Va place Marius Moga ? :-)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: aha.

Mesajde nocturna » Lun Feb 03, 2003 11:34 am

Initial trimis de Draga

Nu-ti place de el, da' vrei autograf .... :yD make up your mind

eh, Draga, cica eram si eu subtila si faceam o gluma. ma rog, intr-adevar proasta gluma m-am gasit sa fac si eu. :)

si, AnDrEi stiam ca MM nu arata bine, chiar nu era nevoie sa atasezi si poza! :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Re: aha.

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 03, 2003 11:50 am

Initial trimis de Lady Killer

eh, [b]Draga
, cica eram si eu subtila si faceam o gluma. ma rog, intr-adevar proasta gluma m-am gasit sa fac si eu. :)

si, AnDrEi stiam ca MM nu arata bine, chiar nu era nevoie sa atasezi si poza! :D [/B]

Hi hi hi ..pai eu credeam ca ai cazut in cap/esti beata-beata/sta careva cu pistolul la capul tau/ sau ca... scrie altcineva..:)

..numa' aNdrei te-a crezut...!!! Hi hi hi ..:)))

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Pics Pics :-)

Mesajde aspyrin » Mar Feb 04, 2003 4:23 pm

Initial trimis de Bortzianu'

BA ietel ..:) ...cred ca aproape dublu fata de tine..:) si chiar si scoala dublu fata de tine..:) ..daca tot ai intrebat..:)

..si ce-i cu adresa asta? :) ..intai terminati-va site-ul ..si apoi scoateti-l in lume ca e JENIBIL..:(( ...m-am spurcat pe ziua asta!!!

Cum spuneam ,
A da diamante la porci= a le spune da tampitilor oglinda, sa se vad in ea ..si ei sa-ti multumeasca pentru compliment...

Pai Andrei/ pe luni ,daca mai vrei .....
mama ce rima misto ... zi-i lui moguta sa faca un hit pentru Eurovisionul de la anu'

Week-end placut pentru toti!!!

controleaza-ti limbajul
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

mihai -ului

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 4:28 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

controleaza-ti limbajul

E foarte controlat ...si poate iti aduci aminte sa ma rogi ...frumos

... Daca ai ceva de obiectat/fa-o intemeiat
daca nu mergi la discolo/
sa te simti ca marco polo...:)

..baietica ...:)
Bortzianu'
Junior Member

Re: mihai -ului

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 4:29 pm

E foarte controlat ...si poate iti aduci aminte sa ma rogi ...frumos

... Daca ai ceva de obiectat/fa-o intemeiat
daca nu mergi la discolo/
sa te simti ca marco polo...:)

..baietica ...:)

A..si simti cumva vreun organ sexual in aer? ca printre randuri nu se vede?

..Bafta !
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Feb 04, 2003 4:34 pm

Initial trimis de Girly
Fratilor, eu stiu ca cere foarte mult pentru piesele pe care la fac. Am fost in situatia de a-l suna pe unul dintre sunetistii care lucreaza acolo sa il intreb cam cat ar costa o piesa...El m-a intrebat daca sunt la o casa de discuri...i-am spus ca nu, si mi-a raspuns sec...:"Nu-ti permiti". Raspunsul m-a lasat masca, avand in vedere ca nu ma cunoaste si prin urmare nu-mi cunoaste nici situatia financiara...Atunci de unde atata aroganta...ca altfel nu o pot numi?

Pana la momentul respectiv aveam o parere f. buna despre Mof si tot ce implica acesta. Acum...spuneti-mi voi cum ar trebui ca artist sa-l privesc pe Moga....

Pe care dintre sunetisti i-ai sunat? Chiar sunt curios. da-mi un mail

PS: nu cu ei tb sa vorbesti de chestii din astea
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: mihai -ului

Mesajde aspyrin » Mar Feb 04, 2003 4:38 pm

ca sa fiu scurt, pentru ca n-am chef sa-mi pierd timpul cu personaje a caror principala activitate este frecatul mentei on-line:

am observat ca ai un apetit deosebit pentru cuvinte gen idioti, timpiti etc. in legatura cu persoane care au demonstrat ca pot face mai mult decat sa stea cu ochii in computer si sa scrie mesaje doar de dorul de a se face auziti. la asta ma refeream...

si da, se simte acel miros: atunci cand deschizi tu gura...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: mihai -ului

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 5:04 pm

ca sa fiu scurt, pentru ca n-am chef sa-mi pierd timpul cu personaje a caror principala activitate este frecatul mentei on-line:

am observat ca ai un apetit deosebit pentru cuvinte gen idioti, timpiti etc. in legatura cu persoane care au demonstrat ca pot face mai mult decat sa stea cu ochii in computer si sa scrie mesaje doar de dorul de a se face auziti. la asta ma refeream...

si da, se simte acel miros: atunci cand deschizi tu gura...

Nu te ataca inutil... :)
Poa' sa fie vorba si de o tactica de provocare la discutii. Ca daca nu scrii ceva care sa provoace polemici, moare threadu' si se plictiseste lumea... logic, nu?

Si-apoi, parerea lui.... :p asta e.

Ma abtin de la alte comentarii > sau < filozofice, desi imi dau tarcoale o gramada la ora asta. Doar un sfat: fii calm si nu te agita. :) Inca omu' se exprima delicat aici, ca daca nu ma insel am vazut prin alte locuri niste post-uri de mi se-nrosise ecranul nu alta... :)

Pace voua.
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

mihai -ului de la discolo

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 5:15 pm

Initial trimis de Draga
Inca omu' se exprima delicat aici, ca daca nu ma insel am vazut prin alte locuri niste post-uri de mi se-nrosise ecranul nu alta... :)
Pace voua.

Asa e ..dar nu din proasta crestere ...ci pentru a fi inteles de cine trebuia..ca daca iei omul cu : bulversarea resortisanta a tuturor factorilor exhaustivi ... Mihai cu MOF-tul lui ..s-ar putea sa cam sape prin dictionare ..si tot sa nu se prinda...

Mihaita draga... frec menta chiar pe bani ..daca iti vine sa crezi ..stiu ca tie nu ti-a iesit ...si te-ai facut lautar ..dar lasa mama ca :

LA discolo/ te simti ca marco polo..:)

Ai vreun cometariu la versurile geniale de mai sus .. ca e raspunderea ta - voi le-ati lansat in subcultura... de ele veti muri , crede-ma..:)

O seara buna va doresc.
Bortzianu'
Junior Member

Re: mihai -ului de la discolo

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 5:19 pm

Asa e ..dar nu din proasta crestere ...ci pentru a fi inteles de cine trebuia..ca daca iei omul cu : bulversarea resortisanta a tuturor factorilor exhaustivi ... Mihai cu MOF-tul lui ..s-ar putea sa cam sape prin dictionare ..si tot sa nu se prinda...

Mihaita draga... frec menta chiar pe bani ..daca iti vine sa crezi ..stiu ca tie nu ti-a iesit ...si te-ai facut lautar ..dar lasa mama ca :

Ai vreun cometariu la versurile geniale de mai sus .. ca e raspunderea ta - voi le-ati lansat in subcultura... de ele veti muri , crede-ma..:)

O seara buna va doresc.

PS: daca tot veni vorba de miros ..vezi ca e AnDRei langa tine ..cred ca el tine gura deschisa... :)
Bortzianu'
Junior Member

Re: whatever

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 5:21 pm

Nu ma, e unul care e cumva in gasca marius moga, si tot incearca sa ni-l aduca in atentie, pe toate forumurile, nu v-ati prins?

Initial trimis de Lady Killer
ha! yeah right! a mai fost un thread asemanator, ba chiar 2 daca nu ma insel. anyway ca sa-ti raspund la intrebare nu, nu-mi place Marius Moga. da' nu-nteleg, ce s-a intamplat?! a devenit cumva vreun sex-simbol si eu nu stiam?! or what?!
Unregistered

Re: mihai -ului de la discolo

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 5:22 pm

Haoleo mancatz-as, Bortzianule lasa dreaq rima asta ca m-ai innebunit!! O s-ajung s-o visez la noapte, ce naiba, chiar vrei sa am cosmaruri? :p
Draga
Junior Member

Re: Raspuns

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 5:24 pm

Si mai mult ca sigur esti si tu pe acolo cu hirtiutza si pixul pentru autografe, nu?

Initial trimis de AnDrEi
[B]Lady Killer , eu am facut acest subiect datorita aparitiei lu Moga in videoclipul "Sí£ zburí£m spre cer" si nu numai de asta.. dar de acum in fiecare zi de miercuri Mof Records face un mini-party in club Twice din Bucuresti .. unde sunt prezenti Moga,Florin & Mihai ( Hi-Q ) impreuna cu formatiile care inreg la Mof Records :-) [/B]
Unregistered

Re: intrebare

Mesajde K-gula » Mar Feb 04, 2003 5:28 pm

Initial trimis de Draga

Acu'... mie-mi place de MM ca de!, cand ti se pune o pata pe cineva, asta e :p da' zi si mie te rog care muzica buna a inceput sa produca? Ca in afara de doua-trei piese care au reusit sa mi se instaleze in creieras, restul nu mi-au atras atentia prea mult. Poate ai ceva noutati? Tell us... please.

pai sa iti explic ce inseamna producator din punctul meu de vedere. ai ascultat albumul UNU? este cel mai bun album scos la noi in tara si vor mai trece 3-4 ani cand cineva va putea face altul mai bun. acest album este produs de mof records, deci Marius Moga este unul dintre producatori, daca nu chiar singurul. acum ai inteles despre ce este vorba? ti-am dat exemplu nu 2 piese ci un album intreg. si mai sunt destule piese bune produse de el. melodia lu` SIMPLU feat. MM este una dintre ele. so............. muzica nu se asculta, muzica se aude.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: Re: intrebare

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 5:34 pm

K-gula , nu-i nevoie sa strigi la mine... :p "Sa zburam spre cer" e una dintre melodiile mele favorite in perioada asta, mama lor de posturi tv ca n-o dau destul :) Accente interesante are si "Libera din nou" (Andreea Balan).
Ce stil au UNU? ca sa nu dau banii degeaba pe album... ca daca nu-mi place stilu' apai nu conteaza cine-i producatorul..

:o
Draga
Junior Member

Re: Problema!

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 5:56 pm

deci, pana la urma, care-i legatura ta cu MOF? Transmiti mesaje, faci reclama, esti trepadus, sau cum? esti interfata? :-)

Initial trimis de AnDrEi

Incearca sa aflii numele celui care ti`a zis asta .. si in primul rand chestiile legate de Mof se discuta cu Mihai Sturzu , Marius Moga sau Florin Grozea .. cei 3 capi a` lu Mof .. in rest nu asculta.. am sa ii transmit lu` Florin acest lucru si o sa intre sa iti raspunda ! Promit!
Multumesc
Unregistered

Re: Re: Re: mihai -ului

Mesajde Girly » Mar Feb 04, 2003 8:29 pm

Mihai,

Este vorba de unul dintre baietii de la UNU...Intr-adevar, nu mi-a vorbit prea frumos...si nu am luat atitudinea sa ca reprezentanta pentru Mof...Insa se stie ca Moga, daca tot vorbim de el...practica niste preturi cam maricele pentru piata romaneasca...
Si tot nu-i asta problema...ci aceea ca,...are o atitudine...sa spunem ciudata cu ARTISTII PT CARE PRODUCE. Mi s-au plans mai multe persoane care au lucrat cu el...Ma rog...e un geniu neinteles...Nu ma intreba ce artisti...nu-ti pot spune.

Oricum, imi pare bine intr-un fel ca nu am mai apelat la Marius Moga, ca acum lucrez cu un sunetist adevarat...care, in pofida faptului ca face melodii mult mai reusite decat ale lui Moga, cere si mult mai putin...
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau...PA!!!
Girly

Mesajde Ascultator » Mar Feb 04, 2003 8:34 pm

Pe ultima melodie, dragul meu Marius Moga, "Sa zburam...", care este totusi per genere o melodie hitoasa...ai bagat 3 kile de Antares...si la tine si la Smiley...Se vede rau daca stai sa asculti bine...Ar trebui totusi sa bagi alte efecte...ma rog, dar sincer sa fiu nu cred ca ai intrat deja in posesia lor.
Ascultator

Re: Re: Re: Re: mihai -ului

Mesajde aspyrin » Mar Feb 04, 2003 10:51 pm

Initial trimis de Girly
Mihai,

Este vorba de unul dintre baietii de la UNU...Intr-adevar, nu mi-a vorbit prea frumos...si nu am luat atitudinea sa ca reprezentanta pentru Mof...Insa se stie ca Moga, daca tot vorbim de el...practica niste preturi cam maricele pentru piata romaneasca...
Si tot nu-i asta problema...ci aceea ca,...are o atitudine...sa spunem ciudata cu ARTISTII PT CARE PRODUCE. Mi s-au plans mai multe persoane care au lucrat cu el...Ma rog...e un geniu neinteles...Nu ma intreba ce artisti...nu-ti pot spune.

Oricum, imi pare bine intr-un fel ca nu am mai apelat la Marius Moga, ca acum lucrez cu un sunetist adevarat...care, in pofida faptului ca face melodii mult mai reusite decat ale lui Moga, cere si mult mai putin...
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau...PA!!!

I'm ok with that :)

Sa-mi trimiti si mie un album cand iese sau macar sa-mi zice despre ce piesa/piese este vorba...

bafta
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: mihai -ului

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 12:45 am

Sa-mi trimiti si mie un album cand iese sau macar sa-mi zice despre ce piesa/piese este vorba...

bafta

Nu le da la astia fato ca astia fura idei
Unregistered

Mesajde basstard » Mie Feb 05, 2003 7:56 am

Am si eu o intrebare pt cunoscatori MOF records

E vreun artist mai putin comercial dar de o reala valoare promovat de ei?

Am gasit un motiv pt care n-ar face-o. Intai astept raspunsul
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Feb 05, 2003 7:58 am

cunoscatorii, scuzati semianalfabetismul, io sunt mai de la tzara, si mai sunt si o tzara obosit
human being/being human
basstard
Junior Member

ce e aia producator muzical?

Mesajde Draga » Mie Feb 05, 2003 10:32 am

Imi declin ignoranta in domeniu, mi-am tot stors creierii incercand sa-mi dau seama exact CE face un producator muzical si am scos vreo 2-3 concluzii dar prefer sa aud ce zic aia care se pricep...

Un compozitor compune, un textier scrie texte, iar producatoru produce... no, apai intrebarea de baza e "a produce" in acest context = ?

Precizare pentru cei care vor avea marinimia sa ma lamureasca :)
nu va lansati in descrieri si definitii complicate, luati-o babeste, ca la aia mici, ca sinapsele mele merg cam greu azi
:p
Draga
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 05, 2003 11:55 am

Initial trimis de Bassplayer
Am si eu o intrebare pt cunoscatori MOF records

E vreun artist mai putin comercial dar de o reala valoare promovat de ei?

Am gasit un motiv pt care n-ar face-o. Intai astept raspunsul

Da, Sunt chiar doi. Unu' si Alexandra Ungureanu.
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: ce e aia producator muzical?

Mesajde aspyrin » Mie Feb 05, 2003 11:56 am

un producator muzical lanseaza un concept al unei trupe, se implica inclusiv in imaginea acxestora, stabileste stilul muzical pe care trupa respectiva il adopta, hotaraste care piese se potrivesc trupei si care nu, ce gen de texte sa cante trupa respectiva etc.
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: ce e aia producator muzical?

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 1:02 pm

un producator muzical lanseaza un concept al unei trupe, se implica inclusiv in imaginea acxestora, stabileste stilul muzical pe care trupa respectiva il adopta, hotaraste care piese se potrivesc trupei si care nu, ce gen de texte sa cante trupa respectiva etc.

....vrei sa spui ca daca eu cant ceva ce-mi place mie si trupei, un producator ... poate sa-mi modifice versuri/linie melodica ..tot ce crede el de cuviinta ....? ..adica ..s-ar putea ca eu sa vreau sa exprim ceva prin muzica mea si el sa perceapa altcumva ideea ...

..stiu ca nici Yesterday de la Beatles initial a sunat cu totul altcumva decat ce stim noi .... dar in ce masura (procente) poate schimba un producator o piesa a unei trupe..??

...comercial comercial ..dar nu exista o limita?
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: ce e aia producator muzical?

Mesajde aspyrin » Mie Feb 05, 2003 2:29 pm

....vrei sa spui ca daca eu cant ceva ce-mi place mie si trupei, un producator ... poate sa-mi modifice versuri/linie melodica ..tot ce crede el de cuviinta ....? ..adica ..s-ar putea ca eu sa vreau sa exprim ceva prin muzica mea si el sa perceapa altcumva ideea ...

..stiu ca nici Yesterday de la Beatles initial a sunat cu totul altcumva decat ce stim noi .... dar in ce masura (procente) poate schimba un producator o piesa a unei trupe..??

...comercial comercial ..dar nu exista o limita?

normal ca exista o limita... in general ideea e ca producatorul muzical se baga in asa fel incat piesa sa sune mai profesionist, nu neaparat mai comercial...

mihai
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: ce e aia producator muzical?

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 2:50 pm

normal ca exista o limita... in general ideea e ca producatorul muzical se baga in asa fel incat piesa sa sune mai profesionist, nu neaparat mai comercial...

mihai

Ok..m-ai mai linistit..:) ...

..frica mi-e sa nu-mi mutileze careva progeniturile .:)
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: ce e aia producator muzical?

Mesajde Draga » Mie Feb 05, 2003 3:18 pm

Bortzianu logic ar fi ca artistul sa aiba drept de veto... :) si se presupune ca producatoru are fler adevarat in domeniu, nu da cu bata-n balta...

Mihai-MOF Thank you, dear :) Gata, acum m-am linistit si io, ca am aflat. E un fel de "mamica" pentru artisti :D are grija de ei sa creasca mari, frumosi, sanatosi si la punga grosi... :p Misto.
Mammy Moga... lol.... parafrazandu-l pe Julio Iglesias
(pentru cine nu stie: "Mammy Blue", superba melodie, balsam nu alta, da' si vocea omului.... :drool: .... si cand te gandesti ca voia sa se faca fotbalist... thank you, Fate :) )
Draga
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: mihai -ului

Mesajde Unregistered » Mie Feb 05, 2003 3:31 pm

bafta

Eu inca nu am iesit pe piata...de ce? Pentru ca primesc tot timpul raspunsuri de la casele de discuri de genul : "vai e foarte bine!!! te includem in proiectele noastre viitoare..."Daca vrei sa auzi piesele, 2 la numar, pe care le-am facut de curand...nu-i nici o problema...vrei sa vezi ce poate face sunetistul meu, sau... oricum ti-l trimit ...spune-mi unde...

PA!!!
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma