Cosmetice
Moderator: anjin-san
70 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
ma,nu va inteleg pe astia cu periutele.mai mult de 1 luna maxim 2 nu am tinut o periuta niciodata.
am si eu o intrebare:care vi se pare cel mai bun gel de par?ca imi cade paru-n draci.
am si eu o intrebare:care vi se pare cel mai bun gel de par?ca imi cade paru-n draci.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Mi-am luat astazi o pasta de dintzi Colgate Herbal White . Si unde credetzi domniile voastre ca e facuta ?
In Brazilia ! :eek:
Scrie pe ea : Colgate-Palmolive Brasil
Va datzi seama ca de azi inainte..o sa ma spal de 4-5 ori pe zi ....asa de drag..ca e pasta de dintzi braziliana. :p
In Brazilia ! :eek:
Scrie pe ea : Colgate-Palmolive Brasil
Va datzi seama ca de azi inainte..o sa ma spal de 4-5 ori pe zi ....asa de drag..ca e pasta de dintzi braziliana. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
let`s see (am postat mai demult dar ... in primul rand am postat in fuga si in al doilea rand s`au schimbat unele preferinte)...
sampon - Herbal Essence
Pentru par folosesc mai multe produse..de la Wella , Kerastase, si L`Oreal ...
parfume - Roberto Cavalli , D&G, Dior , Gucci , Versace, Givenchy, Moschino sau Channel ..
cremele de fata deobicei de la Dior..
creme de corp .. Bvlgari..
Cand vine vorba de make-up, in general folosesc fond de ten, fard de pleoape, rimel, rujuri & glossuri , creion de ochi , creion de buze, etc ... as spune ca prefer Dior, Channel, Clinique, Clarins, L`Oreal, si Lancome..
sampon - Herbal Essence
Pentru par folosesc mai multe produse..de la Wella , Kerastase, si L`Oreal ...
parfume - Roberto Cavalli , D&G, Dior , Gucci , Versace, Givenchy, Moschino sau Channel ..
cremele de fata deobicei de la Dior..
creme de corp .. Bvlgari..
Cand vine vorba de make-up, in general folosesc fond de ten, fard de pleoape, rimel, rujuri & glossuri , creion de ochi , creion de buze, etc ... as spune ca prefer Dior, Channel, Clinique, Clarins, L`Oreal, si Lancome..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Eu nu am postat inca la acest subiect si ma "pasioneaza"...
folosesc asha:
Pt par: sapon Wella Lifetex Balanced Care si L`oreal Elseve Liss-Intense.
Balsam: Wella Vivality Hydration
Gel de dus: Palmolive Naturals Milk&Honey,Avon Naturals Mountain Pure, Oriflame Sea
Creme de corp: Avon Naturals cu pepene,Oriflame Soft&Silky & Avon Planet Spa
Crema de maini nu prea folosesc,am una de la Avon cu glicerina
Pasta de dinti Blend-a-Med whitening sau mai am una adusa din Canada tot whitening.
Deodorant: Fa 24h
Parfum:imi plac mai mult cele barbatesti dar acum am Serene de la Oriflame si Lanvin Eclat D`arpege,Bvlgari-Omnia si Givenchy-Very Irresistible.
Demachiant: Garnier sau servetele demachiante.
Sapun: Palmolive Milk&Honey lichid.
Farduri am un sertar plin si altele pe care le donez de la: Avon,Oriflame,Maybelline,L`oreal,Rimmel,Seventeen,Burjois,Casuelle,The Body Shop...etc
ETC.
folosesc asha:
Pt par: sapon Wella Lifetex Balanced Care si L`oreal Elseve Liss-Intense.
Balsam: Wella Vivality Hydration
Gel de dus: Palmolive Naturals Milk&Honey,Avon Naturals Mountain Pure, Oriflame Sea
Creme de corp: Avon Naturals cu pepene,Oriflame Soft&Silky & Avon Planet Spa
Crema de maini nu prea folosesc,am una de la Avon cu glicerina
Pasta de dinti Blend-a-Med whitening sau mai am una adusa din Canada tot whitening.
Deodorant: Fa 24h
Parfum:imi plac mai mult cele barbatesti dar acum am Serene de la Oriflame si Lanvin Eclat D`arpege,Bvlgari-Omnia si Givenchy-Very Irresistible.
Demachiant: Garnier sau servetele demachiante.
Sapun: Palmolive Milk&Honey lichid.
Farduri am un sertar plin si altele pe care le donez de la: Avon,Oriflame,Maybelline,L`oreal,Rimmel,Seventeen,Burjois,Casuelle,The Body Shop...etc
ETC.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Eu sunt cam masculina din punctul de vedere al picturilor de genul asta... si credeti-ma pe cuvant cand va spun ca abia acum mi se termina primul rimel din viata mea (desi am +20 bine...) care e de la Avon
am tot felul de lotiuni de corp de acolo bunicele, asta multumuita unei foste colege care se intrece in a cadorisi asa ceva
rujuri am incercat o gramada dar dupa ce le folosesc trei sferturi daca nu are nevoie vreo prietena le arunc...
de asemnea de abia mi-am inceput prima cutiuta de farduri:)
pt par am incercat o sumedenie de sampoane, cel mai bun s-a dovedit ceva Benny`s de culoare alba ca am avut si portocaliu dar nu cu acelasi efect pt buclele mele, dar nu am gasit nicaieri la noi il primisem de la o prietena din Germania)
sapun cu aroma de lavanda daca se poate si se...
geluri de dus alea cremoase de la palmmoliv alternate cu ceva exfoliant de la Satine...
periuta de dinti hard de la Colgate:)
pasta de dinti de la Blend`a`med herbal sau mild mint
deo roll cel mai bun din viata mea l-am avut de la Yves Roche da` s-a terminat asa ca acuma merge de la Avon ala cu aloe
parfum... sa aiba nota de baza mosc daca se poate... daca nu... e bun pt moment Tressel de la Avon:)
Numai bine...
am tot felul de lotiuni de corp de acolo bunicele, asta multumuita unei foste colege care se intrece in a cadorisi asa ceva
rujuri am incercat o gramada dar dupa ce le folosesc trei sferturi daca nu are nevoie vreo prietena le arunc...
de asemnea de abia mi-am inceput prima cutiuta de farduri:)
pt par am incercat o sumedenie de sampoane, cel mai bun s-a dovedit ceva Benny`s de culoare alba ca am avut si portocaliu dar nu cu acelasi efect pt buclele mele, dar nu am gasit nicaieri la noi il primisem de la o prietena din Germania)
sapun cu aroma de lavanda daca se poate si se...
geluri de dus alea cremoase de la palmmoliv alternate cu ceva exfoliant de la Satine...
periuta de dinti hard de la Colgate:)
pasta de dinti de la Blend`a`med herbal sau mild mint
deo roll cel mai bun din viata mea l-am avut de la Yves Roche da` s-a terminat asa ca acuma merge de la Avon ala cu aloe
parfum... sa aiba nota de baza mosc daca se poate... daca nu... e bun pt moment Tressel de la Avon:)
Numai bine...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
treaba asta cu mania pentru farduri scumpe am avut o si eu , dar slava domnului mi a trecut....dupa ce am avut un mare ghinion : tot ce era mai scump pierdeam . singurele lucruri bunne si mai scumpe sunt cele de la beauty shop si un parfun de la chopard ( wish) care este si preferatul meu. cam atat
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
Buna la toata lumea.Vreau sa va spun ca eu folosesc produse din gama l'oreal si mi se par f bune.De asemenea mi se pare ca fara deodorant stick nu pot sa incep ziua
Parfumurile pe care le folosesc sint : Poeme, Dolce vita , Champelyse , Dune
Mi se pare ca igiena personala este f importanta si fiecare trebuie sa aiba grija de igiena lui zilnica.
Pa
Parfumurile pe care le folosesc sint : Poeme, Dolce vita , Champelyse , Dune
Mi se pare ca igiena personala este f importanta si fiecare trebuie sa aiba grija de igiena lui zilnica.
Pa
- anetutza
- Junior Member
hey:)
Par: L'Oreal nutrileum la fel si balsam
masca de par Garnier Fructis ..dupa spalare cand este aproape uscat ma dau cu un ulei special Silk Teraphy..hmm nu stiu daca este in Ro produsul..
Pt corp: gel de dus Aroma Therapy dupa care merge o lotiune hidratanta...Nivea...cand ies undeva imi place sa ma dau cu Angel lotion...e prea tare mirosul de Angel de zi cu zi mai ales la culaccarica..
Epilat: lama de ras speciala de femei..Gilette Venus..si crema de ras speciala la fel pt femei dar de obicei nu mai tin cont de chestia asa si iau spuma lu barbatimiu Gilette..
Fata: La o saptamana gomaj exfoliant Clarins...de zi cu zi folosesc Nivea pt piele uscata ..exfolianta.
Fond de ten Cinique..Maybelline..Revlon..sau L'Oreal..anticearcan rimel..hmm sunt o gramada hehe va fac o poza mai bine acum LOL
Parfum: Angel, D&G, Bvlgari..Body Shop spray
Pasta de dinti Crest gel..si apa de gura Listerine..e bine mai ales pt fumatori hehe..
Hmm postez niste poze cu ce folosesc eu in mod curent..ma duc sa le fac..
Ok,
Va Pupicccccc...
Nanuk
masca de par Garnier Fructis ..dupa spalare cand este aproape uscat ma dau cu un ulei special Silk Teraphy..hmm nu stiu daca este in Ro produsul..
Pt corp: gel de dus Aroma Therapy dupa care merge o lotiune hidratanta...Nivea...cand ies undeva imi place sa ma dau cu Angel lotion...e prea tare mirosul de Angel de zi cu zi mai ales la culaccarica..
Epilat: lama de ras speciala de femei..Gilette Venus..si crema de ras speciala la fel pt femei dar de obicei nu mai tin cont de chestia asa si iau spuma lu barbatimiu Gilette..
Fata: La o saptamana gomaj exfoliant Clarins...de zi cu zi folosesc Nivea pt piele uscata ..exfolianta.
Fond de ten Cinique..Maybelline..Revlon..sau L'Oreal..anticearcan rimel..hmm sunt o gramada hehe va fac o poza mai bine acum LOL
Parfum: Angel, D&G, Bvlgari..Body Shop spray
Pasta de dinti Crest gel..si apa de gura Listerine..e bine mai ales pt fumatori hehe..
Hmm postez niste poze cu ce folosesc eu in mod curent..ma duc sa le fac..
Ok,
Va Pupicccccc...
Nanuk
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Mda, am si eu o intrebare pentru domnisoarele care folosesc produse Channel : hainele cu care va afisati la scoala, in cluburi sau in alte circumstante poarta cumva semnatura marilor designeri Brada, Ver$$ace sau mai cunoscutelor Addidas, Adibas (ma rog, variatiuni pe aceeasi tema) ?
Acum nu ca vreau sa fiu carcotasa, dar daca ai asemenea produse acasa a cam greu sa le pocesti numele in felul asta. Sa presupunem ca n-au auzit de Coco Chanel. Dar, daca folosesti (intr-adevar) ceva de la Chanel e logic ca intr-un fel sau altul ti se "implanteaza" pe creier numele marcii si e greu sa il vezi scris altfel. A, sa zicem ca gresim o data. Bun, dar e scris de mai multe ori asa, so...
Anyway, I was just wondering...
Acum nu ca vreau sa fiu carcotasa, dar daca ai asemenea produse acasa a cam greu sa le pocesti numele in felul asta. Sa presupunem ca n-au auzit de Coco Chanel. Dar, daca folosesti (intr-adevar) ceva de la Chanel e logic ca intr-un fel sau altul ti se "implanteaza" pe creier numele marcii si e greu sa il vezi scris altfel. A, sa zicem ca gresim o data. Bun, dar e scris de mai multe ori asa, so...
Anyway, I was just wondering...
- Miss Behave
- Junior Member
Initial trimis de shakti
eu nu folosesc nimic special . singurul lucru este demacheantul de seara care imi curate tenul . de machiaj nu am nevoie.. ( nu sunt urata).
Draga Shaki,
Tu vezi lucrurile gresit in privintza machiajului, chiar nu stiu ce vrei sa dovedesti prin relatarile tale atat de impotrivite asupra fardurilor...
Gresit este faptul ca numai o femeie urata are nevoie de machiaj...hmm asta probabil te-a invatat mama ta cand erai mica..sa nu-ti strici tenul cu rahaturi..n-ai nevoie ca esti frumoasa si bla bla bla...
Un machiaj scoate in evidentza trasaturile frumoase ale fetzei...
Le accentueaza...
O femeie urata, oricat s-ar machia..sa stii si tu ca trasaturile raman aceleasi si nu o poate schimba nimic..poate doar o operatzie estetica...
Un machiaj ridica moralul multor femei....te face sa ai incredere in tine..e un sentiment frumos sa te simtzi privita, placuta si admirata....
Chiar barbatzii sincer prefera mult mai mult femeile de genul asta ..parerea mea ....
Asa ca draga Shaki sper ca m-ai inteles in privintza machiajului...
PS: In cazul unui machiaj profesionist..da sincer aici se pot face mari schimbari..exemplu Pamela Anderson..si alte artiste..
aici este un site cu cateva celbritatzi fara make up...
si te rog sa nu te superi pe mine ca mi-am spus parerea..
Te pupic,
Nanuk.
http://www.celebrityfunnypictures.com/PamelaAndersonWithoutMake-Up.html
-
[quote]Initial trimis de Nanuk
[B]
Draga Shaki,
Tu vezi lucrurile gresit in privintza machiajului, chiar nu stiu ce vrei sa dovedesti prin relatarile tale atat de impotrivite asupra fardurilor...
Gresit este faptul ca numai o femeie urata are nevoie de machiaj...hmm asta probabil te-a invatat mama ta cand erai mica..sa nu-ti strici tenul cu rahaturi..n-ai nevoie ca esti frumoasa si bla bla bla...
Le accentueaza...
O femeie urata, oricat s-ar machia..sa stii si tu ca trasaturile raman aceleasi si nu o poate schimba nimic..poate doar o operatzie estetica...
Un machiaj ridica moralul multor femei....te face sa ai incredere in tine..e un sentiment frumos sa te simtzi privita, placuta si admirata....
Chiar barbatzii sincer prefera mult mai mult femeile de genul asta ..parerea mea ....
PS: In cazul unui machiaj profesionist..da sincer aici se pot face mari schimbari..exemplu Pamela Anderson..si alte artiste..
Te pupic,
Nanuk.
Pentru cultura ta generala nu am fost indoctrinata de mama cand eram mica...si daca ar fi fost asa mi ar fi trecut pana acum. eu chiar lucrez in domeniul asta al frumusetii si cunosc foarte multe fete care folosesc machiaj zilnic ( sincera sa fiu fara machiaj sunt greu de recunoscut). nu sunt total impotriva machiajului , dar sa fie unul natural si folosit atunci cand este nevoie.
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic in privinta faptului ca un machiaj da incredere unei femei ... increderea in tine ori o ai ori nu ... machiajul iti da iluzia ca esti altfel si ca orice iluzie-dispare
( la machiaj cu demacheant seara). mie nu imi plac iluziile si prefer ca increderea in mine sa mi o dau eu nu un machiaj sau o haina. si cred ca nu haina il face pe om.
si eu te pup Shakti
[B]
Draga Shaki,
Le accentueaza...
Te pupic,
Nanuk.
Pentru cultura ta generala nu am fost indoctrinata de mama cand eram mica...si daca ar fi fost asa mi ar fi trecut pana acum. eu chiar lucrez in domeniul asta al frumusetii si cunosc foarte multe fete care folosesc machiaj zilnic ( sincera sa fiu fara machiaj sunt greu de recunoscut). nu sunt total impotriva machiajului , dar sa fie unul natural si folosit atunci cand este nevoie.
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic in privinta faptului ca un machiaj da incredere unei femei ... increderea in tine ori o ai ori nu ... machiajul iti da iluzia ca esti altfel si ca orice iluzie-dispare
( la machiaj cu demacheant seara). mie nu imi plac iluziile si prefer ca increderea in mine sa mi o dau eu nu un machiaj sau o haina. si cred ca nu haina il face pe om.
si eu te pup Shakti
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
Eu una nu cred ca tu lucrezi in domeniul frumusetii..dar ma rog poate ma insel...
A fii distribuitoare de o marca de machiaj..asta nu inseamna ca esti in acest domeniu..oricine ar putea sa faca asta ..daca la asta te referi....
O persoana care lucreaza in acest domeniu..ii place ceea ce face...studiaza si considera ca tot ce tine de cosmetica inclusiv machiaj..este o arta...dar ma rog fiecare cu parerile lui..
Nu-mi mai bat capul ca mi-l bat degeaba....
Bye, bye.
by Oribilul Mosh : avertisment pt. quote la postul anterior
A fii distribuitoare de o marca de machiaj..asta nu inseamna ca esti in acest domeniu..oricine ar putea sa faca asta ..daca la asta te referi....
O persoana care lucreaza in acest domeniu..ii place ceea ce face...studiaza si considera ca tot ce tine de cosmetica inclusiv machiaj..este o arta...dar ma rog fiecare cu parerile lui..
Nu-mi mai bat capul ca mi-l bat degeaba....
Bye, bye.
by Oribilul Mosh : avertisment pt. quote la postul anterior
-
Mi se pare inutil sa stau sa enumar diverse marci de cosmetice pe care le folosesc, dar as vrea sa va recomand cu multa caldura samponul Petrol Hahn(nu sunt sigura ca l-am scris corect). Este foarte bun in comparatie cu ceea ce se gaseste pe piata in acest moment.
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
Sunt baiat....siii ma plimbam si io pe FORUM p-aci si am gasit o discutie foarte interesanta intre doua fete despre machiaj si cosmetice...Deja casc dar sa la sam asta...eu zic un singur lucru: cine foloseste cosmetice inseamna ca are nevoie...mie unu' imi place sa vad o fata frumoasa cat mai natural.
PAM PAM
PAM PAM
-
Tanase - Mesaje: 1238
Deorece, in urma cu aprox. un an , am luat un pumn in ochi shi am putut iesi in lume doar datorita fardului aplicat pe ochiul vanat, ma declar PENTRU MACHIAJ!:o
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
piskerule: nu ai luat mai un pumn...din toate locurile unde ochiu tau putea fi tu taman pe traiectoria unui pumn te-ai gasit sa existi.
tanase: si mie imi place o fata frumuasa cat mai natural, dar asta nu inseamna fara machiaj ci guala...
machiajul calumea poate imbunatatii o fatza, dar un machiaj aiurea poate ruina si cea mai simpatica fatza...deci mi-s promachiaj
apropo de pozele alea cu celebritatile...kko. erau si ele dupa o noapte nedormita sau ...
tanase: si mie imi place o fata frumuasa cat mai natural, dar asta nu inseamna fara machiaj ci guala...
machiajul calumea poate imbunatatii o fatza, dar un machiaj aiurea poate ruina si cea mai simpatica fatza...deci mi-s promachiaj
apropo de pozele alea cu celebritatile...kko. erau si ele dupa o noapte nedormita sau ...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
goala?.............e perfekt numai sa aiba ce sa arate ca daca e varza....
Revin la machiaj...uneori tre sa dai tot fardul la o parte sa descoperi femeia...si la unele e si8 mai greu...iti vine sa le impusti...crezi ca sunt bufnite sau cine stie ce alte pasari cantatoare....
Chiar si goale cu machiajul arata a scary movie si iti trebuie ceva beri la bord ca sa te lasi abordat de ea.
Spun un nu hotarat machiajului...fie el si frumos facut. NATUREL si mi-a dat si Animaloo o idee...neaparat sa fie goala...Bine, la inceput sa fie imbracata..dupa aia se rezolva. PAM PAM
Revin la machiaj...uneori tre sa dai tot fardul la o parte sa descoperi femeia...si la unele e si8 mai greu...iti vine sa le impusti...crezi ca sunt bufnite sau cine stie ce alte pasari cantatoare....
Chiar si goale cu machiajul arata a scary movie si iti trebuie ceva beri la bord ca sa te lasi abordat de ea.
Spun un nu hotarat machiajului...fie el si frumos facut. NATUREL si mi-a dat si Animaloo o idee...neaparat sa fie goala...Bine, la inceput sa fie imbracata..dupa aia se rezolva. PAM PAM
-
Tanase - Mesaje: 1238
Fi barbat...
Initial trimis de piskeshu
Deorece, in urma cu aprox. un an , am luat un pumn in ochi shi am putut iesi in lume doar datorita fardului aplicat pe ochiul vanat, ma declar PENTRU MACHIAJ!:o
Lasa, ca nu arati asa de urat cu un ochi vanat. Arati shi tu mai rau. Asa mi-a zis cineva, cand m-am taiat sub ochi ca ar trebuii sa ma machez. Shi eu i-am zis: da ce eu is femeie? E doar parerea mea, nu te acuz ca ai folosit machiaj.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Sampon: Nivea pentru par normal anti matreata
Sapun: Nivea
Pasta de dinti: Colgate
Spuma de ras: Nivea pentru piele sensibila
AferShave: Nivea pentru piele sensibila
Deo: Nivea
Spray: Nivea
Parfum: STR8
Crema de maini si fata de la AVON
Spray pentru picioare de la AVON
Sapun: Nivea
Pasta de dinti: Colgate
Spuma de ras: Nivea pentru piele sensibila
AferShave: Nivea pentru piele sensibila
Deo: Nivea
Spray: Nivea
Parfum: STR8
Crema de maini si fata de la AVON
Spray pentru picioare de la AVON
My name is Nobody because Nobody is perfect!
-
PhutreGuy - Junior Member
Ai uitat sa ne spui ce fel de hartie igienica folosesti. Din aia mai scumpa shi mai lata, din aia roza sau din aia gri sau maronie care e cea mai ieftina. Astept cu nerabdare!:cool:
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
70 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma