vama veche - rahat expirat
Moderator: anjin-san
Re: Re: vama veche - rahat expirat
ramm-off & jbalde
am observat ca esti un retardat mintal,un nascut prematur(te-a nascut maicata ascultand 3SE), un handicapat si-un copil/adult cu deficientze mintale.ne pare rau pt tine si ...asta e ...
am observat ca esti un retardat mintal,un nascut prematur(te-a nascut maicata ascultand 3SE), un handicapat si-un copil/adult cu deficientze mintale.ne pare rau pt tine si ...asta e ...
- Unregistered
Vad ca majoritatea si-a dat cu parerea despre userul care facu threadu asta ,cum ca ar fi varza retardat s.a.m.d .( nu contest) Da' nu aveti ceva mai bun de facut/postat decat sa stati la injuraturi cu el/ei? Oricum nu duce la nimic ,or e cumva o ....eliberare de enegie negativa sau ....

- Hera
- Junior Member
vama veche - rahat expirat ? Oare ?
Bai, individul "Sa Moara", tu probabil ca nu ai auzit in viata ta de dragoste. Ma rog, acum, fiecare traieste si iubeste in felul lui, dar asta nu inseamna ca eu am dreptul sa zic ca dragostea ta e de cacat, sau tu la fel despre a celor de la Vama (Nu neaparat intre ei, lol). De-asemenea, din intamplare, solistul formatiei e un actor foarte bun si un om talentat, fapt pentru care il invidiez. Sa vedem daca tu esti capabil sa scoti o asemenea melodie, facuta - consider eu - pentru indragostiti. Iar versurile sunt niste tertine inspirate.
Stai si tu calm, fiindca mesajul tau de "revolta" nu a trezit decat alte revolte, si nu chiar impotriva celor de la Vama.
Iar pentru voi, restul, hai sa nu mai facem un forum despre forum, ci despre formatie, sau cu ce se ocupa site-ul asta (nu stiu, eu am cautat doar pe google ca sa downloadez epiogul).
Vali.
Stai si tu calm, fiindca mesajul tau de "revolta" nu a trezit decat alte revolte, si nu chiar impotriva celor de la Vama.
Iar pentru voi, restul, hai sa nu mai facem un forum despre forum, ci despre formatie, sau cu ce se ocupa site-ul asta (nu stiu, eu am cautat doar pe google ca sa downloadez epiogul).
Vali.
- Indragostit
1378
Initial trimis de Indragostit
solistul formatiei e un actor foarte bun
Aici te inseli rau de tot. Este un actor bunicel, dar stie sa improvizeze foarte mult. Asta in scoaate in evidenta! Un actor foarte bun este unul capabil sa faca roluri diferite (drama, dragoste, comedie, etc etc etc), or eu nu am auzit despre Tudor sa fi facut un rol de referinta in afara de cele de la Comedie. Dar, ma rog, deviez de laa subiect.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"sa moara", draga, esti distrus!!!
Ne spui si noua ce asculti tu, sau...ma rog, ce formatie iti place tie?Asta, asa..sa nu murim prosti si idobitociti ca am ascultat Vama Veche in loc sa ne delectam cu...ce ziceai ca asculti tu??!...
Ne spui si noua ce asculti tu, sau...ma rog, ce formatie iti place tie?Asta, asa..sa nu murim prosti si idobitociti ca am ascultat Vama Veche in loc sa ne delectam cu...ce ziceai ca asculti tu??!...
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
Cel putzin din punct de vedere al spectacolului,orice trupa de la noi are macar putzin de invatzat de la vama veche.In rest,o formatzie nu are cum sa placa la toata lumea.Exista telecomanda,iar la concerte nu va ia nimeni cu fortza.Nici macar daca e gratis.
-
Florin - Junior Member
Cu ce e oare el, mai bun...ca mine ?
Oameni ! Va certati degeaba, persoana care a lansat discutia a mai si ascultat vama veche. In cazul in care n-ati observat, nici un manelist n-ar "pierde" o ora sa asculte asa ceva...si raspunsurile voastre, fani culti ai muzicii bune, nu sunt cu nimic mai inteligente decat ale oricarui alt manelist.
Nu vreau sa va jignesc, deoarece si eu ascult VV, dar daca am fi fost cu totii cu adevarat superiori prin ceea ce ascultam, n-am mai fi asa inraiti impotriva altora...
Pentru toti fanii inversunatzi Vama Veche de mai sus.... cititi Glossa
Nu vreau sa va jignesc, deoarece si eu ascult VV, dar daca am fi fost cu totii cu adevarat superiori prin ceea ce ascultam, n-am mai fi asa inraiti impotriva altora...
- Tudor
Ce-ar fi lumina fara intuneric?
lumea e plina de idioti. va multumesc ca existati. fara voi viata ar fi mult mai trista si monotona. sa nu moara nimeni. va doresc sa deveniti din ce in ce mai prosti si mai fara cauza. sunteti irecuperabili. probabil va intrebati de partea cui sunt. intrebati-va mult si bine nenorocitilor. ratatilor. paunilor. poate ca intr-o zi prostia voastra va schimba lumea. poate ca intr-o zi ahtiata de atatea gunoaie lumea va incerca sa se ridice. poate ca intr-o zi satuli de toata muzica fara muzica, de mesajele fara continut oamenii vor incepe sa caute altceva. inca o data VA MULTUMESC ca existati, ca imi aratati ce si cum sa NU fiu si nu in ultimul rand imi multumesc mie ca sunt atat de destept si de frumos, HA!, incat stiu sa disting frumosul de urat, beneficul de voi, URATILOR, HA!
La Multi Ani, prosperi si fericiti, si un sens pentru fiecare!!!
La Multi Ani, prosperi si fericiti, si un sens pentru fiecare!!!
- Stefan
Re: Damn...ai dreaq manelisti, au invadat si internetul....
Initial trimis de Love2Fly
Bai.....[B]sa-ti moara ....vama veche fac muzica nashpa nu? esti varza baiete...baga capu' in W.C si trage apa ca nu mai ai nevoie de el. "lumea asta moarta va incerca sa-ti fure drasgotea" ...lol...nici nu m asteptam sa intelegi tu asa ceva...chiar daca te lauzi ca esti major...., nomal ca tie ti se pare lumea "vie" cand dai din buric toata ziua...daca ai gandi putin ai vedea ca viata e intradevar "moarta" in fine...ce sa mai intru in amanunte......esti varza prietene dute si culca-te! [/B]
ba anagramatule, ti-am spus ca dute si tepmusca se scrie cu cratima, asa ca DU-TE si TRAGE-TI un glont in cap sa vedem daca mai esti asa ipocrit, vama veche e naspa, ca voi sunteti o adunatura de cacaciosi si labagii care vad numai cacat in lume, si mai si asculta numai cacat, asta nu inseamna ca restu' sunt manelisti, manelismul e o problema de incultura nu de stare de spirit, ba cretinilor. si apropos daca sunteti asa deprimati bagati si voi un mary sau un hash ca va trec toate ipocriziile cu cantatul la chitara in jurul focului si taiat venele cu cioran in fatza.
restecp
- un hip-hopper
Re: Idiotzi
Initial trimis de KoRn_bitch
Idiotzi sunt toti aia care spun ca Vama Veche sunt lipsitzi de talent shi ca melodiile lor sunt de kkt ... De kkt suntetzi voi fraierilor ... scuzati`ma da sa ajungetzi voi sa aveti prieteni care canta la chitara shi care asculta muzica buna ... shi nu o sa vedetzi niciodata cantandu`se Andreea Balan sau Akcent sau Candy pe chitara ... mai da`o in mortzii ei de treaba ca suntetzi chiar aberantzi ... cat despre versurile lor ... ce tzi se pare anormal la "lumea asta moarta va incerca sa`ti fure dragostea?" .. ce versuri vretzi ma "sa iau viatza la misto"? ASTA aberatzie nu ce insinuatzi voi ... VAMA VECHE RULZ ... shi voi totzi nu sunteti decat niste suckeri ...
si totusi, copii nu te-nghit pe tine dar tu-nghiti copii
auzi, prieteni care canta kumbaya la chitara, cu astia te lauzi fetitzo, sa ma anunti sa vin sa-i bag chitara pe cur si o sa cante apoi la harpa
restecp
- un hip-hopper
Re: Re: vama veche - rahat expirat
Initial trimis de Unregistered
Esti tampit sau te faci?Dar ce asculti tu ma?Manelele lui ACM sau poate iti plac aia de la 3SE.Mai intai asculta bine si apoi critica ba.
imi plac la nebunie cretinii care spun ca asculta muzica adevarata si cu mesaj misto, auzi ba cretinule, epilog are 4 linii, 2 rime, ce filozofie vezi tu in asta, sau sa cred ca te multumesti cu asa putin???
restecp
- un hip-hopper
Initial trimis de copiutzu
Auzi mai? Tu te-ai gandit ca ceea ce simti tu ca pute nu e de la Vama Veche ci de la tine?
Tu nu vezi ca esti contra curentului? Eu zic sa iti faci tu prima data un control sa vezi daca esti in regula si nu cumva pute de la tine si apoi vino cu idei "din lumea reala".
Ce vrei mai real decat un rahat de plutonier care isi bate joc de soldatii lui. Asta e foarte reala iti spun eu. In armata romana sunt angajati numai idioti si nimic din ce zic cei de la V.V. despre armata nu e minciuna.
Poate ca ai avea si tu nevoie de putina "disciplina si ordine" a la armata romana. Si atunci sigur o sa vezi de unde vine mirosul.
Pana atunci, te sfatuiesc sa iti faci o baie!):sperm:
ai drepatate, dar sa stii ca idioti sunt peste tot, nu numai in armata, si aici pe forum, si de fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine toti fanii vama veche sunt idioti

restecp
- un hip-hopper
Re: Cu ce e oare el, mai bun...ca mine ?
Initial trimis de Tudor
Oameni ! Va certati degeaba, persoana care a lansat discutia a mai si ascultat vama veche. In cazul in care n-ati observat, nici un manelist n-ar "pierde" o ora sa asculte asa ceva...si raspunsurile voastre, fani culti ai muzicii bune, nu sunt cu nimic mai inteligente decat ale oricarui alt manelist.
inteligenta pura
pace omule, ai dreptate
i stand corrected, exista si fani vv inteligenti
restecp
- Unregistered
daca vv e rahat expirat atunci costi ionita adi de la valcea georgia & co ce mai sunt. deocamdata vv sunt prima formatie din romania care au reusit sa faca un muzical si daca ai asculta albumul cea ce e imposibil pt ca probabil asculti porcaria din muzica romaneasca ai realiza ca e o opera rock...............
- teutza
1450
Initial trimis de un hip-hopper
(...)daca stau sa ma gandesc mai bine toti fanii vama veche sunt idioti
restecp
noroc ca nu poti sa gandesti mai bine decat o faci in prezent
ANTI
-
Re: 1450
Initial trimis de baixinho
noroc ca nu poti sa gandesti mai bine decat o faci in prezent
taftu-i la munca, mata-i acasa, tu stai si invata
asa ar trebui sa fie dar poate in alta viata.
acum,
taftu-i mort, mata-i zdreanta, iti bagi in vena, sunteti o familie moderna intr-o lume moderna
"dulce autodistrugere"
restecp
- un hip-hopper
'tradevar
Am vazut pe forumu' asta niste modele re retarzi prima clasa...Dak VV este un cacat(expirat inca) atunci ar trebui sa ne apucam si noi sa ascultam muzica buna(acm,gutza,Andreea b,etc).
Pai nu ...sa-ti moara,sau cum cacat te cheama,ai ascultat si tu o melodie si ai tras conculzi ca-i un kkt nu?Si dupa ce ca esti prost mai ne si aratzi.Parerea mea e ca mai bine ti-ai bag 5 deste in cur si cu mana ailalta ar trebui sa te dai cu capu' de pereti.Dupa care sa iti arzi un cap in gura si un genunchi in coaie.Pe scurt..sunt perfect de acord cu primul mesaj al lui baixinho...
;a
:fuck: :M
Pai nu ...sa-ti moara,sau cum cacat te cheama,ai ascultat si tu o melodie si ai tras conculzi ca-i un kkt nu?Si dupa ce ca esti prost mai ne si aratzi.Parerea mea e ca mai bine ti-ai bag 5 deste in cur si cu mana ailalta ar trebui sa te dai cu capu' de pereti.Dupa care sa iti arzi un cap in gura si un genunchi in coaie.Pe scurt..sunt perfect de acord cu primul mesaj al lui baixinho...
;a

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Re: 'tradevar
Initial trimis de edd4real
Am vazut pe forumu' asta niste modele re retarzi prima clasa...Dak VV este un cacat(expirat inca) atunci ar trebui sa ne apucam si noi sa ascultam muzica buna(acm,gutza,Andreea b,etc).
;a:fuck: :M
fraiere, nimeni nu te opreste sa asculti acm, sau costi
de fapt toti stim ca esti fan viva si andra, ca faci laba cand o vezi pe andreea la tv, dar nimeni nu s-a luat de fata ta, nu?
cine pula mea ti-a spus ma muistule ca nu imi place epilog?
poate m-a inteles gresit mata cand mi-o sugea si ascultam vv, si eu ca un om corect ce sunt strigam: stop, naspa dar mata a crezut ca nu-mi place melodia, de fapt ma deranja cum mi-o sugea, dar asta e, o simpla confuzie.
si da, am ascultat vv, si nu-mi place, daca iti foloseai capu iti dadeai seama ca sunt versat, nu cretin.
faptul ca nu-mi place vv nu inseamna ca ascult maneaua, indiferent de forma de prezentare, nu?
restecp
- un hip-hopper
pt un hip-hopper(cred ca e putzin off topic,oricum topicul e de kkt)
Bei coi de doi bani.Eu nu m-am referit la tine esti manelar.da' dak te simti.Ma rog..oricum ce intrii asa in greva ca ortacii,mai bine ai taci ca ma apuca dracii,stai aci,si trage un fum,nu ma mai musca de cur,atat iti spun.Spui ca iti place epilog da' VV canta najpa.E klar,estiu un cacanar...
Ps: nu ma iau de mama ta pt ca stiu sigur ca nu e acasa...dak pricepi ce spun
Ps: nu ma iau de mama ta pt ca stiu sigur ca nu e acasa...dak pricepi ce spun
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
1468
(...)taftu-i mort, mata-i zdreanta
ba fata de bidon turtit in flacari, cine pula mea esti tu sa te ieie de mama si de tata? manca-mi-ai pula cu tot cu cotor si sa dea Dumnezeu sa te vad ca morcovii!
ANTI
-
Re: 1468
Initial trimis de baixinho
ba fata de bidon turtit in flacari, cine pula mea esti tu sa te ieie de mama si de tata? manca-mi-ai pula cu tot cu cotor si sa dea Dumnezeu sa te vad ca morcovii!
Ma morcovii tot mai au frunzele afara.Lu' asta i-ar sta bine la 2 metri juma' in pamant.Asa nu il mai aude nimeni cand incearca sa
spuna ceva .
Nu prea vad de ce posteaza aici...du-te frate la Aberatia zilei si filozofea-za acolo..
-
Sydney - Junior Member
Re: Re: Damn...ai dreaq manelisti, au invadat si internetul....
ba anagramatule, ti-am spus ca dute si tepmusca se scrie cu cratima, asa ca DU-TE si TRAGE-TI un glont in cap sa vedem daca mai esti asa ipocrit, vama veche e naspa, ca voi sunteti o adunatura de cacaciosi si labagii care vad numai cacat in lume, si mai si asculta numai cacat, asta nu inseamna ca restu' sunt manelisti, manelismul e o problema de incultura nu de stare de spirit, ba cretinilor. si apropos daca sunteti asa deprimati bagati si voi un mary sau un hash ca va trec toate ipocriziile cu cantatul la chitara in jurul focului si taiat venele cu cioran in fatza.
restecp
Mai hipohoaperule. Ce tare esti tu "la microfon". Zi mai cata marihuana ai bagat pana acum. Ca toti va laudati ca sunteti niste drogati si ca bagati la greu in cartier. De ce nu puneti si voi mana pe o carte sa iesiti de acolo. Va tot plangeti ca va e greu acolo si alte din astea. Puneti mana pe carte si incercati sa va ridicati singuri, ca altineva nu o sa o faca.
Iar legat de incultura, sa sti ca in romania a devenit deja o stare de spirit.
Si sa nu ma iei cu idei de genul "hip hopul e subcultura", ca si subcultura tot incultura e. Si inca ceva... sa fi in underground nu e ceva cu care sa te mandresti asa cum o faceti voi. De obicei in underground stau cei ca "Sa moara" si cei care refuza cu orice pret civilizatia. Ceea ce pana la urma si hip hopul o face.
Din pacate mesajul celor de la Vama Veche e interpretat gresit, exact asa cum ma si asteptam. Cine naiba mai da doi bani pe dragoste in romania? "FRAIERII".
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
astia nici macar nu merita sa fie dati la tv.rahat expirat e puti spus.cine asculta melodiile lor este ori fan ori prost.eu una nu pot sa-i sufar.sarutul lor poate face pa dracu'sa-i ia de imbecili.fac ceva pe ei ca sunt.........mi-e si frica sa continui.
- Adryana
- Junior Member
Initial trimis de Adryana
astia nici macar nu merita sa fie dati la tv.rahat expirat e puti spus.cine asculta melodiile lor este ori fan ori prost.eu una nu pot sa-i sufar.sarutul lor poate face pa dracu'sa-i ia de imbecili.fac ceva pe ei ca sunt.........mi-e si frica sa continui.
Presupun ca tu esti una dintre adeptele lu' Vadim, care zice ca rezolva totul cu mitraliera. Si nu e decat un demagog nenorocit.
Dar asta e, fiecare cu rahaturile lui

Poate vrei sa ne explici ce ai vrea sa faci tu ca sa ne fie bine. Cum e salvarea, in viziunea ta extraordinara?
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma