Initial trimis de Chrysilla
Mai copile,pe tine nu te mai baneaza odata??? ;j
Jet fai ca esti cam dusaaaaaaaa......
Moderator: anjin-san
Initial trimis de el MaLeFiCo
Pt ca acuma nici drequ nu o s-o mai vrea si fara scoala si cu un arab mic la tzatza.Evident inafara tot de un arab
Explicati-mi si mie fetelor cum se poate asa ceva in anul 2003 ca eu unul nu pot sa inteleg
Initial trimis de Love2Fly
[..]Ce mai inseamna un trandafir pt o fata? Nimic![..]
Initial trimis de bad bad Annie
[..]Adica, stii, ajungi sa te simti o minoritate inadaptata si incepi sa-ti pui problema daca nu e mai bine sa te prostesti si tu la fel ca ceilalti, pentru a fi acceptat si recompensat.
De fapt, si Gabizzu are dreptate, ar trebui sa lasam oamenii sa se combine cu cine vor ei, ca pin-la urma fiecare se alege cu partenerul pe care si-l merita.
Cruela scrie:Unu la mana, am si eu o intrebare: de unde si pana unde te asteptai ca prietenul meu sa fie tigan.
A doua la mana: nu o fi teminat el un liceu de elita, nu si-o fi dus el facultatea pana la capat, dar nu pute, nu vorbeste agramat si da, f..e foarte bine. Nu inteleg care e problema asta cu tiganii. Iar fetele plang dupa baieti pentru ca nu stiu sa ii atraga si sa ii tina langa ele. Eu nu ma descurcam la inceput cu el, pentru ca ideea lui :eu ma duc cu toate tu stai doa cu mine nu imi convenea absolut deloc. Acum am reusit sa ii arat ca poate sa stea doar cu mine si sa ii fie bine, pentu ca ma dedic in totalitate, sau poatye sta cu alte nspe care sa il satisfaca numai din punct de vedere sexual.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator