tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Mesajde vali » Mie Dec 04, 2002 7:40 am

daca se multumeau doar sa preia piesa stelei enache ar fi fost ceva mai de doamne-ajuta
some people deserve to die
vali

Mesajde lil'lizard » Joi Dec 05, 2002 2:05 am

piesa e super si clipul e pe masura.. moga a facut o treaba super buna...
I am just an Evil Girl
lil'lizard
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Joi Dec 05, 2002 3:20 pm

mie una mi se pare ka nu prea au voce .. mai ales kand uan dintre ele kanta : si`mi tzii morala ... " plus ka e mai klumea melodia veche decat asta . . makar daca ar fi lasat versurile
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Re: bau

Mesajde KoRn_bitch » Joi Dec 05, 2002 9:52 pm

Initial trimis de PreferatA
mie una mi se pare ka nu prea au voce .. mai ales kand uan dintre ele kanta : si`mi tzii morala ... "

Da ce te asteptzi sa aiba shi voce? nu tzi se pare ca ceri prea mult? O formazie in ziua de azi nu necesita voce ci doar un calculator care sa le modifice vocile :) ... eh ... TNT sunt doar un grup de ratate ...
KoRn_bitch
Junior Member

Tnt-Ani de liceu

Mesajde X » Vin Dec 06, 2002 12:28 am

Mah ce naiba sa zic?
"Melodia" este o COPIE perfecta a melodiei lui Stefan Banica jr. de acum 10 ani.Ca au mai pus niste remixuri si au mai bagat cateva sunete in plus nu inseamna ca ele au creat melodia.
Cu alte cuvinte asa zisa melodie PUTE!
E o alta copie pe care numai tineretul putea sa o ia de la cei care au facut-o !
X

Re: bau

Mesajde K-gula » Vin Dec 06, 2002 4:11 pm

Initial trimis de PreferatA
mie una mi se pare ka nu prea au voce .. mai ales kand uan dintre ele kanta : si`mi tzii morala ... " plus ka e mai klumea melodia veche decat asta . . makar daca ar fi lasat versurile

si sa ajuns la vorba mea. orice preluare este mai de kkt decat originalul. ai dreptate preferat-o :) mai bine asculti varianta originala. ai spune din versurile lor ca toti liceeni sunt artisti si pleaca prin turnee s.a.m.d.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: Tnt-Ani de liceu

Mesajde Unregistered » Vin Dec 06, 2002 4:16 pm

[quote]Initial trimis de X
[B]Mah ce naiba sa zic?
"Melodia" este o COPIE perfecta a melodiei lui Stefan Banica jr. de acum 10 ani.Ca au mai pus niste remixuri si au mai bagat cateva sunete in plus nu inseamna ca ele au creat melodia.
Cu alte cuvinte asa zisa melodie PUTE!

In primul rand ca melodia nu ii apartine lui Stefan Banica jr. - el doar a jucat in filmul Liceenii -, si in nici un caz nu a fost lansata acum 10 ani, ci acum 16. Asa ca daca ceva PUTE, ala este creierul tau.
Sunt convinsa ca fetele nu au vrut sa para ca melodia le apartine, ci doar au vrut sa cante o varianta moderna, adaptata la mileniul 3, a unei melodii vechi si de succes. In fond nu sunt nici primele, nici ultimele. Eu zic ca sunt dragute si decente, si incearca sa transmita ceva fara sa apara pe jumatate dezbracate, ca altele, si sa lalaie versuri fara nici o noima, ca in alte melodii de pe piata.
Punct.
Unregistered

Re: Tnt-Ani de liceu

Mesajde K-gula » Vin Dec 06, 2002 4:18 pm

Initial trimis de X
Mah ce naiba sa zic?
"Melodia" este o COPIE perfecta a melodiei lui Stefan Banica jr. de acum 10 ani.

te inseli amarnic. nu stefan banica este autorul. sti tu ceva insa prea putin. banica a fost doar un simplu actor in filmul liceeni. originala piesa face parte de pe coloana sonora a cestui film. asa cum a spus si ZOSO, cea care canta piesa este stelei enache. dar ce sa faci? lumea mai uita. oricum este de kkt piesa, iar printr-o preluare moga asta nu dovedeste chiar nimic. mai mult, arata ca este un mare incompetent, sau poate nu inteleg ru prea bine genul asta de ciorditori. :j

K-gula.
K-gula

Mesajde tre » Sâm Dec 07, 2002 5:15 am

ce=mi plac mie chestiile astea 'adaptate mileniului 3'. in fine, versurile sunt jenibile, impresionant (pt nivelul lor evident) mi se pare sfarsitul melodiei.
de placut imi plac toate 3 sa mor io, cred ca n-am gandit obiectiv cand am facut sondajul ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: Re: bau

Mesajde Unregistered » Dum Dec 08, 2002 12:06 am

cumva voi va credeti mai destepti si cu mai multa voce???
mai taceti in pula mea dun gura ca numai gura de voi kakati naibii criticati si voi lumea ca sa nu adormiti de ce nu va duceti prostilor sa va luati gatul.
mie fetele chiar imi plac si au vrut sa scoata pe piata o piesa buna macar ele si-au dat silinta si au avut vointa.
felicitari fetelor piesa e super, videoclipul nu mai vorbim iar cat despre album este super marpha tinetio tot asha
Unregistered

Re: Re: Re: bau

Mesajde K-gula » Dum Dec 08, 2002 12:30 am

Initial trimis de Unregistered
mai taceti in pula mea dun gura ca numai gura de voi kakati naibii criticati si voi lumea ca sa nu adormiti de ce nu va duceti prostilor sa va luati gatul.
mie fetele chiar imi plac si au vrut sa scoata pe piata o piesa buna macar ele si-au dat silinta si au avut vointa.
felicitari fetelor piesa e super, videoclipul nu mai vorbim iar cat despre album este super marpha tinetio tot asha

ai cumva o problema de afonitate? simfonia mirifica creata de senzatile liber exprimate in inferioritatea confuza inafectabila si idiot raportata in cretinatatea liniara si cu vederi ample in neant, te-au determinat sa gandesti atat de profund? mai asculta piesa de 1000 de ori si poate atunci ai sa auzi cele 20 de pasaje in care falseaza aceste domnisoare.

....de ce nu va duceti prostilor sa va luati gatul.....

am o intrebare. in ce parte este situata a ta dreapta cerebrala si ce reprezinta ea? :lol:

dormi linistit. nimeni nu vrea sa te scoata din prosti sau sa te destepte.

K-gula.
K-gula

Mesajde packardb » Dum Dec 08, 2002 2:00 pm

Initial trimis de Sabyna*bc
Da, am vazut si eu zilele astea de cateva ori ba pe atomic, ba pe mtv videoclipul si imi place.E originala ideea cu remixul , in rest despre trupa nu prea stiu .......... sa vedem ce vor mai scote in timp!

Pentru a va scuti de asteptarea indelungata va voi vinde un pont...n-or sa mai scoata nimik o buna bucata de timp...
packardb

Re: Re: Re: bau

Mesajde packardb » Dum Dec 08, 2002 2:06 pm

Problema nu se pune de cine cum se crede...noi nu avem mai multa voce sau poate (nu cred ceea ce zic) nici mai destepti, dar stam dreaq in banca/bancile noastre. Nu ne trezim cantareti peste noapte. Daca si-au dat silinta si a iesit asa ceva, inseamna ca nu au talent si nici voce, in prealabil nu au ce cauta nici pe scena. Daca insa nu si-au dat silinta si e ceva scos la repezeala => ca nu au dorinta de a face muzica ci bani :)
packardb

Mesajde KoRn_bitch » Dum Dec 08, 2002 6:26 pm

Initial trimis de packardb

Pentru a va scuti de asteptarea indelungata va voi vinde un pont...n-or sa mai scoata nimik o buna bucata de timp...

Din pacate cred ca o sa te contrazic ... o sa scoata ceva relativ curand.. shi asta pt ca din cate am inteles au multzi bani .. mai ales bruneta ... shi pana la urma la asta se rezuma totu` ... ma rog .. mie nu`mi plac shi nici nu o sa`mi placa vreodata .. Sa iti incepi cariera cu o preluare dupa o super melodie ... asta nu mi se pare cine stie ce .. o bila neagra de la mine ... go do somethin` else ... maybe learn to cook :P haha ... good one ... (:|
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Dec 09, 2002 1:23 pm

daca o sa binevoiesti sa asculti albumul ai sa vezi ca o sa mai scoata ceva in curand... mai au macar cel putin 3 piese bune, care nici macar nu-s preluari...
Unregistered

Mesajde Zgubilici » Lun Dec 09, 2002 2:28 pm

Inceput identic TATU care nici ala nu-i departe de o piesa Prodigy, apoi o portiune ca la Akcent, cateva suvite rebele si 3 fete indrazente, o casa de productie cu istorie in muzica romaneasca...rezultatul tot ceva de moment
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Raju » Lun Dec 09, 2002 9:56 pm

Pai parerea mea despre fetele de la TNT este ca nu ma intereseaza de loc aceste fete...!!!!Urla de pe fata lor ca sunt niste inganfate si prea dinamice chiar foarte exagerant.....Nah radeti de mine caci de aia vb prostii hehehehe
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
:))
Raju
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Dec 10, 2002 4:50 pm

Initial trimis de Lara0275

din cate am inteles au multzi bani .. mai ales bruneta ... (:|

cine ti-a zis?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Dec 10, 2002 7:07 pm

[quote]Initial trimis de Lara0275
[B]

Din pacate cred ca o sa te contrazic ... o sa scoata ceva relativ curand.. shi asta pt ca din cate am inteles au multzi bani .. mai ales bruneta ... shi pana la urma la asta se rezuma totu` ...

daca tu crezi ca au asha multi bani am sa-ti pun o intrebare: ce te face sa crezi ca dasta sau apucat de muzica? daca citesti articolul din revista megamix o sa afli ca de fapt au fost acaparate intr-un bar nu ca au dat bani pentru a canta si pentru cultura ta generala ar trebui sa te mai informezi despre ele mai mult si ai sa vezi ca nu sunt asha cum crezi tu. si mai am o intrebare pentru tine daca u zici ca au asha multi bani de ce crezi ca ar vrea mai mult?
Unregistered

Moga si UNU' au produs TNT

Mesajde Unregistered » Mar Dec 10, 2002 10:12 pm

Voi chiar aveti nevoie de niste aer curat si niste plimbari in natura, ca vad ca v-ati insurat cu critica.
Din surse sigure va anunt ca nu e o bataie de joc la adresa " UNU' ", e de fapt un misto si a fost facut de fata cu Dan de la Unu', care de altfel a si orchestrat melodia respectiva. Si credeti-ma pe cuvant: muzica venita de afara e doar mainstream-ul care ajunge la noi.
Exista si la ei mii de trupe, o gramada de preluari, cover-uri si procese pe rol subiect: plagiatul.

P.S. Se spune ca cei mai mari critici sunt de fapt cei mai slabi dintre artisti.

In rest, have a nice life

Ca bine zici ... s`au gasit niste proaste cu fitze in cap sa faca misto de formatzii care sunt cu mult superioare lor ... shi ma oftica frate tendintza lor de fetize care asculta rock ... mai da`le draq ... nu sunt decat una din multele formatzii penibile care sunt pe piatza romaneasca ... shi datorita unora k ele noi nu o sa ajungem niciodata la nivelul muzicii de afara ... dar eh .. romanii cauta celebritate ... mai bine sa fim multzi shi prosti decat putzini shi desteptzi .. mentalitate de om bonav ...
Unregistered

De acord!!!!!

Mesajde Unregistered » Mar Dec 10, 2002 10:20 pm

Albumul Exploziv e pe piata de o saptamana, si mi-a soptit o pasarica: urmatorul clip va fi filmat la inceput de ianuarie, iar la al treilea e si mai ciudat: jumatate va fi filmat tot in ianuarie, iar jumatate in iunie. (iarna - vara)

Si fetele astea sun 90% ele insele. Nu e nimic artificial. Ce?! Vi se pare ciudat ca mai exista si oameni veseli si dinamici!??! Ma gandesc ca n-om fi toti preocupati de politica, bagat de vina, si plangere de mila :)

daca o sa binevoiesti sa asculti albumul ai sa vezi ca o sa mai scoata ceva in curand... mai au macar cel putin 3 piese bune, care nici macar nu-s preluari...
Unregistered

TNT doar pt $$$?!? - i think not

Mesajde Unregistered » Mar Dec 10, 2002 10:31 pm

Daca ar fi vrut sa faca doar bani, eu zic ca ar fi cantat despre iubire, despartiri, smiorcaieli si multe alte subiecte. Daca o sa asculti albumul o sa reperezi imediat subiectele abordate:
distractia, lupta impotriva plictiselii si a tristetii.

De remarcat este ca dupa parerea mea va fi o trupa de succes, in ciuda faptului ca pe intreg albumul nu sunt folosite deloc expresiile atat de banale si uzate deja ca: te iubesc, te doresc, de ce-ai plecat, intoarce-te iubirea mea, bla bla bla
SIngura piesa sensibila e o balada - "Mi-e greu..." si e la limita oricum.... adica fara penibilitati......

Problema nu se pune de cine cum se crede...noi nu avem mai multa voce sau poate (nu cred ceea ce zic) nici mai destepti, dar stam dreaq in banca/bancile noastre. Nu ne trezim cantareti peste noapte. Daca si-au dat silinta si a iesit asa ceva, inseamna ca nu au talent si nici voce, in prealabil nu au ce cauta nici pe scena. Daca insa nu si-au dat silinta si e ceva scos la repezeala => ca nu au dorinta de a face muzica ci bani :)
Unregistered

Mesajde b0mber » Mie Dec 11, 2002 2:21 am

looooooooooool
daca nu au chiar toate expresiile banale inseamna ca sunt si originale?
bine ca nu le-ai bagat si in underground!
b0mber
Junior Member

(w)UNDERGROUND :)

Mesajde Unregistered » Mie Dec 11, 2002 3:05 am

Initial trimis de b0mber
looooooooooool
daca nu au chiar toate expresiile banale inseamna ca sunt si originale?
bine ca nu le-ai bagat si in underground!

Ma daca ar fi s-o iei asa, asculta track-ul 9 de pe album, si-o sa te impiedici si o sa cazi in UNderGround
( Mi-e greu... - Hard B. DownTempo )

//'\\
Unregistered

aparitii TV...

Mesajde nocturna » Mie Dec 11, 2002 1:21 pm

jalnica prestatia fetelor la Teo, "prima lor aparitie intr-o emisiune televizata", dar oricum nu ne asteptam la nimic. saracele nici microfonul nu stiau sa-l tina in mana ca sa iasa afurisitul ala de playback! dupa cateva zile au aparut la ZID, pe prima-tv, curios da' fetele erau imbracate la fel ca la Teo, adica la fel ca in videoclip.
daca fetele tot au atatia bani chiar nu gasesc sa-si mai schimbe garderoba?! si...brr...da' ce frig era la astia prin studio: blonda n-a renuntat la fes nici cum. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde tre » Mie Dec 11, 2002 2:32 pm

dragi moderatori,

inchideti va rog acest thread. nu era destinat parerilor fanilor (isterici) tnt ci celor ale oamenilor cu scaun la cap.

va multumesc,
eu.

:)
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Dec 12, 2002 1:09 pm

mie imi plac
Unregistered

Mesajde K-gula » Joi Dec 12, 2002 1:58 pm

Initial trimis de tre cool
dragi moderatori,

inchideti va rog acest thread. nu era destinat parerilor fanilor (isterici) tnt ci celor ale oamenilor cu scaun la cap.

va multumesc,
eu.

:)

slabe sanse tinand cont de faptul ca moderatorii de aici au murit de foarte multa vreme. fata de aceste fete cu cat vad mai mult piesa cu atat mi se confirma cele spuse mai sus.

K-gula.
K-gula

Mesajde KoRn_bitch » Vin Dec 13, 2002 9:56 pm

[B]

daca tu crezi ca au asha multi bani am sa-ti pun o intrebare: ce te face sa crezi ca dasta sau apucat de muzica? daca citesti articolul din revista megamix o sa afli ca de fapt au fost acaparate intr-un bar nu ca au dat bani pentru a canta si pentru cultura ta generala ar trebui sa te mai informezi despre ele mai mult si ai sa vezi ca nu sunt asha cum crezi tu. si mai am o intrebare pentru tine daca u zici ca au asha multi bani de ce crezi ca ar vrea mai mult?

Deci te asigur ca au multzi bani .. shi stii cum e .. atunci cand ai vrei tot mai mult .... shi tu crezi tot ce se scrie intr`o revista? ce sunt obligate sa spuna adevaru` peste tot ... cand esti 'vedeta' inventezi tot felu de povesti sa fii mai interesant ... shi eu zic ca m`am informat destul despre ele ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Moderare...

Mesajde DrSlam » Sâm Dec 14, 2002 4:42 am

Initial trimis de K-gula

slabe sanse tinand cont de faptul ca moderatorii de aici au murit de foarte multa vreme.

K-gula.

Imi pare rau sa te dezamagesc dar inca nu am murit... Acest forum are insa aceasta calitate (credem noi). Anume ca disutiile sunt lasate foarte libere, nu sunt cenzurate sa sterse. E libertate, nu? Nu vad de unde tonul asta de repros ca nu mai stergem pe cate cineva... (desi unii o merita).

Oricum, ref. la topic mi-am spus parerea la inceput, nu mai am nimic de adaugat. Poate doar ca le-am vazut la emisiunea lu' Calinescu acum 2 zile si cuvantul "penibil" e prea bland ca sa defineasca prezenta lor scenica. Se miscau fiecare in legea ei: una incerca sa sara, alta se balanganea de pe un picior pe altu si a treia dadea din cap sau mai stiu io ce... plus faza clasica cu caciula pe cap. (btw. sper ca nu au aparitii prea dese ca sa aiba timp sa mai spele hainele alea...)

Despre prelucrare si astea d.p.d.v. informativ site-ul nostru, http://www.muzicabuna.ro si-a facut datoria si a inclus melodia inca din timp la sectiunea "melodii copiate".

Pace voua si muzica mai buna!
DrSlam

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma