Intalniri forumiste sezonul 2004-2005
Moderator: anjin-san
17:30 BS !
1 bere Becks de la Jasmine...si o pizza mai tarziu :p
1 bere Becks de la Jasmine...si o pizza mai tarziu :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu uita hanoracul cu marsupiu, libelula mea nepretzuita ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
monk - Mesaje: 2747
hmm interesante intalnirile astea forumistice.. poate o sa ajung si eu o data la una. un comentariu poate impertinent. ca rezultat al nedumeririi mele.. ora 17.30!!!! mi se pare super devreme..
anyways distractie placuta tuturor:)
anyways distractie placuta tuturor:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Hai noroc, Daimon (Hill ? ) !
pai cand ai vrea sa ne intalnim ? la 23:45 ?
ce ? e Revelionu ? la 22 cel tarziu tre' sa fim si noi acasa...ca sunt emisiuni frumoase la televizor !
pai cand ai vrea sa ne intalnim ? la 23:45 ?

-
problema cu daimon se rezolvase, pana sa stearga uamenii rai posturile, dar vad ca din pacate dupa aceea nu s-a mai ocupat nimeni de asta, desi am reiterat rugamintea!
daca voi va uitati la orele 22 la televizor pricep... poate ca sunt eu ciudat.. ora de intalnire e in general 20-21.. si colocviul/bauta whatever se prelungeste pana pe al 1-2
true.. nu exista o ora anume ca sa te distrezi. da' observam si eu diferentze de mentalitatzi si obiceiuri (scuze defect profesional)..
daca voi va uitati la orele 22 la televizor pricep... poate ca sunt eu ciudat.. ora de intalnire e in general 20-21.. si colocviul/bauta whatever se prelungeste pana pe al 1-2
true.. nu exista o ora anume ca sa te distrezi. da' observam si eu diferentze de mentalitatzi si obiceiuri (scuze defect profesional)..
-
chestia e ca dupa orele 23 nu mai circula transportul in comun..si nu ne permitem taxi. voi acolo la Timisoara..sunteti mai bogatzi 

-
bine ca nu mi-ai spus ca Bucurestiul e mai mare decat Timisoara si de-aia iese mai scump taxiul:))
organizati-va-ti tre sa fie cativa care nu beau bere.. si care au masini.. problem solved.. ca la 15 forumisti e nevoie de 3 mashini si trei soferi!
organizati-va-ti tre sa fie cativa care nu beau bere.. si care au masini.. problem solved.. ca la 15 forumisti e nevoie de 3 mashini si trei soferi!
-
Koala..tocmai face scoala de soferi. Si tinand cont de faptul ca sta la 2 blocuri de mine + ca nu bea alcool...sunt salvat. Ma va aduce ea acasa...cu masina
nu-i asa, felia mea de mandarina ? :p

nu-i asa, felia mea de mandarina ? :p
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
monk - Mesaje: 2747
Ce rau esti Monk... :hehe: As mai avea ceva de adaugat (apropos de rautatea ta) da' mai bine iti spun pe YM... ;D
Deocamdata nu promit ca o sa-mi fac simtita prezenta, cel mai probabil o sa stiu maine pe la 2-3..
Deocamdata nu promit ca o sa-mi fac simtita prezenta, cel mai probabil o sa stiu maine pe la 2-3..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
eu vin..dar poate intarzii un pic...pt. ca sunt poftit la ziua lu nasha Marioara..la masa :p
can't wait
can't wait

-
monk scrie:titino tu nu ai prieteni ... mai iesi si tu cu ei ....
it's like talking to a brick wall....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
monk,da ce shti tu de prietenii mei shi de viatza mea?poate ca am(ceea ce e sigur),dar poate ca n-am chef cand ies cu ei sa te iau shi pe tine,ca sa-ti demonstrez ca am prieteni...tre` sa-ti dau eu tzie explicatzii...god!
shi prietenii mei sunt adevaratzi,nu sunt d'ashtia numai de ieshit undeva sau mai shtiu io ce...recunosc ca am putini prieteni(deci am zis prieteni ,nu amici),dar sunt adevaratzi...shi asta conteaza mai mult :|
o sa ajung la intalnire,dar stau numai o ora...
shi prietenii mei sunt adevaratzi,nu sunt d'ashtia numai de ieshit undeva sau mai shtiu io ce...recunosc ca am putini prieteni(deci am zis prieteni ,nu amici),dar sunt adevaratzi...shi asta conteaza mai mult :|
o sa ajung la intalnire,dar stau numai o ora...
- Titina
- Junior Member
Titina scrie:dar stau numai o ora...
de la cat la cat? ca sa shtiu cand sa vin.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
a fost tare la intalnirea de azi,cu toate ca am vb mai putin decat la altele
so...
moshu-a fost nitzel mai pishat ca la alte intalniri
monk-ca de obicei...
el mundo-super de treaba ...
decret-de treaba...
alina-wr-nu prea am vb azi cu ea.....din pacate
jasmine-nici cu ea nu prea am vb
dia-ca de obicei
crash-same.