penis mai mare:))
Moderator: anjin-san
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
fetele tari si mari...
ian desvolta umpic, ces alea fete tari? in ce fel tari? tari la tz? or tari, cele mai tari?
si despre mari ce posa ne spui, ca tu vrei sa muare virginele dupa penisu tau, ala unflat cu ponpa? da' chear virginutzele, nesuferitule? sau puate ca mari, cele mai mari? adica fetele lu Stefan, care ar putea sa se cheme (global) Fetele-cele-mari?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
lasa breh shaki creeru, la cei bun? pe cand penisu, ehehehehei, penisucu, mancalar taxo, cata bataitza puasa manance iel (ca duar cele mari si tari fete n-or pune iele botu la vrajeala cu doojde centimetri, nu crezi?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
myhaimmm scrie:io il am de 20.5 cm...si na...vreu mai maree,..penis
Pe mine ma nedumereshte altceva. Ces cu aia 0.5 cm , de ce ai pus 5mm dupa cifra de 20?! Foarte sugestiv. De ce tocma' 5mm? Ai rotunjit-o cumva?
Cand privesc de aici de sus, sus de tot, ma trece pishu...
- ursu gri
- Junior Member

sunt de acord cu shaki si propun deschiderea unui thread pe tema 'cum pot face sa-mi maresc coeficientul de inteligenta'
si mai mihaitza, majoritatea fetelor (mari si tari) n-or sa moara dupa un penis fie el cat de mare (desi daca e prea mare s-ar putea totusi) ci dupa posesorul lui. deci d-aia zic eu ca deschiderea threadului ala de care-am zis mai sus te-ar ajuta foarte mult
- FleurDuLys
- Junior Member
Dha foarte enteresant calculu lu myhaimmm shi extrem de sugestiv 5-u ala. Park o ramas setat pe cifra 5 shi o sa explic shi logica evenimentelor : Omu are 5 degete la o mana deci asta inseamna k se foloseshte mult de ia shi are toata discografia lu Bryan Adams deshi nu o dispretzuieshte nici pe andreea balan. Dak se foloseshte atat de mult de mana respectiva asta mai inseamna shi k se foloseshte de ea de nenumarate ori in diversele activitatzi recreative cum ar fi masurarea shi sustzinerea sanatosului shi magnificului sau falus de care se pare nu e multzumit deoarece se intmpla deseori sa il scuipe shi sa il faca sa se simta prost din cauza asta. Revenind la subect, ce o facut stimabilu k sa se razbune? Pai o luat cifra cinci, o adaogato, da nici cum nu ieshea cifra rotunda de care e atat de atashat. Asha k mai adauga un cm ca sa nu se incurce la socotela shi mai baga dup aia (din lacomie) ink 5mm k sa nu existe nici un dubiu k are cel putzin 20cm adek , cAM cum are un om normal 2 maini shi doua picioare=20 degetzele. Dar sa nu uitam k o mana nush foloseshte iar degetaru de la manutza folositoare nici atata fapt pt care nici nu se pune problema sa se casatoreasca pt k mama lui nu ar fi de acord. Deci concluzia este k are 14cm. Deci zi bha bhaiatule...ashai k is un adevarat sherlock homless al urshilor?!
Cand privesc de aici de sus, sus de tot, ma trece pishu...
- ursu gri
- Junior Member
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma