Ce ma emotionant!
Cea mai emotionanta dovada de imaginatzie fertila a scriitorului ovi bufnila, cum se vede in citatul de mai sus, este folosirea in conditii cel putin obscure a topicii limbii romane.
Moderator: anjin-san
Ce ma emotionant!
Initial trimis de Delphyna
Eu am ajuns recent in fanclub si abia acum mi-a fost dat sa citesc ce scrie pe threadul asta...
Da domnule... Bufnila ... de care din pacate nu am avut ocazia sa aud pana acuma... toate postarile dumneavoastra sunt pline de cuvinte mari din care razbate clar accesul de grandomanie de care sunteti cuprins si pe ici pe colo o aplicatie a " strategiilor secrete de consilier de imagine" ... mai dati-o-ncolo de treaba! m-apuca scarba cand citesc asa ceva. Si nu sunteti sigurul om (forumist, daca va considerati, poate) care imi produce senzatia asta... am inca un exemplar din aceeasi sleahta: o domana profesor universitar (dupa ani de "zbateri") undeva la o catedra de la Babes-Bolyai, care in loc sa spuna ceva din materia pe care o avea in programa isi cita din biografie cel putin una din cele doua ore alocate cursului dansei, lucru care putzea de la ani-lumina distanta!
De imaginea sau viziunea personala sau ce va fi fiind are grija fiecare, nu va agitati (degeaba)!
pur si simplu, a venit pe forum sa stea de vorba despre aspectele de profunzime ale imaginii
Initial trimis de ovidiu bufnila
PS: Dana, daca vrei, spune-mi ce fel de carti ai vrea sa citesti, carti legate de imagine?
Initial trimis de piskeshu
Uraaa! A venit Ovidelu inapoi! Ce legatura ezigsta intre imaginar shi imaginea ta mortala? Sau despre asta o sa discutam mai tarziu dom profesor Bufffnila?
Initial trimis de anetutza
Buna! Eu cred ca imaginea personala trebuie sa fie mai intai importanta pentru tine apoi pentru ceilalti. De asemenea trebuie sa tii la respectul de sine ca sa afisezi o imagine buna celorlalti.
Imaginea ti-o creezi singur prin comportament , atitudine , aspect fizic etc.Cam atit
PA
Initial trimis de animaloo
antenutza: bravo ma...
Nenea bufnita....noroc ca te intorsasi ca lazar numa ca tu nu murisi.poate nici lazar nu fu mort da bibila zice altceva. deci din cate iti dai seama io n-am putut sa citesc postul tau pentru ca sufar de o cheste numita .... :con: chiar cum s-o numi chestia asta de care sufar io...adica io mi-s incoerent, dar tu tata ma faci deci dacuncolo o sa devin invatacelu tau..dan ale incoerentei ca nu mi-ai zis nimic de imagine...
dirklady: vezi...incet incet incepi si tu sa treci de 60 la aichiu...stic araund
Initial trimis de piskeshu
Uraaa! A venit Ovidelu inapoi! Ce legatura ezigsta intre imaginar shi imaginea ta mortala? Sau despre asta o sa discutam mai tarziu dom profesor Bufffnila?
Initial trimis de ovidiu bufnila
poate ca imaginea asta se construiesti dinauntru.
Zi Ovidiu, Ovi, OB, ceva de genul asta
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator