deh....ca sa vezi...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: Re: deh....ca sa vezi...

Mesajde manelesux » Dum Oct 14, 2001 1:16 pm

Initial trimis de EXOTICA

Mah baieti....dati de draku'..lol
Ce tot aveti cu modeling-ul si cu aceste concursuri de miss...ca o iau personal...si nu stiu de ce?:)
Care e problema ca am dar acel articol in ziar..si care e proplema ca am participat la Miss Bay Area??? nu v-am zis ce premiu am primit..un bilet de avion US - Europa..:p
Dar...nu aveti si voi alte preocupari? cum ar fi...vestile despre avionul russesc care a fost shut down in marea Neagra?
Hint..hint...lasati naibi prostiile...tara arde si baba se piaptana...poate mai particip si in Noembrie la concursul de miss...dar mi-e frica ca ma scot astia la pensie...si iara comentati voi cate ceva pe aici:)
Exotique

Noptzile imi sunt nelinishtite de cand a aparut in viatza mea progenitura familiei Borsec. Am citit poezii ca sa imi treaca o mahmureala,dar am ajuns la "Desenele Mele" shi mi s-a facut rau la loc.Crina,mama,asha va invatza pe voi sa desenatzi acolo la fabrica de psihologi?
Ce e cu obsesia ta pentru fat red lips shi naked hairy butts?
Presupun ca sunt desenele de cand erai tu mititica shi le-ai facut pe asfaltu din zabrautzi/salajan,shi ai dus un scanner acolo sa le tragi pe net? Ca nu poci sa imi inkipui ce poate impinge un om sa deseneze asemenea porcarii. Cleopatra aia imi aduce aminte de Pinocchio, cat despre Loneliness, ce dracu are in comun loneliness cu butt naked? adica de cate ori te simtzi lonely te dezbraci shi patrulezi prin Bay Area?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Imbecilitate maxima!

Mesajde Sendy » Dum Oct 14, 2001 8:16 pm

Initial trimis de manelesux

Noptzile imi sunt nelinishtite de cand a aparut in viatza mea progenitura familiei Borsec. Am citit poezii ca sa imi treaca o mahmureala,dar am ajuns la "Desenele Mele" shi mi s-a facut rau la loc.Crina,mama,asha va invatza pe voi sa desenatzi acolo la fabrica de psihologi?
Ce e cu obsesia ta pentru fat red lips shi naked hairy butts?
Presupun ca sunt desenele de cand erai tu mititica shi le-ai facut pe asfaltu din zabrautzi/salajan,shi ai dus un scanner acolo sa le tragi pe net? Ca nu poci sa imi inkipui ce poate impinge un om sa deseneze asemenea porcarii. Cleopatra aia imi aduce aminte de Pinocchio, cat despre Loneliness, ce dracu are in comun loneliness cu butt naked? adica de cate ori te simtzi lonely te dezbraci shi patrulezi prin Bay Area?

Nu meriti nici o replica si nici macar o ...flegma!!! Esti un NIMENI calificat!!!! Ai promisiunea mea categorica ca aceast forum va fi foarte mediatizat si o sa te fac "vedeta" pe gratis!!!

Sendy
Sendy
Junior Member

Re: Raspuns!!!

Mesajde Sendy » Lun Oct 15, 2001 12:17 am

Initial trimis de KickAss
[B]Sendy: Draguto, tu chiar nu ai nici o umbra de personalitate. Egoul tau se reduce la nivelul negrelii de sub o unghie tocmai dusa la manichiurist. Tu chiar esti tampita? Tu de ce vorbesti de Exo ca de o zeita? Chestii gen:Exo a fost mult prea ingaduitoare cu voi si nu meritati.
Exo, desi nu meritam, te rog sa nu ne arunci tara in flacari si sa trimiti cele 7 dezastre asupra noastra. Heil EXO!!!
Sincer ma bucura faptul ca exista oameni dedicati pastrarii spiritului romanesc acolo, si exista oameni (ca tine) care prin atitudinea lor dau dovada esecului celor dintai.
Exotica: Ti-ai remaiat dresurile dupa ce le-a gaurit Sendy cu limba ei catifelata?
Poate nu te-ai prins la chestia cu psihologia si clientii. E cam asa: Tu esti phiholoaga, ea sendy ne tampeste p-aci pe noi, noi venim la tine in calitate de clienti.
Nu tinem mortis sa ne dam in cap cu diplomele.
Pe piz.da lu' toni vrei? Si daca unii se chinuie sa termine facultati in ro gratuit care-i problema. D-asta sunt facultati din ro care sunt de poate 10 ori mai bune ca cele din USA?
"Oh da ...si se vede ca esti din provincie...ai complexe. " Tarancilor, voi aveti complexe! Voi veniti si ne fut.eti creierul cu marile voastre realizari de tot rahatul.Bai rahat cu mot, ce ai ba tu in comun cu OCTAVE. Ce te tot kci atat pe tine cu persoane care mai de care mai celebre? Crezi ca ne impresionezi? Da, poate. Neplacut! Aceasta este ultima oara cand va raspund. Sunteti toate trei mult prea idioate pentru a purta o discutie cu voi. Oricum, ii multumesc idioteniei si inculturii proprii pt. ca datorita ei am purtat niste discutii interesante cu Sioux, Vortex, Manelor, Cris Damian, vladonne, samd. Sendy, nivelul cultural al tau se ridica la valoarea unui strungar. Mars la ma-ta!!! [/B]

Exact cum am mai spus! Nu meritati nici macar o flegma!
S
Sendy
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: ptr. manelux & Co

Mesajde shinee » Lun Oct 15, 2001 8:48 am

...ai destul de putine aptitudini pt meseria aleasa, de vreme ce, in mesajul adresat mie, ai facut cel putin 2 supozitii gresite...cea legata de camin si de faptul c-as fi provinciala... oricum, nu reusesti sa ma enervezi, in cazul in care asta ti-ai propus:)
iar faptul ca nu scrii corect, nu tine de respectul pt mine, ci de cel pecare ti-l datorezi tie insati.

eu ma retrag de aici:) cred ca am ascultat si am invatat destule despre ignoranta , de la o singura persoana.
Bafta
shinee
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: deh....ca sa vezi...

Mesajde kris » Lun Oct 15, 2001 8:23 pm

[quote]Initial trimis de EXOTICA
[B]well...nu stiam ca o fatza poate fi "stupida". Anyways, ochi umezi de vacutza sper ca are prietena ta..ca tu clar esti vitelul..ca sa nu zic...altfel.

Asadar..manelux nici macar nu a subliniat "ipocrizia" in articolul meu. Ce pot sa fak...when God create me..he was just trying to show off:) Sunt dragutza....desteapta..si "dotata". Nu trebuie sa dovedesc in viata nimanui nimic..inafara mea. Pot sa-mi dovedesc mie ca se poate....tu dragalasule...esti praf in vant, ce e val..fi sigur, ca valul trece.
hasta luego:)

scuze ca raspunsul meu s-a lasat ashteptat dar...:
1. nu era vorba de o "fatza" ci de o fraza" dar... de cand cu America cea bombardata nu mai shtim chiar asha bine limba romana.
2. nu te lega de prietena mea ca te ia mama dracului. nu o sa ajungi tu nici la degetul ei mic, ca doar de aia e A MEA
3. numai o dobitoaca fara simtzul masurii poate avea impresia ca e "perfecta" mai ales ca... cine ishi doreshte perfectziunea. suntem oameni, sortitzi greshelii... Shi... chiar daca tu ai o parere foarte buna despre tine... nu inseamna ca parerile celorlaltzi nu conteaza... ba chiar din contra :)
4. ce a vrut sa demonstreze manelesux este cat se poate de interpretabil. in primul rand, dupa ce am citit mai toate raspunsurile... a vrut sa te ia peste picior. te-ai atacat ca o fraiera shi... acu' da-te mare... ca, vorba ceea, e sinurul lucru pe care shti sa-l faci... shi nici ala cum trebuie.
kris
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: deh....ca sa vezi...

Mesajde EXOTICA » Lun Oct 15, 2001 9:49 pm

Ce raspuns asteptat? lol topicul e closed..sorry, am crezut ca m-am facut auzita!
EXOTICA
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: deh....ca sa vezi...

Mesajde kris » Mar Oct 16, 2001 10:54 am

Ce raspuns asteptat? lol topicul e closed..sorry, am crezut ca m-am facut auzita!

eh... asha avem multzi impresia... ca ne aude cineva shi mai ales ca ne baga in seama... tu cel putzin te cam crezi centrul Universului. Shi chiar nu ai nici un motiv. Pentru simplul fapt ca locuieshti in America ai impresia, complet eronata, ca ai ceva in plus. Ei bine, lasa-ma sa-tzi spun ca nu este nici pe departe adevarat!
kris
Junior Member

Oau!

Mesajde Suryia » Mar Oct 16, 2001 12:01 pm

E chiar impresionant cum se poate agita tot forumul pentru niste...nici nu as stii cum sa le zic...Nu m-am prins cum au ajuns astea 2-3 pe aici pentru ca n-am mai intrat de mult pe forumul asta , da'nici de ce li se da asa multa atentie nu ma prind...pls , recunoasteti odata ca Exotica e fiinta suprema , perfecta si asa mai departe ca sa o multumiti si pe ea si pe Sendy si poate se decid sa nu se mai coboare la nivelor celor multi si umili de pe aici si s-o stearga...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: deh....ca sa vezi...

Mesajde Mirela » Vin Noi 09, 2001 9:38 pm

[quote]Initial trimis de EXOTICA
[B]well...nu stiam ca o fatza poate fi "stupida". Anyways, ochi umezi de vacutza sper ca are prietena ta..ca tu clar esti vitelul..ca sa nu zic...altfel.

Asadar..manelux nici macar nu a subliniat "ipocrizia" in articolul meu. Ce pot sa fak...when God create me..he was just trying to show off:) Sunt dragutza....desteapta..si "dotata". Nu trebuie sa dovedesc in viata nimanui nimic..inafara mea. Pot sa-mi dovedesc mie ca se poate....tu dragalasule...esti praf in vant, ce e val..fi sigur, ca valul trece.

te-as pupa--da'nu pot prin ecran!!
de desteapta...pe mine m-ai convins!si daca nu mi-ar place sa fiu originala--te-as cita cu draga inima!!!!
suntem chiar mai multe care avem si "creier" si "alternativa"...
Mirela

Re: Re: Re: Re: Re: Re: deh....ca sa vezi...

Mesajde doua vorbe » Sâm Noi 10, 2001 1:33 am

Initial trimis de mirela2001

te-as pupa--da'nu pot prin ecran!!
de desteapta...pe mine m-ai convins!si daca nu mi-ar place sa fiu originala--te-as cita cu draga inima!!!!
suntem chiar mai multe care avem si "creier" si "alternativa"...

Simpla intrebare , unde e " iurlanda " ?
Auzisem ceva da Irlanda dar iurlanda cine stie poate e un stat nou :o.
doua vorbe
Junior Member

iurlanda

Mesajde Vizitator » Sâm Noi 10, 2001 1:48 am

iurlanda e un stat in sua, prima dupa new "dezaster" york
Vizitator

Mesajde ticaloasa » Mie Noi 28, 2001 10:13 am

Eu recunosc!!! Am ochi de vacutza! Cei mai frumosi ochi! Mari si umezi.. culoare nedefinita...
Da' io altceva am vrut sa spun... sa vad de pot sa-mi pun neuronu-n functziune...
Aha... ia aveti de grija sa nu cumva sa vedeti ce frumoasa-s eu!! Ca tot discutam despre muzica!!!!

Ciao!
ticaloasa

Re: Re: deh....ca sa vezi...

Mesajde apunake » Mar Dec 11, 2001 1:18 pm

Initial trimis de kris

nu vreau sa fiu misogin... nu mereul... cu toate acestea de ce le cerem saracelor fete atat de mult? de ce avem impresia ca exista fete frumose, deshtepte shi cu bani? de ce credem ca un asemenea specimen exista, shi de ce il tot ashteptam? exista fete normale, fotomodele shi.... studente la politehnica... le prefer sincer pe cele normale. alea cel putzin nu te fac de ras pe plan internatzional :)

Auzi la asta: nu vreau sa fiu misogin, da femeile e proaste. Du-te bey la furat d-aicea.....:)
apunake
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma