Cuvinte care imi plac: purcelash, iubi, motoflei, randunel, ursuletz, babeutz,barzaune, maimutzoi,mamutza, bursuc,ucu..
Cuvinte care le detest: cocalar, gaoaza, floci si toate derivatele acestora, peezda, mooie, boschetar, matze, ghiortzaie, peeshat, beleet, carnat,lingarici, atarnache,kkt, fleshcait,balonat,penal(a) lol si sunt mai multe dar ma opresc aici...
Nanuk...bine ca iti place poola si nu iti place peezda. *p
Nici mie nu imi place floci si mai ales floaca, cum am auzit la cineva de pe acest forum. Mi se pare super scarbos.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
fenomenal, magistral , de exceptie, inegalabil , legendar , de mare spectacol , de real angajament , sublim ....cuvinte & fraze ce imi plac mult si le folosesc des
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
cuvintele pe care le detest cel mai mult sunt cele folosite frecvent de noua generatie.Incepand cu:marfa,cool,zmz,trendy , continunand cu cuvinte compuse precum:mega-cool,giga-mega-cool , si teminand cu :caraghios,floace,sila,clocit.
cateva dintre cuvintele care-mi plac sunt:condei,sfera,ornitorinc,ascendent,glaciar,diurn,nocturn,clasic.
Cuvantul care imi place enorm ca rezonantza este "select"...
Ador cuvintele "Piccadilly" sau "Serendipity" shi urasc atunci cand mi se adreseaza cineva cu "zana","papushik" and stuff like this... ;P
Ahh...shi sa nu uit celebra expresie "asl pls" ;a
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
Cel mai iubit de mine cuvant este "nashpa" ca il am cam tot timpul pe limba. Imi mai place "insipid", "inodor" si "incolor", in alta categorie se incadreaza "tragedie" si "drama".Din engleza imi place "caterpillar".
Cele mai urate cuvinte sunt alea obscene, si cuvantul pe care eu il urasc cel mai tare este ... (oleaca de suspans) ... "jidan".
Urasc "belea". Nu pot ssa inteleg ce forma de adresare e : Ce joc BELEA....belea = ghinion(ceva de rau)...Dar acu' forma s-a schimbat : belea e ceva frumos si nu stiam eu ?
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Sa ne aducem aminte de "bestial", care in anii 90 era folosit frecvent in locul lu "belea" de acum. Pe mine ma distra cand auzeam la TV ca nu's ce taran din Cocorastii Mislii a violat bestial nu's care baba din capu satului. Cine stie, poate i-o fi placut asa mult babei incat a vrut sa o dea la radio sa stie tot poporu.
Ador cuvantul din germana "allein" ...care inseamna "singur" daca nu ma inshel...shi incepe sa ma streseze expresia "somnik pufos"...care e folosita din ce in ce mai des... ;i
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
EU urasc cel mai mult cuv "baros" care se pare ca e la moda sau "moshule" (Fara nici o referire la O'Mosh)
Mie nu-mi place sa intre cineva la mine in magazin si sa m-i se adreseze asa (cred ca nici voua)
cuvinte care le detest: urasc diminutivele de genu(iubitel ,dragutel,puiut,pui, etc daste),apoi ar mai fi : trendi,dement(cineva mi-a spus repetat cuvantul asta odata o saptamana incontinu si de atunci il urasc),flosc ,plosc,jargoul manelarilor(adica de genu nashpa ,nasol etc),jargoul tinerilor wannebe,cuvintele siropose,etc
ce mi plac : :con:...: luna,ancestral,intunecare ,inger,demoniac,vid,abis..etc
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Nu-mi place cuvantul flirt pentru k am probleme cu el, in sensul k nu reusesc niciodata sa-l pronunt cum trebuie... mereu zic "flit" sau "filrt" sau mai stiu eu cum... Nu-mi place cuvantul "curva".
Imi plac: demon, iluzie, oglinda, indragostit, bestie mica, "unde ma duci, bestie?":D, imi place "Parcul Ioanid" (si numele, nu doar parcul), si in engleza imi place "revenge", si Wuthering Heights.
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...