Intalnirile forumiste de miercuri seara

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

...da' asta tot gluma e?

Mesajde Merlucius » Mie Oct 16, 2002 4:34 pm

Sopra, man - m-ai enuntat in 2 randuri cum ca eu as veni de 2 ori...:p Adik, sa vin si sa tot vin...:D :a
Pai daca se merita, poate ca cine stie... Gura pacatosului adevar graieste :p
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde KickAss » Mie Oct 16, 2002 4:55 pm

Acum am plecat si eu de acasa .... nu-i problema cu intrarea, ma inteleg eu cu baietii de la poarta.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Oct 16, 2002 7:54 pm

ma bucur ca am mai cunoscut lumea de pa fanclub...dar imi pare rau ca a trebuit sa plec...azi nu mai ajung :( din pacate
pt sod : am date cu boyfriendu` ...cred ca ma duce la un muzeu.. :hehe:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 16, 2002 9:48 pm

Pe Kick cred ca l-au taiat tiganii in drum spre Backstage de nu a mai ajuns . Saracu' Mort Viu !

Je acum a ajuns acasa de la intalnire. Imi pare rau ca au lipsit multe personalitatzi !
Si imi pare rau ca nu au venit o gramada din cei ce se anuntasera ? Stefanp ? Merlucius ? Dinu ? Xkran ? Jaja ?

Cei care nu au venit au pierdut multe..in special frumosul piercinng al Jasmynei ! Eu am pus chiar si mana ! :p

Decret ai ajuns cu bine ? Ce ti-a zis taicatu ?

Ne vedem miercurea viitoare ,prieteni dragi ! ;)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

ufff

Mesajde Merlucius » Mie Oct 16, 2002 10:30 pm

Da, eu regret ca nu am putut sa pacalesc serviciul asta, dar nu aveam ce face - ma 'pushca astia, daca plecam seara:p
Si ce e mai nasol - si miercurea viitoare nimeresc tot in tura, dar (vb. unui forumist ) ii impusc eu pe ei, si tot vin...:sperm:
No, sa auzim de bine pana atunci

P.S.Jasmyna, nu-l mai lasa pe O'Mosh sa puna mana tremuranda pe tine; sau, da-i si-un baston...;h
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Oct 16, 2002 11:33 pm

kkt! kkt! kkt! kkt!
ziceam ca vin, dar n-am reusit desi am trecut pe langa backstage. imi facusem planu sa termin ce am de facut la servici, sa vin in camin sa ma hodinesc sa fiu fresh pt backstage. dar marti - 3 ceasuri rele...
in timp ce faceam o retea am reusit sa fac o boacana cat mine de mare: in timp ce intindeam o retea, am dat o gaura intr-un perete si am nimerit cu burghiul in mijlocul tevii cu cablurile electrice de la prize de a iesit un foc de artificii de mama-mama. si sa fie treaba completa, in locul unde a iesit burghiul din perete s-a facut ditamai infloritura de zici ca a picat toata tencuiala. asa ca in loc sa scap la 4, am stat sa repar cablurile.
dar sper sa ajung saptamana viitoare la intalnirea "forumologica" (copyright computergames) desi o sa fiu chel de bani dupa weekend care vine.
JaJa Beens

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Oct 17, 2002 12:16 am

Si eu vreau sa ii multumesc Jasmynei pentru prezentza ;)... imi pare rau ca nu a venit nici un rocker... maybe next time.
Oribilule... a venit si Dinu, dar la sfarsit :)
Jaja... nu trebe sa te justifici aici... mai ales ca ieri a fost miercuri, nu martzi ;)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Oct 17, 2002 9:05 am

din nou kkt! kkt! kkt!
eram asa obosit aseara ca nici nu ma stiam pe ce lume sunt.
oricum saptamana viitoare COUNT ON ME! I'LL BE THERE!
JaJa Beens

:(

Mesajde K-gula » Joi Oct 17, 2002 11:42 am

am ajuns aseara ceva mai tarziu decat ora la care imi propusesem sa ajung. de! munca bat-o vina. dar am reusit sa o cunosc pe HERA (nu am prea stat de vorba) si DINU, care asa cum a spus si Sopra, a ajuns cam tarziu. imi pare rau ca nu am prins-o si pe Jasmyna, sau mai bine zis imi pare rau ca nu am prins discutia dintre ea si SOD, ce am auzit ca a fost extraordinar de captivanta ;). in rest? imi mai pare rau ca va-ti inscris foarte multi pe lista si na-ti mai ajuns. sa punem totul in carca meciului de aseara.

la mai multe intalniri si mai multi mebri la intalniri.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde marian jan » Joi Oct 17, 2002 12:39 pm

va multumesc tuturor care ati venit.a fost frumos,dar din nou scurt.mi-a parut bine ca am mai vazut si eu lume de pe forum.plus lume noua.aia care v-ati anuntat unde ati fost,muica?am cunoscut inca un personaj nou,Tasha. ;) -atractia gagicilor din caminul p8. :p kgula,nu uita!la lansare tre sa dai o biere!:D
si ce m-a enervat:sa nu mai aiba in backstage vin la sticluta de 187 ml :(.cand ma gandeam la backstage,la aia ma gandeam.acum?poate reusiti sa luati pe sub mana!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde baixinho© » Joi Oct 17, 2002 6:40 pm

A fost frumos! Am cunoscut persoane noi, ma rog daca aceasta expresie se poate folosi in cazul Jazminei, care a stat numai cu spatele la mine (apropo, ai un spate foaret frumos, Eazminutza). Am apucat sa stau de vorba cu Hera (apropo de ea, popalin, K-gula, suntetzi nejte neobrazati). Ca sa ma dau si eu acum putin important, ca anunt ca i-am si un autograf. Si i-am mai dat ceva, dar nu pot sa spun din diferite motive. Cu dinu am dat noroc de doua ori si cam atat. A mai fost cineva si nu stiu (ma refer la cei pe care nu ii cunosteam)? A, da. Este vorba de Merlucius, stefanp, Jaja Beans, Jasmyna, crazy_felina si eyewitness. Niste oameni de treaba, in compania carora te simti excelent. Dar poate data viitoare veniti si voi p-acolo (ma refer la ultimii sase scris).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Am uitat...

Mesajde gabuba » Joi Oct 17, 2002 9:04 pm

... de aceasta intalnire.
Chiar vroiam sa vin, il anuntzasem pe sopra, ca vin, dar nu am putut sa anuntz pt. crizatii mei parinti au considerat ca este de datoria lor sa imi scoata modemult pe parcursul scolii... ca deh eu tre' sa invatz. Asa ca regret ca nu am putut sosii la acea intalnire de miercuri, dar voi veni miercurea de sapt. viitoare. Sper sa-l corup si pe Love2Fly sa vina cu mine (cred ca-l shtiti...) .
Nu shtiu exact cat pot sa stau, avand in vedere ca a doua zi am scoala dar o ora-doua tot stau. bye!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde JaJa Beens » Vin Oct 18, 2002 9:25 am

Sopra, tura viitoare ai insarcinare sa ma iei de toarta si sa ma aduci pe sus la intalnire ;b
JaJa Beens

Mesajde Superba Oana » Vin Oct 18, 2002 5:26 pm

puteti sa ma treceti si pe mine pe lista pt ca am de gand sa vin miercurea viitoare.
i-am promis cuiva...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Oct 18, 2002 8:12 pm

3 personaje noi(Hera, Zgubi shi Jasmyna)...toate 3 reprezentante ale sexului frumos, cu nici una n-am socializat prea mult...

Pt moshu...tata a reactzionat mai bine decat ma ashteptam...chiar nu mi-a reproshat nimic :con: Pb e k miercurea viitoare va trebui sa va intalnitzi fara mine, shtiu k e greu dar asta-i viatza ( :p )
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde vali » Sâm Oct 19, 2002 1:59 am

baixinho - s-a notat afinitatea ta fata de persoanele cu ceafa groasa de la sud de dunara...si o sa incercsa subtiez

sopra - mda, ti-au lipsit rockerii mah?

pufulet - deci asha, nu?

data viitoare vin si eu, poate vine si sod :d
some people deserve to die
vali

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 19, 2002 10:51 am

Voi fi acolo, dar sunt chitit sa ma imbat rau de tot ca sa nu vad ce se intampla in jurul meu. Bine, la mine notiunea de a ma imbata inseamna a consuma 3-4 beri, deci nu va fi greu sa ajung in starea atat de cunoscuta. In concluzie, Sopra, miercuri, 23 octombrie, VIN. Poti sa ma treci de pe acum pe lista. Nu stiu la ce ora, dar voi fi acolo.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 19, 2002 7:11 pm

Initial trimis de pufulet37
am de gand sa vin miercurea viitoare. i-am promis cuiva...

Adica te prezinti ca ai promis cuiva nu ca iti face placere sa ii vezi pe cei de forum. Interesant.
ANTI

baixinho©

Mesajde Superba Oana » Sâm Oct 19, 2002 8:28 pm

de ce esti rautacios baixinho?
bineinteles ca voi veni si de placere...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 19, 2002 11:43 pm

Mr. Hyde , hai si tu la intalnire ! Sa vorbim de ping-pong ! Tre' sa jucam neaparat..ca prea te dai smeker ! (auzi tu..ca esti aproape maestru ! [-( )

Cauta pe harta Bucurestiului ,clubul Backstage....si sa te prezintzi acolo miercuri ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Oct 19, 2002 11:51 pm

Mai Mosh, sa nu crezi ca fac fite, da' sincer nu prea pot, din mai multe motive! In privinta ping-pong-ului as putea sa-mi fac timp, hai mai bine totusi sa vedem ce facem cu fotbalul ala, ca pt. fotbal renunt la orice!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 20, 2002 9:35 pm

Tocmai am primit un PM de la crazy_felina ! Vine miercuri la intalnire ! Yuppi ! :-:

Jasmyna & crazy_felina sunt probabil cel mai incredibil tandem de pe forum !

Eu zic sa venitzi cu mic cu mare..sa le cunoastetzi pe aceste fete deosebit de vexate !
Eu abia astept..reintalnirea cu ele ! \:/
Oribilul Mosh
Junior Member

Inscriere ...

Mesajde RooT » Lun Oct 21, 2002 5:48 am

Formularul de inscriere e gata !!
Inscrietzi-va acolo daca vreti sa apareti pe lista. Il gasiti de pe pagina principala la linku despre intalnirea de miercuri.

Pt. drinku gratuit... Se iau in considerare numarul de posturi din momentul inscrierii, dar puteti sa va inscrieti si a doua oara. Daca va veti inscrie a doua oara, practic informatiile de inscriere se vor updata (inclusiv numarul de posturi).

Va asteptam la intalnire !
RooT

Mesajde Hera » Lun Oct 21, 2002 12:09 pm

mi-a facut placere sa cunosc oamenii din spatele posturilor...:) pacat insa ca au venit asha de putini. poate la o intalnire viitoare,daca am sa mai vin, voi mai cunoaste si alti useri.:)
Hera
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Oct 21, 2002 7:00 pm

moshule,cand ai primit pm de la adelina?!
auzi la el,veXate!! lolz

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 21, 2002 7:06 pm

Ieri am primit PM de la Adelina . Am fost f. bucuros !
Abia astept sa va vad ,miercuri seara. Si sper sa statzi mai mult .
Si sa betzi...ca in zilele voastre bune ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Oct 21, 2002 9:22 pm

Vreau si eu sa vin...dar nu prea am cum:( Nasol no?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Oct 22, 2002 5:38 am

Bad Girl - de ce n-ai cum? doar esti din Bucuresti... :con:

Cei care au posibilitatea sa ajunga, ii asteptam sa se inscrie aici. La intrare in backstage o sa fie lista pe care or sa fie trecute numele, nick-urile si nr. de posturi ale celor inscrisi. Voi spuneti numele si intrati.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Oct 22, 2002 7:20 am

Gata, m-am inscris si eu. Ne vedem miercuri la 18. Pa-Pa!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Jasmine » Mar Oct 22, 2002 7:42 am

m-am inscris si eu..cu toate ca nu prea sunt sanse sa ajung... :cry:

Jasmine
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma