EUROVISIONul are vreun rost?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Mdea

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 4:47 pm

Initial trimis de AnDrEi
Ma oameni buni .. daca cineva arunca o pastila .. toata lumea sare dupa ea .. shit happens .. in poza atasata .. este.. u know.. o sa va datzi seama dupa numele pozei .. si inca ceva .. Moga poate sa faca muzica si cand sta pe budí£ .. dar daca suna kewl si totu e ok .. prinde la public .. no comment dudes .. apropos.. poate ca sunteti voi 10-20 oameni ( forumisti ) care nu adera la stilul Moga .. dar sunt mii care nu intra pe net si care il adora !

Super misto poza... eu sunt pisicofila, asa ca sper ca pistolul ala era de jucarie :)

Pot sa poreclesc pisoiul ala "Moga"? :p Lol.... E dulce rau...

:o
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 4:55 pm

Initial trimis de AnDrEi
Moga poate sa faca muzica si cand sta pe budí£ ..

stilul Moga ..

Copilas, DE-AIA pute ca e facuta pe buda ... se vede, se simte in aer ... se Fuuuuugeeee ..de vreo 10 ani se toot imput lucrurile ..dar acum au venit unii care chiar pun capac!!!!!

si :

STILUL MOGA???? ha Ha haha ha ha ..

nu zau? chiar are un STIL ? .... :)))) hai ca asta a fost gluma zilei..

... chiar speram sa faceti ceva bun...dar daCA CA purtator de cuvand (adica posta ...) al baietilor de la mof ...esti atat de inconstient (adiac sarac cu duhul) ...atunci mi-am pierdut orice speranta.....

STILUL MOGA..hi hi hi .... e buna fra' ..Intai sa-i dea parul....
Bortzianu'
Junior Member

EUROVISION 2003

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 5:03 pm

Regulament
GENERALITATI

Selectia nationala a concursului Eurovision 2003 este organizata de TVR, numita in continuare organizator.

Organizatorul a elaborat regulamentul de desfasurare a manifestarii, hotarand ca numarul melodiilor participante la selectiile partiale sa fie de 24.

Prima faza, cea de preselectie, se va desfasura in ziua de 23 ianuarie 2003, cand va avea loc jurizarea pieselor care au fost inscrise in concurs pana la 17 ianuarie a.c., ora 24.00.

Autorii trebuie sa respecte conditiile impuse de Regulamentul EBU:

Piesele nu trebuie sa depaseasca 3 minute.

Nu sunt admisi mai mult de 6 interpreti pe scena.

Juriul trebuie sa aiba in vedere ca piesele admise pentru fazele urmatoare (selectii partiale si selectia finala) vor trebui cantate pe negativ, care sa nu contina backing-vocals si efecte vocale computerizate; toata partea vocala va fi live.

Interpretii trebuie sa aiba minimum 16 ani impliniti in 2003.

Nu se admit in aceasta faza decat piesele care au fost trimise pe suport audio CD sau DAT.

Piesele trebuie sa fie in prima-auditie, fara sa fi fost editate pe nici un suport audio sau video, si fara sa fi fost difuzate pe nici un canal de radio sau televiziune.

Selectiile partiale (2) se vor desfasura in zilele de 15 februarie si 22 februarie 2003, in fiecare din aceste faze participand 12 melodii, cele mai bune 6 piese din fiecare selectie, rezultate in urma jurizarii, vor participa in faza finala.

Selectia Nationala – faza finala va avea loc in data de 1 martie 2003, in aceasta faza participand cele mai bune 12 melodii, rezultate in urma selectiilor partiale. Pentru aceasta faza autorii trebuie sa respecte de asemenea conditiile impuse de EBU:

Concursul se desfasoara pe negativ care sa nu contina backing-vocals si efecte vocale computerizate; toata partea vocala va fi live.

Autorii trebuie sa semneze o declaratie legalizata prin care isi asuma responsabilitatea ca piesa este in prima-auditie. In cazul in care se aduc dovezi pertinente ca piesa nu indepliniste conditiile enuntate anterior, aceasta va fi descalificata.

Textul piesei trebuie sa aiba o traducere in limbile franceza si engleza.

Piesa va fi interpretata in aceasta faza de maximum 6 persoane, limita minima de varsta fiind 16 ani impliniti in 2003.

Preselectia Nationala
JURIZARE

Selectia pieselor inscrise in concurs pentru faza nationala se face de catre un juriu cu urmatoarea componenta:

Reprezentantii presei scrise - 1 vot.
Reprezentantii posturilor de radio - 1 vot.
Reprezentantii compozitorilor (membri ai Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, care declara pe propria raspundere ca nu au melodii in concurs) - 1 vot.
Reprezentantii TVR - 1 vot.
Reprezentantii publicului – 1 vot.
Fiecare grup de reprezentanti este alcatuit dintr-un numar impar de membri, minim 5. Juriul isi va exercita mandatul in baza prevederilor prezentului regulament. Pe langa juriu va functiona un secretariat cu atributii specifice si personal tehnic pentru derularea in bune conditii a jurizarii.

SISTEMUL DE VOTARE – pentru preselectia nationala

Vor fi admise pentru urmatoarea faza a competitiei 24 de piese.

Fiecare grup reprezentativ va fi in posesia unui buletin de vot cuprinzand, in ordinea ascultarii, titlurile sau motto-urile melodiilor inscrise in concurs.

Aprecierea melodiilor se face pe baza criteriului admis/respins. Astfel, pentru ca o melodie sa fie considerata admisa in cadrul unui juriu, ea trebuie sa intruneasca jumatate + 1 din voturi.

Pentru clasamentul final, fiecare juriu va da un singur vot, rezultatul fiind obtinut in urma insumarii celor 5 voturi. Vor fi admise pentru urmatoarea faza 24 de piese care vor obtine cel mai bun rezultat in urma jurizarii.

In cazul in care, in categoria pieselor care au obtinut cele mai putine voturi, numarul pieselor cu acelasi numar de voturi este mai mare decat numarul de piese admise pentru urmatoarea faza a concursului, aceste piese se vor rejuriza. Modalitatea de jurizare va fi tot criteriul admis-respins. In cazul in care si dupa rejurizare vom avea mai multe piese decat numarul de locuri admise, se vor lua in calcul numarul mai mare de voturi admis la fiecare juriu in parte.

Reprezentantii fiecarui grup de juriu trebuie sa semneze pe propriile buletine de vot cat si pe buletinul de vot al juriului din care fac parte. De asemenea, ei trebuie sa semneze si procesul verbal intocmit dupa determinarea exacta a celor 24 melodii participante in fazele urmatoare ale selectiei nationale.

Juriul va decide de comun acord cu organizatorul daca se admit sau nu contestatii.

La finalul preselectiei juriul poate decide ca numarul de piese ramase pentru selectiile urmatoare sa fie mai mic de 24, limita minima fiind de 20.

In cazul in care un compozitor hotaraste sa-si retraga piesa, o poate face pana la data de 27 ianuarie a.c., piesa nemaiputand fi inlocuita.

SELECTIILE PARTIALE

Cele 24 de piese care vor trece de faza de preselectie se vor imparti in doua selectii partiale, in fiecare selectie participand 12 piese:

- 15 februarie a.c. – Selectia 1 – 12 piese

- 22 februarie a.c. – Selectia 2 – 12 piese

Piesele cu acelasi numar de puncte obtinute in faza de preselectie vor fi impartite, jumatate din ele participand in prima selectie, cealalta jumatate in cea de-a doua selectie.
Pentru fiecare selectie in parte, modalitatea de jurizare va fi: 50% televoting, 50% juriu de specialitate.

1. JURIUL
1.1. Juriul va fi de specialitate si va acorda puncte de la 1 la 12, astfel: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12. Fiecare din aceste puncte se vor acorda o singura data.
1.2. Jurizarea se va face prin vot la vedere, fiecare membru al juriului facand cunoscute, in ordine crescatoare, punctele date concurentilor. ( Ex. 1 punct – piesa cu titlul ..............; 2 puncte - piesa cu titlul.........; etc).
1.3. Jurizarea se va face fara ca membrii juriului sa stie rezultatele partiale sau finale ale televoting-ului.
1.4. Rezultatul juriului nu va fi facut cunoscut telespectatorilor decat la finalul timpului regulamentar aferent televotingului.
1.5. La finalul aflarii rezultatului juriului se va face un clasament intermediar, melodia clasata pe primul loc va primi 12 puncte, locul 2-10 puncte, locul 3- 8 puncte, locul 4-7 puncte, locul 5- 6 puncte, locul 6- 5 puncte, locul 7- 4 puncte, locul 8- 3 puncte, locul 9- 2 puncte, locul 10-1 punct.

2. TELEVOTING
2.1. Fiecarei piese i se va aloca un numar de telefon care se va afisa pe tot parcursul piesei.
2.2. Telespectatorii vor putea vota prin telefon in momentul in care se vor declara deschise liniile telefonice (dupa ce au fost cantate toate cele 12 melodii participante in concurs).
2.3. Liniile telefonice vor putea fi accesate timp de 30 DE MINUTE.
2.4. La incheierea televotingului se va crea un clasament, melodia clasata pe primul loc va primi 12 puncte, locul 2-10 puncte, locul 3- 8 puncte, locul 4-7 puncte, locul 5- 6 puncte, locul 6- 5 puncte, locul 7- 4 puncte, locul 8 -3 puncte, locul 9- 2 puncte, locul 10- 1 punct.

Punctajul obtinut in clasamentul din cadrul juriului se va cumula cu cel al televotingului, realizandu-se astfel un clasament final, in urma caruia primele 6 locuri vor participa la Selectia Nationala – faza finala.
In cazul in care, pe locul 6 se vor afla doua piese cu acelasi punctaj, va fi calificata pentru etapa urmatoare, piesa care a castigat de cele mai multe ori maximum de puncte (12) in cadrul juriului. Daca nici prin aceasta procedura nu se va putea delimita castigatorul, atunci se vor lua in calcul cele 10 puncte castigate de cele mai multe ori in cadrul juriului, iar daca va fi necesar, aceasta metoda va continua pana cand se va detasa un castigator.
Si acum la faza cu .. renumitii compozitori .. aratati`mi voi unu mai bun decat Moga
http://eurovision2002.tvr.ro/piese_selectia_nationala.htm
P.S. Bortzianu' invata sa scrii .. :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: EUROVISION 2003

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 5:11 pm

..:) frumos mod de a te eschiva..:))))
.. ai gasit vreo greseala gramaticala? trebuia scrisa, pentru a ma ajuta sa nu mai gresesc..:))

.. ai tupeu sa-mi povestesti despre STILUL moga???? hi hi ...

Sau macar da o definitie la cuvantul STIL ...ai voie si cu dictionar...:)

Apoi fa o comparatie..:))

..versuri / hit-uri pe buda.. h ih ihihiihihihi

... A da diamante la porci = spune-le tampilor despre ei ... si ei vor crede ca le faci COMPLIMENTE ...:)

...pai cam atat pe azi... ca omu' mai are nevoie si de week-end..
....oare de ce nu mai suport atomicul???? ... uite ca am uitat...
bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Mdea

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 5:17 pm

Initial trimis de Bortzianu'

STILUL MOGA???? ha Ha haha ha ha ..

nu zau? chiar are un STIL ? .... :)))) hai ca asta a fost gluma zilei..

STILUL MOGA..hi hi hi .... e buna fra' ..Intai sa-i dea parul....

Cica anu' asta vrea sa scoata album solo. Atunci poate o sa putem vorbi de stilul Moga.

Par are deja destul daca n-ai observat - pe cap (ca in rest nu stiu ;h , da' poate ne lumineaza altii...)

Rap style:

Tie nu-ti place
Mie imi place
Hai sa facem pace
Sa ne-avem ca fratzii
Fara aberatzii
Si intoxicatzii....

LOL ... gata, ma fac textier, zau asa, mancatzi-as... :D
I'm :cool: ce mai...
Draga
Junior Member

Gresala sweety !

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 5:17 pm

(adiac sarac cu duhul)

adicí£ prietene .. dar ti se misca degetele pe taste precum .. beep :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Gresala sweety !

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 5:23 pm

Initial trimis de AnDrEi

adicí£ prietene .. dar ti se misca degetele pe taste precum .. beep :-)

..Cum spuneam esti inca pustan...

E o greseala frecventa la cei care nu se uita in tastatura ci in monitor ..atunci cand tasteaza..:) ...

...Mai pe scurt cei care au crescut cu tastatura-n ..brate..:)

..Asta ca sa nu mori ...neinformat..:)

..A da diamante la porci = iti spun ca esti prost si tu imi raspunzi: "multumesc de compliment"
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Gresala sweety !

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 5:42 pm

Of-of-of! :)

Avetzi-va ca fratii, mey... sau mai bine zis "Certati-va ca fratii"..

Apropo Bortzianu'... place la tine ce versuri am tras mai sus? ... lol
Ai concurenta la postul de textier-sef, vezi? :p
Draga
Junior Member

Dap

Mesajde Unregistered » Vin Ian 31, 2003 5:48 pm

Hai sa asteptam ca vedem ce se va intampla la EUROVISON` si sa nu mai facem afirmatii de`am p0lea spataru :D
Unregistered

Re: Dap

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 5:50 pm

Initial trimis de Unregistered
Hai sa asteptam ca vedem ce se va intampla la EUROVISON` si sa nu mai facem afirmatii de`am p0lea spataru :D

Mie mi-au pierit de mult sperantzele ca o sa se aleaga vreodata o piesa cu care sa putem iesi in lume cu capu' sus....
Draga
Junior Member

Rezultatul meu :-)

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 6:01 pm

Alexandra Ungureanu are cele mai mari sanse .. dupa parerea mea .. e cea mai buna voce feminina din Romania la ora actuala :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Rezultatul meu :-)

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 6:05 pm

Initial trimis de AnDrEi
Alexandra Ungureanu are cele mai mari sanse .. dupa parerea mea .. e cea mai buna voce feminina din Romania la ora actuala :-)

Never heard (of) her... decat ca la ora actuala e printre proiectele MOF Records.

Pana n-o aud nu ma pronunt.
Draga
Junior Member

LoL

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 6:06 pm

Draga .. Alexandra Ungureanu reprezinta vocea de la Sistem :-)
AnDrEi
Junior Member

Prostitutie

Mesajde Baluba » Vin Ian 31, 2003 9:19 pm

Ba AnDrEi - ce dracu tot aberezi p-aci? Moga e o curva cum nu se poate mai mare. Ce daca ii asculta compozitiile mii de oameni, asta le da valoare? Tot proaste sunt. Iar in momentul in care o sa se opreasca din scos hituri pe banda o sa-l uite lumea in juma' de an maxim. Sa faci bani nu e singurul scop in viata.

Iar de Lo-IQ nu pot sa zic decat ca sunt o adunatura de afoni, chiar daca poate au merite in alte domenii pe care numai ei le stiu.

Cat despre Eurovision - chiar nu conteaza cine ne reprezinta sau cat de buna e melodia - tot pierdem.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Re: Prostitutie

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 11:26 pm

Initial trimis de Baluba
Ba AnDrEi - ce dracu tot aberezi p-aci? Moga e o curva cum nu se poate mai mare. Ce daca ii asculta compozitiile mii de oameni, asta le da valoare? Tot proaste sunt. Iar in momentul in care o sa se opreasca din scos hituri pe banda o sa-l uite lumea in juma' de an maxim. Sa faci bani nu e singurul scop in viata.

Iar de Lo-IQ nu pot sa zic decat ca sunt o adunatura de afoni, chiar daca poate au merite in alte domenii pe care numai ei le stiu.

Cat despre Eurovision - chiar nu conteaza cine ne reprezinta sau cat de buna e melodia - tot pierdem.

Bine Baluba.... Ca eu i-am tot zis de ... Morga ...si de afonii de la Hi in Qui ..

si s-o mai lase balta cu reclama la MOFt records ...
Bortzianu'

Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde ochii » Vin Ian 31, 2003 11:37 pm

OARE NIMENI NU STIE CA "DINOZAURII" AU REUSIT PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIA PARTICIPARII LA EUROVISION CALIFICAREA AUTOMATA PENTRU ANUL URMATOR A TARII !?
CRED CA SUNTETI MAI PREOCUPATI DE VARSTA ,INFATISAREA SAU CULOAREA PARULUI DECAT DE VALOAREA REALA A CELOR CARE FAC MUZICA !
HAI SA NE MAI VEDEM SI LIMITELE NOASTRE PROPRII !
ochii

Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde Bortzianu' » Vin Ian 31, 2003 11:56 pm

Initial trimis de ochii
OARE NIMENI NU STIE CA "DINOZAURII" AU REUSIT PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIA PARTICIPARII LA EUROVISION CALIFICAREA AUTOMATA PENTRU ANUL URMATOR A TARII !?
CRED CA SUNTETI MAI PREOCUPATI DE VARSTA ,INFATISAREA SAU CULOAREA PARULUI DECAT DE VALOAREA REALA A CELOR CARE FAC MUZICA !
HAI SA NE MAI VEDEM SI LIMITELE NOASTRE PROPRII !

..Nici macar n-ar trebui sa te intereseze despre limitele noastre... sa zicem ca suntem simpli ascultatori de muzica si ca NE-am saturat ...e dreptul nostru de ascultatori... iar DINOZAURI = compozitori deveniti celebri cu SLAGARE IN DEVENIRE... cu scoli inalte, studii profunde(tooot respectul ), dar cu muza fugita cu elicopterul ..cam de vreo 13 ani...
... E dreptul nostru de ascultatori - platitori sa ascultam ce vrem noi ... Si e intelepciunea lor de a iesi la pensie... Nu a tuturora dar a multora...
Bafta!
Bortzianu'

Propunere

Mesajde AnDrEi » Sâm Feb 01, 2003 9:43 am

Ma , va rog faceti un forum Anti-Moga .. special pentru Bortianu` .. de ce? ca sa nu mai abereze :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde ochii » Sâm Feb 01, 2003 11:29 am

..Nici macar n-ar trebui sa te intereseze despre limitele noastre... sa zicem ca suntem simpli ascultatori de muzica si ca NE-am saturat ...e dreptul nostru de ascultatori... iar DINOZAURI = compozitori deveniti celebri cu SLAGARE IN DEVENIRE... cu scoli inalte, studii profunde(tooot respectul ), dar cu muza fugita cu elicopterul ..cam de vreo 13 ani...
... E dreptul nostru de ascultatori - platitori sa ascultam ce vrem noi ... Si e intelepciunea lor de a iesi la pensie... Nu a tuturora dar a multora...
Bafta!

dreptul tau de ascultator este sa schimbi postul tv sau radio cand nu-ti place ce auzi .si cam atat !
ochii

Mesajde Baluba » Sâm Feb 01, 2003 4:11 pm

Ochii: Stii de ce am fost anul trecut pe locul 8? Nu pentru ca aveau nenorocitii aia melodie buna ci pentru ca s-a intamplat sa participe foarte multe tari vecine si prietene. Anul asta cand n-o sa mai avem amici de prin Rusia sau Macedonia indiferent cine o sa mearga n-o sa faca nimic.

Participarea de anul trecut a fost de departe cea mai slaba din punct de vedere calitativ chiar daca paradoxal s-a clasat cel mai bine.

Topul participarilor noastre la Eurovision ar trebui dupa mine sa fie:

1.Dan Bitman - Dincolo de nori
2.Taxi - Luna
3.Malina Olinescu - ???
4.Monica Anghel si Marcel Pavel - ???
sper ca n-am uitat pe cineva

Voi ce ziceti?
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

E bun mai Eurovisionul!

Mesajde Bassplayer » Sâm Feb 01, 2003 10:40 pm

Ce vorbiti voi acolo? Daca n-ar fi Eurovisionul cum credeti ca ar mai auzi bunica-mea de Marius Moga? Ar muri proasta saraca...
Bassplayer

Re: Propunere

Mesajde Bassplayer » Sâm Feb 01, 2003 10:52 pm

Initial trimis de AnDrEi
Ma , va rog faceti un forum Anti-Moga .. special pentru Bortianu` .. de ce? ca sa nu mai abereze :-)

Nu e nevoie de un forum anti-Moga. Tu esti cel care ii pomeneste numele in toate reply-urile, indiferent daca topicul are vreo legatura cu el sau nu (te plateste sau ai o pasiune pt el?). Moga asta e un tip destept, copiaza din vest chestii diferite fata de ce copiaza restu' poporului... dar asta nu il face atat de important incat sa il discutam si rediscutam.
Bassplayer

Mesajde Bortzianu' » Dum Feb 02, 2003 12:09 am

Initial trimis de ochii

dreptul tau de ascultator este sa schimbi postul tv sau radio cand nu-ti place ce auzi .si cam atat !

..PAI ati infestat toate posturile bai afonilor/ratatilor!!!!
Bortzianu'

Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde Unregistered » Dum Feb 02, 2003 12:14 am

Initial trimis de Baluba
Ochii: Stii de ce am fost anul trecut pe locul 8? Nu pentru ca aveau nenorocitii aia melodie buna ci pentru ca s-a intamplat sa participe foarte multe tari vecine si prietene. Anul asta cand n-o sa mai avem amici de prin Rusia sau Macedonia indiferent cine o sa mearga n-o sa faca nimic.
Participarea de anul trecut a fost de departe cea mai slaba din punct de vedere calitativ chiar daca paradoxal s-a clasat cel mai bine.
Topul participarilor noastre la Eurovision ar trebui dupa mine sa fie:
1.Dan Bitman - Dincolo de nori
2.Taxi - Luna
3.Malina Olinescu - ???
4.Monica Anghel si Marcel Pavel - ???
sper ca n-am uitat pe cineva
Voi ce ziceti?

... poate doar 4 inversat cu 3 ..in rest ... dreptate ai.
Unregistered

Re: Re: Propunere

Mesajde capu'lui Andrei vrem » Dum Feb 02, 2003 3:02 am

Initial trimis de Bassplayer

Nu e nevoie de un forum anti-Moga. Tu esti cel care ii pomeneste numele in toate reply-urile, indiferent daca topicul are vreo legatura cu el sau nu (te plateste sau ai o pasiune pt el?). Moga asta e un tip destept, copiaza din vest chestii diferite fata de ce copiaza restu' poporului... dar asta nu il face atat de important incat sa il discutam si rediscutam.

Chiar asa bai aNDREI ... esti cumva curva de servici la mof?!

.. Eurovisonul e un prilej prea bun pentru facerea de bani, a.i. sa se renunte la el. Pentru unii . Pentru restul lumii e .. inca un fel de surprize surprize ..ca romanu' s-a obisnuit cu cacaturile si a ajuns sa inghita orice.

cam atat.
capu'lui Andrei vrem

Bau

Mesajde AnDrEi » Dum Feb 02, 2003 9:32 pm

Asa asa .. eu nu sunt curva Mof Records.. daca tu asta intelegi prin detaliile pe care vi le ofer .. e problema ta .. pastreaz`o pentru tine .. si doar pentru TINE :-) ... apropos.. care cap il vrei?:) esti "curv masculin" ( vezi subiectul Baietii de pe fanclub.ro ) .. cred ca da .. am gasit unu :-) .next please :p
AnDrEi
Junior Member

Re: Bau

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 03, 2003 11:25 am

Initial trimis de AnDrEi
Asa asa .. eu nu sunt curva Mof Records.. daca tu asta intelegi prin detaliile pe care vi le ofer .. e problema ta .. pastreaz`o pentru tine .. si doar pentru TINE :-) ... apropos.. care cap il vrei?:) esti "curv masculin" ( vezi subiectul Baietii de pe fanclub.ro ) .. cred ca da .. am gasit unu :-) .next please :p

..Andrei - andrei ..ca bine zice omul de deasupra ta!!! Esti cumva curva pe la MOF??!!! Hi hi hi !!

..Si glumele de baiat de baiat , cu: "care cap?" ... lasa-le pentru redusii tai amici de la MOFt ... sunt fumate si basite ca si tine..:))

Asa...pai vezi ca mai sunt mesaje si deasupra astuia, de la mai multi ... tooooate pentru tine...hai fa-ti valiza si cauta alt post....pentru reclama.

..napsa e sa fii penibil si inconstient, simultan... andrei

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Mesajde Draga » Lun Feb 03, 2003 11:41 am

Initial trimis de Baluba

Subscriu, frate, c-am vazut cu ochisorii mei cum ne-am votat unii pe altii ca vecini buni ce ne aflam... nota 10 la categoria "sa ne-avem ca fratzii", da' la valoare muzicala... jale.
Draga
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Feb 03, 2003 12:17 pm

Initial trimis de AnDrEi
Ma oameni buni .. daca cineva arunca o pastila .. toata lumea sare dupa ea .. shit happens .. in poza atasata .. este.. u know.. o sa va datzi seama dupa numele pozei .. si inca ceva .. Moga poate sa faca muzica si cand sta pe budí£ .. dar daca suna kewl si totu e ok .. prinde la public .. no comment dudes .. apropos.. poate ca sunteti voi 10-20 oameni ( forumisti ) care nu adera la stilul Moga .. dar sunt mii care nu intra pe net si care il adora !

daca exista mii care il adora atunci ar trebui sa-l adoram si noi astia 10-20?! daca prinde la public atunci e ok si ar trebui sa ne placa tuturor?! hmm...si drogurile 'prind la public', si manelele, si AndreeaB etc. asta nu-nseamna ca sunt ok. si mey AnDrEi tu n-ai auzit de dreptul fiecaruia la replica?! ("dreptul la replica nu e un dar pe care voi mi-l faceti...") nu ne place si ne exprimam opinia, asta e. deal with it!
si deja se vb de un stil Moga. si care ar fi stilul ala? ca eu tot nu's lamurita.

am si eu poza, pisoiul este absolut adorabil, poate reusesc sa-mi surprind si eu matza intr-o faza asemanatoare :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Mdea

Mesajde Draga » Lun Feb 03, 2003 12:35 pm

Initial trimis de Lady Killer

daca exista mii care il adora atunci ar trebui sa-l adoram si noi astia 10-20?! daca prinde la public atunci e ok si ar trebui sa ne placa tuturor?! hmm...si drogurile 'prind la public', si manelele, si AndreeaB etc. asta nu-nseamna ca sunt ok. si mey [b]AnDrEi
tu n-ai auzit de dreptul fiecaruia la replica?! ("dreptul la replica nu e un dar pe care voi mi-l faceti...") nu ne place si ne exprimam opinia, asta e. deal with it!

am si eu poza, pisoiul este absolut adorabil, poate reusesc sa-mi surprind si eu matza intr-o faza asemanatoare :) [/B]

Sunt de acord. Si-apoi ar fi crunt de plictisitor daca am fi toti de aceeasi parere si n-ar exista divergente de opinie... putina provocare nu strica :t ba chiar dimpotriva.

Cat despre poze cu matza in pozitii extreme, am si eu poze cu matza familiei agatata de lustra sau cu capu'n jos, da' totusi... cu pistolul n-am amenintat-o niciodata :p (desi poate mi-as fi dorit, dat fiind ca mi-a luat locul de fiica mai mica si rasfatata :mad: )
Draga
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma