Initial trimis de original
esti un caz foarte special....mentalitatea ta a facut o mare transformare de cand esti la animalele alea de acolo! Esti foarte rece bai frate......parca ai fii Saxon si nu Latin! Indiferent de ce muzica ar canta Costi reactia ta este de tot rahatul....
te rog frumos sa ma scutesti de teorii pe viitor ca mi-e sila de mine da'pai de d'alde matale!
acuma nu stiu de ce ai venit si te-ai agitat aici de forma doar ?! cum iti spunea nu stiu cine pe aici , cred ca vali , daca n-ai ce zice mai bine taci ;asa cum fac eu cand vin si citesc : m-ai vazut raspunzand vreunui post al tau?! nu cred , si stii de ce? pt ca nu-s de acord cu tine , pt ca te gasesc aberant , in plus dogmatic si stupid , si asta nu judecand dupa preferintele tale in materie de muzica , razboi , exo-tisme etc. ci doar in urma felului in care o faci . SI daca nu m-am obosit sa-ti zic ca esti de "tot rahatul " e pt ca nu-mi place sa pierd timp cu nulitatile , dar o fac acuma ca sa nu e simti ignorat , in plus am o zi libera .
Nu ma stii cum eram acum 7 ani cand eram in Roamnia ca sa vi s-mi spui ca m-am schimbat de cand sunt aici ,de la cald la rece , asa ca afirmatia aia e gratuita , nefondata si deci aberanta .
E ca si cum ai spune BAH DACA NU-TI PLAC MANELELE ESTI RECE SAXON AMINALIC SI NU LATIN ! hai sa fim serioshi , ce te faci cu multimea de romani care sunt in romania si care uraste pe nea costi ?! aia ce sunt sracii ca daca-i faci saxoni cred ca leshina de ras .Sau placere.
Deci lasa-ma pe mine asa rece si snob si "special"; nu ma deranjaza deloc atata timp cat sunt scutit de tiganeli si muzica "ushoara" romanesca si tu abtine-te pe viitor dela comentarii absurde ; nu de alta dar esti faimos pe aici pt stupiditate .
Cat despre ultima ta fraza , in general te scutesc , dupa cum ai vazut , nu-i nwevoie sa ma rogi frumos

having said that , i hope u wont make me repeat myself .
in alte cuvinte "you are being ignored ". In case you feel free to comment any further .