Tzake © scrie:Ma duare-n cur ca sint roman. Ma duare-n cur de romania... Cacam-as!
nesimtitu dracului ... vorba lu unu , te-as lua de gat si te-as snopi din bataie , pacat ca nu te stiu...cat urasc panaramele de oameni ca tine , oameni au murit la revolutie , oamenii au murit cu sute de ani inainte pentru ca noi sa avem o tara , un popor , de exemplu gandeste`te ca in 1918 cand s-a format Romania Mare , tara avea o populatie de 6 ; 7 milioane iar in lupte au murit 1 milion) ... pentru ca noi sa traim impreuna , sa nu fim despartiti , cuceriti de alte popoare
Am fost un popor atacat din toate partile , dar uite ca nu am ajuns o colonie sau nu am ajuns sa depindem de altii , din cauza calor oameni ? acelor pe care se caca asta (ca , cacandu`se pe tara se caca si pe istorie) , ca istoria si religia sunt unele din cele mai importante "domenii" ale unei tari
trebuie sa fim nationalisti bai , traim pe un pamant aparat cu sange , traim pe un pamant in care politicienii "ne vand" , treziti`va (si nu o zic ca la revolutie ; inainte sa luati la misto ce zic) , treziti partea nationalista din voi , nu zice nimeni sa purtati jobene si alte panarame , dar daca si oamenii de rand ar fura , ar da mita s-ar duce tara dracului ... nationalismu , patriotismul cum vreti sa spuneti voi , include si o onoare , pe care n-ar trebui sa o incalcati (pana si examenele la facultate platite dauneaza, poate nu va dati seama )
trebuie sa ne trezim , nu vedeti ca poporul asta e distrus de acesti tigani manelisti , acesti fotbalisti ca mutu care se drogheaza (acestia incep sa devina idolii copiilor si asta nu e bine) , daca s-a ajuns ca la un post de televiziune sa se cante imnul in tot feluri de genuri (mai ales manele) asta e trist ... poate ca ei nu si-au dat seama ce au facut , dar imnul nu poate fi schimbat , nici cuvintele , nici linia melodica , nimic
Suntem un popor batjocorit de catre autoritati , guvern ...Romani uitati in bulgaria , pupincuristi la alte state straine, drepturi peste drepturi ungurilor , mai ales si cu aceasta lege a minoritatilor ; banuiesc ca ati trecut multi prin a ajunge intr-un supermarket de prin harghita , covasna si sa nu te serveasca daca nu vb maghiara , mie unu mi s-a intamplat in oradea , atunci ma intreb cum sa nu o dai pe vanzatoarea aia cu capu de vitrina?? )
Vecinii nostri cei mai buni , iugoslavii , i-am tradat (atunci cand americanii au bombardat belgradul) , lasandu-i sa-si puna avioanele pe teritoriul Romaniei
Acceptam parade gay si alte rahaturi
si as mai putea continua la nesfarsit ...
poate nu va dati seama ...dar lucurile acestea dauneaza .. si poate ma credeti nebun , dar mie nu mi se pare corect ce se intampla
si dupa toate astea ... CREDETI CA SE MERITA SA NU VA INTERESEZE TARA ASTA ... si ptr ala cu cacatu , gandeste`te ca tu sa zicem ca pleci , copii tai pleaca in alta tara , dar generatiile viitoare vor trai in tara si vor calca in cacatul tau