having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!
Moderator: anjin-san
Ptr Sly
Nu vreau sa fiu rea,Sly, dar foloseste mai putin acel "deoarece" , il repeti cam des si il folosesti aproape la fiecare mesaj. Pune si tu un "pt ca" un "ca" simplu, orice altceva,dar nu suna bine sa repeti un cuvant ,devine un fel de tic verbal.Exprimarea ta pare astfel cam greoaie. Lasa fraza sa curga.
Ps: Sa nu mi-o iei in nume de rau,daca te-a suparat postul ,treci peste si uita-l .
Ps: Sa nu mi-o iei in nume de rau,daca te-a suparat postul ,treci peste si uita-l .
- Hera
- Junior Member
Hera - asta e sfat ce trebuie dat prin pm... cat despre ps-ul tau rautacios, nu cred sa nu tine sly cont de sfatul tau :o
Ce draq caut eu pe subiectul asta? ca am avut o zi super ieri... sper ca si azi sa fie ok
Ce draq caut eu pe subiectul asta? ca am avut o zi super ieri... sper ca si azi sa fie ok

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de ROBAKITA
Desi dimineata la mine incepe pe la ora 7.00 pina acum s-au intimplat destule lucruri sa pot zice ca am o zi nu proasta ci foarte proasta.De cind m-am trezit a inceput fii-mea cu niste mofturi de m-a intors de tot,parca nu a fost de ajuns atit ,a urmat si altele.Apoi m-am dus la super market cu vreo 50 de euro sa fac niste cumparaturi si pentru ca sint cam aerieana astazi(am motivele mele)nu stiu cum s-a facut ca am ajuns fara bani.;P
Asa ca m-am dus la banca sa scot altii,ca sotul meu lipseste si acolo faza ,nu merg calculatoarele:( asa ca mai trebuie sa astept pina pe la 11.00.
O zi mai proasta ca asta nu am mai avut.:confused:
stii cum suna postu tau?
azi m-am dus cu ferarriu meu ,ala de 400.000 euro la un magazin unde se care vand amulete pt atarnat la oglinda retrovizoare si am vrut sa iau un set de zaruri de-alea plusate. ghinion aveau numa pe negru si io vroiam cu rosu... suparat am ajuns acasa si cand sa deschid usa garajului cu remotu ghinion era intepenita si a trebuit sa ma dau jos sa o deschid manual. de suparare am intrat in vila mea de 800.000 de parai si m-am dus direct la bar sa-mi pun un uischi chivas de fro 24 de ani da' ghinion nu mai aveam gheata la masina de facut gheata ca se intrerupsese curentu in lipsa mea(de-aia nici usa de la garaj nu se deschidea). suparat si ofticat am inhatat paharu cu uischi asa cum era (fara gheata) si am iesit la piscina sa fac o baie da' ghinion nu mergea instalatia de facut valuri. suparat m-am depozitat pe un sezlong, am ingurgitat lichidul din pahar si am rememorat aceasta zi plina de ghinioane. mama ce zi nasoala am avut...
ps poate nu toti am vazut inca cum arata o hartie de 50 de euro...
carte de credit, bancomate,etc...ce zici?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness, nu e putin cam egoist postul TAU ? Cum vrei sa traiasca omul intr-o tara civilizata daca nu CIVILIZAT, caci asta e diferenta intre noi si EI ? Si sa fim seriosi, 50 euro ? Ia plimba-te putin prin supermarketuri din Romania si vezi cat de mare ti se mai pare acesta suma :eek:
Semnat:Elefteru Optimistum
Semnat:Elefteru Optimistum
excedet
-
Merlucius - Junior Member
@merlucius-(esti pescar mah?)...nu , postu meu nu e egoist. nu te-ai prins. tocma asta e buba ca zilele nasoale intr-o tara civilizata par uneori aberante,hilare pt noi astia care traim intr-o tara "necivilizata". poate ca unii de-aici cauta de luni de zile un job, poate nu au conturi in banca si poate 3 ore de asteptare la o banca ar parea floare la ureche daca ar avea ceva de scos din banca aia. deci postu nu s-a vrut rauvoitor sau tendentios ci dimpotriva am incercat sa subliniez cam care sunt diferentele dintre problemele vesticilor cu cele ale romanilor.
ps. si ca locuri de "plimbare" prefer altceva supermarketelor....
ps. si ca locuri de "plimbare" prefer altceva supermarketelor....
-
Initial trimis de Merlucius
Nu m-am prins. Chiar asa pare postul tau - tendentios.Oricum, ciudat mod de "subliniere" :con: :p
eh nu ma contrazic cu tine merlucius ,daca asa ti se pare tie asa o fii. de la un tip ciudat la ce te poti astepta?
-
-
dEpEchEmIND - Junior Member
hm...au fost putzine lucruri placute astazi (desi trebuia sa fie altfel...) M-a enervat rau de tot o prietena (nu o cunoasteti...nu e forumista...)... oh well...cred ca am invatat azi cat de putin te poti baza pe unele persoane (dar ea a fost prea de tot...eu am incercat mereu sa o ajut, si azi era prea ocupata ba cu una ba cu alta...) oh well...
faptul ca pana la urma nu m-am intalnit cu Jasmy...:cry:
M-am intalnit cu o fost prietena (si ce prietena...) care nici nu m-ar fi bagat in seama daca nu vedea cu cine stau de vorba...si dupa aceea a incercat sa vorbeasca cu mine, sa o ajut si pe ea sa vorbeasca cu persoanele respective (desigur ca eu fiind asa draguta si cu atatia nervi....)
Si, desigur, nu se putea sa nu dau de o proasta de la mine din scoala pana si in Jean Monnet...si desigur ca nu-i venea sa creada ca eram si eu pe acolo...
Faptul ca un vechi prieten (pe care nu l-am mai vazut de mult...si de care chiar mi s-a facut dor) nu a venit (sau daca a venit, 'prietena mea' nu s-a deranjat sa-l gaseasca pe acolo)
Mai trebuie??? Ca probabil mai gasesc lucruri nasoale despre ziua de azi :cry:
faptul ca pana la urma nu m-am intalnit cu Jasmy...:cry:
M-am intalnit cu o fost prietena (si ce prietena...) care nici nu m-ar fi bagat in seama daca nu vedea cu cine stau de vorba...si dupa aceea a incercat sa vorbeasca cu mine, sa o ajut si pe ea sa vorbeasca cu persoanele respective (desigur ca eu fiind asa draguta si cu atatia nervi....)
Si, desigur, nu se putea sa nu dau de o proasta de la mine din scoala pana si in Jean Monnet...si desigur ca nu-i venea sa creada ca eram si eu pe acolo...
Faptul ca un vechi prieten (pe care nu l-am mai vazut de mult...si de care chiar mi s-a facut dor) nu a venit (sau daca a venit, 'prietena mea' nu s-a deranjat sa-l gaseasca pe acolo)
Mai trebuie??? Ca probabil mai gasesc lucruri nasoale despre ziua de azi :cry:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
pai sa vedem:
1.vremea de afara deoarece e ffff frig shi am fost nevoit sa ies din casa.
2. am o durere de cap shi tre sa invat ca sapt viitoare e naspa(am 2 teze,etc)
3. ca nu pot asculta radio ca tre sa inreg ceva
4. ca m-am trezit la 6 ca sa iau o pastila
cam asta ar fi!
1.vremea de afara deoarece e ffff frig shi am fost nevoit sa ies din casa.
2. am o durere de cap shi tre sa invat ca sapt viitoare e naspa(am 2 teze,etc)
3. ca nu pot asculta radio ca tre sa inreg ceva
4. ca m-am trezit la 6 ca sa iau o pastila
cam asta ar fi!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
pai...
faptul ca n-am facut mai nimic azi...(pardon, am vb la tel, am stat pe internet, am mancat, si am dormit)
so...mai pe scurt: M-am plictisit!!!
faptul ca n-am facut mai nimic azi...(pardon, am vb la tel, am stat pe internet, am mancat, si am dormit)
so...mai pe scurt: M-am plictisit!!!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
mai bine nu...ca dupa aceea sunt obligata sa fiu plictisita...
am uitat sa spun: NU AM CHEF DE TEME!!! si totusi n-am de ales...:cry:
(apropo...post aniversar: 800)
am uitat sa spun: NU AM CHEF DE TEME!!! si totusi n-am de ales...:cry:
(apropo...post aniversar: 800)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Nu mai shtiu ce ziceam, cert e ca am tastat greshit
Azi urmeaza o zi al draq de grea :cry: (desi pana acum a fost de vis... ma trec fiorii cand ma gandesc ;b), insa acum imi vine sa ma urc in pat si sa ma culc la loc

Azi urmeaza o zi al draq de grea :cry: (desi pana acum a fost de vis... ma trec fiorii cand ma gandesc ;b), insa acum imi vine sa ma urc in pat si sa ma culc la loc

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Inafara de faptul ca m-am trezit tarziu astazi, mi-am pierdut pauzele terminand niste teme, si am inghetat de frig.... As putea spune ca astazi a fost o zi destul de buna (dar... plictisitoare)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
nu mai am dvd-uri ....poate sa ma ajute careva?
vreau sa vad si alte cd-uri....
vreau sa vad si alte cd-uri....
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
1.faptul ca profu de istorie are ceva cu mine:
desi am luat una din cele mai mari note din clasa la teza adik 8 (restu notelor mai mari fiind un singur 9, 2 de 10 , shi inca un 8 iar restul 7,6, 5) sunt nemultumit deoarece am facut o teza buna shi meritam 9!
(primesc teza shi vad ca unul din puncte era notat cu 65 pct shi pe urma era modificat adik 55 pct -daca lasa 65 imi iesea 9 in teza dar oare la ce s-o fi gandit cand mi-o modeficat...oricum mi-a zis ca am facut una din cele mai bune teze shi sunt o surpriza pentru el, "ori ai prins o zi fasta, ori ai picat pe subiect ca astfel nu se explica cum de ai facut asemenea teza"!!!
I hate him!
2. am facut o teza naspa la economie!
3.vremea de afara shi faptul ca nu m-am dus la Galele Hit (post de radio din iasi care implineste 8 ani shi care a invitat urm formatii la Sala Polivalenta Voltaj, Banica, Holograf!)
desi am luat una din cele mai mari note din clasa la teza adik 8 (restu notelor mai mari fiind un singur 9, 2 de 10 , shi inca un 8 iar restul 7,6, 5) sunt nemultumit deoarece am facut o teza buna shi meritam 9!
(primesc teza shi vad ca unul din puncte era notat cu 65 pct shi pe urma era modificat adik 55 pct -daca lasa 65 imi iesea 9 in teza dar oare la ce s-o fi gandit cand mi-o modeficat...oricum mi-a zis ca am facut una din cele mai bune teze shi sunt o surpriza pentru el, "ori ai prins o zi fasta, ori ai picat pe subiect ca astfel nu se explica cum de ai facut asemenea teza"!!!
I hate him!
2. am facut o teza naspa la economie!
3.vremea de afara shi faptul ca nu m-am dus la Galele Hit (post de radio din iasi care implineste 8 ani shi care a invitat urm formatii la Sala Polivalenta Voltaj, Banica, Holograf!)
-
inafara de faptul ca am inghetat azi TOATA ziua...aseara la 1:00 noaptea ma certam pe mirc, si faptul ca mor de SOMN totul a fost perfect!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Decizia lui dEPECHEmIND de a se retrage de pe forum. Am plans de vreo 3-4 ore m-am umflat. Nu pot sa ma impac cu gandul ca nu voi mai avea onoarea si ocazia de a citi posturi ca cele de mai jos!
Nu m-a lasat inima sa tai din el nimic, avand in vedere ca este ultimul al acestei userite! Sper si imi doresc din tot sufletul sa se si tina de cuvant!
Initial trimis de dEPECHEmIND
N-am gasit alt thread. Vreau sa fac un anuntz care o sa va bucure: ma retrag de pe forum. M-am cam plictisit de site-ul asta shi de unele persoane de pe el. Mai pe scurt: [B] M-am saturat de voi!!!!!!!!!!;B De-acum inainte am sa postez doar pe forumul Depeche Mode, atunc cand am sa am ocazia. Ma scuzatzi ca exist. shi pe mine shi pe clona mea, dEPECHEmODE. Va zic ,,Pa'' la totzi!:bye: Cand mi s-o face dor de voi (daca se va intampla vreodata asta) ma voi intoarce. Va dau voie sa uitatzi ca pe acest ( oribil) forum a existat vreodata un user cu nick-ul dEPECHEmIND. pUNCT. [/B]
Nu m-a lasat inima sa tai din el nimic, avand in vedere ca este ultimul al acestei userite! Sper si imi doresc din tot sufletul sa se si tina de cuvant!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
1.pai i-am dat teapa unei tipe fara sa vreau. i-am zis ca ma intalnesc cu ea la 17 shi din pacate am fost retinut in casa cu unele treburi shi nu am avut cum sa o anunt ca nu are mobil
(
2. e un frig afara!
3.ca nu pot veni in buc la concertul de maine -asta am aflat azi!

2. e un frig afara!
3.ca nu pot veni in buc la concertul de maine -asta am aflat azi!
-
1.ca i am teapa unei tipe fara sa vreau. i am zis ca ma intalnesc cu ea la 17 dar din pacate am fost retinut in casa cu unele treburi shi nu am avut cum sa o anunt ca nu are mobil shi sunt trist din cauza asta ca o sa creada ca i am dat teapa!
2.nu pot veni maine in buc la concert-am aflat asta astazi
3.e ff frig afara!
2.nu pot veni maine in buc la concert-am aflat asta astazi
3.e ff frig afara!
-
Si atatd e tare te-au amarat chestiile astea...ca a a trebuit sa scrii de doua ori , nu ?
si ca sa nu se prinda lumea (sau ca sa ne testezi vigilentza ? ) ai mai scri cateva chestii in plus , ai mai schimbat ordinea frazelor & stuff....
sau vorba aia , "don't mind me , adun posturi si atat ? "
si ca sa nu se prinda lumea (sau ca sa ne testezi vigilentza ? ) ai mai scri cateva chestii in plus , ai mai schimbat ordinea frazelor & stuff....
sau vorba aia , "don't mind me , adun posturi si atat ? "
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
loolz....hm:con: ia sa ma gandesc...
in primul rand ... daca mai imi dadea profa de istorie inca ceva de citit (este posibil:con: ) cred ca turbam pe loc ...
un anumit prof care nu putea fi mai enervant (cum dreaq ma auzea el numai pe mine cand vorbeam ... cand toti ceilalti faceau la fel???) ce as fi apreciat daca nu scuipa atat de mult cand vorbeste (norocul meu ca nu stau in prima banca:D)
cam atata cred ...
in primul rand ... daca mai imi dadea profa de istorie inca ceva de citit (este posibil:con: ) cred ca turbam pe loc ...
un anumit prof care nu putea fi mai enervant (cum dreaq ma auzea el numai pe mine cand vorbeam ... cand toti ceilalti faceau la fel???) ce as fi apreciat daca nu scuipa atat de mult cand vorbeste (norocul meu ca nu stau in prima banca:D)
cam atata cred ...

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
cineva m-a mintit azi....
rau de tot...
si cred ca merita sa fie batut...
nu-i asa?
poate indraznesti sa comentezi ca ne intalnim pe scandal...
rau de tot...
nu-i asa?
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Initial trimis de Superba Oana
cineva m-a mintit azi....
rau de tot...
nu-i asa?
imi place violenta,mai ales cu o tipa...
on topic:mahmureala excesiva
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Mirela cu postul de mai sus...de ce l-am trimis de 2 ori? din cauza netului care mergea cam naspa shi am crezut ca nu am trimis mesajul ca nu se incarca shi dupa asta a trebuit sa scriu din nou! sorry dar nu scriu ca sa aduni posturi spre deosebire de alti useri de aici!
-
1. n-am putut sa raman la Jasmy tonight :cry:
2. am inghetat vre-o 10 minute (daca erati imbracati cum eram eu azi...inghetati si voi...)
3. N-am putut sa stau mai mult cu Dee Dee (:kiss: ne vedem saptamana viitoare)
4. M-am certat cu maica-mea
si cam atat! A fost o zi chiar ft frumoasa...desi nu ar parea...m-am distrat de minune!
2. am inghetat vre-o 10 minute (daca erati imbracati cum eram eu azi...inghetati si voi...)
3. N-am putut sa stau mai mult cu Dee Dee (:kiss: ne vedem saptamana viitoare)
4. M-am certat cu maica-mea
si cam atat! A fost o zi chiar ft frumoasa...desi nu ar parea...m-am distrat de minune!

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma