frumos. Un chip expresiv cu o aura pozitiva asta releva. Asa e si cu imbracamintea intr-o oarecare masura. Chiar ieri am vazut cativa skateri daca am zis bine. NU stiu ce relevanta are imbracamintea gen rock la acest sport. Vezi, acest gen de oameni in general asculta muzica rock, fumeaza mult, au un vocabular inestetic cu diferite "apelative neortodoxe", s.a.m.d. Este ca si cu muzica. Prin genul de muzica care il asculta o pers. iti poti da seama cam ce fel de temperament. Iti dau un exemplu la mine.
Genul meu de muzica este cel blues. Relaxant. W.Houston, M. Bolton, Ray Charles, Kenny. G, Celine Dion, M. Jackson, Modern Talking, C.C. Catch, etc
Ce fel de persoana poate sa releve acest stil de muzic care-l ascult eu? te las pe tine sa deslusesti raspunsul. Pana data viitoare mult noroc si la mai mare. NU te mai gandi la cat esti de inteligent, fructifica-ti inteligenta si dezvolta-ti intelepciunea.
Mai departe..
Draga Nocturna:: Buna frumoaso. Iti multumesc pt complimentele sau con statarile adresate (aici ma vei lamuri care e una din doua). Fiecare putem fi "frumosi" in "interior" doar trebuie sa ne dorim si sa vedem "dincolo". Activitatile care le intreprindem conteaza mult in viata ce determina cum vedem noi viata. Uite iti mai zic un truc tot cu sticla.
Cum se tine o sticla de 0.5 l (apa, suc, etc) atunci can mergi pe strada. DRagii mei, dupa cum bine stim. Fiecare dintre noi mai dam tarcoale in oras si mai ales fiind in anotimp de vara pur si simplu uneori simtim o stare de "deshitratare bucala" si ne cumparam o sticla cu apa, suc. Ma rog,
multi nu dam importanta cum tinem sticla pe strada. Multi nu ne uitam la acest element dar eu l-am observat si altii(putini). Multi tin sticla de partea medie a acesteia sau de "gura" ceea ce poate indica ca respectivul(a) este un(o) alcoolica. Sticla normal se tine in mana dreapta lasata jos cu aratatorul si mijlocul|( cel cu care soferitele ii mai delecteaza pe domni sau invers:) pe sticla . Si primul deget (mare, cel gros) pe partea din fata. Nu toate 3 falange pe aceeasi parte. 2 fata-1 spate. Si va denota ca sunteti o pers. care tine la ea si un stil aparte. DAR FAZA CU TINUTUL ARATATORULUI PE BUZA INFERIOARA N-A INCERCAT-O NIMENI> cHIAR EU AM INCERCAT-O INTR-UN CLUB ASEARA, ASA SE UITAU 3 PERS:). Ceva nou pt ele.
Imi spuneai despre cum se ne acoperim "inteligenta". Palariile sunt in tendinte actuale si chiar releva un out-fitt de d-ra/d-na stilata. Baietii cand fac striptease se poarta. ESte cea mai mare firma de Palarii din lume , si daca nu ma insel se numeste cumva PHILIP. Nu sunt sigur, am omis. AM cautat si pe net acum dar n-am gasit. E cea mai mare firma de palarii. Poti purta genul southwester material subtire .Ieri am vazut genul, culoarea roz pe maiou si i-a venit bestial tipei. Merg palariile dar atentie la ce combini. Nu blugi....OK..
AM o intrebare pt tine "nocturno". De ce crezi ca tara are nevoie de oameni ca mine precum si "felinele noastre sa cucereasca lumea".? Va place feline dupa cum vad. Chiar cum mi-ar sta intre toate felinele care mi-au raspuns pe forum. Ar fi o sugeste daca veniti la Cluj. Sunteti blande sau agresive. Acum stiu ca frantuzoaica weet-weet este o felina tanara dar in dormitor face ravagii si seisme pe scara Mercali. "Torci weet-weet in dormitor"?/.Sper sa nu ma iei in nume de rau adresandu-ti aceste intrebari. J'ai t'adore, doar ma cunosti. Bissous pt tine( Cu franceza stau prost scriptic, ma corectezi daca am gresit.
Acum va voi vb pe scurt despre......In zilele acestea am avut ocaza sa cunosc cativa forumisti din Cluj (Piskeshu) sau din Bucuresti pe Oribilul Mos si pe Amaterasus (Adelina) daca am scris bine. Interesant sa cunosti forumisti si sa te intalnesti cu ei, veniti din diferite colturi de pe plaiurile mioritice. DIn cate am inteles a venit si Shaki (Viviana) acum o luna la ClUJ?
3 zile consecutive am iesit impreuna. Prima a fost cu Piskeshu si Amaterasus , eu si Deplhyna in care ne-am simtit grozav. A doua zi se pare ca Amaterasu a facut pe indiferenta si nu s-a mai intalnit cu noi. As dori sa atrag atentia. D-ra Amaterasus se pare ca are un vocabular specific de bucuresteanca placut dar care strecoare injurii. AM constientizat ca masculii bucuresteni sunt mai manierati decat "ele". In cazul acesta a fost una. Dragele mele, care mai veniti in Cluj sper ca veti avea o conduita mult mai adecvata feminitatii d-voastra si sa ne vedem. Adelina, din punctul meu de vedere nu are ce sa mai se intalneasca cu forumistii clujeni din lipsa de respect si grandomanie. Saracuta abia a intrat in drepturi sa bea o bere.
Daca veniti in Cluj felinelor va rog eu, nu urmati exemplul ei de prost gust si strica orasului din care provine, Un exemplu negativ in plus pt Bucuresti.
Oribilul mos a dat dovada de o conduita si respect, amicitie placuta si tot respectul pt ei.
Ieri am fost la un bar si de-acolo am mers intr-un club cu muzica anilor '60-2005..Ne-am simtit f.bine. Am fost cam 6 persoane. MAma ce am facut acolo, ma refer la mine. Slide-backul lui M. Jackson, dansuri latino....De fapt aici am sa-l rog pe dl Piskeshu sa va lamureasca cu ce-a vazut. Si te-ar ruga sa adresezi replicile care mi le-ai spus mie : de genul..vai de .....asa ceva n-am mai vazut.....ai tot respectul meu" Pana acum nu l-am avut. va lamuri el faza cu dansul. Nu lispeste loc unde ma duc si dansez sa zice cel putin o d-ra ce bine dansez, misc...Aici nu doresc sa ma laud, de aceea un martor va afirma...a fost frumos...asta e important.
Draga K@tzi, iti multumesc si eu pt raspunsul dat, nu a fost un compliment ci o constatare. Inseamna ca ai parinti exceptionali. Banuiesc ca esti la fel de draguta ca si S. Loren:)
Acum va las..si va urez o zi bestiala tuturor..Apropo, pun poze pe generalitati, cum arata forumistii"..pa pa
Gigi0517

Shaki:)

Mesajde Gigi0517 » Sâm Iul 30, 2005 7:32 pm

BUna, am vazut ca ma citesti in acest moment..te-am prins..Ti-am lasat ceva pe ..'cum arata forumistii".:)..sa fi iubita..
Gigi0517

Mesajde Weet-weet » Sâm Iul 30, 2005 9:55 pm

Deci da, ai facut o singura greseala gigi: bisous, nu bissous.
In rest, am vazut pozele, si sunt excelente, ca brunet, chiar iti sta bine in rosu. Si te rog sa ma scuzi pentru ce am zis in mesajul precedent, eram sub influenta alcoolului, deorece incercasem sa beau asa cum ai explicat tu, dar tot ce aveam la indemana era o sticla de canne blanche, si cu putin inainte fusesem la un concert cu unii la care le zice kyo, cu haine diabolice.. si vorbeau foarte urat, nu stiu cum i-am putut suporta, ploua cu "putain, merde" si nu mai dau exemple, ca nu ii sade bine unei fete. Cat despre dormitorul meu, asta e alta poveste, ce se intampla acolo, ramane acolo.

Asa. Cred ca nu trebuie sa te superi pe Amaterasu, sunt sigura ca era foarte nervoasa intalnindu-te pentru prima data, si ti-a parut tie aroganta, iar vocabularul neortodox, sunt sigura ca era datorat nervozitatii si timiditatii, ea fiind o domnisoara stilata si finutza.

O sa incerc sa nu mai ascult rock, ce mai hammerfalli? ce gunshi?ce naituishi? o sa trec si eu la jackson, bolton si ce mai zici tu ca asculti, o sa incep sa port pantofi si fusta, sa vedem ce schimbari o sa apara. O luna, atat, dup-aia, de dragul experimentului, o sa imi cumpar haine diabolice si o sa ascult ce-i mai diabolic in muzica, sa vedem ce o sa se intample, o sa te tin la curent. Si sper sa am si eu un martor credibil, sa vedem.

Multumesc pentru sfaturi, ma ajuta sa vad lumea cu alti ochi.
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Razorel » Sâm Iul 30, 2005 11:32 pm

Off, imi ia din ce in ce mai mult timp sa ma calmez dupa ce citesc un post de`al dumneavoastra... Cum reusiti? :) Da, va rog, nu mai folositi termeni retorici ca nici nu prea stiu ce`s aia. Am observat ca va exprimati mai pueril asa, faceti asta pentru mine? :) De cand am vorbit cu dumneavoastra si am renuntat la hainele diabolice ma simt mult mai bine, parca am renascut. Lumea nu se mai sperie de mine pe strada, mamele nu`si mai iau trag copiii din fatza mea, cainii nu ma mai latra... Acum adopt sfatul dumneavoastra, am niste sandalutze pe care le`am vopist, stanga e rosie si dreapta e neagra, nu va zic cati oameni mi le`au admirat. Am trecut la tricouri roz, dar fara inscriptii puerile pe ele si mi`am luat o palariutza. Nu roz, ca nu aveau... Bine, mai sunt unii care rad de mine pe strada, dar cred ca asta vi se intampla chiar si dumneavoastra, desi cred ca sunteti cel mai bine imbracat om din Cluj... Nu ii bag in seama, imi dau seama ca rad de ceva ce nu inteleg, am dreptate? Iar n`am priceput :( Erau skateri imbracati ca niste rockeri? Sau erau niste rockeri ce se dadeau cu skateboardul? Impersonau niste skateri? Ah nu, hainele acestea nu sunt relevante pentru acest sport, dar cred ca le da un anumit grad de incredere in sine. Cand ziceti acest gen de oameni, va referiti la sporitivi in general? Sau doar la skateri? Nu stiu de ce imi spuneti de skateri totusi, eu nu am zis ca practic asa ceva, probabil doar mi`as rupe ceva :( In orice caz, eu ascult rock asa in general, totusi nu vorbesc urat si nu injur si nu apelez intr`un mod neortodox pe nimeni, deci va contrazic un pic aici.
Ce fel de persoana poate sa releve acest stil de muzic care-l ascult eu? te las pe tine sa deslusesti raspunsul.
Ah, nu e nevoie, am deslushit deja :) Va multumesc, aveti si niste sfaturi in legatura cu fructificarea inteligentei si fructificarea intzelepciunii? Sunt sigur ca aveti, ca nah, doar se vede unde e :) O ultima chestie, eu nu as asculta formatia domnului Mirel, nu vreau sa`l jignesc. Muzica etno mi se pare placuta, dar combinata cu muzica rock si pop cred ca iese ceva ciudat. In plus, cred ca domnul Mirel se face de ras cantand la tambalul electronic, mi se pare ca o fata ar trebui sa faca asta. Totusi sunt curios cum suna acel cimpoi...
M`ati dat gata cu acele sfaturi legate de cum se tine o sticla pe strada :) Palaria jos, nu observam niciodata acest detaliu... O sa ma conformez.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Iul 31, 2005 12:55 am

Draga Gigi te rog sa ma ierti... ca nu am o poza cu toti menbrii formatiei ..dar noi fiind abea infintati nu avem una cu toti la un loc.. DE aceia am sa pun poze cu fiecare.. in diferite ipsotaze (cu consimtamantu fiecaruia evident). Datfiind ca fiecare am activat in trupe cu stiluri diferite osa, vezi diferenta de costumatie evidenta si teasi ruga sa, ne spui cum am putea sa ne inbracam acum pe stilul asta. Mai sunt si poze cu noi inpreuna da numai la repetitie. Deci:

1. Eu
2. Vocalizda nostra.. Aneta. DUpe cum vezi, in spate cu tricoul cu Japan sunt eu intr-o pauza la repetitie ... iar in stanga bassistul
3. Chitarista noastra.. mama lui Aneta. ea canta la chitara rece. acolo e la un festival degizata, inbracata la misto, ia se inbraca de obicei destul de modern
4. Chitaristul, Ionica la un concert cu fosta lui trupa intrun club/
5. Colgu bulgar, Hristo, intro zi frumoasa la picnic. Ce neam mai distrat atunci... :D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
indescifrabil
cubu

continuare

Mesajde cubu » Dum Iul 31, 2005 12:56 am

6. Bassistu afost intr-o trupa de metal alternativ, incercam sa-l mai tenperam. :D
7. Costel, la tobe si in dreapta se vede Ionica, acu i-a mai crescut burta hehe
8. Si ultima dar nu cea de pe urma flautista noastra felina noastra :D, Adela la repetitie.

Deci astept raspuns. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Dum Iul 31, 2005 8:31 am

Gigi0517 scrie:BUna, am vazut ca ma citesti in acest moment..te-am prins..Ti-am lasat ceva pe ..'cum arata forumistii".:)..sa fi iubita..

deci remarcatzi fetelor k pozele alea sunt numa shi numa pentru mine, asta k sa va fie clar shi sa n-avem discutzii :P
jiji A-) crek sunt in asentimentu tuturor felinelor cand spun k ashteptam cu nerabdare shi alte poze
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kahlan » Dum Iul 31, 2005 9:38 am

dece numa pentru tine? :plans: jijiiiiiiiii, dece numai pentru ea? :plans:

peseu: mirel, voi n'atzi avut pana acum vrun concert intr'un sat pe langa petroshani? ca mi'a povestit o verishuara de gradu 4 ca v'ar fi vazut.
kahlan
Junior Member

Mesajde piskeshu » Dum Iul 31, 2005 12:55 pm

Gigi0517 scrie: Ieri am fost la un bar si de-acolo am mers intr-un club cu muzica anilor '60-2005..Ne-am simtit f.bine. Am fost cam 6 persoane. MAma ce am facut acolo, ma refer la mine. Slide-backul lui M. Jackson, dansuri latino....De fapt aici am sa-l rog pe dl Piskeshu sa va lamureasca cu ce-a vazut. Si te-ar ruga sa adresezi replicile care mi le-ai spus mie : de genul..vai de .....asa ceva n-am mai vazut.....ai tot respectul meu" Pana acum nu l-am avut. va lamuri el faza cu dansul. Nu lispeste loc unde ma duc si dansez sa zice cel putin o d-ra ce bine dansez, misc...Aici nu doresc sa ma laud, de aceea un martor va afirma...a fost frumos...asta e important.

Asa este. Inca de cum am intrat, Gigi s-a dezlantuit efectiv. Miscari spasmotice, sacadate , dar unite intr-o armonie ingenua. Lumea ii facea loc si se intorcea privindu-l cu uimire si admiratie. Camasa perfect calcata , dar scoasa din pantaloni intr-o combinatie clasic sport cu pantofi rosu si negru, se potrivea perfect cu stilul lui de dans, o combinatie de miscari dure si unduiri catifelate. Dar cel mai mult simti spiritul care-l stapaneste pe Gigi cand danseaza, cand te uiti in ochii lui. Ochii lui te privesc fix, scaldati in pasiunea dansului, emanand pasiunea din interior la fel la fel cum luna reflecta nuaptea lumina solara si, dupa parerea mea, umezesc orice femeie in momentele alea, ma refer la cele care au ceva in suflet si-n creieri.

Deci da, ie adevarata faza cu respectu si pot sa adaug parerea unei domnisuare care a facut 6 ani dans si pe care am intrebat-o ce crede despre Gigi. Mi-a spus exact ceea ce cred si io. Bravo domnule!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Daimon » Dum Iul 31, 2005 4:23 pm

Domnu' Gigi, ma numesc Otilian si am citi cu mare, mare atentie ciati scris pana acum. Multe dintre sfaturile pe care lea-ti dat m-au ajutat sa devin o persoana mai buna si sa imi inbunatatzsesc intrun mod radicol imaginea. nu mai ascult muzica nociva, de o saptmana am sters din pleilist toate muzicile satanistice si acum am redescoperit pe michal jackson si uitnei huston.
Eu am o mare intrebare pentru dumneavuastra. am optsevat ca nu ati spun nimic despre perfumuri. stiu ca pentru cucerirrea unor feline de calitate trebuie sa tinem cont de ce perfumuri imbracam. eu unul ma dau de obicei cu spraiuri romanesti facute la fabrica din cluj, miraj parca, sau farmec, deoarece sunt patriot si consider ca ar trebui sa boicotam aceasta industrie a spraiurilor si perfumurilor din inport. as vrria sa incerc insa sa imbrac la urmatuarea intalnire un perfum de calitate. am gasit aiciasas la noi in bazar mai multe lucruri se numea asa love heart, celvin clein, agua digio, ives rocker, sau empurio armaniii.
va rog in limita tinpului dvs pretios sa ma ajutati si pe mine. sunt un tanar simplu nesofisticat dar as vria sa stiu si eu sa impresionez felinele chiar si prin perfumurile pe care le inbrac.
va multumesc
Daimon

Mesajde sin ella » Dum Iul 31, 2005 5:15 pm

daimon mi-a luat vorba din gura.

gigi, spune-ne cateva cuvinte despre parfumuri si machiaj, daca te pricepi. precis ai vazut si tu unele fete machiate de parca ar fi pomul de craciun. mai nasol e ca in ultima vreme am vazut foarte multi barbati machiati (dati cu fond de ten, cu sprancenele pensate etc.) si cu pieptul epilat bleah...
............................
sin ella

Mesajde Daimon » Dum Iul 31, 2005 5:44 pm

nu, draga sini ella nu ie daimon, sunt eu Otilian, lucrez la un icafffee si a lasast pagina deschisa, asa am putut sa ma bag pe contul lui. ma uit de mult prin forum, da nu stiu sa ma inregistrsz, deaia am profitat de ocasie ca sa scriu acuma. sper sa nu-si dea ddaimond seama si sa mai vina zilele astea pe-aiciasha.

da sini ella si tu mi-ai luat vorba din gura.. ce coincidenta, vroiam sa vb si eu despre iepilat la feline si la masculi, ce parere are domnul gigi despre asta?
Daimon

Despre parfumuri si raspunsuri. Zonele unde ne parfumam..

Mesajde Gigi0517 » Dum Iul 31, 2005 6:02 pm

Bongiorno people? Qu'est qou you do senor&senorita( intelegem pluralul, da?:)..
Da Daimon, felicitari. Mi-ai luat vb si putini o fac. Chiar azi am dorit sa scriu despre parfumuri...Intr-adevar si parfumurile se clasifica in functie de anotimp, dar nu intru in detaliu pt fiecare anotim ce anume sa folositi pt ca nu cred ca multi dintre voi isi permit 10 de parfmuri. Is multe, dupa starea noastra putem folosi un parfum, dupa anotimp. Mai ales cand ploua imi place mie. Stiti ce senzual face o femeie uda in camsa si mulata pe ea, intr-o fusta si cu forme voluptuoase plus un parfum atipit pe trupul ei ce-l inconjoara si isi lasa amprenta pe simtul olfactiv incat te ameteste si zbori spre LUNA. Nu ma iau de Organza pt femei de la Givency sau ANGel( care intr-un timp era cel mai scum parfum). In fine..
Fiecare dintre noi trebuie (sau ne-am gasit) un parfum care ne reprezinta., La mine este PIERRE CARDIN (REVELATION). Denota un stil romantic cu tonuri sensibile. Un parfum cu amprenta persistenta ...
MAi, nu stiu, unii au impresia ca Emporio Armani sau Giorgio Armani, Calvin Klein reprezinta parfumuri forte. Toata lumea foloseste mai ales dintre barbati Aqua di Gio. Dragii mei, e apa pura acel parfum. Mai bine merge Emporio. SI e o stereotipie a barbatilor sa fie parfumati cu acest parfum. Hai sa zicem "Black" de la ei mai merge, dar sa lasam Armani. Slabuta firma pt parfumuri. Clavin Klein incearca Truth si vezi cum e. BVLAGARI sa nu incercati Aqua. E bun din punct de vedere persistent, dar nu ca miros. Seamna cu Aqua di Gio, un miros sec si "masculin eronat", prost parfum. Altul... ceva mai bun. Cele mai bune parfumuri si recomandate sunt de la Chanel, Christian Dior.
Sunt si altele de la Givency( am scris bine, sper) Aici femeile folosesc Organza, eul il recunosc:) Este specific. Sau Miracle de la Lancome. SUtn f. multe parfumuri, imi este dificil sa ma pronunt ce vi s-ar potrivi ca nu va stiu temperamentul si nu cunosc multe parfumuri.
Dar acum ma iau de general.
Incepem cu Femeile sa fiu cavaler desi n-ar trebui. Moda ar trebui schimbata..in fine.
Majoritatea femeilor folosesc Dolce&Gabanna blue light sau fira lor. Ciar mi s-a intamplat o data. Sa va povestesc ce a facut Gigi si alt barbat mai putin. Eram intr-un net si la un moment dat trece o tipa si mi-a zburat la nasuc..BUn, pe asta o opresc. Zis si facut. Trece a 2 oara sa isi achite nota la net si o opresc. " Nu te supara pot sa te intreb ceva..sigur ca da...respectiva..As dori si eu sa imi testez simtul olfactiv.. Nu cumva D&G blue light....sta 20'' si ma priveste in ochi. I-am cauzat o stare de inertie. Apoi imprevizibil zameste si imi spune este tare. Intr-un cuvant a dorit sa zica. Nici un barbat nu m-a complimentat precum tu. General pt femeie vorbind acest gen de "deconspirare" le place si este un compliment pt ele. pt ca nu multi barbati nu prea cunosc parfumurile de femei ( 1 marca, 2) la miros ma refer . A plecat tipa si precis ziua respectiva a fost una placuta. Cred ca si azi si-a amintit.
A mai fost o faza dar cu o colega (fosta) care imi eram antipatic (asa cum li-s la unii de pe forum) si aveam polemici. Intr-o zi eram afara si i-am spus atat doar: "Foreway Avon"> A ramas muta, mi-a zambit si mi-a confirmat......
Aceste parfumuri sunt stereotipii pt femei asa cum la barbati. Folositi ALLURE ( nu sportiv) de la Chanel, sau NUmber 5 cele care va permiteti si normal. Daca nu, va limitati la ce aveti bani, nu e nici o suparare. Firma LAcoste e buna pt femei. Important este sa va orientati voi. dar daca vreti sa fiti mai speciali folositi marci mai rar utilizate de altii. Chiar deloc sau putini..
C. Dior is f. bune..Cele care va permiteti v-as recomanda aceasta firma.
De obicei parfumurile frantuzesti. Atentie. Parfumuri. Sa nu fie confuzie intre Eau de Toillete cu Eau de PArfum, da? Care-s is numai esenta in mare procent al compozitiei.
Pt barbati acum: Sa lasam deoparte Armani, da? I-a trecut vremea. (asta daca cumva nu va reprezinta). Pt barbati sa incercam Hugo Boss (soul).
Moschino si Bvlgari dar nu AQUA. SI pt barbati avem multe feluri de parfumuri dar nu le pot sti pe toate:) Pt Barbati este f. bun ALLURE DE LA CHANEL. bestial parfum si persistent. Incercati sa va orientati pe eau de parfum nu toillette.
SFAT: ( nu as vrea sa imi adresati injurii, propria opinie)
LAsati deoparte produsele de la AVON&Oriflame. SUnt spirturi si scumpe. MAi punem bani si luam ceva bun. De obicei gamele de produse Avon& Oriflame sunt folositi de oameni (mai saracuti) care nu isi permit. MAi ales fetele am vazut. Tinerele de 15-20 de ani. Si mai mult dar asta e media de varsta. AM avut in clasa stiu ca 26 de fete. Vai, toata ziua le vedeai cu cataloage Avon&Oriflame. Aspassia, Foreway, Blue, Pink, Today, Tommorow, Little BLack Dress( sau cum ii spune) sunt parfumuri? sa fim seriosi...Acum stiu ca voi primit f. multe injurii......Vai, ce mi-am facut..
Acum sa vedem zonele in care ne parfumam. Indiferent de sex:
Cele mai indicate zone pt aplicarea parfmului sunt:
Zona gatului, si anume mai precis. ZOna pulsului unde se afla arterele carotide. Dreapta si stanga. LA gat.mai precis. dreapta-stanga a laringelui.
De ce acolo? Pt ca: Acolo sa spunem in termeni puerili' Sangele este mai cald si atunci persista mai mult. Faceti o proba de incalzire buna si veti vedea cum parfumul vi se va degaja. Sa stiti ca persistenta parfumului poate fi reglata de voi insiva. In functie de temperatura corpului pe care o detineti.
A doua zona este artera radiana de la antebrat, MAi precis de unde va ia medicul pulsul. Asta daca cumva nu e gras si il ia de la gat.
A 3 zona si f,importanta atunci cand sunteti siguri sau nu numai ca veti ajunge in patul partenerului(ei) este lobul urechii. Fiind si o zona f.erogena mai ales la o femeie. Pont pt barbari. Sarutati-va iubita pe lobul urechii, sarutul sa fie suav si usor lobul il prindeti cu buza superioara si inferioara si il "sugeti" usor..Insistati in zona respectiva si utilizati si organul cu care vorbiti (limba). faceti cateva piruete pe lob si de-acolo va descurcati voi.....
O alta zona sa spunem ar fi pectoralii.
Deci astea ar fi cam zonele relevante pt ca parfumul vostru sa persiste> Sa n-aveti impresia daca folositi FArmec de la Cluj cum spunea un forumist va tine figura. Bun acum gata cu parfumurile.
Multumesc WEET_WEET pt scuze. Nu stiu de ce, dar am impresia ca unii fac misto aici? MA insel? Daimon parca, nu? Oricum cine face misto face de el insusi..si de muzica. de M> J si W>H> sa stii ca sunt cantareti mediatizati mai mult decat ce asculti tu. Crede-ma..
Ti-ai colorat sandalele, a zis un forumist?:) MAi oameni buni, voi nu trebuie sa faceti ce va spun eu, eu cred ca fac misto cei care au zis asta, dar in fine..
WEET_WEET poti incerca fusta linistita si rozul...Intotdeauna ii va veni bine unei femei. Intr-o oarecare masura pantalonii nici n-au ce cauta la femei. si facuti pt barbati chiar daca voi ii considerati unisex.
AM vazut ca s-a scris de curand in paralele cu mine..
Epilatul este o idee buna la cine are par mult. LA femei da este...f.relevant. Atentie femeile cu mustata. Jos cu ea..Cu ceara..CHiar daca va creste..
La barbati cu par pe piept. hm..Felinelor va plac barbatii cu par pe piept? apoi vom raspunde la intrebari..
Acum va las si voi reveni cu indicatii.
Apropo Mirele...Bulgarul tau se imbraca f prost, solistei nu i-a venit bluzita, pe tine nu te-am vazut ca era cam dark.. Schimbati lookul dragii mei, dar voi reveni..Acum va las si va multumesc pt cei care fac misto si pt cei care nu..
La revedere..Apropo, vad nici o felina nu mi-a multumit de florile postate la "cum arata forumistii/generalitati"..Florile erau pt toate Shaki, nu te supara,dar daca esti tot asa 'voluptuoasa" in jonglarea vocabularului amabil vom face si pt tine ceva, ok? ;)
Gigi0517

Mesajde diablo_pECi » Dum Iul 31, 2005 7:54 pm

stimate domnule gigi...am observat ca suntetzi un tanar cu o cultura de invidiat, un adevarat iexemplu pentru tineretul dezorientat din zilele noastre care mai cauta modele doar la televizor, modele ale imperialismului occidental care doar le pervertesc mintile, care ii fac sa uite adevaratele valori autohtone cum ar fi florin salam de sibiu, adrian copilul de vita, ma scuzatzi de vito, dar este din cauza emotziei(am sa va fac o mi caco nfesiune, dupa citirea mesajelor dumneavoastra am simtzit ceva, ca un foc ce ma mistuia shi trebuia sa va raspund deoarece nu mai puteam dormi noaptea).
Dupa cum spuneam, aceshti tineri dezorientatzi incearca sa imite acele persoane neshtiind ca sunt periculoase pentru sanatatea lor mintala shi corporala, in loc sa ishi indrepte atentzia shi sa incerce sa copieze pe cei doi epigoni enuntzatzi mai sus (deshi nu cred ca vor fi multzi cei ce vor reushi datorita culturii incomensurabile a danshilor). In loc sa imbrace o camasa negru cu roshu, un pantalon de stofa roshu cu negru, shi nishte pantofi negru cu roshu, ei cu ce se imbraca, cu pantaloni ruptzi in genunchi sau in cine shtie ce alte locuri(aici dak imi permitetzi o sa fac o mica paranteza rotunda, poate nu e vina lor ca poarta aceshti pantaloni, poate sunt copii din popor care nu au posibilitatea materiala sa ishi cumpere haine asha de des cum ar trebui, aceasta este realitatea suntem o natziune saraca oropsita de nenorocirile capitalismului). Alta gresheala scuzabila din punctul meu de vedere ar fi cea a purtarii lantzurilor la pantaloni, nu shtiu dak vat-zi gandit la aceasta teorie pe care o sa o formulez in randurile urmatoare, dar poate tinerii in cauza folosesc aceste lantzuri pentru a preveni procesul alunecarii RECTilinii a pantalonilor din sus in jos de la talie catre calcaie. Problema cu tricoaiele diabolice se datoreaza datorita experientzelor nefaste produse de trairea intr-un mediu toxic, de lipsa unei ieducatzii ferme (cu toate ca majoritatea au trait la ferme de diferite lighioane - de aici shi lipsa de socializare cu alte persoane shi frica de ceilaltzi participantzi in traficul cotidian al vietzii care ieste rai cu ei ca nu-i cunoashte shi nu-i intzelege)...ca va spun io un lucru...oamenii ie rai domne...nu mai iexista omenie in zilili noastre.Unde ramasesem ca ma-m luat cu vorba shi am uitat ce vroiam sa va impartashesc shi dumneavoastra...ah...da...cu tricoaiele...iele ieste purtate in scopul de provoca lumea ce-a rea s-a nu se mai i-a de danshii pt ca sentimentu de frica sa fie reshiproc...nu shtiu dak matz-i intzeles...eu am o iexprimare mai puierila, na-m avut ocazia unei ieducatzii la un nivel asha de inalt ca al dumneavoastra.
Sa va povestesc o imtamplare imtamplata mie acum ceva timp...deci fitzi atent ca incep...asha dupa cum spuneam...planuisem o iexcursie in tzara la diferite manastiri...din lipsa de fonduri monetare internatzionale am fost doar la manastirea curtea de argesh, de unde ca un creshtin evlavios ce sunt mia-m cumparat un lantzishor cu cruciulitza...in urma cu 2 saptamani misa rupt cruciulitza shi am fost la un vecin din acela cu imbracaminte haina shi diabolica care se mai ocupa cu sudura sam-i lipeasca shi mie cruciulitza la loc shi nu mica m-i-a fost mirarea cand am vazut ca m-i-a sudat cruciulitza invers...eu jtiind ca acesta ieste un insemn diablic din acela la-m intrebat dar iel ma asigurat ca nu ie ca ie cat se poate de creshtin...iar acum il port asha...va intreb shi pe dumneavoastra deoarece va vad mai cerebral decat majoritatea tinerilor din ziua de azi...ieste un semn diablolic crucea intoarsa sau nu deoarece am fost la o inmormantare shi preotul nu ma lasat sa intru in biseri caca cica port semne diablolice la gat cu toate ca io ia-m iexplicat ca am cumparat lantzishoru de la manastirea curtea de argesh.
Ashtept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra shi casa conchid va imtreb daca am voie sa port shi alte accesorii la tzinuta mea pe care mia-m facu-to la sfatul dumneavoastra.

3.14.ies:misa parut senzatzionala sugestia dumneavoastra privitoare la iecusoane...doar ca dak imi permitetzi sa-r adresa greshit formatziei proconsul...ar trebui mai bine sa facem un fanclub gigi pt cacat mai multe persoane sa beneficieze de sfaturile pline de intzelepcine ale dumneavoastra.

3.14.iesies: m-a scuzatzi pentru ieventualele gresheli, da parintzii nu ma-u lasat la shcoala pt nu au avut incredere in sistemu ieducatzional shi au zis ca o sa invatz prostii shi oricum copii ie rai asha ca am invatzat acasa cu fomeia de serviciu

Cu profunda stima shi deosebit respect,
Jebediah Tarantuleanu
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iul 31, 2005 8:17 pm

Gigi0517 scrie:Asta eventual cu partenerul in privat la sceene de sex daca asta e dorinta lor

deci da...avetzi grija,de-aku` inkolo,la sfatul lui jjj`jjj` sa va scoatetzi toate piercingurile shi sa le bagatzi la loc doar cand v-o tragetzi ~p

n-am avut rabdare sa citesc mai mult,da asta mi-a sarit in ochi....
Titina
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 31, 2005 8:44 pm

Gigi0517, tu cu ce te ocupi? Ai un job, ceva? Ca ma gandesc la posibilitatea deschiderii unui cabinet de consultanta (universala, nu ceva anume). Cu un credit destul de mic (vezi ca sunt ceva oportunitati de la UE), ai putea sa pui pe picioare o afacere bunicica. Clientela (dupa cum vezi - mai ales "feline") nu cred ca ar lipsi. Am mai cunoscut pe cineva ca tine, care nu s-a luat in serios si a ajuns paznic la primarie. Pacat de sensibilitatea lui !
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde micaela » Lun Aug 01, 2005 12:45 pm

O fi si el polivalent. Se pricepe la toate si de fapt la nimic :D
micaela
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Aug 01, 2005 12:52 pm

catzii, aia nu eram noi.. sigur nu eram ... CReca erau cei de la Mambosiria oare cand o sa ajungem si noi ca ei?
indescifrabil
cubu

Despre palarii, Despre mine (succint)- Orgasmul Inimii- Ramas bun

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 02, 2005 3:15 pm

Buna ziua tuturo!
Ma bucur ca participati indierent ca sunteti lipsiti de scrupule unii dintre voi sau le aveti. Jos palaria pt ambele categorii.
De data aceasta nu voi incerca sa am axez prea mult pe vestimentatie pt ca este ultima mea zi din aceasta saptamana la net si voi reveni sapt. viitoare. Joi voi pleca din Cluj, undeva in judet. Am nevoie de o relaxare sincer pt 4zile daca nu mai mult. Oricum va las pe maini bune, adica pe voi insiva sa va indreptati spre ce este "bine". Ce este oare bine? Multi avem intrebari dintre noi. Se spune atunci cand avem intrebari inseamna ca avem indoieli si asta e bine. Precum spunea Leonardo Da Vinci "Cine gandeste putin se insala mult" :da: . Raspunsurile vin din inima voastra, cugetul sufletului si starea de gnomie pe care sper ca multi o puneti in "practica". Atentie la ce spunea L. Da Vinci. De mult ori se intampla ca aceste raspunsuri sa nu primeasca un contur pt asteptarile d-voastra, dar rabdarea este un esential atu. Spunea: Erasmus " Timpul rezolva lucrurile". In mare parte din ele sa spunem asa.
Asa, destul cu filosofia:). La unii nu va place.
Daca ar trebui sa-mi deschis un cabinet de consultanta? Si cine crezi ca ar veni la dl doctor Gigi? D-ra/d-na Micaela spunea: O fi si el polivalent. Se pricepe la toate si de fapt la nimic . Dra Micaela iti voi raspunde prin:
NU stiu nimc ( sa fac ) dar din neant izvoraste tot ce stiu. Polivalenti sunt putine persoane draga mea, asa probabil cum esti necasatorita sau divortata, chiar daca casatorita, e un mariaj failed.Ma rog dar nu e problema mea asta. Si chiar daca nu stiu sa fac nimic, doar invatam, nimeni nu s-a nascut atotstiutor.. :please: give me a breack madamme.
Draga Kant_emir. Se pare ca ti-a sunat si tie la timpan de mare filosof Kant. felicitari. Sa fi paznic la primarie si respectiva este o slujba, nu? Daca esti cult, inteligent, etc este neaparat sa ai un statut social inalt. Definesc statut social prin un jobe bine platit si de mari criterii? Marii intelepti ce crezi ca faceau? Inteleptiunea, inteligenta, cultura nu este neaparat sa aiba o tangenta cu un statut social ridicat. Totul vine din inima ta, neantul, inteligenta cu care esti(nu) dotat si nu "etajul". Trebuie doar sa fi tu pers. cu charisma si sharm( Nu fac aluzie c-as fi inzestrat eu cu aceste haruri), care te poti transpune in orice situatie aproape si nu numai. Mai exact sa ai "lumina launtrica" sa fie receptata si de alte priviri. Cred ca ti-am raspuns la nedumeriri. E bine daca ajung si acolo, apropo daca nu sti am facut press. :calm:
Next:Diablo_Peci imi cer scuze dar nu am timp acum sa iti raspund cam tot ce ai dori sa sti din lipsa de timp. Lanturile atasate la pantaloni de barbati sunt puse ca sa nu ii traga jos femeile:). Nu, nu, sunt puse la impresie, daca sunt scurte ar putea releva o estetica dar depinde la ce pantaloni. Ma rog, eu nu port asa ceva. II las pe rockeri, etc sa le poarte.. IN legatura cu vestimentatia rosu-negru este o combinatie placuta dar nu trebuie s-o urmati pt ca asa spun eu.
Dragii mei faceti cum va duce " cefalul" si inima. Se spune ca intotdeauna va alege ce e mai bine pt tine. Ma rog, multin dintre noi alegem nu cu inima ci cu ....de aceea ne indreptam gresit si LUMEA se duce de rapa. Sa nu ne miram.
Ce spunea-i despre crucea inversa, sincer sa fiu cu partea religioasa nu ma am. Sunt cam sceptic aici..dar cred ( dupa cum a crezut si respectivul preot) sa fie un pacat. Daca stam bine si ne gandim orice e pacat pt ca din el releva binele si orice e bine pt ca din bine releva pacatul, Capisce?

Acum Gigi asculta muzica de make love~P. E..sa nu radeti de mine, am un playlist aici si s-au numarat si aceste piese printre ele.
Pasi cu pasi ma indrept spre plecare.....dar nu inainte de a va un punct de meditatie......
Cati dintre voi au auzit de ORGASMUL INIMII?
Ce credeti ca inseamna?
Daca ati auzit, cati l-ati trait?
Va las in pase de gnomie si eu usor inchid aici cu o stare apolinica urandu-va multe succese, iubire, contur sa prinda tot ce va doriti. Va las pe maini bune si inca o data va multumesc pt raspunsuri si activitatea d-voastra.

P>S> Multumesc felinelor pt simplul "thanks" pt florile postate de mine:). Tot asa, si barbatii se vor lasa pagubasi, nu?;;).
P>S>S> Pt cine a spus , raspuns" Nu ma imbrac cel mai bine din Cluj pt ca nu imi perimit, dar fi sigur ca as prin topuri..NUmai bine...tuturor.
D-relor/d-nelor va doresc multa iubire, un sarut adiat pe obrazul vostru daca mi se permite cu multa incandescenta, viltoare si bucurie de la Gigi.
Domnilor o strangere de mana, tot respectul meu, simpatia si faceti ce va dicteaza inima. Atentie cu d-rele/d-nele.
Poate intr-o zi voi posta cateva reguli de succes in fata unei femei. Primi pasi...
Gigi0517

pt WEET_WEET

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 02, 2005 3:29 pm

Buna draga mea...doresc succint sa iti "marturisesc"..Acum, mai precis ieri m-am uitat asa doar din curiozitate. De fapt ochii mei intotdeauna ii "dezbraca pe altii" sau sa spun in general ca sa nu exagerez. Fara sa-mi obosesc cei 6 muschii oculari (data viitoare numele lor) am vazut cel putin 10 tipi in tricou rosu..Cu mine 11..
Inca o dovada. Nu stiu daca sti dar mediatizatul actor Steven Seagal a fost invitati la un show fashion daca mai retin si iata o scurta relatare a reporterului despre lookul lui..... " Purta Blugi, cizme din sarpe de piele, parul prins si nu in ultimul rand ......"...te las pe tine sa intuiesti ce-a mai purtat. O singura "piesa" lipseste......Succes......
Apropo, eu am baut Pernod cam de 68 de grade. Vai, mi-a luat bolta palatina foc la 6000 de grade (cat are si soarele la exterior). Un gust de bombomane "NEgro", placut pot spune dar f. puternic.,..
Multumesc!
Tu ce mai faci "weet-weet">>Apropo sti care e piesa mea prefera, un titlu clebru? A-)
Gigi0517

Despre palarii....for our womankind

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 02, 2005 3:42 pm

Palarile sunt accesoriu cotidian mai nou, indiferent daca sunt purtate pt soare sau tinerii le poarta pt look. Pt d-rele/d-nele care un o tinuta haute-couture se recomana model mare cu boruri largi accesorizate cu pene, strasuri, funde. Uneori se asorteaza cu haine&poseste&pantofi..(model R. Cavalii, Gucci)
Despre poseste vreau sa vorbesc putin. Multe femei nu stiu sa isi asorteze poseta la ce poarta. Nu mai purtati sacose cat voi de mari, mai ales ales ca multe sunteti juma de snitel si nu denota un look elegant. Purtati posete mai mici si atentii la culori. O firma ar fi Louis Vuitton.( am scris bine weet=weet?). Stiu ca purtati multe in ele dar........E o sugeste din partea mea. Nu inseamna ca trebuie sa o puneti in practica........
Sper ca in mare parte v-am raspuns. Acum e timpul sa plec. Pun pariu ca unii dintre voi v-ati saturat de mine. Voi reveni sapt. viitoare.
Pt urgente, eventual la Piskeshu apelati.:)
O vacanta placuta pt mine.
Gigi0517

Rectificare

Mesajde Gigi0517 » Mie Aug 03, 2005 3:10 pm

Imi cer scuze dar am facut o mica erata. Pt tinuta casual se poarta palarii cu boruri mici si brandurile R. Cavalli&Gucci....
Am trecut la un prieten si are net, daca tot am avut ocazia si are net am profitat de ocazie. Dupa cum spuneam eu maine plec si raman valabile urarile..Numai bine..

P>S> tot de pe laptop scriu si ma descurc cam dificil.. Nu este o d-ra, eventual o d-na profesoara sa ma ma invete sa tastez mai corect pe laptop????:)..

Apropo, am o intrebare generala pt toti si as dori sa imi raspundeti din respect.
CARE CREDETI CA ESTE CEL MAI FRUMOS LUCRU CARE VI S-A PUTUT INTAMPLA?

Raspunsul meu il veti afla la intoarcere..Succes!
Gigi0517

Pt Mirel

Mesajde Gigi0517 » Mie Aug 03, 2005 4:14 pm

Salut Mirel... Am un pic de timp si de tine acum. M-am gandit ieri la lookul formatiei tale:).
Este un look usor si placut. Cum ti s-ar parea daca ati purta toata formatia aceeasi culoare, ex: camasa neagra, pantofi negri, pantaloni negri. palarii negre, exceptie solista. palarie neagra, camasa alba, panataloni sau fusta neagra si pantofi negri..Si voi toti exceptie din nou solista sa purtati ochelari negri? Cum ti se pare...

Sa nu uit...Aici e pt toti. Firma renumita de palarii se numeste PHILIP TRACEY..mi-am adus aminte..:)
Gigi0517

Doar_eu

Mesajde Gigi0517 » Mie Aug 03, 2005 4:31 pm

..cu Mine..mi-a Luat Ceva Timp Sa Dau Un Resize, Felinelor Sa Nu Ma Aruncati In Apa..:)
Gigi0517

Mesajde weed13 » Mie Aug 03, 2005 4:55 pm

ba gigi, de ce ai sters alealalte doo poze? aratai mijto si in alia.
weed13

Mesajde sin ella » Mie Aug 03, 2005 4:58 pm

dar Gigi, de ce te schimonosesti asa in poze? fii tu insuti, natural ca felinele tale. zici ca ai crampe... sper ca nu te superi ca sunt sincera A-)

unde ai facut pozele? in Gradina Botanica din Cluj?
............................
sin ella

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma