Imaginea ta e o arma mortala

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 8:55 am

Ce ma emotionant!

Cea mai emotionanta dovada de imaginatzie fertila a scriitorului ovi bufnila, cum se vede in citatul de mai sus, este folosirea in conditii cel putin obscure a topicii limbii romane.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: O simpla parere

Mesajde ovidiu bufnila » Lun Dec 08, 2003 9:01 am

Auzi, incearca cu lamaie. Iti trece scarba, repede. In rest? De ce te-ar durea pe tine ca eu vreau sa vorbesc aici in forum despre imagine? Ce stii tu despre asta? Ce stii despre fetele care au murit pentru ca atunci cand au fost atacate cu un cutit nu aveau nici cele mai elementare cunostinte despre o astfel de agresiune? Ce stii tu despre adolescentele care erau sa moara in largaul marii acum patru ani pentru ca nu au avut o imagine corecta asupra situatiei? Ce stii despre oamenii care se sinucid pentru ca dintr-odata imaginea lor asupra propriei lor existente se frange brusc, irational? Ce oare stii tu in afara de scarba ta existentiala? Ma faci sa rad, scumpete. Crezi ca o sa-ti inchid porcariile de mesaje? Te inseli. Adevarul ca nu ai habar despre propria ta imagine nici cat negru sub unghie. Stii ce nu stii? Nu stii sa respecti. Cand vei fi la necaz sa te gandesti la tampitul de Bufnila. Cand o sa-ti fie greu sa te gandesti la idiotul de Bufnila. Sa-ti zici cam asa, omul ala s-a expus acolo pe Forum. De ce? Avea nevoie de glorie? Nu avea ca e un scriitor cunoscut pe plan international. Avea nevoie de bani? Nu avea. Se dadea mare? Nu avea de ce pentru ca e intr-adevar mare. Nu, Bufnila asta, pur si simplu, a venit pe forum sa stea de vorba despre aspectele de profunzime ale imaginii pentru ca e pasionat. Si un om pasionat trebuie respectat. E riscul lui daca unii il improasca cu noroi. Dar problema e, chiar isi imagineaza cineva ca Bufnila se lasa calcat in picioare asa, oricum? Nu, omul e pasionat. Asa sa te gandesti mic delfin care imi esti drag ca si Gabizzu care se da mare si grande.
Imi sunteti dragi.

Hei, am pus google acolo sa ma cautati pe google. Atata tot. E un fel de comunicare.
In rest nu e patetism, nu e grandoare, nu e motiv de scarba, nu e motiv de bascalie.
Eu sunt pasionat de munca mea si din pricina asta comunic voua sau altora ce descoperiri am facut in materie.

NU MA DAU MARE. Zic asa, oameni buni, uite, am niste ganduri despre imagine. Uite asa arata gandurile mele. Vedeti si voi daca va folosesc la ceva. Nu sunt guru. Nu sunt omul care aduce ploaia. Nu sunt Salvatorul de serviciu. Sunt un om ca si voi. Un idiot cu capul mare ca si voi.

Ce va tot infortati, ce va tot incontrati? Care e motivul? Hai ca-mi sunteti simpatici. Puteti sa intelegeti ca-mi sunteti simpatici? Vorbesc serios.

Bufnila

Initial trimis de Delphyna
Eu am ajuns recent in fanclub si abia acum mi-a fost dat sa citesc ce scrie pe threadul asta...
Da domnule... Bufnila ... de care din pacate nu am avut ocazia sa aud pana acuma... toate postarile dumneavoastra sunt pline de cuvinte mari din care razbate clar accesul de grandomanie de care sunteti cuprins si pe ici pe colo o aplicatie a " strategiilor secrete de consilier de imagine" ... mai dati-o-ncolo de treaba! m-apuca scarba cand citesc asa ceva. Si nu sunteti sigurul om (forumist, daca va considerati, poate) care imi produce senzatia asta... am inca un exemplar din aceeasi sleahta: o domana profesor universitar (dupa ani de "zbateri") undeva la o catedra de la Babes-Bolyai, care in loc sa spuna ceva din materia pe care o avea in programa isi cita din biografie cel putin una din cele doua ore alocate cursului dansei, lucru care putzea de la ani-lumina distanta!
De imaginea sau viziunea personala sau ce va fi fiind are grija fiecare, nu va agitati (degeaba)!
ovidiu bufnila
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 08, 2003 9:43 am

:hehe: :hehe: :hehe:

am ras cu lacrimi ... da' pe tine nu te plictiseshte aceeashi placa? nu de alta da face shantz pe creier ...

pur si simplu, a venit pe forum sa stea de vorba despre aspectele de profunzime ale imaginii

nu mintzi?

ia vezi aici ...
gaga

Mesajde ovidiu bufnila » Lun Dec 08, 2003 10:43 am

Salut, Danaaaaaaaa!
E ca lumea. Numai ca nu e aceeasi placa. Nu fii superficiala. A, multumesc pentru reclama. Dar nu le-ai gasit pe toate. Sunt mai multe forumuri. Dana, stii ce, decat sa ne caftim in semantici, n-ai vrea sa cooperam? Uite, scrie tu cum vezi lucrurile la modul serios. Cum vezi tu o constructie de imagine. Atentie, nu e o pojghita. Sunt strategii perverse de la dominarea unei situatii la evenimente mari. Hai sa facem un pas inainte. Alege o situatie si fa o scurta analiza de imagine. Nu numai limbajul nonverbal e important. E important contextul evenimentului oricare ar fi el, politic, cultural, etc. Nu numai vestimentatia e importanta ci si viziunea. Uite un defect de viziune: de ce a pierdut Napoleon ultima lui batatlie? De ce nu a obtinut ultima victorie care era vitala pentru el?
Astept comentariul tau.

Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

PS: Dana, daca vrei, spune-mi ce fel de carti ai vrea sa citesti, carti legate de imagine?

[
ovidiu bufnila
Junior Member

Multumiri...

Mesajde Delphyna » Mar Dec 09, 2003 11:36 am

am incercat lamaia recomandata... si multumesc pentru recomandarile de reconsiderare a valorilor personale, printre care respectul fata de ceilalti!
Oricum... simpla parere nu a suferit modificari majore, cu tot alaiul de habarnisme pe care le-as avea.... asa ca spor la treaba!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde gaga » Mar Dec 09, 2003 11:50 am

Initial trimis de ovidiu bufnila

PS: Dana, daca vrei, spune-mi ce fel de carti ai vrea sa citesti, carti legate de imagine?

La modul cel mai serios recomandat de dvs, asi dori sa citesc as, popa, dama, juvete si decar, de aceeasi culoare, preferabil inima neagra ca a mea. Dar ma multumesc si cu patru asi sau popi ... ce-o da norocul.
gaga

Mesajde piskeshu » Mar Dec 09, 2003 2:06 pm

Mi-ar place sa cred ca Ovidelu sau Ovalau e un tip super adevarat shi ca ne ia la pula pe toti, dar ma tem ca nu e asa. Ma tem ca nu decat un papagal jalnic (de talie internationala - mare verde cu roshu shi galben care vorbeste multe limbi... in cur). Cand au aparut Accent , tot asa mi-a placut sa cred... Uite au aparut unii care iau la pula toata muzica romaneasca. Din pacate printre consilierii lor se prea poate sa se fi aflat insusi dl. Ovidiu Bufnila ( numele asta are o rezonantza de prost care cade intr-o groapa ).
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mishto, falicu'!

Mesajde ovidiu bufnila » Mar Dec 09, 2003 2:58 pm

E ca lumea falicu' introbagat in chestia asta de imagine. Mishto falicu'! Intr-un fel, empiric vorbind, imaginea are ceva legaturi si cu falicul. Nu trebuie sa rosim!

Ovidiu Bufnila
ovidiu bufnila
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 3:09 pm

bre nea bufnila ,daca-i falic dintr-ala de neam prost iti zic io ca-i arma mortala ca pe vremuri fetele care dadeau coltu dupa un contact cu armele astea mortale erau incadrate la stas-512 adica inghetata ...pe batz
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Asa e!

Mesajde ovidiu bufnila » Mar Dec 09, 2003 3:46 pm

Salut, eyewitness!
Asa e. Ai dreptate. Curat inghetata pe bat. Ca lumea.
ovidiu bufnila
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Dec 09, 2003 6:25 pm

Propun ca acest subiect sa se numeasca de azi "Comentarii impertinente la Ovidiu Bufnila"!
piskeshu
banned

O facem si pe asta!

Mesajde ovidiu bufnila » Mie Dec 10, 2003 9:16 am

O facem si pe asta.
ovidiu bufnila
Junior Member

Hai ca m-am tirat:

Mesajde ovidiu bufnila » Mie Dec 10, 2003 1:05 pm

Hai ca m-am tirat. Chestia asta cu imaginea ca o arma mortala e o tampenie. Nu stiu ce naiba ati pus botu'. Da' asta e. Mai bine o ardeam de-un barbutel, ceva. Faceam un smen ceva. Nu? Acu, daca tot va freaca sa ziceti mascari despre bengoidalul bufnilian, bagati gros. Da' sa fie roccoco. Sa fie marfa, iubitilor. Baa, uite care e treaba, m-am tirat. Spargeti-l pe bufnila cat vreti. Dati-i la moaca. Da-l in ma-sa de prost. Umbla cu circu' de imagine prin lume. Da' cine se crede asta, nu? Baroilor, m-am tirat. M-am tirat ca rahatu' asta de poveste e chiar o duma de zile mari. Da' a fost misto sa va cunosc. ACUM VA CUNOSC. V-AM ADULMECAT.

Garizilor, v-am pupat pe portofel.
Care vrea s-o mai lalaim despre imagine, sa ma caute ca nu ma supar. Ma gasiti prin internetu' asta bahar.

Acu chiar ca m-am tirat. Da', sa nu fiu un neam prost si-un papagal cum baga nu stiu care din frati pe-acilea. Va zic, asa, ca lumea:

SARBATORI FERICITE!
ovidiu bufnila
Junior Member

Imaginea rules

Mesajde SatyR » Mie Dec 10, 2003 2:03 pm

Ce faceti domnu scriitor ati dat-o in regionalisme de rahova?.

..io tot nu m-am prins care e faza cu imaginea despre care vorbiti..dar date fiind cunostintele de care dispuneti am sa va cer si io sfatul, ca de doar sunteti consilier de imagine...

De curand mi-am luat un trening Nike, e bealea rau..si ma gandeam sa-mi iau niste ciocate, ca un necunoscator ce sunt in materie de vestimentatie v-as ruga sa-mi spuneti cum credeti D-voastra ca va da asta la imaginea mea...credeti ca o sa fiu mortal?

p.s. eventual si un parpalac cu apca...

Va multumesc !
SatyR
Junior Member

Mesajde dirklady » Mie Dec 10, 2003 3:50 pm

Ovidiu trebuia sa te tirez de aici de la bun inceput. Aici nu vei gasi niciodata pe cineva care sa fie de acord cu tine. Si stii de ce? Pentru ca aici nu sunt pusi la inima cei care sunt prea inteligenti. E prea greu pentru ei ca sa inteleaga ceea ce spui tu. Ei au chef de distractii nu de psihologie. Si te provoaca numai ca sa se distreze. In final, ei trebuie sa aiba ultimul cuvant. E lume naspa aici pentru gusturile tale. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Dec 10, 2003 4:34 pm

;P domnule bufnita plis cam beck....
ca de cand tu ai plecat imaginea nuastra a palit asa dodata. de cand am cetit posturile tale mi s-a inbuntatit imaginean bine si am invatat sa vorbeste mai corect ca pana acu ieram vraiste. Io si cu draktanti acilea de fata o sa plangem dupe tine...si totu numa din cauza de inculti si insensibili cum ie acest aiuitnes care sa stii tu de la mine ca ie invizibil si n-are imagine.
Cu aceasta termin in speranta ca puate te intorci ca ne duare inima la care ailalti nu te-au pus

Io
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Gheea » Mie Dec 10, 2003 4:35 pm

Ovidiu trebuia sa te tirez de aici de la bun inceput.

Dar de ce? Ce ai cu acest domn foarte afabil? Nu-l tira te rog frumos!

Pentru ca aici nu sunt pusi la inima cei care sunt prea inteligenti.

Ai dreptate, am remarcat si eu acest lucru, saracii inteligenti sunt facuti cu ou si cu otet de prosti pe aici.

Ei au chef de distractii nu de psihologie.

Da, intr-adevar acesti oameni de pe aici nu vor decat sa se distreze, psihiatria, mai ales cea psihosomatica nu o stiu deloc.

E lume naspa aici pentru gusturile tale. Ciao

Corect, nu stiu ce mai cautam si noi pe aici ...
Gheea

Mesajde dirklady » Mie Dec 10, 2003 9:04 pm

Voi cei doi de sus am inteles mesajul. Ei.....acum va simtiti mai bine?
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Despre Imaginar:

Mesajde ovidiu bufnila » Vin Dec 19, 2003 7:31 am

Imaginarul e cheia de Imagine!
Schematic vorbind, ar fi imaginarul individual, imaginarul colectiv. Totusi inclin sa cred ca fiecare fiinta are un imaginar al ei, specific si propriu. Am putea intelege prin asta ca imaginarul fiecarei fiinte umane are date ale speciei umane dar si date proprii ale acelei fiinte. Pe scurt imaginarul lui ovidiu are date specifice ca si imaginarul tau dar si date proprii legate de istoria mea ca individ. Cum iti poti descoperi propriul imaginar? Nu e tocmai usor. In primul rand, nu trebuie sa-l consideram a fi localizat in creier. Cred ca trebuie sa vorbim de o stare a imaginarului, de o corporalitate a sa. La constructia imaginarului participa toate celulele noastre cu memoriile lor celulare. Putem vorbi de o corporalitate fictionala. Aceasta ar fi poate o metafora dar e si un adevar. Imaginarul nu este un construct in afara realitatii. Nu e imaginatie. Nu e ce-mi imaginez. E mai mult decat irealitate si realitate. E un spatiu conceptual in care exersam, in care ne exersam ca fiinte. Proiectez imagini in Imaginar pentru a putea decide daca fac sau nu un lucru. Tocmai din aceasta pricina, atunci cand vorbesc despre IMAGINE, nu ma refer la un strat superficial format din vestimentatie, din fard sau atat de mul uzatele posturi ale trupului. Limbajul trupului e o complexitate. O sa vorbim ceva mai incolo despre asta. NU PUTEM REDUCE fiinta la O IMAGINE BIDIMENSIONALA. Adevrata Imagine a unei fiinte este Istoria acelei fiinte, este PROIECTUL acelei fiinte.
ovidiu bufnila
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Dec 19, 2003 11:21 am

Uraaa! A venit Ovidelu inapoi! Ce legatura ezigsta intre imaginar shi imaginea ta mortala? Sau despre asta o sa discutam mai tarziu dom profesor Bufffnila?
piskeshu
banned

Mesajde anetutza » Vin Dec 19, 2003 1:41 pm

Buna! Eu cred ca imaginea personala trebuie sa fie mai intai importanta pentru tine apoi pentru ceilalti. De asemenea trebuie sa tii la respectul de sine ca sa afisezi o imagine buna celorlalti.
Imaginea ti-o creezi singur prin comportament , atitudine , aspect fizic etc.Cam atit
PA
anetutza
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Dec 19, 2003 3:10 pm

antenutza: bravo ma...

Nenea bufnita....noroc ca te intorsasi ca lazar numa ca tu nu murisi.poate nici lazar nu fu mort da bibila zice altceva. deci din cate iti dai seama io n-am putut sa citesc postul tau pentru ca sufar de o cheste numita .... :con: chiar cum s-o numi chestia asta de care sufar io...adica io mi-s incoerent, dar tu tata ma faci deci dacuncolo o sa devin invatacelu tau..dan ale incoerentei ca nu mi-ai zis nimic de imagine...
dirklady: vezi...incet incet incepi si tu sa treci de 60 la aichiu...stic araund
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde piskeshu » Vin Dec 19, 2003 3:41 pm

Ovi, ia asculta aicea:

"Ochii tai ii visez pana-n zori...
IMAGINEA TA imi provoaca fiori!"

Creste inimioara, nu?
piskeshu
banned

Va salut, va iubesc!

Mesajde ovidiu bufnila » Sâm Dec 20, 2003 1:28 pm

Salut prietenos, tuturor!
M-am intors pentru ca mi-am dat seama ca ar fi o mare greseala sa o sterg cu coada-ntre picioare ca un nasol. Voi toti ati fost foarte corecti cu bufnilul zapacit de atata imagine! Am intalnit multi ipocriti pe lumea asta. Ipocritii astia au incercat sa ma abureasca in fel si chip. N-am pus botul, se intelege. Voi insa sunteti mishto. Adica ati zis asa, Bufnilica mama, arzi gazu', te dai bengos da' nu se prinde. Cred ca intr-un fel aveti dreptate. Tipilor, cred ca m-am pripit cand am inceput sa toc subiectul asta. Sunt convins ca voi aveti ideile voastre. Acum, as vrea sa stam de vorba pe indelete. Sunteti pe bune cu chestia asta?

Initial trimis de piskeshu
Uraaa! A venit Ovidelu inapoi! Ce legatura ezigsta intre imaginar shi imaginea ta mortala? Sau despre asta o sa discutam mai tarziu dom profesor Bufffnila?
ovidiu bufnila
Junior Member

Uite cum vad eu lucrurile:

Mesajde ovidiu bufnila » Sâm Dec 20, 2003 1:33 pm

Anetutza,

Ai dreptate. As zice si eu o chestie, daca ai fi de acord: poate ca imaginea asta se construiesti dinauntru. Acolo se produc poate primele imagini de forta. Dinlauntru vine forta. Asa inclin sa cred.

Initial trimis de anetutza
Buna! Eu cred ca imaginea personala trebuie sa fie mai intai importanta pentru tine apoi pentru ceilalti. De asemenea trebuie sa tii la respectul de sine ca sa afisezi o imagine buna celorlalti.
Imaginea ti-o creezi singur prin comportament , atitudine , aspect fizic etc.Cam atit
PA
ovidiu bufnila
Junior Member

Hei, animalooooooo!

Mesajde ovidiu bufnila » Sâm Dec 20, 2003 1:35 pm

Omule, schimba zicerea, te rog. Zi Ovidiu, Ovi, OB, ceva de genul asta. Nenea Bufnita e de domiul trecutului, zic eu, tine de epoca precambriana a acestui subiect. De acord?

Initial trimis de animaloo
antenutza: bravo ma...

Nenea bufnita....noroc ca te intorsasi ca lazar numa ca tu nu murisi.poate nici lazar nu fu mort da bibila zice altceva. deci din cate iti dai seama io n-am putut sa citesc postul tau pentru ca sufar de o cheste numita .... :con: chiar cum s-o numi chestia asta de care sufar io...adica io mi-s incoerent, dar tu tata ma faci deci dacuncolo o sa devin invatacelu tau..dan ale incoerentei ca nu mi-ai zis nimic de imagine...
dirklady: vezi...incet incet incepi si tu sa treci de 60 la aichiu...stic araund
ovidiu bufnila
Junior Member

Imaginar/Mortal

Mesajde ovidiu bufnila » Lun Dec 22, 2003 10:13 am

"Mortala": admite si o anecodotica gen "gagica mortala". Bun. Anumite imagini, incastrate in imaginar pot deveni mortale pentru un ins slab de inger. Au fost oameni care, blocati fiind intr-un frigorific, au murit desi temperatura NU ERA sub zero. De aici la manipularea prin imagini nu e decat un pas.

Initial trimis de piskeshu
ovidiu bufnila
Junior Member

Re: Uite cum vad eu lucrurile:

Mesajde gaga » Lun Dec 22, 2003 12:41 pm

Initial trimis de ovidiu bufnila
poate ca imaginea asta se construiesti dinauntru.

sigur ca da, e pe dinauntru si e sexuala, insurubabila si deloc perversa pentru ca e invizibila deoarece este pe dinauntru.
gaga

Mesajde piskeshu » Lun Dec 22, 2003 12:52 pm

Poti sa mori de frig shi daca temp. e mai mare de zero. Nu tre sa ai o imaginatie bogata pentru asta!
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Lun Dec 22, 2003 1:45 pm

Zi Ovidiu, Ovi, OB, ceva de genul asta

domne...da tu chiar vrei sa iti suprapunem imaginea cu OB-eurile?
dar pentru ca tin prea mult la tine propun Always ca au cota cea mai buna pe piata.

Deci daca n-ai aluaisu la tine mori de frig in frigider? probabil ca mori de frig din cauza de lipsa de oxigen si nu mai ai cu ce sa arrzi gazu ...
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma