Ce parere aveti despre DIRECTIA 5?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ey, ce ziceti de DIRECTIA 5? Bifati varianta care viu se potriveste!

Inima mea bate in ritmul melodiilor lor! Ii ador pana la nebunie si inapoi!
39
43%
Super-extra-ultra-cool!
8
9%
Se numara printre trupele mele preferate.
23
26%
Canta bine, dar...nu tocmai genul meu.
7
8%
Eeee... Merge... Dar e loc si de mai bine!
13
14%

Voturi totale : 90

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 25, 2003 10:46 pm

Initial trimis de Portnoy

Iti raspund la 1 si 3, da? Chiar crezi ca ei PERSONAL au postat? Sau ca ti-a trimis chiar Ionescu mailul? Eu nu prea cred... N-ai de unde sa stii... Oricum, se stie ca peste oriunde in lume, se trimit autografe chipurile semnate de artisti...
La 2 iti rspund doar atat: "Basme!!!"

Mey fiintza lu' D-zeu :
In legatura cu 1 si 3:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaltaaaaa acum!!!! Cine crezi ca s-ar tine de goange, sa se dea drept MarianIonescu sau Nicu Damalan, si cu ce scop?????
In legatura cu 2: Si tu vrei sa ma faci sa cred ca Ionela minte? Vrei sa n-o mai cred pe ea sii sa te cred pe tine? Hmmmmmmmm...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 25, 2003 11:07 pm

Initial trimis de Unregistered
Uita=te si tu la atitudinea lui marian ionescu intr-un bar .... sta, cintareste femeile din cap pana in picioare cu o figura plictisita .... te simti un nimeni .... desi esti om ca si el, nu-i cu nimic mai presus decat tine ...

normal ca ti-a raspuns la mail, e barbat, esti femeie , fanii lor sunt 99% femei , trebuie sa vorbeasca cu voi, sa va acorde atentie

....

Asa crezi tu? Mie nu mi se pare, ba chiar dimpotriva. De unde si pana unde "figura plictisita"?
Ai incercat vreodata sa te duci sa-oi ceri un autograf sau sa ii pui o intrebare? Scuza-ma, draga "Unregistred" sau cum te-o fi chemand, ca te contrazic, dar, trebuie sa iti spun ca, dupa un concert, cand i-am pus o intrebare lui Marian Ionescu, in legatura cu un videoclip, am ramas impresionata, la cat de politicos si de amabil mi-a raspuns... Nu m-a facut absolut de loc sa ma simt "un nimeni", ba chiar dimpotriva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si numai figura plictisita n-avea!!!!!!
Tu n-ai simtit niciodata ca acel "Va multumim" pe care il spune Cristi E. dupa fiecare melodie pe care o canta nu este o vorba in vant, ci membrii trupei chiar vor sa ne multumeasca!!!!!!!
ASTA PT. CA D5 ISI RESPECTA FANII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: parere

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 12:23 am

Initial trimis de Nightwish
...astia ori si-au pierdut directia, ori pur si simplu inca n-au gasit-o. din multimea de formatii pseudo-rock. :(

no way man! Cristi Enache n-o sa fie niciodata Bono Vox, oricat de multa admiratie ar avea pentru el si oricat de mult ar tinde spre talentul lui.

Am fost ocupat cu altele, si nu am observat asta... Abia acum, cand am citit din nou (am vrut sa ma distrez), am observat... Asta stilul meu, era un misto, in nici un caz nu se compara cu U2...
indescifrabil
cubu

Mesajde CR@ZY » Dum Mar 30, 2003 5:43 pm

Niste cacati "in ploaie"
A-)
El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
CR@ZY
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Mar 30, 2003 7:19 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl

Mey fiintza lu' D-zeu :
In legatura cu 1 si 3:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaltaaaaa acum!!!! Cine crezi ca s-ar tine de goange, sa se dea drept MarianIonescu sau Nicu Damalan, si cu ce scop?????
In legatura cu 2: Si tu vrei sa ma faci sa cred ca Ionela minte? Vrei sa n-o mai cred pe ea sii sa te cred pe tine? Hmmmmmmmm...

Mai fata mosului... Pe astia de la Erectia 5 ii doare in p**a de voi, "fanii". Crezi ca-si pierd ei vremea pe internet sa raspunda la mailuri? Si cate or fi? (mailurile). O turma intreaga... Chiar si un om normal nu poate sa faca munca asta, sa scrie atat... Asa ca au oamenii lor care se ocupa de treaba asta... Nu-i mai linistit sa se duca intr-un club si sa bea? Sau sa agate gagici?

Ma intrebi cu ce scop? Sa creada fete naive ca tine ca sunt toata ziua numai cu gandul la voi, si sa le cumparati albumele... Bani!!! Intelegi?

LOL!!! Cine draq o fi Ionela asta, nu stiu... Nici nu ma intereseaza... Dar stiu un lucru... La varsta ta, multi mint doar "ca sa se dea mari". Ionela asta cine stie, o fi vrut sa-ti arate ca e mai "smechera" ca tine... :j

P.S. Si ce vrea sa insemne "si tu vrei sa ma faci sa cred ca Ionela minte?" A fost o banuiala din partea mea, dar se pare ca nu sunt singurul care iti spune... Poate acel sau acei care iti mai spun, stiu ei ce stiu...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Lun Mar 31, 2003 2:33 pm

deci ce se'ntampla: am vrut shi io sa'm dau votu, da' n-am gasit optziunea "de cacat". am lasat-o balta. sa nu zicetzi ca n-am incercat. parerea mea!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Apr 01, 2003 9:53 pm

Initial trimis de Portnoy

Mai fata mosului... Pe astia de la Erectia 5 ii doare in p**a de voi, "fanii". Crezi ca-si pierd ei vremea pe internet sa raspunda la mailuri? Si cate or fi? (mailurile). O turma intreaga... Chiar si un om normal nu poate sa faca munca asta, sa scrie atat... Asa ca au [B]oamenii
lor care se ocupa de treaba asta... Nu-i mai linistit sa se duca intr-un club si sa bea? Sau sa agate gagici?

Ma intrebi cu ce scop? Sa creada fete naive ca tine ca sunt toata ziua numai cu gandul la voi, si sa le cumparati albumele... Bani!!! Intelegi?

LOL!!! Cine draq o fi Ionela asta, nu stiu... Nici nu ma intereseaza... Dar stiu un lucru... La varsta ta, multi mint doar "ca sa se dea mari". Ionela asta cine stie, o fi vrut sa-ti arate ca e mai "smechera" ca tine... :j

P.S. Si ce vrea sa insemne "si tu vrei sa ma faci sa cred ca Ionela minte?" A fost o banuiala din partea mea, dar se pare ca nu sunt singurul care iti spune... Poate acel sau acei care iti mai spun, stiu ei ce stiu... [/B]
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Apr 01, 2003 9:59 pm

AAaaaaaaaltaaaaaa acum!!!!!!
Daca nu ma crezi pe mine, poti s-o intrebi si pe Ionela; adresa ei este ionny2002@yahoo.com. Si in plus, nu e ea genul carw sa se dea grozava!!!! Si nu cred c-o cunosti tu mai bind\e decat mine!!!!!!!!
Si, in plus, eu una kiar nu intzeleg cum potzi tu sa spui ca pe ei ii doare undeva de fani? By the way, Cristi E. , solistul ,a sp[us intr-un interviu ca in fiecare saptamana isi citeste mailurile de la fani, si raspunde la cele care i se par mai importante. EEEeeeeeee, acum ce mi zici, stimabile?
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 02, 2003 12:20 pm

Daca nu ma crezi pe mine, poti s-o intrebi si pe Ionela; adresa ei este ionny2002@yahoo.com. Si in plus, nu e ea genul carw sa se dea grozava!!!! Si nu cred c-o cunosti tu mai bind\e decat mine!!!!!!!!
Si, in plus, eu una kiar nu intzeleg cum potzi tu sa spui ca pe ei ii doare undeva de fani? By the way, Cristi E. , solistul ,a sp[us intr-un interviu ca in fiecare saptamana isi citeste mailurile de la fani, si raspunde la cele care i se par mai importante. EEEeeeeeee, acum ce mi zici, stimabile?

TANTI!!!! ..pana o sa-ti dea tie ..parul in anumite zone ...adica ma intelegi ... cristi ...nu o sa mai aiba cu ce... sa te faca fericita ..asa ca gaseste-ti niste trupe mai tinere ...ca de exemplu ... aia micutii si simpaticii care canta o piesa .."Dana" ...
...dupa cum vorbesti ..si la cate intelighenta arati ..nu cred sa ai mai mult de 12 ani ..ori esti blonda?
..fana lu' peste...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Apr 04, 2003 10:13 pm

Initial trimis de Bortzianu'

TANTI!!!! ..pana o sa-ti dea tie ..parul in anumite zone ...adica ma intelegi ... cristi ...nu o sa mai aiba cu ce... sa te faca fericita ..asa ca gaseste-ti niste trupe mai tinere ...ca de exemplu ... aia micutii si simpaticii care canta o piesa .."Dana" ...
...dupa cum vorbesti ..si la cate intelighenta arati ..nu cred sa ai mai mult de 12 ani ..ori esti blonda?
..fana lu' peste...

Pardon, sunt satena!!!!!!!
Si-n ce sens "sa ma faca fericita", fiintza lu' D-zeu?
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Apr 04, 2003 10:15 pm

S inc a ceva te mai rog: Nu-mi mai spune "Tanti", please!!!!
O.K.? :) :) :)
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde b0mber » Vin Apr 04, 2003 11:08 pm

S inc a ceva te mai rog: Nu-mi mai spune "Tanti", please!!!!
O.K.? :) :) :)

spune-i bah "mamaie" atunci....sau "duduie"...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Apr 05, 2003 1:24 am

Pardon, sunt satena!!!!!!!

...sateno: "dac-ai stii ce-i iubirea/poate-ai gasi FERICIREA"...
..nu asa iti spun vIDolii tai??? ..in sensul iubirii ..normal platonice, ca daca nu se ajunge la parnaie dupa o fericire cu tine ... sau la urgenta..:))

..greu e tanti..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Sâm Apr 05, 2003 8:03 pm

Ce pot sa zic? E una dintre trupele mele preferate...sau...ii ascult muzica cu placere si o consider o trupa buna din muzica Ro.Atat.Are un site dragutzel , avand in vedere ca mai nou a fost pus sus...si...ce sa zic...intrati pe acolo sa vedeti.
Bafta
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Apr 05, 2003 10:20 pm

Initial trimis de UnCopilutz
Ce pot sa zic? E una dintre trupele mele preferate...sau...ii ascult muzica cu placere si o consider o trupa buna din muzica Ro.Atat.Are un site dragutzel , avand in vedere ca mai nou a fost pus sus...si...ce sa zic...intrati pe acolo sa vedeti.
Bafta

Tu nu cumva ai postat un mesaj si pe forum?
Site-ul e dragutz, da' ar trebui mai des actualizat. Dar forumu' e CEL MAI SUPER DIN LUME!!!!!!
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde neatza » Dum Apr 06, 2003 1:09 pm

Initial trimis de UnCopilutz
Bafta

ba, nu erai tu ala cu Hara? ce muzica de cacat ascultzi! pun pariu ca acum vreo catziva ani erai fan holograf, iar inainte de asta, compact. itzi place shi talizman?

de-ai fi tu, macar o saptamana, vecinu' meu. unde n-am io norocu' asta!!!!!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Julya_15 » Dum Apr 06, 2003 3:50 pm

Nu vad cine stie ce talennt sau cine stie ce frumusete de boys la ei...sorry ca zic ca nu-mi plac.
Mother looking at me,tell me what do U see,yes I've lost my mind!
Daddy looking at me,will I ever be free,have I crossed the line?
Julya_15
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Apr 07, 2003 1:43 pm

..intr-un sens primar. cu prezervativ...esti virgina???!! ce pix !
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Apr 08, 2003 4:08 am

Initial trimis de Bortzianu'

..intr-un sens primar. cu prezervativ...esti virgina???!! ce pix !

Mey fiintza lu' D-zeu (Scuza-ma ca=ti zic asa, da' si tu-mi zici mie "tanti",) mata numai la prostioare esti in stare sa te gandesti?
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Apr 08, 2003 1:41 pm

Ba, io am mai zis pe un alt subiect ca imita U2, dar, na , la nivel de romania, adica prost, dar tin sa mai adaug ceva: chitaristul lor (Nicu) face tot show-ul ... Cristi enache isi etaleaza tricourile mulate si calitatile vocale, cred ca ii place sa se auda cintind (a, l-am vazut intr-o dimineata la ProTv, la Rond, unde a cintat neshte cantece acompaniat de Ionescu la chitara rece, si era saracul sub ton rau ... bine, era prea de dimineata, dar la sfarsit a reluat primul cintec, si am realizat ca nu era de vina ora )
Ionescu, infumurat, cu aceeasi mutra impasibila pe tot concertul, de parca si el cinta pentru el, nu pentru spectatori ..
Eu ma consider o fana Directia 5 si veti spune probabil ca parerea mea este influentata de acest lucru, dar nu cred. Nicu este un super chitarist si nu cred ca exista cineva care ma poate contrazice. Cat despre Cristi, oricine merge la concertle lor o sa observe ca are o voce foarte buna si canta chiar si tri-patru ore fara probleme. L-ati auzit vreodata la karaoke? MA indoiesc si va invit sa o faceti si vom vorbi apoi.
Marian nu este nici pe departe infumurat, asa este felul lui de a interpreta. Se concentreaza foarte mult, traieste adanc ceea ce canta. Nu stiu daca intelegeti voi asta. L-ati vazut zambind in concerte cand totul iese bine? V-ati gandit vreodata ca e asa pur si simplu pentru ca nu vrea sa dezamageasca si are mereu emotii? El este mereu interesat de parerea fanilor si ii asculta cu fiecare ocazie.

unicul concert in care i-am vazut a avut loc in Laptarie, si m-au enervat ca tineau lumea foarte departe de ei, de parca erau de portelan ... abia la final, la bisuri, au lasat poporul sa vina in fata lor ..... ma rog, credeam ca ei incearca sa fie mai aproape de noi ,,,

In Laptarie nu a fost vina lor crede-ma! Eu iii cunosc si iti pot spune ca e vorba de polita clubului. Nici unii prieteni de-ai lor nu au putut intra si nu au avut loc la masa. Daca vrei sa ceri cuiva socoteala o poti face celor din club, nu lor. Ei nu au nici cea mai mica vina. Si eu am fost una dintre cele care nu au putut intra in fata, chiar daca aveam invitatie.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Apr 08, 2003 1:56 pm

Uita=te si tu la atitudinea lui marian ionescu intr-un bar .... sta, cintareste femeile din cap pana in picioare cu o figura plictisita .... te simti un nimeni .... desi esti om ca si el, nu-i cu nimic mai presus decat tine ...

normal ca ti-a raspuns la mail, e barbat, esti femeie , fanii lor sunt 99% femei , trebuie sa vorbeasca cu voi, sa va acorde atentie

....

De ce oare te-ai simti tu inferior lui MArian? Nu cred ca se uita mai diferit la o femeie, decat va uitati voi. ca sa nu mai spun c ala limbajul de mahala pe care il utilizati nu cred sa aveti o cultura prea mare. Si nici sa respectati femeile nu stiti.
Pentru ca e fana unei formatii pe care voi o detestati nu inseamna ca trebuie sa va adresati asa. acest lucru nu face decat sa ne arate noua cat de "valorosi" sunteti.
Unregistered

Mesajde Nightmare » Vin Apr 11, 2003 9:04 pm

Sincer....nu prea imi plac...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Apr 14, 2003 8:14 am

Ba, ala e Dumnezeu sa crezi tot ce zice? E si el om, mai minte si el. Eu daca iti zic acum ca sunt mos Craciun, ma crezi? Apropo, fii cuminte, ca nu-ti mai aduc la iarna papusica promisa!!!
Unregistered

Mesajde cubu » Joi Apr 17, 2003 8:46 pm

Ba, ala e Dumnezeu sa crezi tot ce zice? E si el om, mai minte si el. Eu daca iti zic acum ca sunt mos Craciun, ma crezi? Apropo, fii cuminte, ca nu-ti mai aduc la iarna papusica promisa!!!

Ataaaaaaaaaaaaat...
indescifrabil
cubu

Mesajde pufulet37 » Joi Apr 17, 2003 9:02 pm

mie imi plac mult dar sunt de parere ca nicu reuseste sa ridice toate spectacolele...oricum albumele mai vechi (fara cristi enache) sunt mai bune...
pufulet37

Mesajde Superba Oana » Joi Apr 17, 2003 9:05 pm

mda...nu stiu de ce scrie guest dar asta alta problema....anyway revendic postul de mai sus
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Apr 26, 2003 9:36 am

De ce oare te-ai simti tu inferior lui MArian? Nu cred ca se uita mai diferit la o femeie, decat va uitati voi. ca sa nu mai spun c ala limbajul de mahala pe care il utilizati nu cred sa aveti o cultura prea mare. Si nici sa respectati femeile nu stiti.
Pentru ca e fana unei formatii pe care voi o detestati nu inseamna ca trebuie sa va adresati asa. acest lucru nu face decat sa ne arate noua cat de "valorosi" sunteti.

Finally someone thinks the way that I do...
Msare dreptate are "unregistred" asta... Pacat numai ca nu semneaza si el/ea cu un nume sau un pseudonim, sa sti msi noi cine e... Ca zice bine ce zice...
Ciao!!!!!!!
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Apr 26, 2003 9:38 am

In Laptarie nu a fost vina lor crede-ma! Eu iii cunosc si iti pot spune ca e vorba de polita clubului. Nici unii prieteni de-ai lor nu au putut intra si nu au avut loc la masa. Daca vrei sa ceri cuiva socoteala o poti face celor din club, nu lor. Ei nu au nici cea mai mica vina. Si eu am fost una dintre cele care nu au putut intra in fata, chiar daca aveam invitatie.

Asta zic si eu... Mie personal imi lasa impresia ca, de cate ori pot, incearca sa fie cat mai aproape de fanii lor :)
By the way, draga Unregistred, ai intrat pre www, directia5.com? Poate arunci si tu o privire pe forum...
Ciao!!!!
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Mai 16, 2003 9:49 am

Mai fratilor , Directia5 e formatia cea mai tare de la noi!!!!! SANT ADEVARATI!!!!!!
Unregistered

Mesajde cubu » Vin Mai 16, 2003 11:55 am

Pe bune... Si eu care credeam ca sunt virtuali!!!
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma