Pentru oamenii noi de pe forum

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde memetshot » Vin Noi 24, 2006 6:24 pm

ochiulitza....asami cerea mie un vecin moldovean cand repara la dacie. cuacavetule, da si mie o chiulitza de 13.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde river » Vin Noi 24, 2006 7:51 pm

despre mini zice lumia ca-s mica, slaba si afurisita. da' o zice cu drag... sunt cumplit de pistruiata si's mandra de asta. cel mai bun prieten din copilarie e peter pan, cel mai bun de acu' e consortu. varsta este la vedere, sertarul cu cioco e pe undeva prin moldova. nu jtiu ce sa mai zic.
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Noi 25, 2006 11:09 am

Daïmon scrie:si eu sunt relativ batran, enervant, arogant, alcoolic, depravat samd.

din pacate, confirm tot :blink: da te iubesc asa cum esti A-)

buna, mi-s tzesty, am 22 de ani am licentza anu asta si asta imi ocupa TOATA viatza...in rest, n-am mai fost de ceva vreme p'aci deci m-am prezentat acu cuviincios A-)
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde jeorj » Sâm Noi 25, 2006 12:26 pm

deci io mis un jorjel oarecare, ajuns totusi la 69 de(sau cu) any ca nu le prea stiu cum sta chestiile astea cu pre pozitiile. sunt un fel de extremist in sensu ca imi place sporturile extreme, cum ar fi shahul, tablele, biliardu si inca vreo cateva.
in rest, contactul cu netu este o chiestie de conjunctura doar, da e de bine.

ahhhh. btw. eu as zice sa sunt alcoholic ca beau cam juma de kil de tarie pe zi, plus berile de riguare. dar lumea zice ca la cantitatea asta ar trebui sa fiu zilnic in coma ceia ce nu se intampla. deci cand mai multa lume iti spune ceva trebuie sa-i dai dreptate.
cam asta sunt eu, asta de moment
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde Djinn » Sâm Noi 25, 2006 12:28 pm

o_tzestoasa scrie:am licentza anu asta si asta imi ocupa TOATA viatza

adica n-ai de gand s-o dai anu asta, nici la anu etc :D studentul etern.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Daimon » Sâm Noi 25, 2006 12:35 pm

taci bre fluff, nu-i da idei copilei ca pe tine te cert daca nu-sh da licenta cant trebe
Daimon

Mesajde jeorj » Sâm Noi 25, 2006 12:37 pm

aveti de grije bre ca tzestoasele au viata lunga. :D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

eo shi cu ai mei.

Mesajde h0va » Sâm Noi 25, 2006 12:47 pm

salut. inainte de tuate tre sa va spun ca eu sunt baiatul ala frumos, deshtept shi sanatos pe care shi'l doresc totzi parintzii :D

aicea pe fece, mi se spune v0inicu. ca parte integranta din fece lucrurile stau ashe:

-deci ieste jupanu al batran, nenea aiu, care ie un fel de tatane'miu, can' ma ciarta iel nu poci sa ma supar niciodata, deasemenea la iel vin mereu sa cer sfaturi.

-apoi ieste tante, gagalina care ie, iar ia ie un fel de mama vitrega penca ma reneaga ori de cate ori nu'i convine ce spun da' in rest o avut mereu grija de mine shi de matzele mele

-apoi ieshte unchiu afecs, iel ieste exenplaru cel mai de succes al familiei shi de mic m'am uitat la poza lui cu admiratzie zicandu'mi in gand: vleau sa fiu shi eo ca iel can o sa fiu mare.

-urmeaza celalalt unchiesh, nenea baix, care iel de mic copil m'o luat de mana shi mi'o prezentat capriorii de care m'am indragostit iremediabil, nenea baix e cel mai organziat om pe care eo l'am intalnit + de asta iel ieste sufletu' tuturor competitzilor, are mai multe concursuri shi pariuri pe rol decat adrian nastase la DNA

-urmeaza apoi sensei, care de can eram eo mic shi iubitoriu de rotvailari, imi dadea cu rigla peste deshte can nu executam o figura (de stil) cum trebe..asha ca mi'o fo' maestru shi preten delanceput deshi nici eo nici iel nu am realizat asta..acu penca eo am crescut sh'am inflorit suntem ca luke cu yoda..iel ie batran shi deshtept, eo deshtept shi cu succes la femei.

-noah apoi ie nocticutzica, zisa shi fata cu ulcioru, care nocticutzica ie un fel de pretena mea cia mai buna..pe isaul sau noi borbim ore intregi cate'n luna shi'n stele..ea are un singur of: ca n'a vazut espozeu' "unbre shi lumini" da' asta nu conteshte ca oricum a traversat iorupa numa ca sa rasbune aciasta nedreptate shi daca tablourile lu gustave nu le'o vazut, macar i'a vazut mormantu!

-vine apoi duetu' de pretenari caterincosh: cubu shi cu uidu. cu iei nu ma plictisex niciodata stand la povesht shi'ntodeauna au o vorba buna pentru sufletzeu meu

-era sa uit de nenea emiru, omu care vegheaza la bunul mers al familiei, ne pazeshte can dormim de ciuma mocofanica shi are grija sa le deie bastoane shi buzdugane in cap tuturor celor scapatzi din tzara locomotivelor..iel ie practic cel din linia intai. nimeni nu shtie cum arata, s'a speculat mult pe aceasta tema, insa un lucru ie cert: nenea asta shtie o grama de lucruri! ah, iar iel este cel care intotdeauna imi da dreptate shi tot iel e cel care imi sare in aparare!

-urmeaza shakicutzilica shi flafi, tandemu de surori atomice, care iele mereu ie puse pe caterinci shi hartza..cu greu partea masculina a familiei reusheshte sa le domoleasca caci iele sunt pline de energie..ocazional ie nevoe de interventzia celor "batrani" pentru a le tempera shi can' se'ntampla asta sa le vedetz ce cumintzele stau in banca lor ca doo shcolaritze.

-tot din familia mea fac parte shi enbi impreuna cu sinelutza, iar iei doi ie responsabilii cu antrenu shi cu buna dispozitzie..enbi ie un nene calculat shi rezervat care rareori se amesteca in dispute, iel ie mereu conciliant..madama sinelutza insa ie din alt film, ia, la fel ca shi flafi shi shakicutziculica au o slabiciune pentru capo di tutti capi: nenea aiu. asha ca tanti sinelutza, folosindu'se de totz cei 7 centri ai sai incearca cu disperare sa'l convinga pe nenea sa uite de iubirea din tineretze a acestuia o asha zisa "nanuka"..(fara succes ash spune eo pana acu)

-din causa ca n'a mai dat de mult pe la noi era s'o uit pe tante necko, cea care mereu ne'aduce cadouri de peste hotare. ea face cea mai buna cafea dintre totz. mereu are ceva frumos de spus shi cate un alint pentru fiecare. ea ne rasfatza pe totz shi ne iubeshte pe totz deopotriva.

-apoi sunt cei trei colegi de joaca: varu daimon, bro whatever shi miguel cel beutor de pepsic. cu totz trei ma'ntzeleg escelent shi niciodata nu ne certam pe jucarii. varutzu ieste foarte ospitalier shi mereu can merg in vizita are grija de mine shi de hana'mea sa ne simtzim ca la noi acasa, ieste fuarte atent shi mereu are o vorba buna pentru mine. bro uatevar ieste rebelu familiei, ie cel mai cool dintre cei cool shi iel shtie asta fuarte bine..face mereu ce'l taie capu shi din acest motiv veatza lui pare desprinsa din filme. miguel e cel mai mare beutor de pepsic shi bere in viatza, odinioara idila sa cu nocticutzica tzinea pajinile revistelor de scandal, acum s'a retras la unbra unei aripi de mig21 lancer shi duce o viatza monahala..

-mai sunt apoi rudele indepartate ale familiei, preteni d'ai celor batrani, pe care nu'i cunosc decat din auzite sau fuarte putzin (marian jan sau neatza): fane laponu, nenea sod, marian jan, neatza, nenea naie, bassu din espagna, paiacecu tzuicaru shi nicholas_alex cel doritoriu de femei.

-cu noi in casa locuiesc si altz preteni buni: weet cea sensibiloasa ca o garofitza, nenea gigell expert in muntzi shi haleli, katzi fetica cea mica shi dulcica, pacha cel batran shi'ntzelept, darky cea talentata, meropi iubirea de'o veatza a lu' uatevi, gabitzu un viitor mare actor, cristy cel priceput la filme de tuate felurile, artemitza vanatoreasa cea secsoasa, rajaf baietu dashtept rapidist de dincolo de balta, inco pretendentu la mana lu flafi, decret shi aliosha stelisht impatimitzi da' de alfel baetz buni shi multz altzii de care acu nu'mi aduc aminte..

noah, deci ideea ie ca fara iei eo n'ash fi cine sunt, adica eo, h0va zis v0inicu.

?!
h0va

Mesajde Daimon » Sâm Noi 25, 2006 12:52 pm

varutzu' :-:~a==D==D==D
Daimon

Mesajde whatever » Sâm Noi 25, 2006 12:58 pm

brooooooooo !!!! :-:
whatever

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Noi 25, 2006 1:59 pm

Daïmon scrie:taci bre fluff, nu-i da idei copilei ca pe tine te cert daca nu-sh da licenta cant trebe

ba mi-o iau, cum nu? ca ma ajuta Razvan s-o compun ~a ie nasol cu partea practica, ca n-am unde o practica...nu ie fundatii care sa faca consiliere pe tema ce;am ales-o eo...

Si tu dice te iei de fluffy? ca ea bine zice..nu e musai in iulie, se poa si in februarie 2007 si in iulie 2007....si practic...la ce-mi trebuie licentza? :doh:
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde Sică » Sâm Noi 25, 2006 2:05 pm

eu: baiet, ani puteti sa ii vedeti la profil, cu parul putin mare in curand cu putine plete, beau doar de 3 ori pe an (de pasti, de craciun si in fiecare zi), fumator (de saptamana viitoare vreu sa ma las) si cam atat
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Djinn » Sâm Noi 25, 2006 2:21 pm

auleu, tzesty :D sa nu te prind ca nu dai licenta cand trebe, ca vin sa te bantui

Hova, ==D bravo bre, foarte misto :*

(numa ca incohe o vaneaza pe shaku, nu pe mine :D )

ps - si cine-i sensei?!
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nocturna » Sâm Noi 25, 2006 2:24 pm

memetu, zis si betzivanu zgarcit. :D

voinicel, ia-tzi itau de la naftalina sa te scot la promenada.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde kant emir » Sâm Noi 25, 2006 4:58 pm

o corectzie si dela mine pt cel vrednic si v0inic:
ea face cea mai buna cafea dintre totz

adica dintre totz nafara de mine, or cea mai buna cafea de dama

in rest brava pentru portrete
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Shaki » Sâm Noi 25, 2006 8:28 pm

o_tzestoasa scrie:si practic...la ce-mi trebuie licentza? :doh:
la nimik :D bafta, totushi
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kant emir » Sâm Noi 25, 2006 8:51 pm

ete ca uitasem sa lamuresc asta
tot v0inicu scrie:nimeni nu shtie cum arata, s'a speculat mult pe aceasta tema

am zis deja, in scopu potolirii curiozitatzilor:
mua scrie:io-s mic, gras, batran, chel, urat, carcotash, mijtocar si certaretz

alte nedumeriri, ienibadi?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde FleurDuLys » Sâm Noi 25, 2006 8:53 pm

nu te credem nu te credem ntz ntz. da' jurnal pana la urma iti faci sau nu? :D
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde Daimon » Dum Noi 26, 2006 2:17 pm

[quote="o_tzestoasa"]ba mi-o iau, cum nu? ca ma ajuta Razvan s-o compun ~a ie nasol cu partea practica, ca n-am unde o practica...nu ie fundatii care sa faca consiliere pe tema ce]cine e Razvan ala si ce treaba are el cu licenta ta?

eu nu m-am luat niciodata de fluffa, de ce sa ma iau?
Daimon

Mesajde cubu » Dum Noi 26, 2006 9:07 pm

h0va scrie:-vine apoi duetu' de pretenari caterincosh: cubu shi cu uidu. cu iei nu ma plictisex niciodata stand la povesht shi'ntodeauna au o vorba buna pentru sufletzeu meu

Auz, ia sa te plictisesc eu nitel... ce mai e cu turnuletu ala, s-a ratacit pe la vreo posta? :D Ala vechi s-a uzat si si-a rupt si un picior, cere altu.
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Dum Noi 26, 2006 11:57 pm

h0va scrie: miguel e cel mai mare beutor de pepsic shi bere in viatza, odinioara idila sa cu nocticutzica tzinea pajinile revistelor de scandal, acum s'a retras la unbra unei aripi de mig21 lancer shi duce o viatza monahala.

deci da, cu o singura corectize. miguel n-a mai pus gura pe pepsic de ceva vreme. cu rare iecsceptii. me-a ramas numa berea. in rest sunt si io, inalt, frumos, dejtept si devreme acasa. fumez cam mult si imi place berea si scandalu, da asta nu ie neaaparat ceva rau. \:/
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde marian jan » Lun Noi 27, 2006 10:47 am

deci eu ma intitulez alin marian jan hamsie frumos si destept.provin dintr-o familie modesta cu tata betiv.toata lumea imi spune ca seman cu tata.hobby urile mele sunt berea.am o aliura atletica,fac sport in fiecare dimineata cand raman fara bani de tacsi si trebuie sa ma intorc acasa.ascult muzica buna si citesc carti culte.si nu mi place manelile si nici copylul d3 @ur.sunt un om obijnuit si sunt in cautare de o fata careia sa i placa mai ales calatoriile,ca sa fiu sigur ca calatoreste si nu sta prea mult pe-acasa.daca aveti intrebari suplimentare,nu hezitati.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde FleurDuLys » Lun Noi 27, 2006 11:37 am

Of of, o sa fiu off-topic si o sa constat cu stupoare (si in scris) ca pe topicul acesta tot cei batrani scriu si tinereii vin pe fanclub si nu ne zic nimic despre ei. (sau or fi majoritatea spammeri?)
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Noi 27, 2006 11:54 am

memetu, zis si betzivanu zgarcit.

naj putea sa cred asa ceva
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Daimon » Lun Noi 27, 2006 1:20 pm

FleurDuLys scrie:pe topicul acesta tot cei batrani scriu si tinereii vin pe fanclub si nu ne zic nimic despre ei
auzi.. batrana poate esti tu, da? noi suntem cu vechime pe forum ;)
Daimon

Mesajde Weet-weet » Lun Noi 27, 2006 1:31 pm

Ete ce se simte el batran :P
Si io am vechime tot 3 ani si-oleaca.. Chiar daca am rarit-o cu posturile p-acilea de o vreme-ncoa..

Hova m-a prezentat un pic si multumim frumos..
Altfel.. nu-i mare lucru de zis, tot de vreo 3 ani si-oleaca sunt prin tari mai calde.. departe de casa si de lumea draga ( se observa in jurnal.. evidement ). As vrea sa cred ca am trecut de stadiul de lutza :D
Asta-i tont ce-am avut mai interesant sa zic.. cred.
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde cubu » Mie Noi 29, 2006 10:26 pm

memetu, zis si betzivanu zgarcit.
memetshot scrie:naj putea sa cred asa ceva

Ce anume? Ca esti vazut ca betiv? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Necko » Joi Noi 30, 2006 11:53 am

h0va scrie:...
-din causa ca n'a mai dat de mult pe la noi era s'o uit pe tante necko, cea care mereu ne'aduce cadouri de peste hotare. ea face cea mai buna cafea dintre totz. mereu are ceva frumos de spus shi cate un alint pentru fiecare. ea ne rasfatza pe totz shi ne iubeshte pe totz deopotriva...

hova, nebunaticule, tu iar vrei satz aduc ciucalata ! :)

deci io is batrina rau, da atit de batrina incit am uitat de mult cine-s, de unde sunt, unde stau, cu ce ma ndeletnicesc si mai ales de ce. dupa cite zice hova cica sunt o tante buna. bine ar fi! oricum ar fi, mi-i tare dor de hova si de toata familia lui!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde memetshot » Joi Noi 30, 2006 12:39 pm

Ce anume? Ca esti vazut ca betiv?

nu
cas zgarcit. asa ceva este duar un zvon rautacist.
si da, nus nici betiv. iete exemplu luni si martz nu mam atins de alcool....
memetshot

re

Mesajde Timisorean » Sâm Dec 16, 2006 8:57 pm

Eu am pagina aia pe undeva...si acolo am vre'o doo trei poze deci nu tre' sa ma descriu ..eniuei is Cristi si az mi'am facut contu ca m'a chemat marcela pe forum A-) (nu ma intrebati cine e marcela)
Timisorean
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma