Catzelusha

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oana » Joi Noi 20, 2003 8:21 pm

Initial trimis de Scorpiutza
De ce nu va luati voi doua de manuta si sa mergeti sa va inregistrati si abia apoi sa ne vizitati? Cred ca ar fi mai bine asa. Astfel nu ati mai da dovada de lasitatea pe care ne-ati aratat-o pana acum.

Eu nu inteleg care e problema ta si de ce te bagi aiurea in discutie? Asa cum Catelusha face presupuneri nefondate cum ca ea s-ar duce la scoala spre deosebire de noi ceilalti de rand, asa i-am raspuns si eu ca POATE si noi ne ducem sau am fost la scoala si ca POATE chiar mai mult decat s-ar duce ea. De inregistrat nu am de ce sa ma inregistrez pentru ca intru mult prea rar pe aici, de fapt singurul motiv pentru care intru este ca sunt la cate zeci de mii de km de Romania si ma mai distrez in pauzele de la servici. Dar dupa cate vad tu esti prezenta non-stop pe forum drept dovada numarul impresionant de postari pe care il in dreptul numelui tau. Eu nu m-am luat de tine si in general nu ma iau de nimeni aiurea, dar Catelusha a reusit sa ma calce pe bataturi cu niste remarci de badaranca care nu isi avea rostul. Remarci adresate mie acum vreo 2 luni cand am intrat aici prima oara. Si cu ce dau dovada de lasitate ca nu am inteles prea bine?
Ori ai inceput si tu sa scrii asemeni Catelushei cuvinte la nimereala doar pentru ca suna bine?
Era cazul sa ii mai taie cineva din lungul nasului printesei care se mai crede si de rasa.
Oana

Mesajde Haggis McMutton » Joi Noi 20, 2003 8:40 pm

Parerea mea este ca cei care scriu aicea fara sa fie inregistrati denota o acuta lipsa de caracter. Si mai si zice ca nu stiu eu sa scriu. Poate ca nu stiu ca eu nu am urmat atatea scoli ca voi si am muncit de mica sa ma intretin pe mine si pe fratimiu. Nu cred ca intram pe acest sait ca sa ne dam mare care stie sa scrie mai bine sau mai frumos. Si nici nu intram ca sa ne injuram intre noi sau sa ne jignim. La aceasta faza ma dezamagit si Catzelusha dar totusi parerea mea este ca voi o intaratati mereu. Mai mult ca sigur Catzelusha trece printr-o perioada oscilanta a vietii sale si incearca si ea sa se regaseasca. Nu trebuie sa fim atat de aspri cu semenii nostrii ca e si ei oameni si are suflet. Si care daca mai face unele greseli in fata noastra noi trebuie sa ne dovedim intelegatori si sa gandim in permanenta la rece. Parerea mea sincera si cordiala este sa va impacati cu totii si sa nu mai rostiti asemenea cuvinte urate care nu face cinste nimanui. Mai bine dativa mainile si imbratisativa.

Imi cer scuze pentru eventualele greseli de fonetica care sau strecurat in acest mesaj fara voia mea. Nu vreau sa mai fiti rai cu mine si sa ziceti ca nu stiu sa scriu. Pe viitor o sa incerc sa ma indrept.

Catzelusha pana la urma nu mi-ai raspuns la intrebari. De ce ma neglijezi si te faci ca ploua ? Spunene in ce oras stai si daca ai prieten. Povestestene cateva detalii picante din viata ta personala care presupun ca este una tumultuasa.

Eu inchei aici acest mesaj in speranta si cu dorinta ca veti baga ceva la cap din spusele mele.

Flores Gabriela
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Joi Noi 20, 2003 10:48 pm

M-am delogat din greseala, dar nu mai am rabdare sa ma loghez din nou , asa ca va scriu cum pot.
Ma bucura sa vad ca interesul vostru creste cu fiecare zi, am pus pariu ca ajungeti la 4 pagini, sper sa ma ajutati sa-l cistig :o
Mindru ai grait Gabriela ,draga.Mouseul meu deja s-a retras intr-un coltz si plinge.Este bine ca propovaduiesti dragostea si intelegerea pe Pamint cu atita daruire.Esti cumva de la Martorii lui Iehova?
Totusi, observ ca te atrag picanteriile.Esti cumva genul care se binocleaza seara la vecinii de vis-a-vis si gifiie?Ai putea desigur sa ne povestesti tu ceva, doar zici ca ai 20 de ani.Totusi fii atenta la ce povestesi, sa nu te salte careva pentru materiale obscene.
Scorpiutza, hai s-o lasam pe Oana cu serviciul ei si sa n-o deranjam, ca mi-e sa n-o dea afara.Cine mai sterge parbrize in parcare?
Observ ca micutii lunatici au toti o probleme cu scoala, cu felul meu arogant si se exprima la fel.Cred ca am avut dreptate cu cazurile de schizofrenie.
Cu intzelegere,
Catzelusha.
Catzelusha

Mesajde SCORPY » Vin Noi 21, 2003 5:13 am

Eu propun, draga Catzelusha, sa-i lasam in plata Domnului (sau a lui Iehova, dupa caz), poate se plictisesc si pana la urma iti dau pace.:a
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Mithos » Vin Noi 21, 2003 12:53 pm

mai scorpiutza dar tare mult iti place si matale sa itzi bagi nasul peste tot si sa tot critici pe toata lumea, nu crezi ?!?!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
Mithos
Junior Member

Mesajde SCORPY » Vin Noi 21, 2003 1:49 pm

Gresit! Nu imi bag nasul, ci coada, peste tot.:D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

:D

Mesajde B_zkita » Vin Noi 21, 2003 5:13 pm

asta e o gluma, nu???
ca oamenii "care esteshi are shi ei suflet" mi se pare prea mult...
sigur e o gluma...e mai rau ca la CEAO DARWIN!
B_zkita

Mesajde I`m With You » Vin Noi 21, 2003 6:46 pm

oa...sa ma scap yo...Catelusha este cea mai beton tipa de pe site,nu zick de ce,ea jtie de ce zis astfel de lucruri.Ma inteleg super bene cu ea si vad ca e super draguta.Tipa care a creat subiectul,cred ca trebuie sa te rezumi la anumite questii,Cate nu e obligata sa`ti spuna lucruri dsp viatza personala,sau vrei tu sa`i faci o propune in casatorie(glumeam :) ) oricum Catelusha sa ramai tot asha...din partea unei prietene care te simpatizeaza!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Lavi » Vin Noi 21, 2003 8:18 pm

Eu nu m-as bucura asa de tare daca as fi subiectul in cauza.Bitch tu te crezi acu' mare vedeta si ai impresia ca oamenii care au intrat pe forum si d-au raspunsuri la acest subiect te gasesc interesanta?Nimic mai fals!Citeste si tu cu atentie si vezi (cu ochisorii matale ) ca aproape toti (mai putin doua persoane asemeni tie),dar toti te dispretuiesc.Sincer nu mi-as dorii o asfel de popularitate.Altfel, noi nu ne inregistram nu din lasitate ci pentru ca pur si simplu nu ne intereseaza.
Lavi

Mesajde Burning|Flame » Vin Noi 21, 2003 8:28 pm

Initial trimis de d3a^crazY
ooo god! :bleah: cam asta ar fi de spus despre subiectul si posturile acestea, despre oameni in general care se tot injura ,sa arate care'i mai cu motz... yuk
;a

Bai are dreptate...unele subiecte sunt :bleah: mai bine zis ;f
Acest subiect e :nope: ar trebui :z
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde Burning|Flame » Vin Noi 21, 2003 8:29 pm

v-am suparat ;h
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Vin Noi 21, 2003 8:32 pm

M-am delogat din greseala cum va spune-am si in mesajul anterior dar acum daca tot am intrat vreau sa va fac cateva marturisiri.
Da ,aveti mare dreptate sunt o tipa fffffffff antipatica,enervanta ,orgolioasa si mai ales sunt nimfomana.Chiar in clipa asta am terminat de dat mui..unor muncitori de peste drum ,iar acu' nu voi sta mult la taclale cu voi pentru ca ma asteapta un sex anal din care voi castiga ceva banuti pentru a-mi face cateva interventii chirurgicale estetice ,pentru ca intr-adevar sunt urata cu spume si nu mai pot traiiii asa.Mai am multe sa va spun despre mine dar trebuie sa ma duc repede la baie sa-mi storc un cos care-mi supureaza pe tastatura .Va pup dulce pe toti.Nu va port pica,in fond aveti mare ,mare dreptate sunt cu adevarat proasta.
Catzelusha

Mesajde cat_ » Vin Noi 21, 2003 11:13 pm

Initial trimis de I`m With You
oa...sa ma scap yo...Catelusha este cea mai beton tipa de pe site,nu zick de ce,ea jtie de ce zis astfel de lucruri.Ma inteleg super bene cu ea si vad ca e super draguta.Tipa care a creat subiectul,cred ca trebuie sa te rezumi la anumite questii,Cate nu e obligata sa`ti spuna lucruri dsp viatza personala,sau vrei tu sa`i faci o propune in casatorie(glumeam :) ) oricum Catelusha sa ramai tot asha...din partea unei prietene care te simpatizeaza!
:kiss: :kiss:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde I`m With You » Sâm Noi 22, 2003 6:25 pm

Catelusha merci de kiss :> Te tzuc dulcik si sa jtii k niciodata nu o sa`mi schimb parerea care o am dsp tine.Cate tu ai vazut mesajul de mai sus !? cu catelusha nelogata?! tu erai?
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Noi 22, 2003 6:55 pm

Da , eu eram , intr-un acces de sinceritate dupa ce luasem muie de la toti cainii din cartier.
Catzelusha

Mesajde SCORPY » Sâm Noi 22, 2003 7:39 pm

Nu e ea. Catzelusha se logheaza mereu. Pe Barfe poate sa scrie oricine si sa se semneze Catzelusa, Scorpiutza sau chiar I'm With you. Singurele posturi reale ale noastre sunt cele cu avatar. Deci daca posturile au avatar, inseamna ca sunt cu adevarat ale noastre.
SCORPY
Junior Member

Mesajde Prozac » Sâm Noi 22, 2003 7:52 pm

Ia te uita ce de postari pe aici, care mai de care mai veninoase. Ce le-ai facut oamenilor astora de te "iubesc"asa de mult Catzelusho?
Parerea mea este ca cea care a deschis acest subiect ( Gabriela) cauta sa vada ce mizerii or sa iasa la suprafata din toata discutia asta. In nici un caz nu o interesa pe ea ce face Catelusa si cu cine umbla si daca fumeaza sau nu. Daca ii cititi toate postarile (de pe subiectul asta) poate o sa jungeti la aceeasi concluzie. Cred ca incearca doar sa para prietenoasa si inocenta ca sa nu cada ea de rahat din toata povestea asta.
Prozac
Junior Member

Mesajde GabiFulu » Sâm Noi 22, 2003 11:25 pm

Asa, si ? Care e problema ?
GabiFulu

Mesajde dan » Dum Noi 23, 2003 11:42 am

Mah, multzi dobitoci pe forumul asta.Nu shtiu cine o fi Catzelusha sau daca este antipatica, da' este clar din ce scrie ca este cu mult mai inteligenta decit labele care se iau de ea.Scrie coerent, are haz, are vocabular, in timp ce pizdele gen Gabriela Flores, Oana si altzii nu sint in stare decit de un vocabular de labe triste.
dan

pentru dan......

Mesajde Haggis McMutton » Dum Noi 23, 2003 11:49 am

care este defapt Catzelusha ! vezi ca esti proasta si vaca si nu recunosti un bine facut ?
crezi ca nu am dibuit ca intri cu clona si te lauzi singura ?

vezi ca daca mai guitzi ceva naspa aici pe forum, vin dupa tine la Iasi si iti trag o bataie sora cu moartea.
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Noi 23, 2003 12:05 pm

gabriela flores rullz ! :rulz:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 12:09 pm

Yaaaa ! I love that bitch ! :ham:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hingheru' » Dum Noi 23, 2003 2:54 pm

Mamaa, ce mai vocabular si inteligenta are jigodia , se vede ca crescut pe langa groapa de gunoi si a mancat numai chestii in stare avansata de putrefactie.
Hingheru'

Mesajde cat_ » Dum Noi 23, 2003 3:59 pm

Am fost tare dezamagita azi cind am aflat ca nu voi avea ocazia s-o scot in oras pe G.Flores.Stiti de ce?Pentru ca , de fapt, Gabriela Flores este nimeni altul decit cel mai celebru labagiu de pe forum, adica Oribilul Mos.Pe linga multe alte lipsuri, sarmanul nici prieteni nu are, ca de la unul din ei am aflat toata tarasenia.
OM, ai grija sa nu traga cineva apa la closet, sa raminem fara administrator.
cat_
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 6:24 pm

Casandra...ai belit pula !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Noi 23, 2003 6:28 pm

LOOL!Care CASANDRA?:confused:
cat_
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 6:36 pm

Casandra, de la Fanutza ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 23, 2003 7:43 pm

Vaai, catzelusha a fost banata :). In sfarsit o veste buna.Sa inteleg ca topicu' asta nu-si mai are rostu :) ?
Unregistered

Mesajde Nightmare » Dum Noi 23, 2003 8:03 pm

Pentru idioata care a postat mesajul anterior:
Cand a fost banata te-ai gasit sa o ataci. Cand posta pe forum nu ai avut curaj! Esti las(a) si prost (proasta)!

Later Edit:
Moshule, ce legatura are acea Casandra cu Catzelusha?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 23, 2003 11:17 pm

Ba vaca neagra zis si Nightmare du-te su baga-ti un bat in cur.
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma