Comentarii la Concursul "Miss Fanclub" Editia nr 4
Moderator: anjin-san
acu vine si egzplicatia.. in pozele respective sunt la petrecerea de ziua mea.. atunci am fost machiata de un make up artist.. asta nu inseamna ca am 3 straturi de vopseluri everyday.. think! am zis!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
oho...ce obiectiv a votat Titina ! merita laudata pt. asta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu e. v-am pacalit. o sa conteze si votul vostru la sfarsit :p
acum s-a pacalit Titina..asta e. i-a dat 10 p lu Jasmi si 8 lu Shakti
acum s-a pacalit Titina..asta e. i-a dat 10 p lu Jasmi si 8 lu Shakti

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
adik cum moshule m-am pacalit?am votat dupa cat de mult imi place fiecare cum arata,atata tot...nu m-a interesat daca sutn sau nu in legaturi bune cu acea persoana...asha o sa votez shi la mister.Shi ma gandeam...sa votez shi sa arat k ma implic sau nu?shi am votat shi ca sa va demostrez ca nu-mi pasa de cashtig shi ca acu n-o sa ma deranjeze k o sa fiu pe ultimul loc...shi ce daca?Credeti k-mi pasa f mult de acest concurs shi nu e adevarat.
- Titina
- Junior Member
e o lume dura, prietene 7vies !
-
Eu as fi votat cu Shaki pe primul loc, desi o poza de proasta calitate, cu un fundal si mai neadecvat, tipa pare foarte fotogenica si are o gura senzuala, e ca o icoana in gen black. Dar mi-era lene sa mai pun inca vreo sapte dupa, mai ales ca nu prea ai de unde alege.
-
Izabela - Junior Member
lasa, LoveVerde...ca esti deja campioana mondiala ! si nu te-ar fi votat lumea pt. pozele in bikini...asa ca nu iti face sange rau !
-
bai, ce gluma buna a facut marian jan. din fericire, intra pe forum din an in Pashte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"Iepurashul cu coada sus" iz za best of za best dintre toate fetele. Merita locul 1 si asta CLAR! Pacat de LoveVerde, merita mai mult.... Nu stiti sa apreciatzi adevaratele valori :lol:
P

In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
nu cred ca a fost nimeni mai adulat pe fanclub...ca Jasmine 

-
Jasmine scrie:acu vine si egzplicatia.. in pozele respective sunt la petrecerea de ziua mea.. atunci am fost machiata de un make up artist.. asta nu inseamna ca am 3 straturi de vopseluri everyday.. think! am zis!
Meic ap artist care, vorba aia...iar bluza e gucci, ciasu ie chopard si mascara folosita ie gautier. borasc ! vomit! ma pish! ma cac! ca daca era era la scola la ore era data doar cu boss. hugo boss.
-
SOD - Mesaje: 6035
bre, podiumul a fost relativ usor de facut, dar pe celalalte fete cu greu le-am departajat :con: protestez impotriva faptului ca unele concurente si-au pus tone de poze, iar altele doar cate una. Ar fi trebuit sa se impuna prezentarea a cel putin doo poze si cel mult 5 (sa zicem). Oricum, sunt convinsa ca daca toate concurentele ar fi fost machiate si aranjate de niste profesionisti (cum recunoaste Jasmine ca e cazul ei :p), alegerea ar fi fost mult mai grea, fiindca toate sunt frumoase :yD
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
ehe, faw, daca ne aranjam shi noi la un meicap startist shi le dadeam dracu pe shortzurile astea de la uzina shi cizmele de cauciuc, faceam forori printre pushtuaicele astea. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma