Debutantul lunii pe forum
Moderator: anjin-san
145 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
eu sunt mult mai veche decat majoritatea...userul nr 112!
i'm practically a dinosaur
i'm practically a dinosaur
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Da..darkshines este un dinozaur..care de cele mai multe ori se baga aiurea in seama.
Da Rolf..eu nu ma inventasem inca....cand erai tu pe forum...dar tu ai devenit popular...de'bia dupa ce pe mine ma cunostea toata lumea si ma injura. Cand eu eram umilit in public de catre manelesux...tu aveai pana in 100 de posturi .
Si sa nu uitam...de unde a plecat popularitatea ta ! Cine te-a votat primul ( si defapt singurul ) in sondajul de la cel mai indragit om ???? :p
Da Rolf..eu nu ma inventasem inca....cand erai tu pe forum...dar tu ai devenit popular...de'bia dupa ce pe mine ma cunostea toata lumea si ma injura. Cand eu eram umilit in public de catre manelesux...tu aveai pana in 100 de posturi .

Si sa nu uitam...de unde a plecat popularitatea ta ! Cine te-a votat primul ( si defapt singurul ) in sondajul de la cel mai indragit om ???? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Si pentru ca de apropare 1 ora este 1 iulie...sa anuntzam castigatorul celei de'a doua editzii a trofeului "Cel mai bun debutant al lunii".
Asadar......doamnelor si domnilor....castigatorul lunii mai este SOD .
Sod a fost votat in unanimitate de catre userii acestui forum. Am primit chiar si cateva PM-uri care ma influentzau sa-l numesc castigator pe SOD.
Asadar....felicitari SOD !....si la mai mare !
Asadar......doamnelor si domnilor....castigatorul lunii mai este SOD .
Sod a fost votat in unanimitate de catre userii acestui forum. Am primit chiar si cateva PM-uri care ma influentzau sa-l numesc castigator pe SOD.
Asadar....felicitari SOD !....si la mai mare !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pai Oribile, te-ai inscris la fo 14 zile dupa mine, mai mult de 25 mesaje nu aveam... da ma, io n-am vrut sa devin celebru fiind injurat si umilit in public

Gata, sa nu stricam threadu!
- Rolf
- Junior Member
doamnelor si domnilor,va multumesc pentru deosebita onoare ce mi-o faceti si pentru increderea pe care mi-o aratati!
masa si dansul peste vreo 20 de zile,cand oi termina de facut terasa la care lucrez,pe care sper sa o deschid cu un mare concert si cu voi la mese,evident!
astept premiul de la Moshu,care va fi inmanat de Joao si pe care il voi bea cu voi toti!
acum,din postura de user #1 al lunii,am voie sa fac propuneri pentru urmatoarea editie?dar pentru festivitate?
masa si dansul peste vreo 20 de zile,cand oi termina de facut terasa la care lucrez,pe care sper sa o deschid cu un mare concert si cu voi la mese,evident!
astept premiul de la Moshu,care va fi inmanat de Joao si pe care il voi bea cu voi toti!
acum,din postura de user #1 al lunii,am voie sa fac propuneri pentru urmatoarea editie?dar pentru festivitate?
-
SOD - Mesaje: 6035
Pai premiul este 1 bere si 1 inghetata . Cum il vei bea cu totzi..tu stii ! :p
Pai ce propuneri vrei sa faci..ca de'abia a inceput luna?! Eu deocamdata ii am in vizor pe angus si pe maximus !
He..he...mai e cale de 1 luna..pana la urmatorul premiu ! Asa ca propunerile..sa mai astepte pana pe 25 ale lunii curente. Pana atunci..subiectul se inchide (pt. a nu fi stricat de mesaje oftopic) !
Sa amintim asadar castigatorii de pana acum :
prima editzie (luna aprilie) : Joao
a doua editzie (luna mai) : SOD
Pai ce propuneri vrei sa faci..ca de'abia a inceput luna?! Eu deocamdata ii am in vizor pe angus si pe maximus !
He..he...mai e cale de 1 luna..pana la urmatorul premiu ! Asa ca propunerile..sa mai astepte pana pe 25 ale lunii curente. Pana atunci..subiectul se inchide (pt. a nu fi stricat de mesaje oftopic) !
Sa amintim asadar castigatorii de pana acum :
prima editzie (luna aprilie) : Joao
a doua editzie (luna mai) : SOD
-
Iata...inca o luna de forum se apropie de sfarsit. Luna iunie,anul Domnului 2002.
Aceasta perioada a fost dominata de absenteismul de pe forum. S-a scris mult mai putin ca alte datzi.
Un alt lucru foarte ciudat : intre primii doi castigatori ai concursului nostru ...Joao & SOD....s-a iscat o cearta stupida..care nu a ajuns la nimic.
Eu le-am spus la amandoi...ca daca s-ar cunoaste in viatza reala ar sta impreuna la beri si ar fi tovarashi. Sper sa se impace..pe calea acestui subiect....subiect ce in lunile trecute ii lauda pe amandoi deopotriva.
Pentru aceasta luna...eu am gasit doar doi candidatzi. Daca mai stitzi pe cineva...spunetzi.
angus ,androginul angus..omul fara varsta. a reusit sa treaca de bariera celor 100 de posturi. combina mesajele foarte interesante cu mesajele de bagare in seama.
maximus , veteranul forumului. omul ce cu ceva vreme in urma calatorea cu trenul prin stepele Rusiei,privind spre patul a 2 tineri !
pasionat de filme si de pingpong. A realizat sub 80 de posturi....din care majoritatea la obiect.
Imi place ca are numele Gladiatorului !
"maximus,maximius,maximus"
Aceasta perioada a fost dominata de absenteismul de pe forum. S-a scris mult mai putin ca alte datzi.
Un alt lucru foarte ciudat : intre primii doi castigatori ai concursului nostru ...Joao & SOD....s-a iscat o cearta stupida..care nu a ajuns la nimic.
Eu le-am spus la amandoi...ca daca s-ar cunoaste in viatza reala ar sta impreuna la beri si ar fi tovarashi. Sper sa se impace..pe calea acestui subiect....subiect ce in lunile trecute ii lauda pe amandoi deopotriva.
Pentru aceasta luna...eu am gasit doar doi candidatzi. Daca mai stitzi pe cineva...spunetzi.
angus ,androginul angus..omul fara varsta. a reusit sa treaca de bariera celor 100 de posturi. combina mesajele foarte interesante cu mesajele de bagare in seama.
maximus , veteranul forumului. omul ce cu ceva vreme in urma calatorea cu trenul prin stepele Rusiei,privind spre patul a 2 tineri !

Imi place ca are numele Gladiatorului !

-
M-am uitat la utilizatori si am vazut ca dadius, inscris pe la jumatea lunii, are deja peste 80 de posturi. Nu stiu pe unde, ca nu ne-am intersectat. Moshule, cerceteaza, poate fi bagat in carti?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Nu am auzit de acest user in viatza mea. Deci daca eu nu am auzit..inseamna ca nu s-a evidentiat cu nimic. Nu cred ca a postat vreodata pe generalitatzi sau cinema.
O fi d'ala care posteaza pe la 3 sud est si animale x !
O fi d'ala care posteaza pe la 3 sud est si animale x !
-
Aaa, premiul este doar pentru cei de pe generalitati sau cinema? Ca nici eu nu l-am vazut p-acolo, da' pe undeva tre' sa fi postat si el, dac-a ajuns la o medie de peste 8 posturi pe zi. Nu-l cunoaste nime'?
- angus
- Junior Member
Nu,bai androginule ! Premiul nu este doar pentru cei ce posteaza pe cinema sau generalitatzi ! Este pentru cei ce isi aduc un aport esential in dezvoltarea forumului. Este pentru acei oameni ce se fac remarcatzi.
Daca respectivul pe care l-ai numit matale..posteaza numai pe barfe online sau forumul Andre......de unde sa il cunoastem noi ?
Daca respectivul pe care l-ai numit matale..posteaza numai pe barfe online sau forumul Andre......de unde sa il cunoastem noi ?
-
Io cred ca ar trebui sa va intitulati award-ul: "Debutantul lunii pe forumul generalitati/cinema", ca vad ca doar aceia sunt luati in considerare, pe unde mergeti voi. Daca tot e sa fiti obiectivi, mergeti pe toate forumurile si mai apoi sa comentati pe toti...
Obiectivus©
Obiectivus©
Welcome... to the desert... of the real
- Raven
- Junior Member
explicatzie
Bai baietzi..am dat si eu un exemplu..cu cinemau si generalitatzile.
Totusi,pe forumul de generalitatzi se cunoaste adevarata fatza a omului. Aici..unde se vorbeste despre orice. Oamenii buni la toate..aici posteaza !
Asa..hai sa o premiem pe animalutza xxx...ca are nu stiu catemesaje pe animal x...sau pe nu mai stiu eu care ce scrie pe house sau rock.
Nu,nenicule....acilea pe generalitatzi se vede fatza omului ! 70 % din pondere o constituie generalitatzile. 30 %....posturile de pe alte forumuri.
(am dat ca exemplu aleator cinema-ul ! in loc de cinema bagatzi vo orice ! )
Totusi,pe forumul de generalitatzi se cunoaste adevarata fatza a omului. Aici..unde se vorbeste despre orice. Oamenii buni la toate..aici posteaza !

Asa..hai sa o premiem pe animalutza xxx...ca are nu stiu catemesaje pe animal x...sau pe nu mai stiu eu care ce scrie pe house sau rock.
Nu,nenicule....acilea pe generalitatzi se vede fatza omului ! 70 % din pondere o constituie generalitatzile. 30 %....posturile de pe alte forumuri.
(am dat ca exemplu aleator cinema-ul ! in loc de cinema bagatzi vo orice ! )
-
Pai tocmai asta spuneam, ca propuneti si voi pe altii pe care i-ati mai gasit pe unde circulati voi, ca noi daca nu trecem p-acolo de unde sa-i gasim? Ai vazut doar ca eu m-am straduit, am sapat si am dat de dedius, da' mosu cica nu si nu...
- angus
- Junior Member
Aham. Deci SOD este adeptul cantitatzii..nu al calitatzii. Prefera useri cu posturi multe din care majoritatea la misto in favoarea unor useri cu posturi mai putine dar mai calitative.
Am inteles..cum stau lucrurile. Acum vad eu de ce este Dana preferata ta..pentru ca are cele mai multe posturi ! :p
Bai..debutantul lunii mai..ai zis ca te impaci cu debutantul lunii aprilie. Hai ! ...datzi-va mainile chiar pe acest thread.
Am inteles..cum stau lucrurile. Acum vad eu de ce este Dana preferata ta..pentru ca are cele mai multe posturi ! :p
Bai..debutantul lunii mai..ai zis ca te impaci cu debutantul lunii aprilie. Hai ! ...datzi-va mainile chiar pe acest thread.
-
Pai forumu asta cuprinde in mare muzica, sport si generalitati, deci daca te pricepi la generalitati si sport te cam pricepi la orice. 'E' rapoartele gresite: muzica, un singur subiect, are atitea forumuri, iar un singur forum, generalitatile, are atitea subiecte 

Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Al treilea castigator al premiului "cel mai bun debutant de pe forum" este....maximus ! Chiar daca voi l-atzi votat pe angus...asta e ! (aruncatzi un ochi asupra celor 69 de mesaje ale lui maximus)
Felicitari maximus ! sper sa mai intri pe forum si dupa ce ai primit aceasta distinctzie !
maximus,maximus,maximus !
angus nu a fost nici el rau. Il felicit si pe el....si il astept in continuare !
Felicitari maximus ! sper sa mai intri pe forum si dupa ce ai primit aceasta distinctzie !
maximus,maximus,maximus !
angus nu a fost nici el rau. Il felicit si pe el....si il astept in continuare !
-
Se vede treaba ca pe Generalitati mosul face ezapt ceea ce doreste dumnealui fara a fi corect. Acesta este ultimul meu post aici, sunt veriga dkk daca am putut crede ca in Romania voturile conteaza, imi urez drum bun, imi spun la revedere.
(sorry angus)
(sorry angus)
- gaga
Ee...e ultimul tau post aici ! Imi dau lacrimile ! :p
Argumenteaza de ce crezi ca e mai bun angus !
Eu am zis : maximus a dat numai mesaje serioase. a spus povesti,a raspuns frumos la ce a fost intrebat. angus a mai bagat si mistouri pe unde nu trebuia. d'asta a fost preferat maximus. ce ai cu omu' ?
si aici e pe generalitatzi ! la rockerii tai d'ala tu ce premii vrei !
Argumenteaza de ce crezi ca e mai bun angus !
Eu am zis : maximus a dat numai mesaje serioase. a spus povesti,a raspuns frumos la ce a fost intrebat. angus a mai bagat si mistouri pe unde nu trebuia. d'asta a fost preferat maximus. ce ai cu omu' ?
si aici e pe generalitatzi ! la rockerii tai d'ala tu ce premii vrei !

-
maximus e subliminal, periculos si provocator, indeamna la sinucidere, dak stii sa citesti printre randuri, asa incat atunci cand i-am facut jocul (cu toate ca io vorbeam serios) a dat-o la intors...
asa ca moshule mai gandeste-te premiul nobel pentru pace la purtator de sss?
io zic ca nu conteaza aspectul mesajelor, ci mesajul mesajelor.
fiti si voi mai atenti!!!!
asa ca moshule mai gandeste-te premiul nobel pentru pace la purtator de sss?
io zic ca nu conteaza aspectul mesajelor, ci mesajul mesajelor.
fiti si voi mai atenti!!!!
-
onk - Mesaje: 1841
Ba...m-am gandit la urmatorul lucru..ca sa impac si capra si varza. Sa fie amandoi castigatori in aceasta luna ! Co-MVP ! In sport se practica des acest tip de premiu. (cine cunoaste NBA...stie despre ce vorbesc)
Plus ca parca imi pare si mie rau de angus. Omul a vazut ca sunt mai prost si mi-a trimis pe PM rezolvarea unei probleme ! Plus ca a scris si despre folri !
Asadar..in luna iunie a anului 2002 ....co-cel mai bun debutant al lunii : maximus si angus
Calde felicitari amandorura !
Oribilul Mosh
Plus ca parca imi pare si mie rau de angus. Omul a vazut ca sunt mai prost si mi-a trimis pe PM rezolvarea unei probleme ! Plus ca a scris si despre folri !

Asadar..in luna iunie a anului 2002 ....co-cel mai bun debutant al lunii : maximus si angus
Calde felicitari amandorura !
Oribilul Mosh
-
145 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma