De ce scriem noi aici?
Moderator: anjin-san
91 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Am pus mana pe o varianta initiala de la piesa asta si scheletul pe care s-a construit nu are nici o legatura cu Lutricia McNeal.
bhuttu, asta nu prea avem cum sa ne dam seama decat dupa modul in care curge piesa, daca un moment dat o ia prea la vale si fragemtenele asa zise copiate nu se leaga prea bine, poti sa te gandesti si la "furt din muzica", la cei pentru care asemanarile sunt intamplatoare apare frustrarea si se apara impotriva acestor acuzatii cu argumente clare!
bhuttu, asta nu prea avem cum sa ne dam seama decat dupa modul in care curge piesa, daca un moment dat o ia prea la vale si fragemtenele asa zise copiate nu se leaga prea bine, poti sa te gandesti si la "furt din muzica", la cei pentru care asemanarile sunt intamplatoare apare frustrarea si se apara impotriva acestor acuzatii cu argumente clare!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de DANA
mosh: ce fel de contact mah? :gay:
Contact cu Sopra ai tu ! Eu am scris ca am contract ! Nu stii ce e aia contract ? E paronim cu contact ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
Nu shtiu de ce am eu impresia ca deedee si Kryszti sunt facuti unul pentru altul :A... cine stie... poate gresesc... dar asta ramane de vazut
Ca sa zic asa... gresesti! Mi-a ajuns... a... dar ma rog...
Eu cred ca am mai spus de ce scriu aici:
Pentru ca e (inca) unul dintre putinele locuri unde pot sa imi exprim urletul interior (e? ce metaforic sunt) de la fiecare vizionare a canalului de televiziune atomic; sau mcm; sau pro tv; sau tvr; sau acasa; sau prima... Sau auditii de posturi de radio.Sau articole in revista; sau posturi pe http://www.fanclub.ro
Si in plus sa vad cum gandeste "lumea", sa mai cunosc oameni ca mine etc.
Nu mai zic cum am descoperit hobbyul asta, ca e secret :N
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Kryszti, iti sugerez o vacanta de 3 zile la munte, cred ca ai nevoie, la mine a fost si tare bine e dupa, lasa-le naibii de muzici proaste, bine ca exista si alea bune sa le luam pe alea in seama!
-
propun sa se infiinteze un fanclub Fanclub.ro
sau Fanclub Addicts Anonymous

sau Fanclub Addicts Anonymous
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Televizorul nu mai prezinta asa mare interes de cand a aparut internetul in vietile noastre.
Daca acu vreun an mai stateam seara butonand in prostie fara uun scop, acum stau cu ochii in cea mai mare enciclopedie posbilia!
Daca acu vreun an mai stateam seara butonand in prostie fara uun scop, acum stau cu ochii in cea mai mare enciclopedie posbilia!
-
obsedat printre obsedati.........
io cam 2 ore zilnic bag aici............
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
am niste cearcane de zici ca m-am dat cu carbune pe la ochi deoarece nu mai dorm mai mult de 5 ore pe noapte[stau pe net , pe fanclub],cred ca am prins radacini in scaun , am aproape toti userii fanclub in lista de prieteni yahoo si hompage-ul tot fanclub.ro

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
spends way too much time here !
Hesus Hrist, bhuttu are un average de 15.03 posturi pe zi.
daca va continua in acest ritm sustinut Dana va fi in pericol in ....2004, luna Februarie dupa calculele mele. :p
Bagheera: 11.37
Mig29 : 12.28 posts per day
DANA: 10.11
Oribilu : 9.56
Aliosha, adica eu: 9.28
Zgubilici: 8.91 ...surprinzator de putin pentru miile ei de mesaje.
Kryszti: 7.11
Concluzia este ca cei mai noi baga tare la inceput dar nu se stie daca vor avea continuitate. Ramane de vazut daca mor tinere sperante sau nu.
daca va continua in acest ritm sustinut Dana va fi in pericol in ....2004, luna Februarie dupa calculele mele. :p
Bagheera: 11.37
Mig29 : 12.28 posts per day
DANA: 10.11
Oribilu : 9.56
Aliosha, adica eu: 9.28
Zgubilici: 8.91 ...surprinzator de putin pentru miile ei de mesaje.

Kryszti: 7.11
Concluzia este ca cei mai noi baga tare la inceput dar nu se stie daca vor avea continuitate. Ramane de vazut daca mor tinere sperante sau nu.

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aliosha, uiti un lucru: eu nu postez pt. a fi cap de lista la top useri, chiar ma gandeam sa-mi sterg mesaje mai vechi pt. a lasa sanse altora pt. care gloria conteaza ;D
Cat despre bhuttu: tot inainte, daca va deveni un user de seama, dupa ce-l vom cunoaste (si va da macar doua - trei beri) poate vom lasa moderarea unor forumuri pe maini bune.
Cat despre bhuttu: tot inainte, daca va deveni un user de seama, dupa ce-l vom cunoaste (si va da macar doua - trei beri) poate vom lasa moderarea unor forumuri pe maini bune.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Bai nehalitilor, ce medii de prost gust aveti. Io sunt pe la 4,5/zi. Ieri in schimb am avut zi grea, am bagat fo 30 posturi. Da nu era sefu prin preajma.
Ce-i drept e ca ziua suntem numa 2-3, si ne putem conversa si pe pm....
Ce-i drept e ca ziua suntem numa 2-3, si ne putem conversa si pe pm....
- Rolf
- Junior Member
Mersi pentru top, Aliosha, e ca un dus rece pentru mine! Poate ma trezesc la realitate! Si o sa incep printr-un week-end gol-golut(adica n-o sa mai postez deloc ca plec acas')
Dana, cu berile alea... oricand, oriunde, cu oricine din gasca vesela de pe fanclub... placerea mea! (Si ca tot veni vorba, ce e cu versurile alea de pe Rock - Detachable Penis? La varsta ta... sa-ti fie rusine!)
Dana, cu berile alea... oricand, oriunde, cu oricine din gasca vesela de pe fanclub... placerea mea! (Si ca tot veni vorba, ce e cu versurile alea de pe Rock - Detachable Penis? La varsta ta... sa-ti fie rusine!)
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
m-a intrebat aseara cineva daca ceva mai bun n-am de facut decat sa stau pe net...do i have no life,ppl??
uite acum e labu'aproape gol,in afara de vreo 2-3 de la Computer Science addicted ca si mine....de cateva zile s-a stricat aerul conditionat si e de-a dreptul sufocant asa ca nu mai sta nimeni pe aici(in afara de mine...si mie nu-mi vine sa plec nici de-a dreq...)
frate e de groaza,trebuie facut ceva cu fanclubul asta ca e mai tare ca un drog(nu ca as avea termen de comparatie...;n)
uite acum e labu'aproape gol,in afara de vreo 2-3 de la Computer Science addicted ca si mine....de cateva zile s-a stricat aerul conditionat si e de-a dreptul sufocant asa ca nu mai sta nimeni pe aici(in afara de mine...si mie nu-mi vine sa plec nici de-a dreq...)
frate e de groaza,trebuie facut ceva cu fanclubul asta ca e mai tare ca un drog(nu ca as avea termen de comparatie...;n)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
[quote]Initial trimis de Sopra Tutt1
[B]Nu shtiu de ce am eu impresia ca deedee si Kryszti sunt facuti unul pentru altul :A... cine stie... poate gresesc... dar asta ramane de vazut
lloooolll :A
that was a good one!
[B]Nu shtiu de ce am eu impresia ca deedee si Kryszti sunt facuti unul pentru altul :A... cine stie... poate gresesc... dar asta ramane de vazut
lloooolll :A
that was a good one!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Fanclub nu e un drog dar e un loc excelent unde iti poti expune liber parerile, mie asta imi place cel mai mult! cat despre topul de posturi pe zi, nu scriu sa ajung la multe mesaje unde am eva de spus, spun!
-
de ce scriu io aici ? :con:
totul a inceput cand Guppy mi-a trimis un mail si m-a intrebat daca vreau sa fiu moderatoare pe noul forum Animalx...
apoi am vb cu xkran si mi-a povestit despre noul forum Animalx ....
tin minte ca mi-a aratat ca model forulul Vacantza Mare ..sa am idee cam cum va arata cel cu Animalx ...
normal ca am acceptat:)
la inceput intram numai pe Animalx ..restul nu ma interesau ...
apoi a aparut forumul HI-q la care m-am oferit eu sa fiu moderatoare
..si am fost...
apoi cel house.. pe care am fost propusa ....
si acum ajungem in "zilele noastre"
astazi a devenit o obishnuintza sa postez pe forum ..si incet incet.. "ma extind "
pe cat mai multe threaturi ...
problema mea este timpul:( ...daca ar fi dupa mine ..ash posta si 100 de mesaje pe zi
sper sa o tineti tot asha pt ca incepti sa-mi deveniti simpatici!(..asta e alt motiv pt care scriu aici ..
)
totul a inceput cand Guppy mi-a trimis un mail si m-a intrebat daca vreau sa fiu moderatoare pe noul forum Animalx...
apoi am vb cu xkran si mi-a povestit despre noul forum Animalx ....
tin minte ca mi-a aratat ca model forulul Vacantza Mare ..sa am idee cam cum va arata cel cu Animalx ...
normal ca am acceptat:)
la inceput intram numai pe Animalx ..restul nu ma interesau ...
apoi a aparut forumul HI-q la care m-am oferit eu sa fiu moderatoare

apoi cel house.. pe care am fost propusa ....
si acum ajungem in "zilele noastre"
astazi a devenit o obishnuintza sa postez pe forum ..si incet incet.. "ma extind "

problema mea este timpul:( ...daca ar fi dupa mine ..ash posta si 100 de mesaje pe zi

sper sa o tineti tot asha pt ca incepti sa-mi deveniti simpatici!(..asta e alt motiv pt care scriu aici ..

It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
Dana.....te mai ajut eu cu stergerea a catorva din posturile tale ???
.......
Cand ne vom opri din scris ? Cum vedetzi viitorul forumului ? Ce va fi peste 1 an ?
Eu cred ca forumul...se va altera,usor usor....si userii importantzi vor renuntza sa scrie. O sa ne plictisim noi,o data si o data....ramane de vazut...cand !
.......
Cand ne vom opri din scris ? Cum vedetzi viitorul forumului ? Ce va fi peste 1 an ?
Eu cred ca forumul...se va altera,usor usor....si userii importantzi vor renuntza sa scrie. O sa ne plictisim noi,o data si o data....ramane de vazut...cand !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
haide,bre,moshule,ca n-ai sa te lasi niciodata.ai intrat in hora si joci acu' pana ti se rup calcaiele.
dar cu alterarea cred ca ai dreptate!deja se simte.sunt subiecte care au pacut panza de paianjen!
dar cu alterarea cred ca ai dreptate!deja se simte.sunt subiecte care au pacut panza de paianjen!
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de Zgubilici
intra pe forum la Vita de Vie la thread-ul ala mare si frumos (o discutie pentru fani si nefani) si o sa intelegi!
da-mi credit:D glumeam:) ce mai faci?
ahem... eu postez aici... ca sa raspund la posturile altora, sa ma distrez... sa cunosc oameni noi.
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Observ cu stupoare k ma situez pa locu 2 in clasamentu posturilor pa zi...Acuma durerea aia mai mare e cand o sa vina factura shi o sa imi dea mama cu ea in cap...asa k o sa fac o pauza week-end asta k luni shi martzi am iecsamene shi spre deosebire de iecsamenu ptr permis p-astea tre sa le iau...asa k parafrazand un mare om pe care nu mai shtiu cum il cheama da era mare rau(avea vo 1,95-2 metrii) Ura shi la gara...adik intelegetzi ce vretzi k io m-am sictirit shi ma doare(sic!) dejtele shi mi-e shi somn...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
1423 (4.47 posts per day)
am doar 4 mesaje pe zi ... s-au dus vremurile bune cand eram pe post de dana...adica nu ratam nici un topic sa postez
moshu, intr-un an xkran va trebui sa mai cumpere un hdd de 80 Gb pentru bada de date cu posturile noastre
am doar 4 mesaje pe zi ... s-au dus vremurile bune cand eram pe post de dana...adica nu ratam nici un topic sa postez
moshu, intr-un an xkran va trebui sa mai cumpere un hdd de 80 Gb pentru bada de date cu posturile noastre
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de MiG29
Observ cu stupoare k ma situez pa locu 2 in clasamentu posturilor pa zi...Acuma durerea aia mai mare e cand o sa vina factura shi o sa imi dea mama cu ea in cap...asa k o sa fac o pauza week-end asta
Bai... n-ai inteles nimic!!! Tocmai in week-end te lasi cand e telefonul mai ieftin?!!! :N :hehe:
Pe aceeasi tema: daca o tin tot asa, o sa ma sune aia de la romtelecom ca nu pot sa mai imi contorizeze factura, se invarte contoarul ala prea repede!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de vali
1423 (4.47 posts per day)
azi nu ti-a zis nimeni nimic de tac-tu? unde postez mah in afara de forumurile pe care le moderez? si de alea abia am timp? ambitzia in kilotzi ce eshti.
- gaga
91 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma