ce parere aveti despre H.I.M? dar mai ales ce parere aveti despre ville valo?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde vulpyx » Vin Oct 03, 2003 9:28 pm

imi place foarte mult HIM.cat despre ville....ochii aia sunt superbi(shi negrul ala cu care se da ii scoate in evidentza).intr-adevar versurile nu poate sa le intzeleaga toata lumea shi e normal.unii se regasesc in ceea ce canta ei unii nu.
cat despre cei care critica...asta este.n-ai ce sa faci.pana la urma suntem pe forum shi fiecare ishi spune parerea.ceea ce ma deranjeaza pe mine insa e ca aduc shi jigniri(atat formatziei cat shi celor care asculta).eh!cultura shi bunul simtz.....
vulpyx
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Oct 03, 2003 9:35 pm

Singurele melodii care mi-au placut ale lui HIM,au fost Funeral of hearts shi Loose u tonight....
Titina
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Oct 04, 2003 10:10 am

HIM ERA INTERESANT PTR PUSTOAICE TU ESTI MARICICA;CU TOATE ASTEA E INTERESANT FATA DE ALTII EU AM RAMAS CU D.M DE CIND ERAM MIC DAR AM TRECUT SI PRIN QUEEN
Unregistered

parerea mea..a unei incurabile romantice

Mesajde puricica » Joi Noi 06, 2003 9:00 pm

Atunci cand iti place ceva..trebuie sa iti placa esenta ,interiorul,nicidecum aparenta care de multe ori este inselatoare,iar daca va place cum arata Ville asta nu inseamna ca va place trupa HIM!Muzica lor este superba si sunt o romantica incurabila nicidecum satanista,nu imi place muzica lor nici pentru ca Ville are ochi verzi ,nici pentru ca rockul e la moda..nicidecum din alte prostii....,ci pentru ca versurile sunt extraordinare ,cred ca daca ar fi poet ar primi numai cuvinte de lauda si ar fi un al doilea Eminescu!

puricica
puricica

Mesajde mortisha_vdv » Vin Noi 07, 2003 8:22 pm

bah mie-mi place him si villi valo, chiar daca muzica nu re leg cu imaginea ,..........sau nu ar trebui whatever
care o zis faza ca daca critici inseamna ca nu esti fan or something like that ii extremly idiot. daca iti place o trupa , unele piese poate is cam varza sau altele bestiale..........soo e treaba "fanilor"(i hate this word) sa zica c nu le convine & chestii
mie-mi plac si primele albume him si ultimele..............si putin imi pasa de viata priv a lui valo.......arata bestial tipu (mai ales machiat) si cam atat
mortisha_vdv

Mesajde covergirl^^^ » Vin Noi 07, 2003 10:41 pm

numa' de bine ;)
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

HIM Penetrate all boundaries

Mesajde Unregistered » Vin Noi 07, 2003 11:39 pm

Salutare! HIM sunt nu numai cei mai de treaba oameni pe care i-am cunoscut vreodata, dar toate melodiile lor sunt unice. Stilul este unul in viata. Acasta formatie a ajuns unde nimeni nu a mai ajuns niciodata. Merita toate complimentele, pentru ca nu stiu nici o alta formatie sa fie atat de unica, si atat de apreciata.
Succes in continuare HIM!
Keep Growing, HIM!
Arina, UK, England.
Unregistered

Mesajde I`m With You » Sâm Noi 08, 2003 5:13 pm

Yo nu ascult HIM , nu`mi place si n`am de gand sa` dau cu parerea;poate vb ce nu trebuie ... shi apoi...
I`m With You
Junior Member

Mesajde only4rock » Vin Feb 20, 2004 7:22 pm

Explicati-mi si mie de ce il tot criticati pe Ville.Fata de alti cantareti rock nici nu se machiaza asa strident.Si ce daca e pe invers si e satanist.A facut vreun rau la cineva cu chestile astea?E treaba lui de cine se indragosteste si in cine crede.Mie mi se pare super talentat si ambitios.Him rulz!
only4rock

Mesajde ColdHell » Vin Feb 20, 2004 9:03 pm

well.. sincer... nici mie nu`mi place him... am ascultat cred k tot ce se poate de la ei... si neah... villie... imi este indiferent... i don`t get it... why people are so crazy 4 him ;i
Inchide ochii si arunca-te in gol e singura ta sansa s-arati ca ai control
Taci, nu vorbi. Nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud
[Luna Amara]
ColdHell
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Vin Feb 20, 2004 9:58 pm

[quote="I`m With You"]Yo nu ascult HIM , nu`mi place si n`am de gand sa` dau cu parerea]

Rau! Greseala!! Nu asculti HIM ;S ?? Iti permiti asa ceva?? A-)

Totusi, de ce ai scris msg-ul dak nu asculti HIM? Ma rog, strange people.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde simi » Lun Mar 08, 2004 12:44 pm

Mah fiecare cu parerea lui.Sunt si unii care au dreptate cand spun ca H.I.M. erau mulr mai buni inainte si ca faceau muzica mai de calitate insa...cei care cred in ei si ii iubesc nu ar trebui sa fie dezamagiti...Am auzit ca vor scoate un nou album...Sa speram ca au trecut peste pana de inspiratie si isi vor face treaba cum si-au facut-o si pana acum Nu?...Oricum despre Ville Valo sunt de acord cu chestia cu machiajul ...
El nu e satanist si desi vrea sa para e prea bland ca sa insele pe cineva..Poate daca ar arata mai natural ar fi mai bine....Totusi i think it rocks cand e vorba de muzica...
simi
Junior Member

Mesajde simi » Lun Mar 08, 2004 12:48 pm

Si doriana si D3mona au dreptate...In loc sa-l criticati pe Vila si pe cei de la HIM incercati mai intai sa le ascultati muzica si sa simtiti ceea ce vor ei sa exprime si apoi da-ti-va cu parerea
simi
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Mar 08, 2004 1:00 pm

Despre HIM: simpaticutzi
Ville: 90% poponar, asa ca fatucilor scoateti-va degetelu da pa unde l-ati varat.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Ralukita » Dum Mar 13, 2005 5:15 pm

Spunea cineva pe-aici ca 'HIM canta pentru nus ce fetite ciudate'..Fetite ciudate sunt fufele alea, scuzati expresia care se iau dupa ultima moda si trec de la britney la blue la mai stiu eu ce rahaturi, si care cred ca avril lavigne canta heavy metal.
Dar back to the subject. Cei care spun ca 'HIM SUCKS' nu au auzit in viata lor o melodie him. Niciodata n-au ascultat, sau poate n-au avut rabdarea.. isi dau cu parerea ca sa se afle in treaba.. Au auzit ei de la cineva 'ca baa! astia de la him is satanisti, ba, nu i-ai vazut cum se machiaza?' sau ceva de genu'
Si pentru cei care spun ca Ville e gay...In primul rand nu e, si daca ar fi, cui dracu i-ar pasa? Pana la urma e viata lui, atat timp cat nu renunta la HIM sau nu se sinucide, poate sa faca ce vrea, din partea mea.
Si intr-adevar, 'fetitele ciudate' care l-au vazut o data pe ville si imediat s-au 'indragostit' de el, nu sunt si nu o sa fie niciodata fane him. Sa iti placa him sau orice alta trupa, in general, inseamna sa iti placa versurile, sa simti muzica, si practic sa o asculti, unlike some people do.
Ralukita
Junior Member

Mesajde Trinnity » Mie Mar 23, 2005 10:26 am

mama mia!asta da panarama! ~p ~p nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu ceva; da fato, ai fost cumva tinuta intr-o cusca si infometata?Acum nu mai spun "HIM SUCKS", spun "YOU SUCK!"! :u
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde Dee-Dee71 » Mie Mar 23, 2005 1:59 pm

sincer la inceput chiar ma speriau. solistul nu mi se pare incredibil de frumos, dar are o voce care ma emotzioneaza. unele melodii sunt chiar dragute :D
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Mesajde Trinnity » Joi Mar 24, 2005 8:56 am

te emotioneaza?hai,mai,las-o!da ce, esti de gradinitza sa te sperii de povestile astea de adormit copii? ~p ~p
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde Dee-Dee71 » Joi Mar 24, 2005 9:38 am

nu mai! nu ma sperie... imi da phyori... hhaaaaa... imi aminteste de... unu' care se machiaza ca el si isi lasa plete... poti sa ghicesti cine e? ;) :D
Dee-Dee71

Mesajde Trinnity » Joi Mar 24, 2005 9:41 am

nu,nu pot sa ghicesc.my point is...ville valo e un POKEMON!
Trinnity

Mesajde Dee-Dee71 » Joi Mar 24, 2005 9:46 am

picachu sau jigglypuff? :D
hihihi... vorbesti despre mine si cu mine, dar nu ma cunosti... :D
Dee-Dee71

Mesajde Trinnity » Joi Mar 24, 2005 9:49 am

vad k tu stii mai bine pokemonii dekt mine...bravo!makr asta sa stii si tu. sa sti k te ajuta in viatza!~p~p
Trinnity

Mesajde Dee-Dee71 » Joi Mar 24, 2005 9:51 am

da...vad ca tu NU ai habar cat de multi sunt pokemonii :D deci pt tine pokemonii ajuta omu' si sunt ce e mai important in viata... gooood! :D
si mai esti SI off-topic :D
Dee-Dee71

Mesajde Trinnity » Joi Mar 24, 2005 9:54 am

revenim la subiect k sa NU MAI FIM OFFTOPIC!h.i.m. a creat o imagine kre a fost imbratisata si adorata de majoritatea adolescentilor (mai ales adolescentelor).pe plan muzical,sunt varza.melodiile seamana intre ele.dak n-ar face videoclipuri k sa le promoveze imaginea ar ramane"in the shadows"...
Trinnity

Mesajde Dee-Dee71 » Joi Mar 24, 2005 9:57 am

ville vallo a zis ca nu este satanist, dar nici crestin: "singura secta din care fac parte se numeste HIM!" zice el :D
mie imi place tatuajul lui cu heartagrama...dar ca om nu imi place de el. nu e cine stie ce frumusetze :D parerea mea.
Dee-Dee71

Mesajde tzache » Lun Iul 18, 2005 9:01 am

Mi se pare cam gay, desi nu cred cae. Per total imi plac niste melodii, si alea numarate pe maxim 3 degete (fix) de la o mana :D Gone with the sin, Poison girl, Join me in death si cam atat
tzache

Mesajde matzaa » Mie Iul 20, 2005 11:46 am

eu strigam pe coridor cu una la school'''him sucks..him suuuuuuucks''..muahaha...chiar nu-mi plac...si nu ca as avea eu ceva cu rocku' or something..da chiar nu-mi plac
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde Eagle Raider » Dum Iul 24, 2005 12:54 am

matzaa scrie:si nu ca as avea eu ceva cu rocku'

ba eu chiar am ce am cu rock ,mai ales dala satanist sau cum mortzii lui io zice ,heavy metal si numai stiu cum ,ca parca mai e unu,aaa parca hard rock sau eu stiu..!!

dar pentru HIM fac o exceptie ,deci astia chiar imi plac ,bine cateva piese!!!

a si chiar acu ascultam cea mai nou mel a lui HIM
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde cubu » Dum Iul 24, 2005 9:48 am

Uite ba cui ii place HIM. ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde diablo_pECi » Dum Iul 24, 2005 11:37 am

deci iexista 2(oua) tipuri de rock:
satanist...care este...shi anume heavy metalu
nesatanist...care este...shi anume hardcoru
sarumana de info