catalina - cat de penibili pot fi artistii

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: bleah

Mesajde the radical » Dum Noi 11, 2001 1:43 pm

Initial trimis de original
esti un caz foarte special....mentalitatea ta a facut o mare transformare de cand esti la animalele alea de acolo! Esti foarte rece bai frate......parca ai fii Saxon si nu Latin! Indiferent de ce muzica ar canta Costi reactia ta este de tot rahatul....

te rog frumos sa ma scutesti de teorii pe viitor ca mi-e sila de mine da'pai de d'alde matale!

acuma nu stiu de ce ai venit si te-ai agitat aici de forma doar ?! cum iti spunea nu stiu cine pe aici , cred ca vali , daca n-ai ce zice mai bine taci ;asa cum fac eu cand vin si citesc : m-ai vazut raspunzand vreunui post al tau?! nu cred , si stii de ce? pt ca nu-s de acord cu tine , pt ca te gasesc aberant , in plus dogmatic si stupid , si asta nu judecand dupa preferintele tale in materie de muzica , razboi , exo-tisme etc. ci doar in urma felului in care o faci . SI daca nu m-am obosit sa-ti zic ca esti de "tot rahatul " e pt ca nu-mi place sa pierd timp cu nulitatile , dar o fac acuma ca sa nu e simti ignorat , in plus am o zi libera .
Nu ma stii cum eram acum 7 ani cand eram in Roamnia ca sa vi s-mi spui ca m-am schimbat de cand sunt aici ,de la cald la rece , asa ca afirmatia aia e gratuita , nefondata si deci aberanta .
E ca si cum ai spune BAH DACA NU-TI PLAC MANELELE ESTI RECE SAXON AMINALIC SI NU LATIN ! hai sa fim serioshi , ce te faci cu multimea de romani care sunt in romania si care uraste pe nea costi ?! aia ce sunt sracii ca daca-i faci saxoni cred ca leshina de ras .Sau placere.
Deci lasa-ma pe mine asa rece si snob si "special"; nu ma deranjaza deloc atata timp cat sunt scutit de tiganeli si muzica "ushoara" romanesca si tu abtine-te pe viitor dela comentarii absurde ; nu de alta dar esti faimos pe aici pt stupiditate .
Cat despre ultima ta fraza , in general te scutesc , dupa cum ai vazut , nu-i nwevoie sa ma rogi frumos :). Si btw replica mea nu-ti era adresata , era un reply la postul lui vortex ,dar la atata ego probabil ca-ti inchipui ca totul e despre tine nu?-so original !! and universally stupid !

having said that , i hope u wont make me repeat myself .

in alte cuvinte "you are being ignored ". In case you feel free to comment any further .
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Noi 12, 2001 4:20 am

concluzile sunt simple

catalina e naspa
catalina nu e hartista
lu drslam ie ciuda ca citesc mai mult playboiu decat el (incultilor cititi aici )
catalina nu are sani, idem pt anda adam
mtv suks (de ce i-o fi pus pe durst si page unul langa altul, plus ala de la ugly kid joe???)
gabi tot de aberatii se tine, ar trebuie un spatiu cu 100 Mb pentru el, ca sa se simta bine si cu romanasi sa-l aduleze. bah, daca nu reusesti in viata cu albumul ala al tau, ce-o sa faci? mai vii inapoi?)
atomicu se duce tot mai in jos
vali tot il zgandareste pe gabi, xtreme3k, original
acasa tv a schimbat titlul emisiunii chef de chef
vortex e involburat ca un vortex
putinii oameni de bine care viziteaz situl asta cu un trafic imens se simt prost cand intalnesc unele specimene care mishuna pe aici in grupuri ac sa nu ii manance romanashii neaosi
ispititoarea nu se imbraca cu gust, dar, hai s-o recunoastem, arata mai bine decat a noastra catalina
shi eu imi pierd noptile zgandarindu-l pe dr slam
Vizitator

yo!

Mesajde n3aGabitz » Lun Noi 12, 2001 6:41 am

frate albumul ala este facut din placere si doar atat! L-am facut pentru familia si prietenii mei, si nu pentru ca sa il vad la "muzica" sau sa am vreun clip la atomic.....daca tu asta ai crezut sa fii sanatos! PLanurile mele de viitor sunt sa termin facultatea si .......nu am chef sa dau detalii aici ca nu are rost.....plus ca o sa se gaseasca vreun "frate" sa ma ia peste picior asa ca....

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Vortex » Lun Noi 12, 2001 11:44 am

Initial trimis de vali
vortex e involburat ca un vortex
[/B]

Da mai, asa este, faci un rezumat? Da-l pe TVR sa-l vada tot boboru'.
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Mesajde testoasa » Mar Noi 13, 2001 5:26 pm

Initial trimis de FrozeN
Traim intr-o tara minunata in care pentru ca o fatuca sa devina cunoscuta in muzica ii trebuies urmatoarele :

- o doza exagerat de mare de prostie, IQ negativ de preferinta
- o pereche de sani mari si jucausi
- haine de culori cat mai aprinse si cat mai mulate pe corp
- o tentativa de voce
- versuri facute de Gheorghe care filozofeaza in varful dealului

Vai, n-am mai ras cu lacrimi de doua luni cum am ras cand am citit asta! Bravo, bravo, bravos, bravissimo!
testoasa
Junior Member

Catalina

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 11:01 am

Hm, cam penibil, ma gandesc, asa crede ea ca va ajunge peste hotare? Vandandu-si corpul? Eu una nu am inteles mesajul videoclipului, caci nu am putut sa nu observ ca ea in timp ce canta :"Why my lord?", era aproape dezbracata, de unde sa tragem concluzia ca se crede un fel de Eva? Asta am inteles eu, oi fi eu nestiutoare?
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Re: Catalina

Mesajde Vizitator » Lun Noi 26, 2001 5:29 am

Initial trimis de testoasa
Hm, cam penibil, ma gandesc, asa crede ea ca va ajunge peste hotare? Vandandu-si corpul? Eu una nu am inteles mesajul videoclipului, caci nu am putut sa nu observ ca ea in timp ce canta :"Why my lord?", era aproape dezbracata, de unde sa tragem concluzia ca se crede un fel de Eva? Asta am inteles eu, oi fi eu nestiutoare?

Are vreo importantza daca itzi zic ca pe CD piesa e trecuta "shit life ? " shi ca de fapt piesa se refera la viatza de kkt in care a fost trimisa sa faca fatza ? Presupun ca nu ...Din moment ce o anumitra parte a forumului a imbratzishat ideea ca e o piesa religioasa pe care onor catalina (cea cu buze de peshte ) o canta in curu' gol . Dar sa revenim la lucruri mai serioase ...Cum ar fi Shoparla, Ccmarla shi Cocartz...
"Te trezeshti intrr-o dimineatza shi itzi dai seama ca bufnitzele nu sunt ceea ce par a fi ....Shi nu exista nici o regula ...bla bla bla"
Vizitator

Mesajde Vizitator » Joi Dec 06, 2001 7:50 am

si apropo de tatze pe TV, am vazut acum noul clip scos de BLONDY si e material de chestii rushinoase pentru fani in baie
Vizitator

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma