Intalnirile forumiste in ianuarie

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde bhuttu » Lun Ian 13, 2003 10:00 am

Hummm, pai daca BS e inchis, propun sa ne intalnim in Regie. Nu de-alta, da' e mai aproape cam de toata lumea. Ce ziceti de Piranha?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde marian jan » Lun Ian 13, 2003 3:04 pm

probabil ca n-o sa fiu in bucuresti miercuri,dar daca raman totusi votez piranha.
bravo baixule!
marian jan

1437

Mesajde baixinho© » Mar Ian 14, 2003 12:20 pm

Ramane piranha? Nu de alta, da' mie mi-e cam frica sa nu ma pape pestisorii! :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Vin si eu...dar....

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 9:21 pm

Bai...vreau neaparat sa vin si eu ca acum cred ca sunt si eu de-al casei la cele 400 de mesaje ale mele. Insa baiul e urmatorul....eu nu pot sa vin fara sa cunosc pe nimeni acolo(ma rog...aproape nimeni) asha ca astept pe cineva(care nu a mai fost deloc, ca si mine) sa venim impreuna. Deocamdata sunt in tratative cu IngerasRO si SatyR insa se pare ca desi sunt amandoi din Bucuresti nu vor in ruptul capului sa vina. Asha ca va rog eu pe cei de SUS sa ii indemnati cu un avertisment sau ban:) :D sa vina si ei o data cu mine MAINE...sa fie mai multa lume 9.
Bafta!
Love2Fly
Junior Member

inca ceva....

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 9:24 pm

Stabiliti si voi SIGUR pana la 4 AM UNDE va fi intalnirea.
Inca ceva....daca nu vine Alin nu mai vin!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 14, 2003 9:45 pm

Mai bine mergem in Mats Sport Pub . Sa mancam mititei si sa bem beri . E vis-a-vis de statia de metrou Titan.
Sau pe undeva prin centru....pe la un pub ceva ! Sa ma anuntzatzi si pe mine...ce facetzi..caci vreau sa vin...chiar daca voi nu vretzi asta ! :p

Pe SatyR ..vreau si eu sa il cunosc . Si pe Love2Fly. Pe IngerasRO nu tin neaparat. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Zona Lipscani...

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 9:52 pm

Eu propun un pub de pe Lipscani.
1. Ca stie toata lumea unde e Lipscani
2. Sunt cateva pub-uri destul de misto (Club A, Fire, etc)

Mai e o varianta cunoscuta cred de toti caministii....
clubul 20 de langa Maxx!:)

Si eu vreau sa-l cunosc pe SatyR!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 14, 2003 10:23 pm

Club A e oribil . Nu imi place. Si ce ai zis tu nu sunt puburi ! La pub are si mancare ...nu doar bautura !

Mat Sports Pub e cel mai adevarat local si suntetzi fraieri ca nu vretzi sa venitzi. Are shawarma ,mici , fripturi , ciorbe , salatzi...si o gama extrem de variata de bauturi alcoolice si nealcoolice.
Si este si foarte usor de ajuns. Vis-a-vis de statia de Metrou Titan !

Si daca vretzi ceva mai select decat un pub..putem merge in restaurantul de alaturi....numit Segarcea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Ian 14, 2003 10:25 pm

Personal habar n-am unde-i clubu' de care zice moshu' :D .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Hmmm ....

Mesajde KoRn_bitch » Mar Ian 14, 2003 10:26 pm

Ma bag shi eu in seama aiurea ... dar va recomand pub`ul Traffic daca vretzi sa statzi la masa shi sa betzi o bere and stuff ... daca vretzi sa facetzi shi putzintica miscare opritzi`va in Fire sau Twice (depinde de preferintzele muzicale) ... anyway sunt misto toate trei ... parerea mea ... distractzie placuta guys ....
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 14, 2003 10:55 pm

Laura , nu vii si tu la intalnirea noastra ? ;D

Pana la urma maine se face sau nu intalnire ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Nashpa bah...tocmai cand vroiam sa vin si eu....

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 15, 2003 12:42 am

Bai Moshule...nu mere mah la tine acolo in Titan caci pt tine e cunoscut, te inteleg dar eu si multi altzii nu am auzit frate de el asha ca ar trebui ceva mai cunoscut....si pana la urma crezi ca toti vrem sa aiba si mancare pe acolo? oricum eu nu am bani sa-mi iau nici macar o bere asha ca de mancare nici nu se pune vorba. In alta ordine de idei vreau sa intreb si eu pe capateniile(cei care organizeaza intalnirile) unde dreaq se tine pana la urma intalnirea(daca se mai tine)...anyway...fuck it!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 15, 2003 12:44 am

oriunde ar fi, miercurea asta nu vin :(
some people deserve to die
vali

Mesajde marian jan » Mie Ian 15, 2003 11:35 am

spre marea dezamagire a dlui love2fly,nu vin pt ca nu sunt in bucuresti.sustin mad sports pub sau cum dracu ii zice.asa,si pt intalniri viitoare daca nu mai mergem in backstage.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde bhuttu » Mie Ian 15, 2003 3:33 pm

Eu diseara ma duc in Piranha oricum. Daca veniti, veniti. Daca nu veniti inseamna ca ati lipsit.
bhuttu

Mesajde Zgubilici » Mie Ian 15, 2003 3:41 pm

de la 23:30 I'll probably be out of town, dar cred ca as putea sa poposesc cateva minute in Piranha!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Mie Ian 15, 2003 4:27 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Laura , nu vii si tu la intalnirea noastra ? ;D

Pana la urma maine se face sau nu intalnire ?

Daca vorbeai cu mine ... in primul rand nu ma cheama Laura ci Raluca :) shi in al doilea rand nu cred ca ajung soo ... another time
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Ian 15, 2003 5:45 pm

Bai, e tot mai nashpa faza cu int forumiste. Sa stabilim odata 4ever in loc si o ora decenta. Nu merem la moshu-n titan ca e in titan si dr.taberei nu se deplas pana-n titan:D, undeva in centru cum e BS.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

1448

Mesajde baixinho© » Joi Ian 16, 2003 12:46 pm

Da' saptamana viitoare o sa mai fie Backstage-ul inchis?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Superba Oana » Vin Ian 17, 2003 8:04 am

nu cred....este chestie de o saptamana...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Ian 21, 2003 1:58 pm

propun piranha pentru miercurea asta.pentru cine nu stie,de la discoteca maxx din regie,treci podul peste dimbovita,intri in campus in politehnica si la 100 m pe partea dreapta e piranha.spuneti repede ca o sa veniti.cine nu vine are ban!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde ckride » Mar Ian 21, 2003 3:16 pm

e perfect in piranha (pt mine). Deci miercuri cam la aceeasi ora (18-19) in piranha da ? Propuneri ?
ckride
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Ian 21, 2003 6:08 pm

e ok pe la 18:30.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde bhuttu » Mar Ian 21, 2003 6:13 pm

Piranha e perfect si pentru mine. Si daca voi credeti a s-au basit intalnirile forumiste, o sa citez un clasic care zicea ca "n-am nevoie de o bautura moka pentru a-mi vedea prietenii". Maine seara la 18:30 voi fi in Piranha. Se pare ca la fel si Alin, si neamtzu. Restu' ce ziceti?
Cata, tu nu joci niciodata in deplasare?
K-gula, 21 e foarte aproape...
Oana, nu trebuie decat sa iei doiu'.
Vali, mai tii minte pe unde vine Piranha?
Ce dracu', ma, nu va mai place?
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 21, 2003 9:29 pm

Tocmai am vorbit cu Superba Oana si eu cu ea vom fi maine la orele 17 in Backstage. Pirania ala e prea departe. Backstage se inkide la 19 30 . Daca vretzi sa venitzi si voi sa bem o bere...suntetzi asteptatzi. Pe urma vedem noi unde mergem..eventual sa mancam ceva . :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Mar Ian 21, 2003 10:15 pm

. Pe urma vedem noi unde mergem..eventual sa mancam ceva . :) [/B][/QUOTE]

Bai Moshule,una doua vb de mancare...hm....

M-ati omorat... ;f Nu ti-e rusine?!Mai intai a-ti vb de pui cu smantana care e mancarea mea preferata, apoi vb de mici,cartofi si mustar..........Rusinee!!!Astea sunt mancarurile(sau ce sunt!)mele preferate...E clar ! Maine o pun pe mam sa gateasca...

Nu stiu sigur daca vin maine pt ca am ore pana la 6...
Amaterasu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 21, 2003 10:38 pm

Da,sigur. Si peste 1 saptamana e sedintza cu parintzii....si itzi iei bataie. Sa nu vii. :mad:

Eu zic sa venitzi cu mic cu mare...ca dupa 19 30..mergem la Mc sau altundeva. Mi-e pofta de un McFish. :) Ah..iertati-ma...iar am adus vorba de mancare. Promit ca pana data viitoare sa nu se mai intample.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Ian 21, 2003 11:48 pm

Initial trimis de bhuttu
Piranha e perfect si pentru mine. Si daca voi credeti a s-au basit intalnirile forumiste, o sa citez un clasic care zicea ca "n-am nevoie de o bautura moka pentru a-mi vedea prietenii". Maine seara la 18:30 voi fi in Piranha. Se pare ca la fel si Alin, si neamtzu. Restu' ce ziceti?
Cata, tu nu joci niciodata in deplasare?
K-gula, 21 e foarte aproape...
Oana, nu trebuie decat sa iei doiu'.
Vali, mai tii minte pe unde vine Piranha?
Ce dracu', ma, nu va mai place?

In Piranha fac si eu o incercare. Maine la 18:30.
dinu
Junior Member

Confuzie

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 22, 2003 1:24 am

Deci sa intzeleg ca 1/2 din forumisti se duc in Pirhania si 1/2 se duc in Backstage? sau in BS e un segment minoritar al forumului?:) :p
In cazul asta eu personal o sa mai astept pana se "limpezesc apele" si apai o sa vin si io' bre....:)
macar stiu un lucru....mi-o "fur" de la toti o data!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde SatyR » Mie Ian 22, 2003 1:55 am

Ma dar de ce nu va duceti in "SPELL" e si langa Backstage si e si mai intim sa zic asa ,nu e aglomaerat ,e mai mic ,te gasesti mair epede ,etc...:)))))
SatyR
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma