De ce atat dispret pentru muzik romaneask?!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde neatza » Lun Ian 05, 2004 3:11 pm

nu mam mai loat eo de multa vreme de tine, da de data asta ai dato rau cu mucii'n tort!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 3:21 pm

Cand ii aperi pe TNT shi Cocteil, nu ai dreptul sa vorbesti de oamenii care vand substante interzise, ba chiar ar trebui sa le pupi picioarele!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Unregistered » Lun Ian 05, 2004 3:44 pm

sa mori tu!

orice individ care vinde/consuma droguri este, din punctul meu de vedere, de condamnat. nu are nici o legatura treaba asta cu muzica.
Unregistered

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 3:46 pm

eu eram mai sus... voua chiar vi se pare amuzant ca un individ care vrea nu vrea e un model pentru altii, sa promoveze consumul drogurilor?
aspyrin
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Ian 05, 2004 4:18 pm

parerea mea: cand faci muzica pentru ca asta simtzi ca trebuie sa faci in viatza, inseamna ca in muzica ta se va regasi fiecare placere personala. daca una din aceste placeri este drogul... asta ie. tocmai tu ai spus ca nu obliga nimeni pe nimeni sa asculte un anumit gen de muzica. shi daca cineva va fi atat de cretin incat sa sa-shi construiasca viatza in functzie de versurile unei piese, mi se rupe mie ca respectivu ajunge sa se drogheze, sash ia glanda, sa shio puna la dos, sa fumeze, sa bea sau mai shtiu eo care alta treaba. pentru educatzie egzista familia shi shcoala. pentru distractzie ie muzica. sa nu amestecam borcanele.

shi inca o treaba daca nu itzi erea de ajuns: adica dupe ce doi parintz (in cazu fericit), o gramada de educatori, profesori shi alte alea care vin shitz zic cam cum ar trebui sa te portzi in viatza pentru un trai social acceptat, vine alt tip, itz pune o caseta, un sidi, o treaba shi brusc te apuci de droguri, uitand complet ce tziau zis doojdemii de oameni de-a lungu intregii tale egzistentze. shi cum saracu copil nu poate sa fie un cretin notoriu ca a apucat calea cea mai lejera, hai sa dam vina pe muzica.

peseu: deci din punctu asta de vedere, orcie om care canta poate sa promoveze consumu de droguri, frecatu la dos, traficu de arme, consumu de broashte tzestioase pe cale disparitzie, bocancii cu toc, salata boeuf, adidashii panasoanic sau ce vrea muschii lui, atata vreme cat lui ii face placere. ramane la alegerea mea daca o sa ascult treaba aia sau nu.

neatza

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 4:27 pm

you are right...

dar daca omul se apuca de vandut droguri (aici la artist ma refer) si ajunge la bulau, e treaba lui si o merita indiferent cat de bun artist e...

uita-te si la americani. daca michael s-a dedat la prospaturi, nu s-au stresat ca e vedeta si au pus politia pe el
aspyrin
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Ian 05, 2004 4:40 pm

riscurile meseriei!

dar eo nu de asta am sarit la cap. tu ai spus ca ai auzit ca nishte oameni care canta hip-hop "vindeau nishte substantze interzise". nu shtiu egzact la cine te refereai, dar cum in ultima vreme au fost doo cazuri mai mediatizate, am presupus ca te refereai la unul dintre iele, iar in niciunul dintre acestea nu a fost vorba de "vanzare", shi ar fi pacat sa dai nashtere unor zvonuri aiurea doar pentru a-tzi sustzine o ideie.

neatza

Mesajde piper1996 » Lun Ian 05, 2004 4:46 pm

io creca maical scapa fara puscarie. am o presimtire. nu-s de ce MTV baga acuma angro un remix de kkt. sa ne apuce mila probabil.
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde IoanaA » Lun Ian 05, 2004 5:14 pm

Pai MOF-Mihai, nu cred ca toti sunt fosti puscariasi ( ma refer la aia care canta hip`hop) Si cand ai inceput sa vb. de droguri si alea alea...probabil ca te refereai la Sisu. Oricum, nu cred ca daca unu` canta despre droguri, sau moarte sau intr`o mel.se zice "arunca`te de pe bloc ca iti va fi mai bine" cei care asculta chiar urmeaza chetiile astea, se lasa influentati... De cate ori nu s`o`njurat,s`or zis chestii despre politicieni, si mai stiu eu ce, si nu s`o intamplat nimic. Ati vazut voi pe`undeva ca s`o zis "fereste`ti beregata ca s`ar putea sa n`o mai ai" si asa s`o si intamplat? Astea sunt versuri facute asa, mai mult ca unii sa fie provocati.
Imi place f mult hip`hop`ul...da` tot comentez, imi zic parera...
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 5:55 pm

da, la Sisu ma refeream... am gresit la faza cu "vandutul", le avea doar pt el, dar asa nu-l absolva de vina...

nu sunt dintre aia care zic ca muzica ii fac pe unii sa o ia razna ( a se vedea cazul cu sodatul fan-Marilyn Manson - care si-a impuscat colegii) dar nici nu poti zice ca nu are nici un fel de influenta... desi eu cred ca de obicei asculti muzica asa cum esti, nu faci asa cum iti zice muzica... totusi, la limita, cand omul ba ar face o chestie/ba nu ar face, in mod clar o piesa care ii zice sa o faca e un "trigger" suficient (poate si necesar) pentru asta...
aspyrin
Junior Member

Mesajde IoanaA » Lun Ian 05, 2004 6:45 pm

Hm...pai e fix problema lui daca se drogheaza. Aia de afara cum se drogheaza si n`au nici pe dreq, adica nu vine sa`i ridice garda? A...astia`s romani, aia`s mai shm3keri...
In legatura cu cazu` de la Baia Mare (acolo o fo` parca) nu pot sa zic decat ca ... ala era psihopat cred... :confused: Adevaru` e ca muzica rock (nu toate genurile) ii influenteaza pe unii...
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde Gabizzu » Lun Ian 05, 2004 8:13 pm

de pe barfe am invatzat multe lucruri...
de exp. cineva, cu iq extrem de ridcat, mi-a explicat ca sunt o catza in momentul in care comentez ceva ce a aparut la tv, nu ar trebui sa-mi pese! e doar problema celui ce preteaza.
un alt lucru deprins tot de pe acest minunat forum este faptul ca rockul ii influenteaza "pe unii".
Mi-e sila, si nu stiu daca merita sa-mi argumentez opinia.
Ideea e ca un manelist prost si nespalat face haules baules in discoteca cu cocalarii asa cum ii indeamna carmen serban pe versurile piesei scrise de haules baules Gutza Liviu Nicolae Minune.

asadar ... sunt de acord cu neatza.
Gabizzu

Mesajde gabuba » Lun Ian 05, 2004 8:14 pm

eu eram mai sus...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Mar Ian 06, 2004 9:18 am

Pt. ca exista Cocteil shi Tienti!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde neatza » Mar Ian 06, 2004 10:38 am

Initial trimis de Mihai-MOF
voua chiar vi se pare amuzant ca un individ care vrea nu vrea e un model pentru altii, sa promoveze consumul drogurilor?

nu. dar mi se pare amuzant ca un tip care spune ca ie PR scrie o treaba ca asta

muzica ii fac pe unii sa

neatza

Mesajde aspyrin » Mar Ian 06, 2004 1:13 pm

my mistake... cred ca iti dai seama ca nu am batut un e din graba, nu pentru ca n-as sti cum se scrie... dar acum asta e, m-ai prins si mi-ai dat la cap
aspyrin
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Ian 06, 2004 1:18 pm

precum am mai spus: riscurile meseriei!

neatza

Mesajde cubu » Mar Ian 06, 2004 4:50 pm

nu sunt dintre aia care zic ca muzica ii fac pe unii sa o ia razna ( a se vedea cazul cu sodatul fan-Marilyn Manson - care si-a impuscat colegii)

dar nici nu poti zice ca nu are nici un fel de influenta...

desi eu cred ca de obicei asculti muzica asa cum esti, nu faci asa cum iti zice muzica...

Tatale, hai sa lasam la o pare agramaticalitatea pe care a observat-o netaza primul, si acum ne concentram asupra celor trei citate ale lu' dumneata... Daca imi spui care e legatura dintre ele, te pozez, fac icoane cu moaca ta si le vand la Obor cu 3.000 de lei la babele habotnice... Nu prea le am eu cu chimia, dar aia covelenta nu e, si nici aia ionica...

Si pentru cultura ta generala, rock-ul in general prezinta viata asa cum e, adica si cu lucrurile bune si cu cele rele, tocmai pentru ca cel care asculta sa fie constient si sa incerce sa schimbe ce e rau... Nu sunt vinovati cei care fac sau asculta acest gen de muzica pentru ca pe lumea asta predomina cele rele, si nici ca sunt si dobitoci care asculta rock doar ca sa epateze...

P.S. Mi-e mila de tine, ca nici macar ipocrit nu poti sa fii fara sa-si dea lumea seama...

P.P.S. Eu zic sa te mai documentezi despre cazul soldatului fan Marylin Manson, dulapul din care chipurile a luat armament era fortat si ciudat e ca soldatul avea cheile la el... Faptul ca asculta rock a fost doar o coincidenta fericita pentru cei care vor sa ascunda adevarul...
indescifrabil
cubu

muzica chiar nu e de 2 Lei ....

Mesajde Ovy71 » Mar Ian 06, 2004 5:37 pm

Chiar numai americanii sunt buni pe lumea asta la muzica ??? Ce romanii nu stiu sa cante ? Da,bineinteles ca sunt si catastrofe in muzica romaneasca " ...am nevoie de oxigen.." , o porcarie ca asta n-am mai auzit . Dar ce ziceti de Cargo , Holograf , S. Banica jr. si altii , parca ne-am nascut cu Mc Hammer in urechi , am supt de la Eminem si ne curg balele dupa Britney Spears ...
Avem si noi cu ce sa ne laudam ,numai ca multi altii lauda manelele de 2 bani ... Cei care zic adevarul sunt cei de la Bug Mafia si Parazitii ,pentru ca ei stiu ce inseamna cu adevarat viata si asa este si Eminem ,are si el un Pantelimon american si stie cum se traieste . Si cu asta-basta !
Ovy71
Junior Member

Mesajde piper1996 » Mar Ian 06, 2004 5:42 pm

care bug mafia, cand a pus banu deoparte, s-a mutat baetii din pantelimon ... a parasit cartieru ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Ian 07, 2004 12:14 pm

Initial trimis de Portnoy

1. ziceam ca nu-s din aia care cred asta, si dadeam cazul de la baia-mare tocmai pentru ca era o chestie in care se acuza muzica desi de vina erau alte chestii, iar faptul ca ala era fan manson nu avea nici cea mai mica legatura cu ce se intamplase...

2. totusi, eu cred ca ceea ce asculti tu in versurile unei trupe, mai ales daca esti fan, te poate influenta... nu poti zice ca muzica nu are nici cea mai mica influenta asupra ta, pentru ca in cazul asta nu vad care ar mai fi rostul ei...

3. eu cred ca asculti muzica asa cum esti, nu ca faci asa cum iti zice muzica... adica, daca tie iti place sa bei, asculti muzica de pahar nu muzica anti-alcoolica (o fi existand ???), sau daca esti credincios, asculti muzica religioasa... etc. Cred ca influentele vin atunci cand esti nehotarat...

acum asta e un forum, nu un seminar de scoala sa stau sa explic tot ceea ce zic, dar poate ca intelegi si tu ca lucrurile astea nu se bat cap in cap de nici un fel... iar chesti cu rolul educativ al rock-ului ( :) :) :) )... hai sa fim seriosi... am ascultat mai mult rock decat tine si nu prea am simtit asa ceva...
aspyrin
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 12:22 pm

portony in general sunt de acord cu ce ai scris. dar sa fim seriosi rockul educativ? :con:
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 2:37 pm

2. totusi, eu cred ca ceea ce asculti tu in versurile unei trupe, mai ales daca esti fan, te poate influenta...

bagamiash! trebe neaparat sa mapuc sa invatz germana pentru ca rammstein nu ma influentzat deloc panacuma shi ie pacat de iei ca ie baietz buni.

neatza

Mesajde piper1996 » Mie Ian 07, 2004 2:49 pm

las ca-ti spun io ca am ramas cu cunostintele din generala: canta despre mama (creca a fost influentati de binecunoscutul fuiego, si de faptul ca astea despre parinti merge la inima), despre ce iel vrea, despre animale, despre ingeri (deci biserica), piane (deci, lectii de muzica), io concluzionez ca sunt lucruri frumoase, deci ai ce invata de acolo.
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 2:55 pm

dai shi meditatzii? ca puate vreau sa aprofundez problema.

oasjd: cred cam mancat o cratima pe undeva, da macar am pus o litera in plus.

neatza

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 2:57 pm

despre animale

bre sunt adevarat sau nu...pana si ramshtain canta da mine...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piper1996 » Mie Ian 07, 2004 3:01 pm

neatza: trei cratime ai mancat: corect se scrie a-PRO-FUND-ez
dau sfaturi, ca, cu meditatiile, e cam greu maica, nu ma mai tine shalele ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 3:02 pm

una singura. alelalte doo erea orcum in plus

neatza

Mesajde piper1996 » Mie Ian 07, 2004 3:16 pm

Initial trimis de animaloo

bre sunt adevarat sau nu...pana si ramshtain canta da mine...

io zic sa nu te bucuri, ca-n aceeasi masura canta si despre fuiego, adica, cum ar veni, v-au bagat in aceeasi oala pe amandoi ... acuma, nu stiu daca zice de bine sau de rau ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 3:26 pm

Initial trimis de piper1996
nu ma mai tine shalele ...

pai sa le proptim cumva

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma