Comentarii (im)pertinente la "Forumistul lunii"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 16, 2003 2:12 pm

nu. in nici un caz. nu vom promova niciodata dobitocenia. plus ca genul ala de sondaje sunt penibile.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

!

Mesajde Ayrton » Mie Iul 16, 2003 2:15 pm

1. Buna ideea lui neatza!
2. Moshule, rogu-te egzplica-mi de ce ai facut regula asta:
administratorii (Aliosha , Oribilul Mosh , vali , xkran) nu participa la concurs , deci nu e cazul sa ii votati
,
Eu zic sa nu o mai pui in aplicare si la forumistul lunii iulie, ca doar nu se castiga vreun premiu in bani, si daca eu vreau sa votez pe unul din cei 4 o fac doar pentru posturile din luna respectiva, si nu pentru alte avantaje (de genul protectie fata de avertismente sau banari, ca atunci nici moderatorii n-ar trebui votati).
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 16, 2003 2:19 pm

Am facut aceasta regula pt. ca nu doresc sa castig numai eu. vreau sa dau sansa unor oameni precum eyewitness...sa se afirme si ei. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

!

Mesajde Ayrton » Mie Iul 16, 2003 2:21 pm

Modestule! :D
Deci nu se mai aplica in continuare, da?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 16, 2003 2:21 pm

ba se aplica ! e lege , chiar !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Iul 21, 2003 3:55 pm

Initial trimis de neatza
shtiu ca era un thread cu cei mai enervantz iuzari de pe forum. avand in vedere inflatzia noilor aparutz, n-ar trebui scos de la naftalina? sau facutr unu nou dupe modelu lu asta cu bunii?

A zis Moshul ca subiectul a fost inspirat de pe un alt forum, deci e o idee noua. Eu, personal, as ramane dator daca ar zice moshul si care e forumul, poate ne mai vine si noua lume (adusa de el, normal):p Fara suparare de off-topic, da' fac si eu ce pot pentru promovare :) Daca vi se pare prea aiurea mesajul, puteti sa-l stergeti...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 21, 2003 4:10 pm

genicon , dar de ce ai dat quote din neatza ?
lasa..ca a fost destula reclama. nu ma supara..ca ti le fur pe misti , iarina si atta. :p sa vedem ce mai faci ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Iul 23, 2003 1:42 pm

domnilor, lasand caterinca d'oparte, vreau a submite atentziei dumnvs urmatorul fapt care ma intereseaza pe mine. deci io pe dooshase ale lunii in curs voi cam pleca departe pentru ceva vreme care nushtu cand ma intorc. deci cum pot io sa fac ca sa nu ratez votarea.

care, tot eo, am doo solutzii:
unu ar fi ca eo sa votez in avans.
doo ar fi ca eo sa votez in avans da sa nu postez ci sa trimit un PM cuiva care sa-l puie cand o fi vremea.
trei ar fi ca eo sa nu votez in avans ci dupe ceva mai tarziu mult de tot.

deci cum facem?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mie Iul 23, 2003 2:12 pm

matinale imi dai mie pemeu si ti le postez pe intaiu ale lunii
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Iul 23, 2003 10:22 pm

piar neatza, sau imi dai mie un mail si o rezolvam cu totul. :)

pen'ca alegerile pentru forumistul lunii se cam apropie, ma grabesc sa fac si eu o nominalizare, cu permisiunea domnului mod, bineinteles.
nustu cat de multumit o sa fie stefan de nominalizare (da' sa fie surpriza, zic :D, tin sa-l nominalizez cel putin pentru threadu de pe politic si social:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8243
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Vin Iul 25, 2003 9:00 am

miam adus brusca minte ca la sziget ezista un cort imens cu computadoare legate la internet pentru uzul multzimii. care este. asha ca voi posta d'acolo dacam va permite luciditatea. orshcum, sar'na pentru cei multz care sa oferit.

neatza

Mesajde nocturna » Vin Iul 25, 2003 10:22 am

of of, se ingroseste gluma. cu mana tremuranda de la atata ras, si abia reusind sa ma mai tin pe scaun, tin ca sa precizez o mentionare si sa mai fac o nominalizare: domnul eyewitness pentru postul absolut demenhtial (c. moshu) de pe threadu 'Acasa la Aliosha'.
aici aveti dovada: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8258
votarea devine din ce in ce mai dificila...

nocturna

the marks for artistic impresion : 5.9 5.9 6.0 5.8 6.0 6.0 6.0 5.9 6.0

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 25, 2003 10:25 am

..si nu numai acel post. sa ne amintim postul cu Tulcea , sau cel cu ochelarii furati de nepoti...sau inca alte 12-13 posturi de o rara si fina caterinca.
eye-ul nu tre' sa lipseasca din votul niciunui forumist ...si in aceasta luna ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iul 25, 2003 11:20 am

bah, cand se incep sondajele pt luna iulie?
tre' sa ne cam apucam de treaba, oameni buni cu suflet mare.
comentariu pertinent: voturile sunt corect :p .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2522

Mesajde baixinho© » Dum Iul 27, 2003 1:44 pm

si í£sta mi se pare un post tare de tot. haidule, hai votu meu, mancacis.

multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Iul 30, 2003 5:33 pm

pentru intamplarile din viata oribilului mosh sau a focii , cum va vine mai usor, baicsu castiga teren in fata c/candidatilor la titlul de forumistu lunii

in 24 ore incepe votarea
eyewitness

Bad Girl

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 2:06 pm

un fapt care m-a bucurat : Bad Girl a obtinut puncte si luna aceasta (pana acum unul..dar e bun) . sa nu uitam ca nici luna trecuta nu a plecat cu mana goala.
pentru ea este o mare , mare performantza. este ca si cum echipa Minardi ar obtine puncte la Formula 1.

felicitari , puiussule ! =D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Aug 04, 2003 9:51 am

... tin sa multumesc persoanelor care m`au votat... chiar nu ma asteptam sa primesc vre`un punct (nici nu stiu daca meritam :p).. anyway...thanks!:kiss:
Mersi moshule!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Aug 04, 2003 3:03 pm

Bad Girl...te-am votat pt ca imi place faptul ca scrii peste tot,esti mereu prezenta,nu pot sa nu scriu si eu un post ca imediat dau peste tine.
Omniprezentza ta m-a facut sa te votez si faptul k nu scrii numai la Animal X,esti informata si de bun simtz.
La cat mai multe puncte! :kiss:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde nocturna » Vin Aug 08, 2003 10:53 am

se inchisera si urnele. felicitari castigatorilor de luna asta, dupa cum urmeaza:

locu' 1: felicitari aiu', care ne retin mereu si brutal din afirmarea noastra pe forum si nu numai, ne acapareaza tot forumu' si toate subiectele cu impresiile lui, ba la moshu, ba la oribil, ba la foca, ba la aliosha (unde nici macar nu lua parte participanta) ba ca tine musai sa ne spuna cum fu incursiunea la gradina zoologica, ba ca nustu ce aniverseaza, ba ca tocma' si-a scos maseaua de minte si are nevoie de sprijinu' si suportu' nostru. si uite asa, alti useri (de mare valoare si angajamente) raman frustrati intr-un con imens de umbra si teribilul ochisor tot avanseaza si avanseaza mereu inainte, mereu inainte. aiule, sa-ti fie rusine. d'aia e tinerii din ziua de azi frustrati, neimpliniti si nefericiti, iara unii (mai curajosi) ajung chiar sa-si fac forum propriu si personal, numa' sa scape de matale.

locu' 2: felicitari baixu, inca putin si ajunge si asta acaparator de forum ca aiu'. baxiule, potoleste mah si tu, ce draq.

locu' 3 (cei din urma vor fi cei dintai): and my very personal favourite: Mr Hyde :rolleyes: ce vreti mah sa zic? nu zic nik. *p

si luai si io la clasamentu' jeneral si de moment o medalie de argint (sa ma felicit? mai bine nu) moshule, e buna sa-mi fac un inel din ea? :D

later edit: ce numar misto de post: 1515 :D

nocturna

Mesajde monk » Vin Aug 08, 2003 10:59 am

Felicitari :

aiuitnes =D =D =D
baicsu =D =D
mistí£r haid =D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Vin Aug 08, 2003 3:34 pm

felictari din tot sufletul laureatilor, si ma bucur ca si de data asta cei votati de mine sunt in frunte . :)
si de ce nu, cum zice prietena nightwish, multumesc celor care nu m-au votat nici anul asta, si nu ma vor vota nici la anul! :o
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Vin Aug 15, 2003 10:14 am

ma scuzati, po' ca sa fac si io o nominalizare (prima vaz) la concursu cu forumistu care urmeaza sa aiba loc in luna imediat ce vine dupa asta?...vad ca intarziati cu raspunsu'...ziceti mah, pot?

pai io zic angus, pentru feng shuiu, pentru threadu' cu busituri, julituri, cazaturi, bube si bubitze (aci e si dovada care o incrimineaza) pentru ca iubeste bosorogii si ne incanta cu cantecele frumoase. mai incolosa, imediat ce termin cu rasu' asta, o dau si-n judecata ca terminai si io recuzita si decoru' din birou (scaune, spatare, etc).

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 15, 2003 2:37 pm

bai fra, care m-am uitat eo'n stnga shin dreapta shi dau peste asta . bai, da ce crescura ochii. sa vez shi sa nu crez. bravos dom'le tzinetzio tot asha suntetz cei mai tari!

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 01, 2003 9:57 am

va rog sa va justificati voturile. eu , care nu particip, voi judeca si aproba fiecare vot. asta ca sa nu ne trezim cu d'alde Andreea Pisoi in top ! :p

si nu uitati ! votam evolutia userilor pe forum ...nu la intalnirile forumiste sau pe YM !
exemplu : marian jan e campion mondial la vodka in timpul liber...dar nu are legatura cu forumul. deci nu are ce cauta in top !

:o
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 01, 2003 12:20 pm

In primul rand scuze pt. 2 posturi consecutive.

1.angus eu ti-am gresit la numaratoarea voturilor in prima luna de concurs. oricum..nu a schimbat mare lucru adaugarea unui punct. ai pastrat acelasi loc , dar ai retrogradat-o pe Salma cu un loc. imi cer scuze pt. neatentie !
2.asa cum au justificat voturile angus si Matrasita se procedeaza !
3.Matrashita stai linistita. voturile tale se iau in consideratie. la ce justificare ai facut putea-i sa-l bagi si pe krossfire. :p
Ma bucur ca cei care se iau in gura cu mine...ajung sa fie votati. Fac vedete din voi. totusi...nu s-a luat nimeni in gura cu mine. le-a fost frica de sabie pana la urma. :p
4.ce lupta stransa pana acum. 3 concurenti au sanse reale la medalia de aur. :o
5.multa barfa tuturor !
6.in asemenea momente imi pare rau ca nu concurez si eu. deh..riscurile meseriei. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Sep 01, 2003 12:37 pm

Moshule,scuza-ma ca ma bag...Cred k m-am mai maturizat si eu de la stadiul de lutza pe care mi`l attibuiai acum ceva timp si stiu sa votez corect si sa argumentez corect voturile mele.
Faptul k cei care "se iau in gura " cu tine devin asha zise vedete...nu e vb de asta,e vb ca sunt oameni care trebuie apreciati pt ca ishi spun adevarata parere despre bunul mers al lucrurilor!
Multumesc ca mi-ai luat in considerare votul ..
Matrashita

2980

Mesajde baixinho© » Lun Sep 01, 2003 12:42 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

lasa-l, tu. ce, nu stii ca baterea maimutzei duce la slabirea memoriei? a uitat de threadul ala in care mai avea putin si-mi dadea doi pumni in fatza daca mai scriam cu silver. las la o parte faptul ca sunt destul de multe chestii preluate de la mine de catre unii useri, dar in momentul in care le-am facut prima data pe forum au fost privite ca niste excremente.
apropo, Aliosha, imi prezint miliarde de scuze ca nu am stiu ca faza cu "case closed" a fost spusa prima data pe forum de dana sau de Sopra si i-am atribuit-o lui aiu. este bine asa? ce noroc ai ca a fost ziua ta sambata, ca de nu-ti dadeam la carne! si ce, ma, daca dana sau Sopra a spus prima data aia cu "case closed"? nu am stiut! ia-mi gatul acum, hai, ca te cred in stare. stii ceva, ma: aurolacii, niste rapandule, etc etc etc. stii si tu continuarea.

later edit: Matrashito, oi fi tu Regina, da chiar tre sa scrii de doo ori acelasi lucru. :D

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Matrashita » Lun Sep 01, 2003 12:55 pm

Baixule,pe mine sa nu ma pupi mah la intalniri,sa nu ma pupi...una zici si alta faci...
Nah k am sters mesajul in plus.
Sorry pt offtopic
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 02, 2003 2:22 am

bai pishatilor ....pe Chivu si pe Mutu de ce nu ii votati ? merita mai mult decat toti sa aiba voturi. si sa nu-l uitam pe Lobont.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma