Statusuri de YM
Moderator: anjin-san
150 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
In aceasta noapte Crina ne delecteaza cu un nou status : sa mor, sa mor sa mor sa mor
Sper sa ne dea si o explicatie.
--------------
statusul lui dinu probabil ar fi o incantare pentru Love2Fly & Hampu The Great . statusul zice in felul urmator : Francmason de gradu 33 la umbra
Oameni si oameni. Fiecare cu gandurile lor. :o
Sper sa ne dea si o explicatie.
--------------
statusul lui dinu probabil ar fi o incantare pentru Love2Fly & Hampu The Great . statusul zice in felul urmator : Francmason de gradu 33 la umbra
Oameni si oameni. Fiecare cu gandurile lor. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Astazi Hades ne-a onorat cu minunatul status ... din ciclul ... tin-te tata ... tine-te ... ma cac pe mine si tata face baie
-
monk - Mesaje: 2747
sa mor sa mor sa mor.....azi o sa fie..iubesc iubesc iubesc :p
Pai avand invedere ca in momentul acela mi`am pierdut cea mai buna prietena, mda, stiu nasol, si ca vreau ACASA parea un status bun, desigur nu vreau sa mor, ci sa TRAIESC :rolleyes: yeah I know sunt phatetica....:eek:
Pai avand invedere ca in momentul acela mi`am pierdut cea mai buna prietena, mda, stiu nasol, si ca vreau ACASA parea un status bun, desigur nu vreau sa mor, ci sa TRAIESC :rolleyes: yeah I know sunt phatetica....:eek:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
noutatzi
eu am deskoperit un mik programarel .. prin kare se face legatura intre winamp si statusul meu de la yahoo .. astfel inkat orice melodie askult apare ca status .. si e zuper .. totzi prietenii mei folosesk programul asta . si kateodata askultam aceeashi melodie totzi
daca va intereseaza click aici http://www.lunch.org/y/

daca va intereseaza click aici http://www.lunch.org/y/
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Jadore Mafia a ajuns la o concluzie stupefianta pe statusul de YM :
parintii nu dau nici un scuipat pe tine
parintii nu dau nici un scuipat pe tine
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
moshle..pai sa vezi tu, acum nu mai stiu din ce mel. e versul ala, la cat hip`hop ascult nu mai stiu care e care, dar cred eu ca e din Probleme de Familie semnat La Familia
In momentul ala asta simteam, si inca mai simt, parintii sunt asa de egoisti, cand vad ca ai dreptate pleaca fara sa zica nimic, sau cand le zici ceva, aud numai ce vor sa auda :mad:

In momentul ala asta simteam, si inca mai simt, parintii sunt asa de egoisti, cand vad ca ai dreptate pleaca fara sa zica nimic, sau cand le zici ceva, aud numai ce vor sa auda :mad:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
status Hades, afisat la 5 februarie 2004 :
vreau sa beau 200g coniac cu moshu ca marii domni
Hades, de 1 saptamana ma batzi la cap. te rog sa intelegi ca nu am bani pentru asemenea desmatzuri. 200g de coniac de mari domni costa 320 000 lei. totusi iti promit ca intr-o zi vom bea si un coniac, poate cand vine Catzelusha in Bucuresti.
vreau sa beau 200g coniac cu moshu ca marii domni
Hades, de 1 saptamana ma batzi la cap. te rog sa intelegi ca nu am bani pentru asemenea desmatzuri. 200g de coniac de mari domni costa 320 000 lei. totusi iti promit ca intr-o zi vom bea si un coniac, poate cand vine Catzelusha in Bucuresti.
-
moshule, io stiam ca lichidele se masuara in metri nu in grame
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eu stiam ca se masoara in Amperi. dar asa zicea statusul lui Hades..si l-am luat ca atare.
si ca tot e vorba de statusuri...poate ne spui cate ceva despre ale tale. dupa ce in urma cu cateva saptamani ai arat, semanat, treierat...acum ne vinzi tractoare sau jentzi de trotineta. de ce , eye ?
si ca tot e vorba de statusuri...poate ne spui cate ceva despre ale tale. dupa ce in urma cu cateva saptamani ai arat, semanat, treierat...acum ne vinzi tractoare sau jentzi de trotineta. de ce , eye ?
-
moshule vand ,nu va vand ,tu nefiind inclus in lista clientilor mei fideli si spre informarea ta din cand in cand remaiez si ciorapi de lana in plus lucrarile agricole trebe facute la timp adica cand le vine sorocu
moshule mori!
moshule mori!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Zgubilici ---> ma duc sa ma impusc in ochi (ce sa zic ? multzi nebuni pe lume)
celebra pisicutza2004 (care a fost si artizana unui apreciat talk show) ---> as da orice sa pot fi fericita (un status foarte ciudat...ce ne pune pe ganduri)
celebra pisicutza2004 (care a fost si artizana unui apreciat talk show) ---> as da orice sa pot fi fericita (un status foarte ciudat...ce ne pune pe ganduri)
-
depechemind....unul dintre cele mai tari statusuri din ultima vreme !
m-o facut mama moldovanca sa rada jidanu de mine ...facand referire la faptul ca Hades radea de accentul ei, in conferintza ce s-a facut ad-hoc in aceasta noapte de sambata spre duminica, 15-16 mai 2004 Anul Domnului
m-o facut mama moldovanca sa rada jidanu de mine ...facand referire la faptul ca Hades radea de accentul ei, in conferintza ce s-a facut ad-hoc in aceasta noapte de sambata spre duminica, 15-16 mai 2004 Anul Domnului
-
cele mai tari statusturi le are hades.tin minte unul tare de tot:mananc pufarini ca un marii jidani
mistique,

mistique,

- Catzelusha
Dinu are un status foarte interesant -->...and then, one day, you'll meet a pair of boobs you'll want to marry : )))))
si desi statusul nu apartine unui forumist, as dori sa amintesc si celebrul "I have 99 problems, but the whore ain't one of them"
si desi statusul nu apartine unui forumist, as dori sa amintesc si celebrul "I have 99 problems, but the whore ain't one of them"
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
un baiat din Iasi, pe care-l am la YM : ce prost merge netul, parca e si el sucarit c-o pierdut Steaua campionatul
Lasa prietene...ca a promovat Iasiul ! Fii fericit !
Lasa prietene...ca a promovat Iasiul ! Fii fericit !
-
Daca tot o dam in statusuri de iahu de la diversi asa va zic shi eu favoritele mele,pe care le vad la diversi prieteni busy care e cel mai frecvent,Idle destul de des intalnit si mai rareleout to luch,not at home si not at my desk
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
bhuttu m-a impresionat mai de fiecare data cu statusurile lui. in aceasta seara ne informeaza ca: azi va urasc pe toti. probabil ca are motive intemeiate. sper sa ii treaca.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
150 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma