Ce parere aveti despre HIP-HOP-ul romanesc?
Moderator: anjin-san
111 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
bine ca stii tu cum e, dar nu potzi sa explici
si da, original, suntem toti niste invidiosi molestati in copilarie de hip-hoperi
si da, original, suntem toti niste invidiosi molestati in copilarie de hip-hoperi
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
pt catharsis
ma tii minte ce ai spus pe forumul ce formatii urati despre mafia oricum mi se rupe pula mie de parerea ta DAR CAND TE AUD CA FACI GARGARA INCEPE SA SE revolte sangele in mine . asculta aici daca tie nu iti place nu inseamna ca nu exista si ca e de cacat asa ca fuck off
ONLY GOD CAN JUDGE ME
- klonEx2
- Junior Member
CAm multa violenta!
Nu inteleg dom`le de ce se spun atat de multe prostii in hip-hop-ul romanesc... videoclipuri cu femei cat mai dzbrcate... mashini de lux... viata de cartier? bat-o vina!
R`n~b are foarte mare legatura cu rap shi hip hop... in afara suna mult mai bine combinatya asta...
Sg formatyy de hip hop adevarat raman BUG MAFIA shi cam atat cred.
R`n~b are foarte mare legatura cu rap shi hip hop... in afara suna mult mai bine combinatya asta...
Sg formatyy de hip hop adevarat raman BUG MAFIA shi cam atat cred.
- AndraC
- Junior Member
pt klonEx2
Initial trimis de klonEx2
ma tii minte ce ai spus pe forumul ce formatii urati despre mafia oricum mi se rupe pula mie de parerea ta DAR CAND TE AUD CA FACI GARGARA INCEPE SA SE revolte sangele in mine . asculta aici daca tie nu iti place nu inseamna ca nu exista si ca e de cacat asa ca fuck off
mai tin minte ce am spus si imi mentin parerea. sa nu-mi spui ca mafia e hh adevarat sau ca prin versurile lor exprima adevarata duritate a vietii ca devii si tu penibil, daca nu esti deja...
sa stii ca e rau pentru sanatate sa se revolte sangele in tine, dar poate asa ajunge si mai mult pe la neuroni si-i hraneste mai bine, pentru ca al tau creieras sa functioneze mai bine

daca mie nu imi place inseamna ca exista si e de cacat pentru ca asa cred eu, si, ca sa vorbesc pe limba ta, poti sa-mi sugi si pula ca tot nu-mi schimb parerea, pe care am dreptul sa mi-o exprim in forum... (asta nu a fost avertisment direct pentru moderatori...)
ai vazut ca nu intru pe forumul pentru mafia, pentru ca este pentru fani
hitler
ps: nu vreau sa transform topicul asta intr-o conflict personal, daca vreti sa va mai luati de mine, faceti topic pe Scandal si promit si eu ca voi fi mai cuminte
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
In primul rand ash dori sa ii atentzionez pe totzi cei ce nu sunt fani hh sa nu ne dea sfaturi despre cum sa ne intzelegem intre noi, pt k asta e bucataria noastra interna shi ne descurcam destul de bine, fiindca in urma certurilor noastre ieshim cu totzii cashtigatzi.
Apoi ash dori ca totzi bagatorii de seama sa imi mai citeasca odata primul post shi sa priceapa k nu ii pasa nimanui de parerile lor de kkt cu cine pe cine plagiaza shi alte prostii d'astea. Voi vedetzi-va de treaba voastra, nu shtitzi despre ce vorbitzi...Shi cu asta inchei. M-am saturat de threadul asta shi de cei ce scriu pe el.
Apoi ash dori ca totzi bagatorii de seama sa imi mai citeasca odata primul post shi sa priceapa k nu ii pasa nimanui de parerile lor de kkt cu cine pe cine plagiaza shi alte prostii d'astea. Voi vedetzi-va de treaba voastra, nu shtitzi despre ce vorbitzi...Shi cu asta inchei. M-am saturat de threadul asta shi de cei ce scriu pe el.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ce frumos ar fi...
ati incercat vreodata sa va debarasati de preconceptii si prejudecati inainte de a da niste verdicte? Am citit aici mesaje in care lumea vorbeste despre majoritatea hiphop-erilor si cum ca ei copiaza trupe din afara. Sunt curios ce inseamna pentru voi majoritatea cand mai mult de la familia, bug si parazitii nu stiti. Ah, stai, cred ca ati auzit si de marijuana. Este adevarat, a mai spus cineva acelasi lucru, insa observ ca argumentele date dupa mesajul respectiv nu prea tin cont de lucrul asta. Ma mira faptul ca fanii rock inca mai au o parere proasta despre hiphop. Spun "inca" pentru ca prin 95-96 se intampla la fel, cand erau conflictele punk-rock pe la romana si prin tineretului. De atunci insa s-au intamplat niste lucruri cum ar fi delimitarea muzicii in muzica reala si muzica de piata. De fapt a fost mai mult o realizare a fiecaruia in legatura cu acest lucru. Stilurile reale ar fi rock-ul, punk-ul, hiphop-ul, jazz-ul (pentru ca in ultimul timp a aparut si un fel de jazz comercial), iar celelalte sunt doar stiluri de piata precum disco, dance, pop, manele. Fiecare stil real in parte are trupele care ii dau stralucirea (cele comerciale) si fac cunoscut stilul pe piata, dar si acele trupe care mentin realitatea si care stau in asa numitul underground. Stilurile reale eu le aseman cu un mar care straluceste prin comercialitate dar este bun si pe dinauntru. Stilurile de piata sunt doar mere mucegaite pe dinauntru dar stralucitoare pe dinafara si infasurate eventual si cu o funditzah pentru a se vinde. Muzica comerciala de proasta calitate va exista in Romania atata timp cat si celelalte produse de pe piata vor pastra aceeasi calitate. Degeaba injuram pe animalX sau pe diferitele derivate din "andrea" pentru ca nu este vina lor. Ei doar profita de pe urma prostiei ascultatorului. Daca pe roman l-ar duce destul capul si ar avea destula cultura incat sa nu cumpere o muzica lipsita de consistentzah aceste trupe nu ar mai exista, pentru ca singura lor motivatie este materia (BANUL). Un lucru care niciodata nu li se va putea amputa trupelor din underground este ca motivatia lor este una mult mai nobila, iar sansele pentru a intalni arta adevarata sunt astfel mult mai ridicate in underground. Bineinteles ca ocazional vor fi trupe care vor iesi din underground, insa asta este ceva pozitiv, pentru ca stralucirea stilului trebuie cumva mentinuta. Ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa pun la incercare rabdarea voastrah.
Pace!
Pace!
- rthodox
- Junior Member
salut rthodox!
ma,o sunt de acord cu tine.nu stiu prea multe despre certurile punk-rock din 95-96,ma rog,auzisem si io cate ceva.ai dreptate,ce sa zic.
stiu multe formatii si artisti hh din romania in afara de bug, la fam,marijuana si altii...poate ca astia strica imaginea hh romanesc si daca ei copiaza lumea zice ca toti copiaza.
hai,pune la incercare rabdarea noastra!
spune tot!
pace!
ma,o sunt de acord cu tine.nu stiu prea multe despre certurile punk-rock din 95-96,ma rog,auzisem si io cate ceva.ai dreptate,ce sa zic.
stiu multe formatii si artisti hh din romania in afara de bug, la fam,marijuana si altii...poate ca astia strica imaginea hh romanesc si daca ei copiaza lumea zice ca toti copiaza.
hai,pune la incercare rabdarea noastra!

spune tot!
pace!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
...
popalin...deci tu esti constient cat sunt de "inspirate" trupele de hh underground romanesti? aparent nu. dar e ok...ca na.... e "calitate"...(yeah right)..mi se pare penibil sa pretinzi pentru lupta originalitati si a calitati..in acelasi timp insirand la rand toate trupele underground din state.....in fine, fiecare face ce vrea.....
e dreptul lor (al nostru) de artist!....
e dreptul lor (al nostru) de artist!....
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: Ce parere aveti despre HIP-HOP-ul romanesc?
Parerea mea este ca in hip-hop-ul romanesc exista doua extreme (precizez ca urasc acest gen de muzica, indiferent de tara unde se produc asa-numitele melodii): Parazitii, care promit cate ceva (in ciuda cuvintelor folosite) si BUG Mafia, penibilii-sefi ai genului. In rest, totul e umplutura - hai sa cantam ca sa nu murim de foame sau de plictiseala.

It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Re: ....
Ai fata, dom'le...

It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
- Pirtea Sorin
- Junior Member
deci pana la urma asta este problema. de ce tota lumea se limiteaza la injuraturi? nu se pot uita oamenii, undeva mult mai departe de aceste inconveniente de care spuneti? oare chiar nimeni nu a injurat macar o data in viata? care este problema? pana si popii injura. si? nu va-ti auzit parintii chiar niciodata injurand? deci aceste injuraturi fac parte din kkt-ul cotidian. sau poate ca aceste injuraturi au ramas in aceste zile singurele lucruri normale.
[...] In lumea asta prost facuta, doar kkti stiu sa f**a, iar f**angii adevarati nu pot sa f**a de kkti [...]
oare nu este adevart? A! vreti sa spuneti ca nu suna ca la mama lui acest HH, asta este o alta mancare de peste, dar sa va loviti cu capul de aer si sa va doara, atunci se ridica intrebari. ganditi-va in ce "tabara" vreti sa va jucati. este greu? nu cred. nu trebuie sa va placa HH pt. a intelege cu ce se mananca, dar va trebuie ceva ... pt. a intelege ca totusi chiar tot ce zboara totusi se mananca.
peace to all ya mother fucker.
K-gula.
[...] In lumea asta prost facuta, doar kkti stiu sa f**a, iar f**angii adevarati nu pot sa f**a de kkti [...]
oare nu este adevart? A! vreti sa spuneti ca nu suna ca la mama lui acest HH, asta este o alta mancare de peste, dar sa va loviti cu capul de aer si sa va doara, atunci se ridica intrebari. ganditi-va in ce "tabara" vreti sa va jucati. este greu? nu cred. nu trebuie sa va placa HH pt. a intelege cu ce se mananca, dar va trebuie ceva ... pt. a intelege ca totusi chiar tot ce zboara totusi se mananca.
peace to all ya mother fucker.
K-gula.
- K-gula
Re: Hip-Hop-ul romanesc
Da' un pic off topic am o observatie... Cu R&B-ul nu o ducem asa de rau... Stiu ca nu are legatura prea mare cu hip-hopul... e doar ceva ruda fff indepartata ... da' m-am gandit sa nu uit de genul asta , care a aparut nu d emult in Romania... Dupa parerea mea tipe ca si Cristina se apropie destul de mult de stilul R&B din strainatate... si pot zice ca o prins ideea... :p [/B][/QUOTE]
Da, tipe ca si Cristina se apropie destul de mult de Occident... atunci cand tipe ca si Cristina :silly: ii copiaza cu tupeu maxim pe tipi ca si Santana. Inainte sa va dati (in cap) cu parerea, cercetati sectiunea de melodii copiate de pe site-ul acesta, ca d-aia muncesc baietii la ea. Si noi pe langa ei.
Da, tipe ca si Cristina se apropie destul de mult de Occident... atunci cand tipe ca si Cristina :silly: ii copiaza cu tupeu maxim pe tipi ca si Santana. Inainte sa va dati (in cap) cu parerea, cercetati sectiunea de melodii copiate de pe site-ul acesta, ca d-aia muncesc baietii la ea. Si noi pe langa ei.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
In lumea asta prost facuta, doar kkti stiu sa f**a, iar f**angii adevarati nu pot sa f**a de kkti
Mai ;h K-gula, mai! Lasa-ne, taica! Din cauza unor indivizi ca tine :N administratorii acestui site ne restrictioneaza accesul. Du-te si te culca - dar inainte de asta muta-te din Romania, undeva prin Afghanistan, de exemplu, ca au baietii
de acolo nevoie de d'alde ca voi mai mult decat avem noi. :M
Mai ;h K-gula, mai! Lasa-ne, taica! Din cauza unor indivizi ca tine :N administratorii acestui site ne restrictioneaza accesul. Du-te si te culca - dar inainte de asta muta-te din Romania, undeva prin Afghanistan, de exemplu, ca au baietii

- Pirtea Sorin
- Junior Member
Re: Ce frumos ar fi...
Preconceputilor!
- Pirtea Sorin
- Junior Member
...
sorine: pula mea...mai bine taceai. Asa cum a zis K-gula multi sunteti paraleli cu muzica. Apropo rnb-ul nu ruda f f indepartata....face parte din hip hop...da cred ca va fii greu sa iti explic asta....asa cum ar fii greu sa iti explic mai multe. Tu nu faci parte din mediul asta, esti doar un simplu ascultator de muzica...n poti pretinde dupa ce ai ascultat o caseta cu parazitii ca stii ce e ala hip hop? intelegi?....nu ai inteles...dar eu am incercat.
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: ...
Da' nici nu ma chinui sa inteleg... Poate ca pe la 65-70 ani o sa ma chinui sa inteleg ce-i aia pula mea; pana atunci nu-mi fac probleme.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati...
Ba, io nu mai am curaj sa zic nimic intre injuraturile astea.
Da' astora de-si mai dau cu parerea despre HH-ul romanesc, o recomandare: ascultati fratilor K-gula - "Visuri in intuneric", dupa aia mai treceti p-aici. Asta in caz ca n-ati facut-o deja.
Da' astora de-si mai dau cu parerea despre HH-ul romanesc, o recomandare: ascultati fratilor K-gula - "Visuri in intuneric", dupa aia mai treceti p-aici. Asta in caz ca n-ati facut-o deja.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati...
Eu care-mi dau cu parerea despre :M -ul romanesc: ziceti hip-hop si trageti k-gula. Sau apa, ca tot aia e.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Re: Re: Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati...
Initial trimis de Pirtea Sorin
Eu care-mi dau cu parerea despre :M -ul romanesc: ziceti hip-hop si trageti k-gula. Sau apa, ca tot aia e.
sa ma obosesc, sau nu? sa te deschid, sau nu? sa ne coboram, sau nu?
sorine!!!!!!!! ai citit ceva jignitor in mesajul meu? sa iti raspund in aceesi maniera, sau nu? ce nu ai inteles? ce nu iti explici? nu poti accepta ca mai exista si altceva decat nimic? ce troneaza in lumea muzicala? rock&HH? sau pt. tine ceva spre nimic?
hmm............ o rima? cumva teribilistii sau trezit, iar la viata? am mai spus, dar repet si pt. tine. cand vei mai avea impresia ca detii chieia, gandeste-te de miliarde de ori inainte de a o folosii, fiindca este foarte posibil sa ramai pe afara si nimeni nu iti va plange de mila. este bine totusi ca incerci sa porti o discutie, insa arunca argumente, de ce nu iti place HH (vezi titlul topicului)
tu nu esti decat o alta interfata la prefata cu fata de jalnic, fatarnic. pacat. credeam ca se mai pot destepta timpurii, purii. si mai credeam ca esti unul ce asculta rock, dar m-am inselat. daca erai asa ai fi gandit. inca o data, mare pacat.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Ok, vad k nu ma baga nimeni in seama cu ultimul meu mesaj, dar din nou fiind stresat din nou ma arunc la atac...
K-gula a punctat foarte bine cand a vorbit despre limbajul obscen. fie ca ne place sau nu injuraturile au ajuns dintr-un motiv sau altul la ordinea zilei pt majoritatea dintre noi. Hip-Hop-ul se vrea un stil mult mai aproapiat de ascultator shi cei ce presteaza acest gen ishi permit un limbaj care sa nu iasa din cotidian...Acum e drept ca difera de la o trupa la alta modul in care au intzeles unii sa adopte acest limbaj.
Tardiva fiind ora s-ar putea sa aberez, dar nu ma pot abtzine sa nu spun unele lucruri ce-mi stau pe limba...
rthodox a vorbit frumos, pacat ca fara folos. Pentru ca cei ce au citit postul sau se impart in doua categorii, cei ce cunoshteau deja ce scrie acolo shi cei ce nu shtiau dar carora le-a intrat pe o ureche shi le-a ieshit pe alta. De-asta nu-mi place mie sa ne contrazicem aici unde multzi se baga in rahat fara sa aiba idee despre ce vorbesc. Nu vreau sa ma apuc sa critic unele trupe ce se falesc cu muzica lor pe care o catalogheaza drept hh cand de fapt singurul lor scop pe lumea asta e banul...Nu vreau sa incerc macar sa ii fac pe unii sa intzeleaga ce e cu muzica asta, de unde vine ea, ce vor rapperi sa transmita etc. etc. Pt ultima oara fac apel la cei care cunosc despre ce este vorba sa nu le mai dea apa la moara tuturor acestor bagatori de seama,pt k dupa umila mea parere nu ne ajuta cu nimic. Asha ca dak mai are cineva ceva de spus il invit pe forumul de hh&rap...
K-gula a punctat foarte bine cand a vorbit despre limbajul obscen. fie ca ne place sau nu injuraturile au ajuns dintr-un motiv sau altul la ordinea zilei pt majoritatea dintre noi. Hip-Hop-ul se vrea un stil mult mai aproapiat de ascultator shi cei ce presteaza acest gen ishi permit un limbaj care sa nu iasa din cotidian...Acum e drept ca difera de la o trupa la alta modul in care au intzeles unii sa adopte acest limbaj.
Tardiva fiind ora s-ar putea sa aberez, dar nu ma pot abtzine sa nu spun unele lucruri ce-mi stau pe limba...
rthodox a vorbit frumos, pacat ca fara folos. Pentru ca cei ce au citit postul sau se impart in doua categorii, cei ce cunoshteau deja ce scrie acolo shi cei ce nu shtiau dar carora le-a intrat pe o ureche shi le-a ieshit pe alta. De-asta nu-mi place mie sa ne contrazicem aici unde multzi se baga in rahat fara sa aiba idee despre ce vorbesc. Nu vreau sa ma apuc sa critic unele trupe ce se falesc cu muzica lor pe care o catalogheaza drept hh cand de fapt singurul lor scop pe lumea asta e banul...Nu vreau sa incerc macar sa ii fac pe unii sa intzeleaga ce e cu muzica asta, de unde vine ea, ce vor rapperi sa transmita etc. etc. Pt ultima oara fac apel la cei care cunosc despre ce este vorba sa nu le mai dea apa la moara tuturor acestor bagatori de seama,pt k dupa umila mea parere nu ne ajuta cu nimic. Asha ca dak mai are cineva ceva de spus il invit pe forumul de hh&rap...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
bravo rthodox, in sfarsit un post oarecum coerent.
totusi, cand zici 'fani rock' la ce te referi? uite de exemplu eu cred ca is 'fan rock' si n-am o parere proasta despre hip-hop. nu gust genul dar am cateva melodii favorite din aria asta. exista cel putin o exceptie deci...
sunt conflicte si intre asa-zisi punkeri si asa-zisi rockeri, si la fel ca astea, conflictele de care zici tu sunt doar rezultat idioteniei unora. se presupune ca nu toti sunt idioti...
ca fapt divers: eu, desi sunt punk, consider muzica punk ca facand parte tot din aria rock. atitudinea e punk, genul de muzica e punk-rock.
totusi, cand zici 'fani rock' la ce te referi? uite de exemplu eu cred ca is 'fan rock' si n-am o parere proasta despre hip-hop. nu gust genul dar am cateva melodii favorite din aria asta. exista cel putin o exceptie deci...
sunt conflicte si intre asa-zisi punkeri si asa-zisi rockeri, si la fel ca astea, conflictele de care zici tu sunt doar rezultat idioteniei unora. se presupune ca nu toti sunt idioti...
ca fapt divers: eu, desi sunt punk, consider muzica punk ca facand parte tot din aria rock. atitudinea e punk, genul de muzica e punk-rock.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
ba pe voi trebuie sa va bata cineva
1) sunt membru al unei trupe, nu are importanta care, nu vreau sa zic cine sunt, pentru ca automat unii ar fi de acord cu tot ce as zice si unii ar privi din start opiniile mele ca fiind gresite. kgula stie cine sunt si il rog sa nu spuna nimanui.
- gigigie gie
ba pe voi trebuie sa va bata cineva
2) am de suportat zi de zi criticile oamenilor de pe strada care NU stiu cu ce ma ocup, NU stiu nici macar despre hiphop mare lucru decat ce i-a invatzat mass media care din cate vad v-a cam dresat pe toti de pe forumul asta, original, pentru faza cu r&b-ul care face parte din hiphop, meriti sa te duci pana la new york sa te bata toti raparii care prin 95 luptau pentru disocierea de r&b (Organized Konfusion, Jeru The Da....aaaa. stai un pic, sa nu mai enumar rapari din state ca asta inseamna ca nu sunt...original. hmmm, nici n-as prea vrea sa fiu. pentru faza asta o sa-i trimit lui Bin Laden o vedere cu blocu tau, si inca ceva, doar pentru ca esti in state acuma nu inseamna ca esti mare specialist in hiphop, eu in locul tau mi-as scoate asta din cap). multi dintre cei al caror IQ a depasit cu putin necesarul pentru a da click pe "add post" HABAR NU AU DESPRE CE E VORBA!!!! ei cred ca numai pentru ca ma imbrac intr-un stil sunt la fel de oagar cum erau ei prin 97 cand toata lumea era "repar", probabil inclusiv ei. ei nu vad pasiunea pe care o am fatza de genul asta de muzica, pentru ca ei nu pot intelege in ce consta frumusetea unei piese de hiphop. o minte slaba poate percepe numai suprafatza: injuraturi pe piese, vorbit in loc de cantat (apropo de asta am o faza cu care va dau jet la toti astia: un studiu recent a aratat ca intr-o propozitie vorbita exista variatii de tonalitate si note echivalente cu aproximativ 1 ora de la la la la laaaaaaa). o minte slaba percepe valoarea unei melodii ca fiind versuri inteligente vs. versuri "de cartier". aici nu imi propun sa va demonstrez ca gresiti dar...va sfatuiesc sa va mai ganditi...daca avetzi pretentia ca ati invatzat vreo lectie de viatza pe care n-o stiati, din textul unei melodii de orice gen, eu astept deja amuzat sa aud ce piesa a fost aia, si s-o ascult, poate, dracu, mai invatz si eu ceva nou. muhahahahahahahaha
- gigigie gie
ba pe voi ar trebui sa va bata cineva
3) de data asta cu majuscule, pentru cine nu a ajuns inca cu studiul la literele mici in clasa 1: HIP HOP-ul ESTE GENUL DE MUZICA AL NEGRILOR DIN STATE? CUM PULA MEA PUTETI SA CREDETI ASA CEVA? PAI DA, ACOLO S-A NASCUT, DAR ROCKERII DE CLASA A 5-A POATE NU STIU CA TOT NEGRII AU INVENTAT ROCK'N'ROLL-UL CARE A DERIVAT IN CEEA CE ASCULTA EI IN ZIUA DE AZI. SA MAI VORBIM DE JAZZ? CASUTZARII PASTILATI CU FARINGOSEPT SUNT CONVINSI OARE CA GENUL TECHNO A FOST INVENTAT DE SOFIA VICOVEANCA? OOPS, RAMANEM FARA GENURI MUZICALE...AR FI CAZU SA VA INVENTATI VOI, TARANI PROSTI UN GEN NUMA AL VOSTRU CA NOI CE PULA MEA SUNTEM "WANNABEES". A, SI MAI AM O INTREBARE. DE FAPT MAI INTAI INCEP PRINTR-O PRESUPUNERE, SI ANUME CA TOTI ASTIA BRAINWASHED ASCULTATI ACUMA TECHNO. ACUM UN AN TOTI ASCULTATI MANELE, AICI NU MAI AM PRETENTIA SA RECUNOASTETI (NU VA PLACEAU CU ADEVARAT, DAR LA UN BAIRAM MAI MERGEA, NU?). NIMENI DIN VOI SCLAVII CARE ASCULTATI INAINTE MANELE SI ACUMA TECHNO NU MAI ARE TUPEU SA RECUNOASCA. SI INNAINTE DE MANELE PROBABIL ASCULTATI HIPOP, DAR FIINDCA NU MAI E LA MODA, VA PLACE SA FACETI MISTO DE OAMENII CARORA CHIAR LE PLACE CUM SUNA MUZICA RESPECTIVA. DA VOI N-AVETI CUM SA INTELEGETI SCLAVILOR, PENTRU VOI MUZICA E O MODA. SI IN PANTALONII MEI LARGI ATARNA O PULA GIGANTICA ASA CUM V-ATI DORI SA AVETZI SI VOI SI MAMELE VOASTRE.
- gigigie gie
4) Ashaaaa, si acum ajungem la numaru 4. Vad ca sunt si pe aici oameni care isi doresc ca hiphop-ul sa fie popular, sa-l asculte cat mai muta lume. Sa ne intoarcem la sclavii de la punctul 3. Pai ba, daca hiphop-ul ar fi popular, toti oagarii astia ar avea o trupa si ar povesti cum asculta ei de demuuuuuult da demuuuult de tot, ar face misto de aia care asculta alte genuri de muzica si de fapt nu s-ar schimba nimic (remember 97? orice bloc avea 3 trupe de hiphop. cine credeti ca erau aia? va spun io, erau sclavii astia care stau pe bara si critica, ba chiar mai au tupeu sa faca misto de hiphoperi adevarati stiind ca ei ca hiphoperi ar fi niste ratati) Astia tot n-ar ASCULTA hiphop, poate ar cumpara, si aici vad numai interesele unor trupe care sufera din lipsa de bani acum, dar nu vad interesul vostru ca fani si nici al trupelor ca Parazitii sau BUG Mafia care oricum au succes si acum.
- gigigie gie
5) MADxMAD e cel mai neavizat sa vorbeasca despre hiphop, pentru ca eu il cunosc, si toti v-ati grabit repede sa-i dati dreptate, in fine, omul a aruncat si el cu cacat intr-un grup intreg de oameni, poate fara sa-si dea seama, si voi, romani de la mama voastra care pariu ca va cacati in groapa ca wc-ul nu l-au inventat romanii v-ati grabit sa-i dati dreptate. deci oricine asculta rock se crede sau si-ar dori sa fie Elvis Presley? Bai, deci si acum, in timp ce scriu, imi dau seama cat de repede am facut in minte paralela asta ca sa-mi dau seama ca toata faza e de cacat, si urmatoarea paralela pe care am facut-o a fost sa-mi compar reactia de a pune sub semnul intrebarii o afirmatie cu reactia voastra de a hali ce a postat ala fara macar sa va intrebati "ba asha o fi?" o sa spuneti ca nu va pasa, de-aia n-ati stat sa va puneti intrebari. pai foarte bine eu unul asta imi si doresc, sa nu va pese, da in cazul asta vedeti ca e si forum HiQ, e si forum Rock, de ce nu va duceti pe acolo unde poate chiar va intereseaza? adica, v-ati gandit vreodata ca pe noi ne deranjeaza atitudinea asta a voastra? nu, va doare-n pula de noi dar totusi tineti sa puneti etichete...asta nu mai suna a durere in pula suna a ciuda. personal imi pare rau pentru voi daca vreun "baiat de cartier" (cum ne spuneti voi cu o ironie de revolutionar nemancat care nu are pe cine sa-si descarce frustrarile) v-a dat vreo tzeapa sau v-a futut nevasta, daca nu am fost eu atunci nu va varsati furia asupra mea. Tin sa mai mentionez ca pana si in statele unite, in new york, cei carora le datoram mentinerea valorilor culturii hiphop sunt chiar abisori de-astia, multi dintre ei chiar de origine romana, care se cred sau nu ice cube. ma indoiesc ca MADxMAD sau un rocker care nu si-a mai cumparat un album nou din anii 70 incoace a auzit de Non Phixion, Evidence, 7L & Esoteric...ah, original, scuze frate, iar am copiat. in fine, e viata voastra, eu nu ma bag, da si voi vedeti-va de ea si lasati-ne si pe noi sa ne vedem de ale noastre. Seth, crede-ma ca mie imi vine cel mai tare sa urlu cand mi se spune "baiat de cartier" sau ceva de gen, deci singurele clisee sunt de partea voastra fratzioare, hiphop-ul e mult mai variat, si a crede ca toti hiphop-erii sunt baieti de cartier inseamna a vedea numai varful icebergului, si asta n-are nimic, poate sa-ti confirme si capitanu de pe Titanic ca nu esti in nici un pericol. Pana o sa dai de un "baiat de cartier" prea plictisit sa i se mai spuna asa, si care o sa-ti intareasca convingerea ca "baietii de cartier" sunt mai smecheri decat tine (cred ca de aici vine si invidia unora dintre voi). Cu R&B-ul poate sunteti mai avizati sa comentati, ala e un gen mai de nasu vostru.
- gigigie gie
111 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma