dati un leu pentru jeleu
Moderator: anjin-san
ca numa in tine am incredere
mersi, ejt fuarte dragutza az (chiar asa, cei cu tine? esti bolnaviuara?)
da nutz sterge nimeni pozele, stai linistita
stiu breh ca pierd vremea cu alte zorocsu, ca nare nica de oferit (serios, jeleronski ie doctoritza si ingineritza si invatzataure si ieducatuare si ce mai vrei tu, orce fel de intelectual - pe langa ista)
da nah, inertia
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
haha ce ma distrez cand imi aduc aminte ca-mi pierdeam vremea cu de-astia =))
sa-mi aducetz aminte sa multumesc cuiva pentru niste trebi.
sa-mi aducetz aminte sa multumesc cuiva pentru niste trebi.
-
Daimon - Mesaje: 5074
lupta impotriva vietii!
nujtu unde vez tu aliantza, da dacatz imaginezi ca zorocsismu (abarnism, eftineala, inpresii si movturi pijkeshiene) ie "viatza", te cam inseli
uita-te la iel si vezi-l cat ie de stralucitor (cam ca o chelie transpirata, cand ie suarele sus)
- kant emir
deci io nu lupt impotriva a nimic si nu ma raliez cu kanty sau daimon - ca nici nu ma intereseaza ce aveti voi de impartit- atat doar ca zorox e un inchipuitpiskeshu scrie:shaki daimon si kantemir, un trio in lupta impotriva vietii!

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
dar de radiat nu te radiezi ?
am vrut doar sa spun ca daimon nu are umor, sa incetam aceasta sarada a presupusului simt al umorului a lui daimon ! unde este acest simt? l-a vazut cineva vreodata ? prea mult l-am maniat pe dumnezeu cu aceste alegatii !
am vrut doar sa spun ca daimon nu are umor, sa incetam aceasta sarada a presupusului simt al umorului a lui daimon ! unde este acest simt? l-a vazut cineva vreodata ? prea mult l-am maniat pe dumnezeu cu aceste alegatii !

- ZOROX
- Junior Member
de cand ai plecat din armata
n-am "plecat din armata", ci "am fost lasat la vatra", dupa ezecutarea stagiului militar obligatoriu
si iar ma duare burta de cat am ras la puanta ta cvaziliterara
sau semi
am vrut doar sa spun ca daimon nu are umor
ai spuso de un milion de ori, o repetzi ca un vinil sgariat
io as vrea sa aud ca zici ca ie prost, sau ca e nesimtit, sau ca e bulangiu, sau ca e neserios, sau ca n-are coloana
ca tot atata autoritate ai avea la apreciat caracterul cuiva, ca si la apreciatul umorului
pricepi? cand o sa ai spetacolul tau televizat, si cu contract pe multi ani inainte, si o sa fii difuzat pe mai multe continente (da, cam ca sainefeldu cela care te calauzeste), atunci o sa fii o voce autoritara, o sa poti sa-ti permiti sa stabilesti cine are umor si cine nu
pana atunci nu esti decat un viermisor manelisto-hiphopist (ce combinatie! sensibilitate plangareatza de analfabet, combinata cu revolta impotriva "sistemului" pe care nu il poti depasi si invinge; exact cei place jelaroanei: un tzaran sadea care vrea sa se urbanizeze, sa fie intelectual de bucurejt)
dar de radiat nu te radiezi ?
uare nu cunva ai frut sa zici de iradiat nu te iradiezi ?
- kant emir
kantemir, stralucirea vietii isi roade unghiile. lupta impotriva luminii a fost declansata de apostolii shaki si daimon, calauziti in lesa de kantemir intunecitoru!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
nu, am vrut sa zic "radiat". ti-am zis io ca te bulverseaza acuratetea textului ?hahaha
daca nu gasesti o litera lipsa pe undeva sa o transformi tu in umor anagramat, nu ai aer.
cat despre imbecilitatea intercontinentala de care aminteai mai sus, potoleste-te!
pot sa-mi exprim parerea despre cineva cand vrea plm.
paradoxul tau kantemir, e ca dupa logica ta, nici TU n-ar trebui sa existi.
Si totusi...
daca nu gasesti o litera lipsa pe undeva sa o transformi tu in umor anagramat, nu ai aer.
cat despre imbecilitatea intercontinentala de care aminteai mai sus, potoleste-te!
pot sa-mi exprim parerea despre cineva cand vrea plm.
Si totusi...
- ZOROX
- Junior Member
Si totusi...
iar exagerezi cu neologismele
(si totusi ce? si care logica? si care paradox? pretiosule)
nici vorba, nu stiu de unde ai tras concluzia asta
dar daca esti habarnist si nu stii cum se scriu cuvintele, si nici ce inteles au, ce ai vrea, sa te mangai pe chelie?
fortele plictiselii
aham
si tu si cu zorox, doua muste stralucitoare, venitzi si va repeziti ca la o plictiseala prospata si suculenta
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma