Top Useri 2 (in cautarea romantismului pierdut)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Vin Iun 06, 2003 11:08 am

LOL!!! Si m-am mai bagat o data in seama... Da' luati bara asta din drum, sa nu se mai loveasca si altii...

Acum pe bune: Iata ca se dovedeste ca teoria mea de mai sus pe care domnul guster a fost atat de amabil sa ne-o aminteasca, s-a dovedit imperfecta... Am aflat si eu cu ocazia asta parerea unui user mai vechi de pe aici... Si nu e vorba despre guster... Am ramas surprins cat de cat, deoarece nu ma asteptam la asa ceva de la el (stie el cine)... Domnul guster e doar un mesager invincibil sau un luptator cu sabia sau posesorul biciului fermecat, cum putea sa-si faca o idee din martie cand m-am inscris eu aici si din cele 6 posturi imi dau seama cam de cate ori a intrat... Am ramas iarasi surprins ca s-a spus ca eu o dau constant in bara, adica de exemplu nu am stiut de un album Jethro Tull si o melodie despre care discutau acolo, pe care vai!!! cum se poate sa nu-l am? Sau sa fie din cauza ca fane are toate albumele Van der Graaf pe un CD si eu pe aproape doua? Aliens, dosarele ics... Niciodata nu am sugerat ca eu stiu totul, nici nu este asa, sunt multi poe aici care stiu de 2-3 ori mai multe despre muzica decat mine si nu mi-e rusine sa spun asta de cate ori e cazul... Dar, ma rog, nu trebuie sa va dovedesc voua nimic...

P.S. Da, uite, am dat-o in bara pentru ca un om pe care-l credeam integru si-l respectam nici macar nu are curajul sa-si spuna parerea aici, si indirect baga pe altul la inaintare... guster, n-am nimic cu tine tata, pace tie...
indescifrabil
cubu

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Iun 06, 2003 11:36 am

Acum ca tot deschise g.uster-ul vorba..

Oribilul Mosh acest user indragit de multi dintre noi, este tipul de om cu care poti discuta aproape despre tot...de la rinoceri si BigBrother, pina la Morcoveata sau Pistruiatul. La inceput am avut tendinta sa cred ca este vreunul de 40-50 de ani, care mai sta inca cu maica-sa, masturbindu-se in spatiul sanitar in fiecare dimineata, si care a aflat pina la urma, ca Internetul este locul ideal de a agata fetele sub 18 ani. Dar aceasta impresie nu a durat mult. Mi-am dat seama repede ca este putin "cu doi pasi in urma" :p , lucru care explica unele dintre posturile lui, dar asta nu ma impiedicat sa-l plac (platonic, bineinteles!), sa-i citesc posturile cu interes, caci rare au fost alea la care nu am ris, sau cel putin zimbit. Faptul ca a ajuns administrator nu la schimbat (ceea ce mi-a marit respectul pentru el!), continuind sa ne amuze cu micile lui intimplari de pe acasa. Placut de fetele de pe forum (si tind sa cred ca nu din cauza postului de administrator!), OM a devenit un fel de model pentru mine, si sper ca atunci cind ne vom vedea in realitate, sa-mi de-a si mie citeva sfaturi, pe tema "cum sa agati o lutza in 5 minute":p

Portnoy Ne-a uimit cu numarul de posturi scrise intr-un timp record, cu perseverenta lui de a posta, indiferent de ora sau locatie. Am impresia ca nu poate rezista mai mult de 18 secunde, fara a apasa pe butonul "Trimite mesaj" dupa ce scrie o fraza, fapt care la ridicat in top 40 ca numar de mesaje. Cu toate ca nu are habar de anumite topicuri, nu se da inapoi de a scrie citeva fraze cu opinia lui. Probabil nu stie inca, ca nu numarul de posturi conteaza, ci calitatea lor. Dar nimeni nu-l poate opri sa-si piarda ziua incarcind pagina forumului, postind cite o fraza, pentru singurul motiv de a-si vedea numarul de posturi ridicindu-se. :D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Iun 06, 2003 11:40 am

Hmmm... Moshu este martor ca i-am cerut sa-mi stearga numarul de posturi de sub avatar, cand s-a mai iscat o discutie de genul asta... Mi-a zis ca n-are rost... Si am lasat asa... De data asta insa sunt decis sa o fac... Moshule, anunta-ma in scurt timp... De fiecare data cand ajung la 500, te rog sa mi le stergi... Ca sa nu mai apara si altfel de discutii...

P.S. Ce vrei, sa tac daca am ceva de spus, doar ca sa nu fiu suspectat ca postez pentru a avea un numa mare de posturi? Tu ai luat de buna ce a zis Death Queen ca intr-o saptamana am scris 300 de posturi? Eram pe Kterinci, Dumnezeule mare, cum vroiai sa-i raspund? Trebuia sa o iau la perpules si sa-i urlu ca nu-i asa? Chestia asta se poate verifica simplu, fiecare mesaj are o data si ora la care s-a scris, nu? Ce draq mah?

Nicholas, te rog frumos sa-mi spui si mie topicurile de care n-am habar si la care am postat aiurea...

Mai jos sunt forumurile la care m-am inscris si numai acolo postez, pentru ca acolo am ceva de zis...

Barfe Online

Baruri si Discoteci

Generalitati

Kterinca & Aberatzii

Muzica

Oldies but goldies

Rock romanesc

Rock strain
indescifrabil
cubu

Mesajde stefan » Vin Iun 06, 2003 11:49 am

Portnoy, daca gushterila (merci, bulangiule :M) mi-a pomenit numele in post nu inseamna ca io l-am pus sa se ia de tine. In general daca vreau sa ma iau de cineva ma iau singur, cred ca s-a observat asta :D. Nu-mi plac intrigile de acest fel, nu-mi sta in caracter sa invrajbesc oamenii (hm, cum a facut un user p-aci acu ceva vreme, nu spui nume), sa bag strambe etc. El mi-a zis ca e unul de-l oftica pe forum si vrea sa se lege de el, atata tot, si vroia sa faca subiect pe un forum in care sa se lege de tine, si nu stia unde, that's all.

Deci daca ai ceva de impartit, cu el ai, nu cu mine.

Later edit:

Decat sa sari asa de repede la concluzii de acest fel referitoare la persoana mea, incearca sa ceri si tu o explicatie ceva pe pm inainte sa o dai cu bata-n balta. Insinuarile tale ma jignesc, tu te lauzi ca stai toata ziua pe forum, uita-te te rog la post-urile mele mai vechi si vezi ca atunci cand vreau sa ma leg de cineva o fac, nu apelez la intermediari.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Iun 06, 2003 11:54 am

Eu nu am nimic de impartit cu nimeni, atata vreme cat nu se ia aiurea de mine... Cred ca ai observat si tu asta... Poate ca atunci cand ma enervez nu mai sunt asa lucid, asta ar putea fi un defect...

P.S. Si nu m-am laudat ca stau toata ziua pe forum... Numai ca viata de student in Regie se imparte intre terase, net, cantari si scoala... In ordinea asta...

later edit: fane, daca tot s-a facut thread-ul asta, de ce sa nu disutam aici, sa stie toata lumea... PM ul n-are rost...
indescifrabil
cubu

Mesajde g.uster » Vin Iun 06, 2003 11:57 am

Initial trimis de Portnoy

P.S. Da, uite, am dat-o in bara pentru ca un om pe care-l credeam integru si-l respectam nici macar nu are curajul sa-si spuna parerea aici, si indirect baga pe altul la inaintare... guster, n-am nimic cu tine tata, pace tie...

opiniile pe care le manifest sunt strict personale, si nu vorbesc in numele nimanui, cu atat mai putin in al lui fane, care e suficient de al dreaq de gura ca sa se descurce singur daca are vreo problema cu cineva.

iar problema ta nu e neaparat ca nu stii, ci ca dupa ce te interpui ca musca in lapte, faci si pe suparatul cand cineva sta sa iti explice ce si cum, si zici ca de fapt pe tine nici nu te intereseaza.
g.uster
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Iun 06, 2003 12:01 pm

Initial trimis de g.uster
iar problema ta nu e neaparat ca nu stii, ci ca dupa ce te interpui ca musca in lapte, faci si pe suparatul cand cineva sta sa iti explice ce si cum, si zici ca de fapt pe tine nici nu te intereseaza.

In primul rand: n-ai dreptate...
In al doilea rand: mai lucreaza la logica...

Te mai intreb o data, mi-ai studiat tu toate posturile mele pe fanclub? Cand? Chiar ma simt flatat...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 06, 2003 12:24 pm

va rog sa continuatzi in private discutia asta. nu stricati frumusetze de subiect cu certuri stupide. nu pentru asta e facut acest subiect.
chiar nu vedetzi ca incercam sa re-gasim romantismul ?

Nicholas :B
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Hai sa-mi dau si io cu parerea

Mesajde Necuratu' » Vin Iun 06, 2003 12:56 pm

Eu sunt pe forumul asta de vreun an, dar inceput eram sub alt nume, oricum scriu mai des numai de cateva luni.
O parere buna: Aphex (stie el pt. ce), Mr.Hyde, Eyewitness, Sod, K-Gula, Decret. Din noul val: Bassplayer si Portnoy (in ciuda inceputului nu prea fericit).
Parerea f. proasta: tudorUK (sau cum pula mea il cheama), Shoriobez, Un Copilut (ca prea se baga in toate si vorbeste aiurea)
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Iun 07, 2003 11:51 pm

Iacata la ce m-am gandit eu astazi... la un top 10 al celor mai kterincosi useri...

Eventualii carcotasi sa ia seama ca aceasta nu este nici un fel de caracterizare a nimanui, eu o sa ma abtin in continuare sa-mi spun parerea despre vreunul...

Si uite-i cum apar in ordinea numerelor de pe tricou:

1. eyewitness
2. SOD
3. baixinho
4. marian jan
5. neatza (il vedeti numai pe "Barfe")
6. Nightwish
7. vali
8. bhuttu
9. bassplayer
10. Salma si Mr. Hyde
indescifrabil
cubu

Mesajde Matrashita » Dum Iun 08, 2003 12:29 am

In ciuda faptului ca e mai mult decat posibil sa aiba o parere proasta despre mine voi scrie despre singurul user cu care am tinut o relatie stransa de prietenie si pe care l-am respectat si il respect(chiar daca vorbele mele inseamna praf in ochi acum!!)
Este vorba despre marele si mult-prea-cunoscutul,atotputernicul:
ORIBILUL MOSH
Omul asta a reusit de-a lungul timpului sa ma faca sa vad altfel relatia cu oamenii de pe net,dezamagirea mea in ceea ce priveste modul acestor oameni de a gandi s-a schimbat complet.
Datorita lui am vazut ce inseamna prietenie deshi eu nu prea cunosc bine termenul asta...(poate adauga el...)
Mi-a aratat ca nu cei din jur gresesc,ca nu ei sunt cauza dezamagirilor mele ci propriile mele greseli.
Un om cu un suflet mare,care trece cu vederea peste orice,un fin psiholog(vede omul in profunzimea lui!Deshi nu credeam..)
Un om pt care prietenia sincera conteaza f mult,care inca traieste clipa ,se bucura de placerile sincere ale vietii,rade cu pofta si se intristeaza fara falsa modestie.
Nu e un post in care ma disculp,nu tin neaprat sa imi cer scuze,nu caut nimic postandu`l.
Vreau doar ca lumea de pe acest Forum sa stie si sa aprecieze la justa valoare un astfel de om ...(poate prea tarziu pt cineva ca mine...care nu a stiut sa faca asta!!)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Iun 08, 2003 3:51 pm

eyewitness in ciuda virstei acumulate, nu este nevoie sa-i amintesti ca dushul se face dupa ce te dezbraci, nu inainte. Subtil/fin, dar si grosolan citeodata, nu pierde ocazia sa "intepe" pe cel care din greseala, sau nestiinta, pica in antentia lui. Este un exemplu de ce merge prost la noi in tara (in loc sa muncesca, nu face altceva decit sa posteze pe aici), dar il consider un caracter charismatic, cu un scop anume: trezirea din nou a sperantelor tinerilor care mai vor inca sa creada in ceva.:p

vali am impresia ca pentru el banii nu sint un element motivator, ci placerea de a-si vedea munca publicata pe net.

aliosha satul de prezervativele folosite gasite in apa de la canal, si-a facut geamantanul si a plecat in Canada, de unde ne mai tine companie, de obicei la ore matinale, sau miezul noptii. Baiat dragut, cred ca ai este usor sa agate gagici in camp, la ora de biologie, cu fraze de genul: "In LOTR era un magician, care avea o vraja numita BIO". Sper sa-l pot vedea si eu la vara, caci o sa vina cu bani multi, si o sa ne de-a la toti de baut!:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Iun 08, 2003 6:42 pm

bai mosh, intr-o seara sa facem si noi o conferinta calumea, de dragul vremurilor apuse!
uitandu-ma prin top useri 1, observ ca lipsesc zgubilici, bagheera si joao :(

cat despre valul nou de useri:

nicholas - cu un umor simplu cum zicea OM si o imaginatie bogata(a se citi perversa), nu poti sa nu razi isteric cand iti povesteste despre cum il fugarea un strut la zoo.

matrasita aaa adica death queen - e frumos sa stai de vorba cu ea, in special despre experimentele cu vopsele de par ale amicelor mele( DQ stie de ce ;D )

si mai e, da' mi-e lene si nici nu intereseaza pe nimeni

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde MiG29 » Dum Iun 08, 2003 10:23 pm

Hai sa incerc shi io

Moshu -a fost primu care m-a bagat in seama cand am intrat la inceput pe forum,intr-o perioada in care avem certuri cu mamutzii shi bineintzeles k am considerat k e baiat bun.De asemenea e useru cu care am vb cel mai mult pe yahoo.Are katerninca in el shi imi pare rau k n-am apucat sa ma intalnesc pana acuma cu el,da sper pana la urma sa reusesc.

SOD -e singuru iuser cu care m-am intalnit in realitate-bineintzeles k atunci cand l-am vazut prima oara am crezut k am mare noroc dak scap nebatut.Dar nu e chiar asa ,de fapt SOD fiind deosebit de bland shi chiar sfios as zice.Shi ce mi-a placut la el e k desi sta de ceva vreme in bucale nu prea shtie el orasu asa k la intrebarile mele,cum ajung acolo,etc imi raspundea invariabil sa iau taxiu sau metrou shi sa intreb:D.De departee cel mai caterincos iuzar

Eye -shi el e deosebit de katerincos shi ma amuza cu posturile lui.Plus k e un suporter al Sportului Studentzesc:j.Cred k e foarte destept,da nu sunt sigur.

Cam atata.Mai revin
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 09, 2003 7:17 am

Darkshines aka VirtualGirl v2.0. Ma facut sa inteleg ca virsta nu este o limita/bariera cind iti pui ceva in cap. Putin "excentrica" (in gothic style), cu un dezvoltat simt al umorului, va fi visul oricarui barbat! :p

Alin aka Junkie, alt user dupa care fetele de pe forum saliveaza. Baiat bun, pacat de el. Sper sa vina de curind la mare, ca incep concediul peste 3 saptamini, si nu am cu cine sa beau.:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Lun Iun 09, 2003 8:07 am

Initial trimis de MiG29

[B]SOD
-de fapt SOD fiind deosebit de bland shi chiar sfios as zice.[/B]

;i ;o ;S
esti sigur ca vb de aceeasi persoana pe care o cunoastem si noi?inseamna ca nu a mai ramas nimic din el.

daca ma gandesc bine as caracteriza si eu pe cineva care a ramas pt mine o enigma pana in ziua de azi:

MOSHU :

-este un copil in devenire deoarece nu a ajuns inca la acest statut.in ciuda gandirii sale profunde :con: despre ce inseamna "a manca" (actiune ridicata la rangul de arta si sublim) si "a face dragoste" (o actiune echivalata de moshu prin a manca;citez : "acum inteleg ce inseamna...pentru voi sexul este cum e la mine mancatul"...replica ce m-a lasat in stare de perplexitate si nu doar pe mine ci intreg mac'ul de la unirii)

-intr-o alta ordine de idei sunt cat se poate de dubioase sursele sale financiare...sta intr-un apartament cu trei camere singur,are o masina care din nefericire nu merge cu aer,are internet prin cablu,banuiesc eu ca are si ce manca avand in vedere proportiile inimaginabile ale acestui personaj si toate dintr-un salariu de profesor...

-apoi nu trebuie sa uit momentele cand moshu incerca sa fie amabil si intelegator cu mine enervandu-ma mai rau cu umorul sau (sper ca stii despre ce vb cand iti spun "tu plangi ca proasta si altii sunt la munte")

-si sa nu omit interminabilele discutii despre lutze pe care moshu le venereaza laudandu-se la tot pasul cu sms-urile primite de la ele

ar mai fi multe lucruri dar nu vreau sa-l vb numai de rau asa ca o sa scriu si ceva de bine:

am avut cu cine sa stau la revelion.atat.:p

p.s. sper sa nu te superi pe mine dar stii bine ce ti-am zis candva in legatura cu noi doi si stii ca tot pe tine te iubesc.:bleah:
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iun 09, 2003 12:03 pm

DarkShines,o foarte placuta surpriza mi-ai facut...nu ma asteptam.Merci frumusel pt salutarile trimise(stim noi prin cine! :p)
Abia astept ca BACUL sa se termine si sa avem mai mult timp sa vorbim,chiar si despre experimente cu vopsele daca vrei tu asta!!!
Ash vrea sa te cunosc mai bine pt ca esti nu numai o "veterana" a Forumului dar si pt ca esti foarte laudata aici,ceea ce ma face f curioasa...cine stie ce lucruri noi aflu!!
Matrashita

Mesajde SOD » Lun Iun 09, 2003 4:44 pm

Initial trimis de Superba Oana

;i ;o ;S
esti sigur ca vb de aceeasi persoana pe care o cunoastem si noi?inseamna ca nu a mai ramas nimic din el.

hehehehe!a ramas iubito,a ramas la fel.exact asa cum il iubeai tu!hehhehehe,ce m-ai distrat,sa mor io!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Despre un user mititel...

Mesajde Love2Fly » Lun Iun 09, 2003 11:01 pm

In aceasta seara va voi vorbi despre Gabytzzu asha cum l-am perceput eu (sunt printre voi cativa rautaciosi care ar putea spune ca, gandesc ca el si ca ma aseman cu el) insa eu l-am cunoscut pe acest "boy wonder" al forumului si am ajuns la concluzia ca intr-adevar mi-as fi dorit sa fiu ca el atunci cand aveam 14 ani.
Poate o sa ziceti ca sunt nebun insa cred ca nici unul din voi, userii trecuti de 19-20 de ani nu se poate lauda cu faptul ca la 14 ani era foarte activ dpdv al vietii sociale asha cum e Gabytzzu. Tipu se implica in o gramada de chestii (unele chiar nefiind de nasul lui) Pentru asta eu il admir.
Un alt aspect pe care as vrea sa-l spun e felul in care Gabytzzu vorbeste cu un om mai mare ca el si anume, are o dezinvoltura apare care te face sa crezi ca atunci cand vorbesti cu el vorbesti cu un adult... daca credeti ca gresesc incercati sa-l cunoasteti si mai vorbim....
Normal ca si el ca si alti baietzi de seama lui mai are si tot felul de lucruri tampite in cap si de multe ori e predispus la gafe insa eu zic ca pentru varsta lui, e un baiat genial....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Iun 09, 2003 11:32 pm

riiight. :eek:

-------------------------------------------------

DQ, ne vedem pe ym, poate facem o conferinta ceva :D

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Matrashita » Mar Iun 10, 2003 9:48 am

Ar fi interesant,mai ales ca am auzit ca ai niste chilotzei tare draguti.
Sorry pt off-topic!:z
Matrashita

Mesajde darkshines » Mar Iun 10, 2003 10:19 am

hehe porcii naibii :D nici nu i-au vazut, dar isi imagineaza multe :p
(vorbesc despre cei 3 care au participat la conferinta).

si ca sa nu fiu offtopic, va voi spune aici parerea mea despre inegalabilul user FanClub O-ZONE. si defapt nu este vorba despre un simplu user, ci despre doo fete cucuiete care minune mare, ne-au adus informatii despre primul fanclub ozone recunoscut de baieti! Ce bucurie le-au facut aceste fete lui SOD, dana si baixinho... ah, imi tremura mainile de emotie.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde fara acte » Mar Iun 10, 2003 10:26 am

Buna ziua!

Am si eu o precizare de facut. Si am sa va aduc in atentie pe cineva care n-a mai fost amintit pe acest subiect, un user pe care il consider, nu cel mai bun, dar demn de luat in seama cu care eu personal m-am intalnit si care mi-a facut o impresie placuta. Vreau sa o laud pe asa numita de unii victima sau cea mai mare dintre "lutze", dEpEchEmIND.
Nu o admir pentru ceea ce a facut pe forum, ci pentru felul ei de-a fi. De prima data de cand am intrat pe forum am remarcat-o pentru spiritul ei si felul in care isi apara drepturile. Putin mai recent, as putea spune, m-a impresionat: a preferat banul in locul jignirilor si acuzatiilor grave aduse de unii useri. Daca nu v-a spus domnul administrator, eu sunt unul dintre userii care i-au luat apararea! Prefer sa acuz pe nimeni de nimic, pentru ca stiu ca nu e bine, dar vad ca multi spun ca "posturile ei sunt cretine''. Mie unul imi place felul ei de a scrie pe forum si mi-am dat seama ca este deasupra multor useri de aici.
Are ceva al ei, propriu. :)

M-am intalnit cu ea de doua ori si m-a impresionat prin felul ei matur de a gandi. Mi-a spus ca ceea ce se intampla in viata virtuala nu pune la inima si ramane nepasatoare la ceea ce cred altii despre ea.
Cand am vazut-o prima data nu i-am dat mai mult de 14-15 ani, fizic vorbind. Cat am stat a fost o companie placuta si mi-a facut placere sa discut cu ea anumite lucruri, ca este "omul care nu vrea sa fie". Mie dimpotriva, mi-ar fi placut sa fiu in locul ei.
Am inteles ca nu a intalnit inca nici un forumist cunoscut aici. Este altfel decat alte fete de varsta ei. O personalitate aparte.
Ca orice om are si ea defectele ei, fiind o fire mai pacatoasa, mai anxioasa, cu anumite fixuri si cam sensibila.
In rest este o fiinta deosebita.

Sa speram ca se va mai schimba atitudinea si situatia ei aici pe fanclub si va rog sa fiti mai intelegatori cu ea.;)

Mi-am spus punctul de vedere.
Multumesc pentru atentie.
feel the ground.
fara acte
Junior Member

Re: Despre un user mititel...

Mesajde nocturna » Mar Iun 10, 2003 11:04 am

Initial trimis de Love2Fly
In aceasta seara va voi vorbi despre Gabytzzu...atunci cand vorbesti cu el vorbesti cu un adult...

un adult fara minte ai vrut sa zici.
de exemplu, cred ca s-ar supara teribil ca ai scris Gabytzzu in loc de Gabyzzu. :D

doo saptamani...cre'ca o sa-ti fie un dor de el. :rolleyes:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde ROBAKITA » Mar Iun 10, 2003 2:32 pm

Desi eu am deschis subiectul nu am venit inca cu nici o parere.Deci sa trec la treaba...
Faptul ca nu prea ma dau in vint cu mesajele postate pe forum,in schimb sint cam la curent cu ce se intimpla pe aici,mi-a placut foarte mult de Oribilul Mosh,SOD,Baixinho,Sopra(chiar daca uneori ne-am mai ''batut'' noi),Nicholas_Alex,vali,MIG29,Love2Fly si mai sint si altii...nu stau acum sa fac caracterizari,nu prea ma timp de asa ceva,oricum in mare,mi-a placut stilul lor si felul in care raspund la provocari:)
Dupa cum spunea cineva mai devreme ,cei vechi fac o mare greseala si atunci cind se inscriu memebri noi ori sint luati peste picior ori nu sint bagati in seama deloc,o chestie pe acre eu nu pot sa o inteleg...in fine,cine stie sa se mentina in forma ramine pina la sfirsit ,cine nu...se duce la ''vale'':D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iun 10, 2003 3:19 pm

Initial trimis de fara acte
Vreau sa o laud pe asa numita de unii victima sau cea mai mare dintre "lutze", [B]dEpEchEmIND.
[/B]

bah depeche
ca esti dusa cu cerebelu am inteles, ca la bacau ti-au gasit ai tai singura scoala de handicapati din romania care te-a acceptat am inteles, ca ai crize de personalitate am inteles, ca rabufnesti lunar pe forum cu cate-un thread gen victima si neinteleasa forumului am inteles si am tolerat, dar sa vii cu clona "fara acte" si sa te dai rotunda si sa te lauzi pe tine insati este dovada de nesimtire si lipsa totala de bun simt cat si de persiflare la adresa noastra a userilor de pe acest forum. marsh dracu de aici de dementa si daca te mai prind cu imbecilitati dintr-astea imi fac un scop precis pe acest forum sa te urmaresc peste tot si sa te fut in gura de ficare data cand vei posta. ai grija ca nu glumesc...
eyewitness

Mesajde aphextwinz » Mar Iun 10, 2003 5:09 pm

este dovada de nesimtire si lipsa totala de bun simt

shi astfel dovedind bun simtz shi lipsa totala de nesimtzire urci in topu' userilor folosindu-tzi ochiul critic
aphextwinz
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iun 10, 2003 6:04 pm

carturare inca mai colectionezi timbre si poze cu artisti? io credeam ca ai depasit faza de lanu de secara...si ai trecut si tu la chestii mai serioase :D
eyewitness

Mesajde aphextwinz » Mar Iun 10, 2003 6:25 pm

top useri, cuviosule, nu lanu' de secara. io-te ca nu mai shtii pe unde postezi, mai ia o pauza, o secarica ceva :p

da' acu' ca tot mi te plangi in public, sa shtii ca puteai sa-mi dai un pm shi imi shtergeam postu' (pentru o bere-doo acolo')
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 10, 2003 7:35 pm

eye-ule , parerea mea este ca ai fost nedrept cu depeche. tu nici nu stii ca ea sufera de dedublare a personalitatii , ba chiar de detriplare si uneori de decvadruplare. ce vina are ea , biata fata...daca peste noapte s-a trezit in pielea unui baiat de 20 de ani din municipiul Bacau ?
tu stii ca eu am vazut un film cu oameni d'astia ca depeche ? Fight Club parca ii zicea. deci...e adevarat...daca au aratat si la televizor.
nu tre' sa fim rai cu cei bolnavi si suferinzi. tre' sa ii intelegem si sa ii ajutam pe cat putem...aratandu-le clementza , compasiune , bunatate si altruism.

asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma