Initial trimis de EXOTICA
Mah baieti....dati de draku'..lol
Ce tot aveti cu modeling-ul si cu aceste concursuri de miss...ca o iau personal...si nu stiu de ce?:)
Care e problema ca am dar acel articol in ziar..si care e proplema ca am participat la Miss Bay Area??? nu v-am zis ce premiu am primit..un bilet de avion US - Europa..:p
Dar...nu aveti si voi alte preocupari? cum ar fi...vestile despre avionul russesc care a fost shut down in marea Neagra?
Hint..hint...lasati naibi prostiile...tara arde si baba se piaptana...poate mai particip si in Noembrie la concursul de miss...dar mi-e frica ca ma scot astia la pensie...si iara comentati voi cate ceva pe aici:)
Exotique
Noptzile imi sunt nelinishtite de cand a aparut in viatza mea progenitura familiei Borsec. Am citit poezii ca sa imi treaca o mahmureala,dar am ajuns la "Desenele Mele" shi mi s-a facut rau la loc.Crina,mama,asha va invatza pe voi sa desenatzi acolo la fabrica de psihologi?
Ce e cu obsesia ta pentru fat red lips shi naked hairy butts?
Presupun ca sunt desenele de cand erai tu mititica shi le-ai facut pe asfaltu din zabrautzi/salajan,shi ai dus un scanner acolo sa le tragi pe net? Ca nu poci sa imi inkipui ce poate impinge un om sa deseneze asemenea porcarii. Cleopatra aia imi aduce aminte de Pinocchio, cat despre Loneliness, ce dracu are in comun loneliness cu butt naked? adica de cate ori te simtzi lonely te dezbraci shi patrulezi prin Bay Area?