Initial trimis de Scorpiutza
De ce nu va luati voi doua de manuta si sa mergeti sa va inregistrati si abia apoi sa ne vizitati? Cred ca ar fi mai bine asa. Astfel nu ati mai da dovada de lasitatea pe care ne-ati aratat-o pana acum.
Eu nu inteleg care e problema ta si de ce te bagi aiurea in discutie? Asa cum Catelusha face presupuneri nefondate cum ca ea s-ar duce la scoala spre deosebire de noi ceilalti de rand, asa i-am raspuns si eu ca POATE si noi ne ducem sau am fost la scoala si ca POATE chiar mai mult decat s-ar duce ea. De inregistrat nu am de ce sa ma inregistrez pentru ca intru mult prea rar pe aici, de fapt singurul motiv pentru care intru este ca sunt la cate zeci de mii de km de Romania si ma mai distrez in pauzele de la servici. Dar dupa cate vad tu esti prezenta non-stop pe forum drept dovada numarul impresionant de postari pe care il in dreptul numelui tau. Eu nu m-am luat de tine si in general nu ma iau de nimeni aiurea, dar Catelusha a reusit sa ma calce pe bataturi cu niste remarci de badaranca care nu isi avea rostul. Remarci adresate mie acum vreo 2 luni cand am intrat aici prima oara. Si cu ce dau dovada de lasitate ca nu am inteles prea bine?
Ori ai inceput si tu sa scrii asemeni Catelushei cuvinte la nimereala doar pentru ca suna bine?
Era cazul sa ii mai taie cineva din lungul nasului printesei care se mai crede si de rasa.