Fumatul

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Fumezi

da
98
49%
nu, n-am incercat niciodata
50
25%
foarte rar
23
12%
m-am lasat
27
14%

Voturi totale : 198

Mesajde darkshines » Sâm Apr 13, 2002 4:33 pm

yuck?!gross me out.
nici eu nu suport mirosul de tutun.
imi vine rau de la el....ewww...god.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde alina » Sâm Apr 13, 2002 10:01 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu am glumit ,draga Alina ! Nu mai tzii la glume ???
Nici eu nu ma spovedesc...ca daca ar fii sa fiu sincer..si sa-i zic lu popa tot ce fac..m-ar da in suturi afara din biserica !
...............
Intrebare : de unde este adus tutunul pt. tigarile din Romania ?? Kentanele si toate alea de marca..din ce tutun se fac ??? ...ca noi nu prea avem cine stie ce mare recolta de tutun !

stiu ca ai glumit!!!
----------

nu stiu de unde e adus tutunul da oricum calitatea tzigarilor scade pe zi ce trece se vede ca-s facute in romania e mare diferenta intre un pachet de malboro din west fata de unu din romania aceiasi faza cu berea.
addio pirata!
alina
Junior Member

subiect

Mesajde marian jan » Sâm Apr 13, 2002 11:56 pm

recunosc!sunt vinovat!
fumez de la 15 ani.acum am 20.am ajuns la 1-2 pachete pe zi.daca ies intr-un club se duce 1 pachet de tigari pe seara,iar daca ma duc la un concert...spun decat ca la ultimul am fumat 2 pachete.
ma deranjeaza faptu' ca sunt fumator,dar nu fac nici mare lucru in privinta asta.in toti anii astia cea mai lunga pauza a fost de 2 saptamani.ma gandesc ca o sa ma las de fumat in momentul in care nu o sa mai am belele pe cap.da' asta la mine nu o sa se intample niciodata.cel mai mult cred ca ma deranjeaza faptul ca dau o groaza de bani pe tigari.
in legatura cu chestia aia ca fumatorii miros,put,duhnesc :ASTA E VALABIL PENTRU FUMATORII NESIMTITI.
marian jan

Re: ?

Mesajde Rolf » Dum Apr 14, 2002 2:19 am

Initial trimis de DarKKiller

La terasa Iasi cred, sau terasa Corso, sau langa baruletul de langa cinematograful Republica ?!

Aia e frate, vizavi de Corso, e un barulet, linga cinema, mai jos de muzeul Unirii. Acolo aveau narghilea, cred ca mai au si acu. Da am impresia ca acolo sunt 2 barulete, la unu din ele (n-am mai calcat prin Iasi de aproape un an...)

Da terasa Iasi care e?

Magazine de tigari de import nu mai stiu nici io. Pina sa dea Basescu cu ghioaga in chioscuri, era o dugheana linga Romarta, pe Victoriei colt cu Bulevardu', unde gaseai inclusiv Camel fara filtru, Luckies fara f., Ernte 23, Peter Stuyvesant, John Player Special, Benson&Hedges, West, Gitanes si altele asemenea. Un alt loc ar fi bazaru din Neptun, de la Prichindel (da tre sa mergi pina la mare). Ernte, JPS si Peter S. imi placeau in mod special. Acu de import se mai gasesc numa Gauloises, pentru restu tre sa identifici pravalii rare si bine ascunse. Iar alea de se fac aci, habar n-am cu ce tutun, da si noi avem ceva recolta, mai ales prin zona Urziceni - Dridu, spre Buzau si prin zona. Faza e ca in afara de tutun dracu stie ce mai baga aia in tigari si cu ce il mai indoaie si cum il prelucreaza.... mai conteaza si hirtia (bine, acu e buna, da imi aduc aminte de carpatele alea nefiligranate de se lipeau de buze si le smulgeai de acolo cu piele cu tot).

Ce imi mai placea intr-un timp: tigari din alea de le faceai singur. Luai tutun si hirtie si le rulai. Tutunu nu se compara cu nimic din ce exista in tigarile gata facute, din import sau nu. Cele mai bune foite erau alea olandeze, Rizzla si Samson (si parca mai era una), si tutun la fel, Samson (mai popular) si Javansee Jongens (cel mai mesereash!). O data am luat Marlboro si nici nu se compara la aroma cu astea, in plus era sfarimicios, alealalte erau iarba pura, aromate, naturale, bune, ce mai. In plus practica asta avea si avantaju ca fumai mai putin, ca ti-era lene sa tot rulezi la tigari. Erau si aparate de rulat, da eram anti asemenea practici: cu deshtele nene! Devenisem destul de priceput la rulat tigari.
Rolf
Junior Member

Re: Re: ?

Mesajde Game Over » Lun Apr 15, 2002 11:34 am

Initial trimis de Rolf

Aia e frate, vizavi de Corso, e un barulet, linga cinema, mai jos de muzeul Unirii. Acolo aveau narghilea, cred ca mai au si acu. Da am impresia ca acolo sunt 2 barulete, la unu din ele (n-am mai calcat prin Iasi de aproape un an...)

Da terasa Iasi care e?

E terasa aia care-i mai jos de terasa Corso! E fatza in fatza cu cinematograful Republica (exact in spatele hotelului Traian) !
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

inca ceva...

Mesajde Mirela » Mar Apr 16, 2002 3:01 pm

majoritatea nefumatorilor nu suporta fumul de tigara....eu cu timpul m-am obisnuit si cu asta si n-am nimic impotriva sa fumeze omul langa mine...cu conditia sa nu-mi sufle fumul in fata :)

ce nu suport eu.....e mirosul de tigara pe haine.cand ajung acasa dupa ce am dat pe la vreun bar...imi vine pur si simplu rau simtind mirosul de tutun pe hainele de pe mine.yuk!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Andrada The Dev » Vin Apr 19, 2002 11:10 pm

dar am observat ca majoritatii pustilor le place sa fumeze pe ascuns si sa scorneasca minciuni care mai de care mai trase de par(placerea de a face ceva interzis) [/B][/QUOTE]

maica-mea mi-a zis ca daca vreau sa fumez e decizia mea... asa ca sunt in totalitate de acord cu tine. dar ce micniuni poti sa scornesti... nu prea multe, nu>? da si tu ezemple sa radem :D
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 19, 2002 11:19 pm

pai....in afara de alea jalnice eg."a fumat unu'langa mine si de'aia miros a fum" sau "m-a sarutat prietenul si-mi miroase gura a tutun" stiu cateva folosite prin preajma mea si foarte amuzante...dar le spun alta data(ca acum ma dor deshtele...)

ps:altii care stiu din astea.....ni le impartasiti si noua??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Dee Dee » Sâm Apr 20, 2002 1:32 am

eu nu fumez.. si nu intentionez sa o fac ..nici macar de curiozitate.....
dar ..deah ...in skimb, inevitabil ,fumez pasiv..:( ....so.. tot nu am "plamnii curati" ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Dum Apr 21, 2002 10:51 pm

Mirela chiar ca alea sunt jalnice:) Ai mah. Cand nu te dor deshtele le postezi da? ok. Valabil si pentru ceilalti. Eu o stiu pe una care isi parfumeaza hainele si mananca guma la greu;) ca sa nu afle maica-sa
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 24, 2002 12:07 am

Eu fumez de cam 4 ani cred,dar doar de vreo 2 serios(adica un pachet pe zi sau oricum ceva in juru a 15-20 tigari,doar duminica mai putin k nu prea ies din casa).Am citit argumentele pro si contra shi singura impresie asupra mea a fost ...da nu mai stiu care era...A, sa va zic si ca eu fumez ciudat(adica alternez Marlboro rosu shi LM cu Muratti shi Parliament) shi uneori cand nu am tigari shi mi-e lene sa imi cumpar fumez o pipa pe care o am de la bunica(cica a fost a lu bunicu da el nu a fumat decat Carpatzi) shi pe care o umplu cu un tutun Van Nelle(cred k e expirat k e dinainte de revolutzie)da sincer e buna shi asta...totushi nu cred k as putea sa merg intr-un bar shi sa fumez pipa...cred k ar parea un gest de extrem snobism shi nu k nu as fii si putin snob(mda,da numa ` un pic:))Mai fumeaza shi altzii pipa ?K ma consider cuidat de cand stau noptile pe pervazu geamului shi tot trag din chestia aia(in ultimu tump nu prea am stat bine cu banii ,asa k am cam tocit pipa aia...)Acuma insa inchei asta pentru k am tzigarii shi pot sa ma relaxez shi sa jur k nu mai fumez pipa in viatza mea(da park vad k amine dimeneatza nu mai am tzigari shi cum sa bei cafea ,fara sa fumezi?)
MiG29

Mesajde MiG29 » Mie Apr 24, 2002 12:17 am

si pentru k am vazut ce se vorbea despre locurile unde se gasesc tigari din import .well in constanta e un asemenea loc shi e chiar la 50 de metrii de blocu meu(norocu meu,i guess)Shi se merita un Marlboro e 33.000 shi e mult mai bune decat ala romanesc,un Lucky e 27k shi un West e 25k...shi plus k au tot tacamu (cred k orice marca de tigari isi poate dori un fumator cu gusturi rezonabile ,le poate gasii acolo....au pana shi tzigari rusesti din alea de carton shi Marlboro Mentol de care eu sincer nu am mai vazut in Romania(mai rar ce-i drept)...Da oricum dak trecetzi acuma de 1Mai pe la Mare dati shi o raita prin Constanta...shi intrebati de Dovi...sau de Clubu Deep k chioscu e chiar vis-a-vis de el......Desi pare,nu e reclama ascunsa shi nu ma platesc sa scriu asta:))))
MiG29

Ce ma?!?!?

Mesajde Rolf » Vin Mai 17, 2002 8:03 am

Am auzit bine zvonu ca se va ingradi libertatea fumatorilor? Stie cineva amanunte?
Rolf
Junior Member

Io zic asa...

Mesajde bhuttu » Vin Mai 17, 2002 11:46 am

Nu fumez! Din simplul motiv ca nu-mi place mirosul de tutun(sau hai s-o punem altfel: e oribil mirosul de tutun) si ca nu gasesc nici cea mai mica urma de placere intr-o tigare. Am renuntat si la a mai fi anifumator, pentru ca prea mi se parea ca urlu in pustiu, ca Ioan Botezatorul.
Am incercat vreodata? Da, pura curiozitate. Prima data eram prin clasa a doua, si ma miram ca fumeaza tata. Nu pricepeam care e rostu' si am luat si eu tigarea. Am atins-o de buze, si am last-o imediat ca mi s-a parut oribil gustu'. La vreo... 12 ani de la faza asta(adica asta vara) am mai tras vreo doua fumuri, tot de studiu. Nimic! Mi-am promis sa fumez si o tigare intreaga, de la cap la coada, si am facut-o si p-asta, asta toamna. Iar nimic. Si mai am doua fumuri: unu' intr-o zi la scoala, ca aveau astia o tigare care mirosea a cires(Blackston, sau ceva in genu' asta) si al doilea ca sa fac un balon de sapun plin cu fum de tigare. Cam atat.
In legatura cu argumentatiile onkai(pot, vreau si-mi permit), nu tine: de ce vrei?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: Ce ma?!?!?

Mesajde MiG29 » Vin Mai 17, 2002 5:53 pm

Initial trimis de Rolf
Am auzit bine zvonu ca se va ingradi libertatea fumatorilor? Stie cineva amanunte?

PAi or sa fie interzis fumatul in locuri publice shi o sa poti sa fumezi in locurile astea numa in incaperi speciale cu ventilatie adecvata...shi am inteles k nu o sa mai potzi sa fumezi pe strada ceea ce mi se pare o enormitate shi ar fii de-a dreptu o mare prostie...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde SOD » Vin Mai 17, 2002 8:40 pm

bre,da' multi nefumatori prin fanclubu' asta.io fumez de sparg ,aproximativ 3,5-4 pachete in 18 ore si beau 6-7 cafele pe zi.daca e de sprit,cantitatea creste in mod proportional cu numarul paharelor golite.porcaria asa cu ingradirea fumatorilor este o tampenie vestica care nu se potriveste de loc in est.cum ar fi sa oblige si posesorii de caini sa le stearga cacatu' din parcuri si de prin fata blocului!v-ar coafa o asfel de decizie? in schim as fi deacord sa ne oblige sa nu aruncam chistoace pe stada!si asa bucurestiu' este superjegos!
iar cateodata mai bag si o carpata sanatoasa,asa,ca sa nu uit de unde ap plecat!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde alina » Vin Mai 17, 2002 10:19 pm

Suntem defazorizati social!Rasisti draqului!
Norok ca numai trebe sa merg la scoala decat la mate ca ash tampii in inchisoara aia!Nu te mai lasa sa fumezi nici la subsol,nici in cele mai jegoase coltzuri ale scolii ,nici pe strazile adiacente scolii!S-au tampit de tot!

Cand am mai mult si chef o sa va pove niste faze cu fumatu cu maica mea ca la mine la nimenea!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Vin Mai 17, 2002 10:30 pm

maama.. eu n-am mai auzit prea multe de prin tzara... apropos: un motiv de a se apuca este daca esti fata, sa slabesti:) ce patetic, nu? posteaza alina:)
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mai 21, 2002 3:00 pm

Initial trimis de SOD
cum ar fi sa oblige si posesorii de caini sa le stearga cacatu' din parcuri si de prin fata blocului!

bah, la noi la munca au interzis fumatul si asa am ajuns sa termin un pachet, nu pe la 11-12 ci la 5-6 dupa amiaza
si e nashpa rau de tot.
acu' e adevarat ca fac economii da' nu asta era scopul, oricum pana ajung sudez tzigarile-n masina.

SOD, depinde mah si de propetari, io am amenajat cu altii in spatele blocului o ingradire si platim la nenea de serviciu sa stranga si e super.

oricum ideea cu nefumatu-n public pleaca de la nefumatori (ca shefii mei) si e o imbecilitate, la cate alte kkturi inghit/mananca nishte fum ce poate strica?
gaga

Mesajde MiG29 » Mar Mai 21, 2002 5:08 pm

E doar imaginatzia mea sau s-au ieftinit tzigarile?Adik alea care erau 35.000(se shtie care) acuma in 25.000 shi alea care erau 29.000 acuma is 20.000..la restu sunt nesemnificative
MiG29

Mesajde marian jan » Mar Mai 21, 2002 5:28 pm

da,e adevarat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.000 marlboro(pachet de 20 tigari)
18.000 marlboro(pachet de 14 tigari)
sa traiasca guvernantii fumatori!

p.s. nu o sa tina mult....cred io!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde MiG29 » Mar Mai 21, 2002 5:36 pm

Dak tot dam nume atunci Kentu e tot 25.000 shi rotmansu shi camelu....
Lucky Strike ie numa 20.000 desi io le prefer p-alea la 25.000 k e fara timbru shi incomparabil mai bune
Pall Mall e 19.000 shi restu nu mai shtiu
Din ce am intzeles io se pare k producatorii au stocuri f mare nevandute shi de asta k sa scape de ele....io sper sa tzina cat mai muuuuuult,desi nu cred;)
MiG29

Mesajde SOD » Mar Mai 21, 2002 5:36 pm

tigarile s-au ieftinit fix de astazi.
si pentru toti sefii care nu lasa angajatii sa fumeze,sa dea dumnezeu sa faca intoxicatie cu fum de tigara,macar asa sa aiba motiv sa interzica fumatul.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Mirela » Mar Mai 21, 2002 5:52 pm

sa ma dau cu parerea...in primul rand unui nefumator nu-i potzi spune "nu-ti place nu mai sta in fumul meu"...pentru ca aici se fumeaza,dincolo se fumeaza,unde pusca mea sa ma mai duc??eu una,am mai zis....fumul hai,ca s--au obisnuit plamanii cu el,dar nu suport sa-mi miroasa hainele a tutun numai pentru ca am stat langa un fumator...

zic eu ca in anumite locuri fumatul trebuie interzis...cum ar fi in spitale(unde scrie pe toti peretii dar nimeni nu ia seama,ba mai vezi si-n saloane vizitatori care te afuma la greu si daca le spui ceva iti mai trag si o injuratura...)

la locul de munca....aici depinde de ocupatie.adica intr-o companie mishtoaca,bine organizata,la birouri,nu-ti poti permite sa vezi angajatii tragand din chistoace pe holuri.(aici mai bine locuri special amenajate pentru fumat).in schimb intr-o fabrica,pe santier,mai stiu eu unde..nu-i poti spune bietului angajat,bah,esti mort de oboseala,vrei o tigare sa-ti tragi sufletul oleaca da' nu e voie...

acum...asta e parerea mea.

ps: s-au ieftinit tigarile???e clar,tata se apuca iar de fumat profesionist,mama trece la 3 pachete pe zi...:(
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde alina » Mar Mai 21, 2002 9:51 pm

:( pall mall a ramas la acelasi pret!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mai 21, 2002 10:22 pm

shtiti ce am simtit eu prima data cand am fumat?

ca in piept mi-a fost aruncat un cataroi... care a prins viatza si a inceput sa cante "oooooooo viatza meeeea" am crezut ca mor.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Mar Mai 21, 2002 10:54 pm

Pall-Mall-ul e 19.000 in loc de 21.000 deci s-a ieftinit shi el...acuma astept cu incredere sa se ieftineasca shi bauturile alccolice...:D
MiG29

Mesajde Mirela » Mar Mai 21, 2002 11:38 pm

lol,la noi se ieftinesc,prin tari straine se scumpesc(cica sa descurajeze "viciosii" ) hahaha de saptamana viitoare se mai adauga catva centi la taxa pe tutun la irlandeji
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mar Mai 21, 2002 11:48 pm

Asta cu scumpirea tigarilor ca sa descurajeze viciosii e o mica gluma ascunsa pentru ca tigarile nu au substitut pe piata. Cresterea taxelor nu inseamna altceva decat mai multi bani in buzunarul statului.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gaga » Mie Mai 22, 2002 12:36 pm

Initial trimis de MiG29

Din ce am intzeles io se pare k producatorii au stocuri f mare nevandute shi de asta k sa scape de ele....io sper sa tzina cat mai muuuuuult,desi nu cred;)

Ai inteles gresit (si aici sunt in cunostinta de cauza da' nu poci sa spui mai multe ca-n tzigari e mafie mare). Este o manevra de politica a vanzarilor in care marile firme de afara care au bagat bani grei aici dau in regia nationala. Asta nu e ceva rau (va mai servesc un argument) pt. ca pe plan politic acestei regii care apartine unui oarecare, nu spui cine, stiti voi, statul i-a facut cadou suma de xxxxx $ prin anulare platii unor datorii => regia poate sa tina artificial preturile jos, practic pe banii nostri (salariatzii mah).
De fapt razboiul a inceput de cateva luni la alt nivel, interfirme internationale, dar asta-i alta poveste. Oricum toti reprezentantii mari din tzara BAT, etc. merg in superpierdere de mai multa vreme.

Cum ar veni: o alta tzeapa pt. investitori in avantajul (probabil) al unui nou cartier de vile. Pentru Romani.
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma