Cain!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: cain...cain ....cain

Mesajde Bortzianu' » Joi Iul 17, 2003 3:18 pm

Initial trimis de SweetBab3
ma pis pe toti looserii care zic ca iubitul meu cain este un urat, poponar, prost. bai fratilor uitati-va intai la voi si pe urma vorbiti. videoclipul lui se pisa pe toate din romania. este un sex simbol, un barbat super sexy, si arata de 1000 de ori mai bine decat toti prostii nespalatii din bucuresti! CAIN ESTE CEL MAI SEXY BARBAT DIN LUME!!!HE IS THE BEST SO HE FUCKS THE REST!!!!!!

...pai ai dreptate!!!! .tocmai asta e ideea: E BUN, e SEXI , E POTENT ...e INDISPENSABIL ... :)
..dar care e LEGATURA lui cu MUZICA ???!!!

Tine-l acasa pana imbatraneste,
trage-i-o pana innebuneste,
siluieste-l in bucatarie/ in baie / dormitor
..dar : SCOATE- l DIN TELEVIZOR ...

..mai TATA mai !!!....

(Azi am concert si sunt stresat ! )
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Iul 20, 2003 1:14 pm

. este un sex simbol, un barbat super sexy, si arata de 1000 de ori mai bine decat toti prostii nespalatii din bucuresti!

fetitzo daca tu crezi ca ala e barbat inseamna ca tre` sa iesi din casa mai mult.... ala`i o curva masculina papusa..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

give me a break...

Mesajde F|y! » Lun Iul 21, 2003 11:01 am

daca si ala e barbat... :eek: inseamna ca tu nu stii care-i partea feminina si care e cea masculina...let me test u...;) tu ce esti, SweetBab3?...sau traiesti intr-o mare dilema???...:p cand l-am vazut prima data, am ramas ORIPILATA ...pe langa faptul care are niste buze de zici ca sunt ventuze, ii mai intra si paru' in ochi...dar macar aici e o situatie pozitiva...nu i se vede privirea cea inteligenta...:silly: voce??? nu are, maica, nu are...:p cat despre videoclip...:moon: ce ;y ?...e varianta romaneasca a piesei "slave 4 u"???...cred ca Britney (desi nu imi place...) ar fi in stare sa se sinucida... decat sa il vad pe asta la tv, mai bine ;a ...
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Iul 21, 2003 4:04 pm

Cain este penal. nu stiu de ce vrea el sa para mare hip hopper - imita modelul de afara de videoclipuri hh, dar nu ii iese nimic. Il da de gol lipsa de idei si de orice altceva... bafta multa, totusi, celor care s-au indragostit de el! :D
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Sw33tie » Mar Iul 22, 2003 2:02 pm

ma pis pe toti looserii care zic ca iubitul meu cain este un urat, poponar, prost. bai fratilor uitati-va intai la voi si pe urma vorbiti. videoclipul lui se pisa pe toate din romania. este un sex simbol, un barbat super sexy, si arata de 1000 de ori mai bine decat toti prostii nespalatii din bucuresti! CAIN ESTE CEL MAI SEXY BARBAT DIN LUME!!!HE IS THE BEST SO HE FUCKS THE REST!!!!!!

Fetita, io sunt Sw33tie! Si am zis ca`mi place doar cum arata!
Dar in p*** mea pe care n`o am, nu te mai baga in seama pe aici! Cine crezi tu ca crede ca ala e iubitul tau? Sau o fi, poate sunteti 2 prosti si va potriviti! ;P Dar totusi, videoclipul nu are nici o legatura cu versurile iar acestea..sunt mai rau decat varza!
Dracu, poate cred astia de pe aici ca eu am scris .. deci ..
A da! Shi acum m`am uitat eu mai bine, in tabara, la videoclip! Are o mecla ingrozitoare! Poate de`asta are shuvitzele alea aranjate in acel fel! Sa`i acopere uratenia! Totusi, la el imi plac, intr`adevar, dintii si buzele..
Sw33tie
Junior Member

Re: Re: cain...cain ....cain

Mesajde Weirda » Mar Iul 22, 2003 8:52 pm

Initial trimis de Sw33tie

Dar in p*** mea pe care n`o am
Totusi, la el imi plac, intr`adevar, dintii si buzele..

;a GoD! e a ta dar totusi n`o ai... :con: cum spui tu...
ti`ai gasit ce sa`ti placa la el... chair locurile cele mai naspaaaa! :bleah: tu ai vazut mai ce dinti are?! parca`i calu` lu` bunica`miu... de buze...nici nu mai vb... s`a spus deja ca seamana cu niste ventuze... YAK!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Re: Re: Re: cain...cain ....cain

Mesajde Sw33tie » Mar Iul 22, 2003 9:03 pm

Initial trimis de d3a^crazY

;a GoD! e a ta dar totusi n`o ai... :con: cum spui tu...
ti`ai gasit ce sa`ti placa la el... chair locurile cele mai naspaaaa! :bleah: tu ai vazut mai ce dinti are?! parca`i calu` lu` bunica`miu... de buze...nici nu mai vb... s`a spus deja ca seamana cu niste ventuze... YAK!

Lol..pai pe voi baieti..nu va atrag chestiile astea..shi nici pe unele fete..dar banuiesc ca saruta bine :p
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Iul 22, 2003 9:16 pm

hahahahha!!!
ma stric de ras!!! mai... fetitzo... pt cultura ta generala... eo sunt fata,da?! ;m sa nu mai faci greseli din`astea ca ne suparam... :mad:
Weirda
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Mar Iul 22, 2003 10:07 pm

Ok el arata ingrozitor ... pletele alea pe fata sunt puse ca sa acopere uratenia dupa cum a mai spus cineva ... melodie de kkt ... videoclip oribil.
Mi`a placut la o emisiunea la care a fost invitat, initiativa unei tipe de a spune pe fata toate lucrurile astea ... a fost chiar tare faza ... baiatul s`a multumit sa taca din gura atunci. Ce bine ar fi sa taca 4ever.
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Re: give me a break...

Mesajde Wild Rose » Mar Iul 22, 2003 10:39 pm

Initial trimis de LIL^Angel
ii mai intra si paru' in ochi...dar macar aici e o situatie pozitiva...nu i se vede privirea cea inteligenta...:silly: voce??? nu are, maica, nu are...

ha ha ha ha :lol: :hehe: ;m
tare faza k paru in ochi :o
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Sw33tie » Mar Iul 22, 2003 10:52 pm

Initial trimis de d3a^crazY
hahahahha!!!
[B]ma stric de ras!!! mai... fetitzo... pt cultura ta generala... eo sunt fata,da?!
;m sa nu mai faci greseli din`astea ca ne suparam... :mad: [/B]

Well, doh`..sorry d3a^crazY acum am vazut..;) pe bune nu am vazut shi nici n`am vrut ..sorry!!
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Iul 23, 2003 11:44 am

okz... se mai intampla :D
Weirda
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mie Iul 23, 2003 1:29 pm

Hmm....de curand l-am vazut pe "Cain" asta la Reactor...Doamne..pe langa ca nu are nici pic de voce..arata ca draqu...era cat se poate de increzut.....Doamne...a scos si el o piesa (cat se poate de naspha) si gata deja e vedeta!..Doamne!!
SiMiCs

Mesajde Weirda » Mie Iul 23, 2003 2:09 pm

uff... ma uitam eo mai atent azi la videoclip... ma oameni...mi se pare mie sau cain asta are sclipici pe buze???! cre` totusi ca`i de la insolatie... vad eo sclipitor... cum dreaq sa te dai cu sclipici,baiat fiind?! :con:
ma rog...la mintea lui si a producatorilor lui... tot ce se poate!
Weirda
Junior Member

Mesajde F|y! » Mie Iul 23, 2003 3:31 pm

Mai, in ziua de azi, in ROMANIA , e posibil orice...ai bani, ai pile :p , iti tragi o piesa si un clip (nu tre' sa fie de calitate, la tzara mergeee... :D ) si te dai mare VDT... ;) Sclipiciu' nu l-am vazut... :j , pentru ca am renuntat sa ma mai uit la TV... ma sidereaza toate chestiile astea la care le spune "VDT" si care au impresia ca stiu sa cante :bleah: mai bine ar sta acasa si ar mai invata sa vorbeasca... ca vb aia..."e tare grele romanele..." ;b
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Iul 23, 2003 4:39 pm

Sincera sa fiu, pe mine ma enerveaza Cain... Nu din cauza aspectului sau fizic, care este acceptabil (Poate ca daca ar fi fost manechin, actor... sau altceva, numai sa nu-l aud cantand) l-as fi simpatizat si eu, cu toate ca nu prea e genul meu... dar melodia lui, fara suparare nu-mi place... Versurile mi se par ORIBILE, mai ales din cauza mesajului pe care il transmit; el chiar isi imagineas\za ca toate femeile sunt materialiste si snoabe ????????!!!!! Lucrul acesta este deja un stereotip care risca sa se transforme intr-o prejudecata... I know, I shouldn't be so dramatic but...
Whatever.. De gustibus non disputandum, right?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Iul 24, 2003 12:30 am

ia sa nu va mai luati de cocutza mea!!! ;m :j :no:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Iul 24, 2003 6:24 am

Ha??Cine mai e shi ala.....io nu shtiu,k am fost plecata o luna din Romania...shi inca mai sunt :) deci.....
Of da' cate am de recuperat ....lol.....cate lucruri "noi" au aparut i muzica romaneasca.....lol :p
Titina
Junior Member

Mesajde JoKeR » Vin Iul 25, 2003 1:12 pm

Sw33tie nu te scoate acuma! Tu zici acuma ca, Cain arata mai bine ca altii, dar la inceput s-a vazut disperarea din tine! Eu acuma nu ma bag... da' pot spune ca ce face el e un cacat, insa l-am vazut la TV invitat si am vazut ca arata destul de bine... Pacat ca e cam prostutz!
JoKeR

Mesajde Weirda » Vin Iul 25, 2003 1:33 pm

Initial trimis de JoKeR
am vazut ca arata destul de bine..

n`ai vazut bine :bleah:
Weirda
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Iul 25, 2003 3:37 pm

Initial trimis de BabyGirl
Parca e popo mah...ce dracu`...!!! ala e barbat ?? e ca o fetitza! si daca e facut el versurile...e si mai tragic! alea sunt versuri? aia e voce? ce-i cu fitzele alea pe el? si...vesnica mea intrebare...cine dracu investeste bani in kkturile astea de tentative de cantareti ???? doamne!!! ma tot uit la TV si ma minunez! Cain asta intrece limitele!! eu presimt k e vreun manechin de-asta super sigur pe "farmecele" lui care s-a gandit sa coboare dupa podium k are talent prea mult...bwey...e varza!!! Gabyzzu... ma jigneste cand zice "baby" in melodie ;m !! sa speram k e prima si ultima lui melodie...k si-asa suportam destul!!

ei,park?!?...e dus baiatu asta!saracu....o fi fost proaspat kstrat!
kahlan
Junior Member

Mesajde Sw33tie » Sâm Iul 26, 2003 5:11 pm

Initial trimis de JoKeR
Sw33tie nu te scoate acuma! Tu zici acuma ca, Cain arata mai bine ca altii, dar la inceput s-a vazut disperarea din tine! Eu acuma nu ma bag... da' pot spune ca ce face el e un cacat, insa l-am vazut la TV invitat si am vazut ca arata destul de bine... Pacat ca e cam prostutz!

SORRY dar vazusem o singura data clipul shi nici nu`l vazusem de la cap la coada.. am prins o singura faza din clip..abia reushisem sa`i citesc pseudonimul :( Apropo, de unde vine numele asta? stiu doar din religie ca , cain l`a omorat pe fratele sau abel ..dar..
Sw33tie
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 26, 2003 5:37 pm

katzy.. vaim-am saturat sa va tot spun cat sunteti de prosti! aia e voce de castrat?!hoh... parca (,) canta soso... si arata ca soso... vb. ca soso...

deci:
da-i cu cardu, da' cu banu, si poate ai creier la anu'!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: Re: cain...cain ....cain

Mesajde SweetBab3 » Dum Iul 27, 2003 3:43 pm

auzi......cred ca mi-a zis mata ca ala e iubitu meu...intreab-o!!!!!proasta esti tu.......tu ai prieten....arata prietenu tau la fel de bine ca si cain????? e parerea mea ca arate bine......nu stiu ce te bagi tu unde nu iti fierbe oala.....ar trebuii sa il vedeti fratii mei in realitate pe cain.....se pisa pe toti..........si tu sweetie gaseste ti unu la fel de bun ca si cain si mai vb.....oricum nu ai tu fata nici de adrian copilu minune!!!!hai du te si plimba ursu......cain e cel mai dragutz...ai vrea tu sa te sarute...dar keep on dreaming......pana atunci eu il cunosc pe cain si e superb dragutz, de treaba, si nu e poponar!!!!!!!!!
SweetBab3

Re: Re: Re: cain...cain ....cain

Mesajde Sw33tie » Dum Iul 27, 2003 7:15 pm

auzi......cred ca mi-a zis mata ca ala e iubitu meu...intreab-o!!!!!proasta esti tu.......tu ai prieten....arata prietenu tau la fel de bine ca si cain????? e parerea mea ca arate bine......nu stiu ce te bagi tu unde nu iti fierbe oala.....ar trebuii sa il vedeti fratii mei in realitate pe cain.....se pisa pe toti..........si tu sweetie gaseste ti unu la fel de bun ca si cain si mai vb.....oricum nu ai tu fata nici de adrian copilu minune!!!!hai du te si plimba ursu......cain e cel mai dragutz...ai vrea tu sa te sarute...dar keep on dreaming......pana atunci eu il cunosc pe cain si e superb dragutz, de treaba, si nu e poponar!!!!!!!!!

Taci fa ca te vad in fata mea iti fut o flegma`n fata aia de miusta..aoleu, imi shi inchipui ce fata de tampita shashie ai!! daca tot te potrivesti cu..iubitul tau cain :D Ia ia`o tu mai usurel cu injuraturile..nu ma poti injura pentru ca am alta perere decat a ta! Plus ca, pentru cultura ta generala, in Constitutie scrie ca fiecare om are dreptul la opinie! Shi eu mi`am exprimat`o! A da! Tu esti vrajitoare sau ghicitoare din`aia babeta care stie cum arat? Ha! Fa`te draga FOTOMODEL ca sa te poti afla la inaltimea lui Cain... shi sincera sa fiu, doar platita m`as lasa sarutata de ala! Si nu eu am zis ca e poponar :sperm:
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Iul 27, 2003 9:18 pm

dak nu va paruiti n`ati rezolvat nimik.
deocamdata...scoru` e egal. ;m
Weirda
Junior Member

..

Mesajde kahlan » Mar Iul 29, 2003 11:39 am

Initial trimis de Gabyzzu
katzy.. vaim-am saturat sa va tot spun cat sunteti de prosti! aia e voce de castrat?!hoh... parca (,) canta soso... si arata ca soso... vb. ca soso...

deci:
da-i cu cardu, da' cu banu, si poate ai creier la anu'!

yo n-am zys k are voce ...doar fatza de kstrat....whatz ur problem????
kahlan
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iul 29, 2003 1:56 pm

katzy ia o vacanta. prea mult gandit iti dauneaza ;) :sal:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Joi Iul 31, 2003 3:52 pm

..mda....arata cam urat...nu pot sa zic ca'i oribil,k sunt altii shi mai urati :D .....dar ....melodia,dak ar fi fara versuri(doar negativul :) )ar fi foarte mishto.... :D ....deci pot sa zic k melodia imi place putin,chiar dak n-are voce deloc el....
PS: Cain seamana cu dobito...adik...cu Soso :D ...(cu porcaria aia de par in ochi..)
Titina
Junior Member

hey

Mesajde Unregistered » Joi Iul 31, 2003 6:24 pm

pai am citit ce ziceti aici..si nu sunt de acord cu voi..mie mi se pare super dragutz CAIN....e chair altceva..si nu doar faptul ca arata bine zic eu:)) si plz nu sariti toti peste mine..dar chair mie imi place!!!cei care sunt deacord cu mine sa-mi scrie la adry4cain@hotmail.com
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma