despre satanism...pro sau contra?!
Moderator: anjin-san
pentru mine nu exista rai sau iad...deci dpdmdv e total aiurea
io's ateu si io cred in puterile mele...

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Ai dreptate nu te respect pentru ca esti de-a dreptu dobitoc. Si cum plm poti sa afirmi ca n-am cum sa am dreptate, adica numa tu ai dreptate? Nu vezi ce prost esti? Du-te la biserica, poate mai ai o scapare, stii ca la crestini astia saraci cu duhu is favorizati de Dzo.chiola_satan scrie:dar io te respect chiar daca tu poate ca nu ma respecti ... :/
...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Mey,eu chiar nu inteleg ce aveti unii dintre voi cu satanistii.Eu personal nu am nici o tangenta cu aceasta religie,dar nu cred ca sunt persoane de condamnat si de aratat cu degetul.De ex ii depasesc pe multi dintre crestini prin complexitatea gandirii.Ce naiba,faptul ca viseaza la o lume mai buna nu cred ca ar trebui sa ii faca de aratat cu degetul.E adevarat ca se exista unii dezaxati dar la fel de adevarat e ca mentalitatea "maselor" e una de ignoranta si prostie crasa.Mie din toate cartile citite despre satanism nu mi sa relevat in general decat o revolta impotriva prostiei umane si un refuz drastic de a fi sclavul unei religii a autointoxicarii cu prostie in masa.Bineinteles,anumiti "satanisti" nu inteleg prin satanism decat crime si extremism,sau un mod de a fi "cool",dar in general,cei care au cat de cat o baza filozofica in aceasta religie sunt persoane inteligente.Nu cred ca ar fi de uitat aici nici "extremismul"preotilor crestini medievali care au ars mii de "vrajitoare" si "vrajitori"in numele lui Dumnezeu:)In incheiere as mai putea sa va spun k Zana Maseluta nu suporta nici un gen de rock 

- Zana Maseluta
- Junior Member
Bah fratilor, daca satanismul se poate numi religie, atunci eu as interzice-o in Romania si as baga niste amenzi usturatoare !
Satinismul = incita la violenta, crime, violuri si multe alte lucruri negative. Venereaza pe mentorul acestor fapte, respectiv diavolul.
Eu nu inteleg cum pot practica unii asa ceva..
Toata lumea vorbeste de manele, dar rockul este o problema, majoritatea trupelor care sunt denumite de "experti" rock adevarat, incita la violenta si porcarii. Voi ati vazut majoritatea videoclipurilor de la astfel de trupe? Intr-o zi imi arata un prieten un concert si unu isi spargea capu acolo de bucurie !!!?
Bah fratilor sunteti bolnavi !
Satinismul = incita la violenta, crime, violuri si multe alte lucruri negative. Venereaza pe mentorul acestor fapte, respectiv diavolul.
Eu nu inteleg cum pot practica unii asa ceva..
Toata lumea vorbeste de manele, dar rockul este o problema, majoritatea trupelor care sunt denumite de "experti" rock adevarat, incita la violenta si porcarii. Voi ati vazut majoritatea videoclipurilor de la astfel de trupe? Intr-o zi imi arata un prieten un concert si unu isi spargea capu acolo de bucurie !!!?
Bah fratilor sunteti bolnavi !
- UnReaL
- Junior Member
UnReaL scrie: Toata lumea vorbeste de manele, dar rockul este o problema, majoritatea trupelor care sunt denumite de "experti" rock adevarat, incita la violenta si porcarii. Voi ati vazut majoritatea videoclipurilor de la astfel de trupe? Intr-o zi imi arata un prieten un concert si unu isi spargea capu acolo de bucurie !!!?
i-auzi-tzi

nerealule, ca sa te citez: bah frate, taci k nu shtii despre ce vorbeshti

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Shaki scrie:i-auzi-tzi~p~p egzapt ce spuneam, ar trebui interzishi rockerii ashtia satanishti nenorocitzi care ie sursa tuturor relelor (katzu shi tanara jeneratzie sa ia aminte
)
nerealule, ca sa te citez: bah frate, taci k nu shtii despre ce vorbeshti
Mda, n-are rost cu voi..
Succes in iad atunci !
- UnReaL
- Junior Member
n-ai zis asta, am exagerat eu k subliniez enormitatea ideilor pe care le sustzii. serios acum, te rog sa ne explici si noo astora mai nedotatzi neuronal care ie legatura dintre satanism shi rock (ai grija k eshti pe un forum unde majoritatea sunt ascultatori de rock, in iad d-a dreptu cum ar veni
)

aliatzi, right? 

-
Shaki scrie:n-ai zis asta, am exagerat eu k subliniez enormitatea ideilor pe care le sustzii. serios acum, te rog sa ne explici si noo astora mai nedotatzi neuronal care ie legatura dintre satanism shi rock (ai grija k eshti pe un forum unde majoritatea sunt ascultatori de rock, in iad d-a dreptu cum ar veni)
N-ai fost foarte atent, vorbeam doar de anumite trupe, gen Slipknot, Marlin Manson, Six Feet Under, care bineinteles nu toate piesele incita la violenta si alte lucruri. Am ascultat si eu rock o perioada si chiar am umblat cu niste rockeri, dar nu a durat mult.
Respect pentru System of a Down, Fear Factory si inca cate trupe care nu imi vin acum in minte. Si acuma le mai ascult cateodata.
- UnReaL
- Junior Member
ba am fost fuarte atenta iar tu eshti fuarte confuz, rocku nu "incita" la nimic din tuate astea decat daca eshti redus, shi tot nu vad legatura intre violentza shi satanism
are cineva nevoie de ionuzzi?
are cineva nevoie de ionuzzi?

aliatzi, right? 

-
-
Daimon - Mesaje: 5074
tu erai la gradinitza cand eram eu la levelu 7:D
Crematory RULLZ si Moonspell, au niste texte sataniste D E ME N T I A L E.
Crematory RULLZ si Moonspell, au niste texte sataniste D E ME N T I A L E.
-
Daimon - Mesaje: 5074
ai grija k eshti pe un forum unde majoritatea sunt ascultatori de rock
puate-ti vad postu igal si pijkej, sa vezi ce diavolesc si demonic iti vei sataniza stomatologia

nu mi sa relevat in general decat o revolta impotriva prostiei umane
si noo una inpotriva eludarii gramaticii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
rock'u influenteaza vestimentatia
a venit vara si astia stau in bocanci
n-or muri si ei de cald in bocanci aia si imb numai la negru ,park sunt in doliu si cu o gramada de cercei pe numai stiu unde si piersing-uri 

a venit vara si astia stau in bocanci

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
ma eu nu am spus ca totzi roacarii sunt satanisti,unii dintre ei si aia foarte putini,da zi-mi tu mie satanisti manelisti ca eu pe asta nu am auzit-o
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
ovidiu din purgatoriu, liviu a lu belzebut, florin din gorgoroth, alin de la thanatos si nu in ultimu rand, sorin luciferianu.
ma scuzatz, da am vrut numa sa ii zic lu igal nejte nume din undergoundu manelelor, g'yeah!
ma scuzatz, da am vrut numa sa ii zic lu igal nejte nume din undergoundu manelelor, g'yeah!
-
weed13 - Mesaje: 1868
Pfff,ia te uita cine vorbeste despre gramatica,la matze fripte dak nu ma insel,nu?
. Frate cand iti citesc textele ma gandesc ca eludarea veceurilor publice in disperare de cauza,e valabila si pe net.Faza cu negarea de catre satanisti a societatii,a culturii,a traditiilor e idiotenie pura oldman!.Nu se neaga nimic deoarece nu se exista nimic ce sa fie negat(sau ce sa merite un efort de negare).Mey baiatule de unde vii tu?Din padure? 

- Zana Maseluta
- Junior Member
Zana Maseluta scrie:[...] gramatica [...]textele [...] eludarea [...] negarea de catre satanisti a societatii,a culturii,a traditiilor [...]Nu se neaga nimic deoarece nu se exista nimic ce sa fie negat[...]
"mey" Zana Maseluta, amesteci niste questii care este, se exista cu altele care nu este, deci nu se exista.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Faza cu negarea de catre satanisti a societatii,a culturii,a traditiilor e idiotenie pura
zano premolara, se pare ca intuitia nu m-a inselat. pe langa agramaticalitati beneficiezi si doza de incultura suficienta de a te face de cacat cand deschizi gura.
in primu rand te-as ruga sa cauti si sa vezi cine a "produs" biblia satanica. un circar, betiv si drogat care nici macar nu a avut pretentia unui concept teologic ci a parafrazat rudimentar si blasfematoriu niste texte biblice si apeland la alde ca tine si ca altii ca tine s-a unplut de bani
"nu ai voie sa crezi in Dumnezeu, pentru ca lumea este a mea si voi considera credinta ta ca un pacat " sau " fa-ti un idol si inchina-te lui in fiecare duminica" sau "tatal nostru care esti in infern, mareasca-se numele tau, precum in infern asa si pe pamant. pacatul cel de toate zilele da-ni-l noua azi si du-ne pe noi in ispita si invata-ne de rau. ave satan!" o insiruire de fragmente grosolan pastizate care demonstreaza negarea tuturor valorilor sociale, de la credinta in Dzeu pana la o morala minimala.
la noi, "satanizmu" a patruns prin 1993, primii adepti fiind vagabonzii, cersetorii, aurolacii si boschetarii dupa care s-a extins si in randul liceenilor marcati de esec total in scuala.
asa ca premolaro, daca vrei sa porti o discutie cu mine, vino cu argumente palpabile in sensul de a-mi explica macar o idee ezoterica a satanismului sau macar fro personalitate care a adoptat satanizmu de la noi sau chiar de-afara.
pana atunci, hai bajti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma