Concurs cu premii
Moderator: anjin-san
143 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
baics 'duk' nu merje decat daca-l dau pentru ca printre numele derivade din raducu sunt si duc, duchi, ducu si io ii mai spun si raducanu sau porcu cand se pisha pe shezluanjele de plaja 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pană acum avem următoarele propuneri:
kant emir: Ghitza, Zamolxe, Deceneu, Hitler, Stalin, Ceasca, Bilgheitz, Vacaroiu
memetShol: goofy, raducioiu, Adam, Bismark
Necko: manfred, Corleone
gaga: Pisoi, Grigore, Loducu, alodirol, duculiralo, liloducu, dulolicu, cadurolilu, duli, duculiralo, Hochdeutsch, grigore gigel
cubu: Camino, Silver
Salma: De Niro
pacha: Astin
hova: Toby
sin ella: Dănuţ, Neluţu, Gelu, Dragoş, Menumorut, Gogu, Bobu, Mitica
Arthemis: Iancu, Novac, Pintea
Sică: Ra
piskeshu: Pijkesh
jeorj: Leonardo
cubu: Hund, Himmler
Unleashed: Ba, Putza, Domnul Coaie
in afară de concurs:
baixinho ©: Duk
kant emir: Ghitza, Zamolxe, Deceneu, Hitler, Stalin, Ceasca, Bilgheitz, Vacaroiu
memetShol: goofy, raducioiu, Adam, Bismark
Necko: manfred, Corleone
gaga: Pisoi, Grigore, Loducu, alodirol, duculiralo, liloducu, dulolicu, cadurolilu, duli, duculiralo, Hochdeutsch, grigore gigel
cubu: Camino, Silver
Salma: De Niro
pacha: Astin
hova: Toby
sin ella: Dănuţ, Neluţu, Gelu, Dragoş, Menumorut, Gogu, Bobu, Mitica
Arthemis: Iancu, Novac, Pintea
Sică: Ra
piskeshu: Pijkesh
jeorj: Leonardo
cubu: Hund, Himmler
Unleashed: Ba, Putza, Domnul Coaie
in afară de concurs:
baixinho ©: Duk
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
off topic: cubule, an loc să zici mersi că eşti singuru trecut de doo ori, mai vi şi cu pretenţi.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Pentru ca uitandu-te la el nu se poate sa nu zambesti oricat de suparat si de mahnit ai fi, pentru ca mai mult ca sigur mangaindu-l te linistesti si tu, pentru ca mai mult ca sigur este o alinare pentru toata familia, propun numele de Alifie
Sa-tz traiasca, oricum l-ai numi, aiule!!

Sa-tz traiasca, oricum l-ai numi, aiule!!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
ete satanizme: Belzebut, Sheitan, Shakirel (sau chiar Ilici, Popeye - vezi daca fuge dupa comunitari!)
Cainisme normale: Mures (stiu doi mioritici cu numele asta - merge brici!), Hector, Hercule (cu varianta Pif), Voitis (ca pe calu lu Stefan cel Mare)
tiganisme: Micsunel, Pasaport, Elvis
giangalbuchizme: Akeela, Bagheera, Baloo, Rama
sau zi-i "Martor"
Cainisme normale: Mures (stiu doi mioritici cu numele asta - merge brici!), Hector, Hercule (cu varianta Pif), Voitis (ca pe calu lu Stefan cel Mare)
tiganisme: Micsunel, Pasaport, Elvis
giangalbuchizme: Akeela, Bagheera, Baloo, Rama
sau zi-i "Martor"
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
aloooooooooooooooo cantemire, pune bre stop pe frana ca jurio o sa o ia razna, plm, mai ramane sa iei la rand insule, masini rusesti, culori, flori, fete, filme sau baetzi sau artijti sau cantaretzi. matale n-ai masura?
io alea cu anagramele le bagai la shto ca faceam hai de ideea de anagrama de mi-a iesit asa lista (apropos baics, merluc la mine numa pisoi, grigore si ducu is momental valabile restu-s kterinci).
io alea cu anagramele le bagai la shto ca faceam hai de ideea de anagrama de mi-a iesit asa lista (apropos baics, merluc la mine numa pisoi, grigore si ducu is momental valabile restu-s kterinci).
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aaaa, care vas'ca gaga ie in juriu! bun:
Brutus, Cain, Hades (fara legatura cu userii), valiente (cu legatura cu useru)
sau Trotzki?
shapoi, ce ie asa de greu de selectat? fiecare face lista cu toate propunerile, da? intai taie ce e antipatic/nepotrivit, apoi o ia de la capat si tae ce e neinteresant, apoi tae ce ie banal, pe urma se mai taie si cele care sunt deja folosite (printre cunoscuti, vecini etc) shapoi nu mai ramane mare lucru de dezbatut (ca se confrunta cele trei liste si nu se ia in vedere decat ce se regaseste pe cel putin doua liste)
vescai sinplu?
Brutus, Cain, Hades (fara legatura cu userii), valiente (cu legatura cu useru)
sau Trotzki?
shapoi, ce ie asa de greu de selectat? fiecare face lista cu toate propunerile, da? intai taie ce e antipatic/nepotrivit, apoi o ia de la capat si tae ce e neinteresant, apoi tae ce ie banal, pe urma se mai taie si cele care sunt deja folosite (printre cunoscuti, vecini etc) shapoi nu mai ramane mare lucru de dezbatut (ca se confrunta cele trei liste si nu se ia in vedere decat ce se regaseste pe cel putin doua liste)
vescai sinplu?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Gagutza a fost propus?
si un nume care imi place mie: Bilache ; asa il chema pe primul meu catel,am fost nascuti in acelas an si aceeasi zi
alta propunere:eye nu mai bine bei sticla aia de uischi ,iar in momentul maxim de inspiratie,alegi un nume?

si un nume care imi place mie: Bilache ; asa il chema pe primul meu catel,am fost nascuti in acelas an si aceeasi zi

alta propunere:eye nu mai bine bei sticla aia de uischi ,iar in momentul maxim de inspiratie,alegi un nume?

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
the first
adam
el negro
moarte
roscovanul
mohamed
mario
adam
el negro
moarte
roscovanul
mohamed
mario
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Shaki scrie:eu i-ash spune alex
acu 5 ani, inainte ca s-o iau pe lolita si pe amantu iei, amadeus (e la giurgiu acu ca nu putea inparti acelasi taram cu raducu), am avut un doberman, alex, care a murit la varsta de 9 ani de tumora la stomac. un caine extraordinar. mi-am propus ca niciodata in viata sa mai imi botez frun caine, alex. sorry shaki
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
haghiutza
tigre
grivei
gigi
tigre
grivei
gigi

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
143 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma