noapte buna, nightwish!
Moderator: anjin-san
Well eu nu`i urez ei noapte buna ci mie ... ca poate asha adorm shi eu ... sorry Nightwish ... sunt mai egoista ... anyway hai unu shi pt tine ... 'Nighty Night'
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Doarma frunza codrului si ochiul izvorului
Doarma toate rand pe rand care n-au dormit nicicand
Dormi si tu Mosh Timp (sau Naituish) grabit(a) ca esti tare obosit(a)
Ia sa va vad, boshorogilor, care ghicitzi de unde-i cantecelu ?
Dormi si tu Mosh Timp (sau Naituish) grabit(a) ca esti tare obosit(a)
Ia sa va vad, boshorogilor, care ghicitzi de unde-i cantecelu ?
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
noapte buna, scumpa nocturna.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
-
monk - Mesaje: 2747
rog copii obraznici (nu spui cine, persoane neimportante) care intrara nepoftiti pe acest thread, sa nu ma tropaie ca apucatii ca-mi deranjeaza somnu si-mi tulbura visele.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
rog copii obraznici (nu spui cine, persoane neimportante) care intrara nepoftiti pe acest thread, sa nu ma tropaie ca apucatii ca-mi deranjeaza somnu si-mi tulbura visele.
ai auzit monk? :p
iti doresc nocturno, sa ai un vis la fel de frumos ca cel pe care o sa-l am eu acum cand ma voi culca, caci ti-am vazut avatarul... :lol:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
astazi am facut o conferintza pe MSN Messenger cu prietenii mei Satyr si darkshines. si ei au vorbit de Nightwish (formatia nu userul) si m-au determinat sa iau de pe kazaa melodia Sleeping Sun.
si am luat-o si chiar in momentul scrierii acestui post....o ascult , in cinstea naituisei noastre. asa , ca sa nu mai fie suparata pe mine ca am zis ca nu a fost si ea la liceu bun.
I :love: Nightwish ! (si formatia si userul)
si am luat-o si chiar in momentul scrierii acestui post....o ascult , in cinstea naituisei noastre. asa , ca sa nu mai fie suparata pe mine ca am zis ca nu a fost si ea la liceu bun.
I :love: Nightwish ! (si formatia si userul)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da moshule, si noi te iubim pe matale si in cinstea ta mai beau un pahar de cola, si mi-am pus si avatar frumos sa-ti incant privirile.
multumesc pustoaicei, precum si lu satyr ca te mai luminara.

multumesc pustoaicei, precum si lu satyr ca te mai luminara.

-
nocturna - Mesaje: 8725
si nicku tot in cinstea mea tzi l-ai schimbat ? :p
ma simt magulit ! este o mare onoare pentru mine !
ma simt magulit ! este o mare onoare pentru mine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bah sodule daca vrei sa doarma bine nocturna trebe sa vii cu fanfara de la UM 0256 parasutisti sa-i canti serenade si cantece de leagan sub balconu de la sufragerie altfel tu nu vezi ca are cosmaruri ? daca intra azi dracu sau doamne doamne pe forum io unu nu-i vad bine....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Hyde , de ce ii zici Nightwish-ei pe numele mic ? Ai vreo bucurie la ea ?
-
nici unei fete de pe forum , la care nu am bucurii....nu ii zic pe nume ! acum...sa nu intelegi ca am bucurii la dana...dar ea ...chiar asa are nicku-ul !
oricum....mi se pare ciudat....ca imi raspunzi cu intrebare la intrebare. imi cer scuze ca te-am pus in dificultate. nu mi-am dat seama ce fac....la aceasta ora tarzie in noapte. :o
oricum....mi se pare ciudat....ca imi raspunzi cu intrebare la intrebare. imi cer scuze ca te-am pus in dificultate. nu mi-am dat seama ce fac....la aceasta ora tarzie in noapte. :o
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma