Intalniri forumiste (sezonul 2)
Moderator: anjin-san
Nushtu daca a fost cea mai mare intalnire din istorie dar pt mine a fost cea mai mare clar...l-am cunoscut pe bhuttu, pe fratele lui...edd...pe vali, oana, korn_bitch etc!! eu m-am simtit super bine, k de obicei ! nushtu ce sa mai zic! astept urmatoarea intalnire ;D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
traiasca Aliosha da da da! :)
Asta a fost o intalnire cev amai speciala... salutari celor care au fost prezenti, vali, pe care nu l-am vazut de o grama` de vreme (biatch!), partea feminina (din care nu cunosc decat 2 componente - oana si baby girl)... pacat ca n-ati mai ramas, noi (Nu mai stiu exact care noi eram) am continuat in club A petrecerea, unde intrarea era libera, berea si ginul (sec
) gratis, multa lume si multi betivi... apropos de betivi, sunt si io luat asa cat de cat, atat cat sa nu mai vad clar ce scriu aici, si totul pe banii lui Aliosha, care sper sa dea si el cu parerea in cateva zile, sau cand se trezeste
, raman dator (a ramas pe marti da?). A fost misto, pacat ca n-am mai putut sta (eram terminat). NUmai bine

- ckride
- Junior Member
am auzit eu MARTZI???
bai daca e si martzi vin cu blueboy SIGUR(sa zicetzi la ce ora daca e si martzi!!!)... mi-a facut placere sa va cunosc si sa realizez ca suntetzi niste oameni speciali si super glumetzi, respect pt K-GULA fiica si-a facut timp sa vina, respect ALIOSHA pt ultima bere(nimic nu ne poate opri din baut, nu? nici banii, zicea un intzelept!!!), respect tuturor celor care au fost acolo Vali, NEamtzu,Gyno, Moshu(nu ala care vine iarna, ci cel de pe forum
)), si restu, bai scuze da ma lasa memoria...
PacE

PacE
There is no save game in real life...
- Hades
pt. mine, gyno, hades, neatzu, bogdan si inca un baiat caruia imi scapa numele acum (scuze) seara a inceput la concertul din cotroceni, dupa care pe la 19.30 am plecat spre ruine, unde se stransesera deja cei ce au scris mai sus :p asa cum spuneau si restul "infractorilor", a fost prima oara dupa multa vreme cand am putut sa ne revedem foarte multa lume. imi pare rau ca nu l-am mai prins pe vesnicul tanar bhuthu. surpriza placuta a fost Korn (Biaci). bine inteles ca si Baby ma intampinat cu un salt de gat si un mare kiss. verisoara dianei (misto si ea), dar mi sa parut tacuta? sau poate eram eu prea obosit si nu am fost atent. in rest toate bune si frumoase (si baieti la fel) :p asteptam cu nerabdare duminica urmatoare.
o obiectie am de facut: niciodata nu intru sub influentza narcoticelor pe forum, moshule :p
K-gula.
o obiectie am de facut: niciodata nu intru sub influentza narcoticelor pe forum, moshule :p
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Foarte frumoasa intalnirea.
In alta ordine de idei blestem pe aceasta cale club A-ul, locul in care am ajuns dupa... si am fost dat afara dupa 2 ore.
Cer scuze fetei careia i-am spart un dinte incercand sa ii zic ceva la ureche, multumesc gaborilor de la Sf Gh pe care i-am luat la pula si nu mi-au dat amenda, Oanei ca m-a tarat acasa ferindu-ma de masinile pe care voiam sa le opresc cu mana, etc...
In alta ordine de idei blestem pe aceasta cale club A-ul, locul in care am ajuns dupa... si am fost dat afara dupa 2 ore.
Cer scuze fetei careia i-am spart un dinte incercand sa ii zic ceva la ureche, multumesc gaborilor de la Sf Gh pe care i-am luat la pula si nu mi-au dat amenda, Oanei ca m-a tarat acasa ferindu-ma de masinile pe care voiam sa le opresc cu mana, etc...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
eu maine plec din bucuresti.. probabil ma intorc duminica.. ramane sa ne vedem saptamana viitoare! Distrati-va si pentru mine daca va intalniti duminica! :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
dachiar...
maine e duminica... cine vine??? eu vin... cu sau fara blueboy care vad ca nu mai da pe forum...
PacE
PacE
- Hades
De vreo cateva zile nu imi da pace o durere de masea. Maine daca ma simt bine..o sa apar si eu. La ora deja obisnuita...18.
Aseara discutam cu Dia The Koala Bear...si zicea ca ea si cu Laura se duc oricum. Si cica vine si Decret.
Iar monk vrea si el sa vina.
Sper sa pot veni si eu...desi alcool nu prea mai am voi sa beau....decat maxim 1 bere.
Va mai anunt eu aici.
Aseara discutam cu Dia The Koala Bear...si zicea ca ea si cu Laura se duc oricum. Si cica vine si Decret.
Iar monk vrea si el sa vina.
Sper sa pot veni si eu...desi alcool nu prea mai am voi sa beau....decat maxim 1 bere.
Va mai anunt eu aici.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am vorbit si cu monk si eu cu Laura la ora 18:00 suntem acolo!!! O sa vina si moshu...face el acum nazuri da asa e el...ii place sa se lase rugat!! deci vine si el!! Decret mi-a promis k vine iar Dr.Oguri daca nu vine.... :mad: nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa i se intample :p !!
vali...de ce nu vii?? so...baixu ? u have to come!!!! aliosha e la mare ...:mad: so..everyone's invited!!!! :p

i'm missing every part
i'm missing every part
-
2635
selecteaza, foca, selecteaza
i-am dat liber soferului personal si nu cre c-o sa vin
evident, multumex pentru atentie
i-am dat liber soferului personal si nu cre c-o sa vin
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
o sa fiu...
pe la 7 sunt acolo... MAXIM 8 daca ma vedetzi facetzimi si mie cu mana... probabil ca o sa vin deja dus
))))))))
PacE

PacE
- Hades
Tocmai mi-a dat telefon Decret sa imi spuna ca e obosit si ca nu va participa la intalnirea din aceasta seara.
baixinho vad ca nu vine , Aliosha e la mare , Alin e la Slatina , Kgula si Korn_bith dorm in post.....asa ca nici eu n-ash mai veni la Ruine. Si asa e cam departe...si mi-e lene.
Mai bine ma intalnesc cu Dia The Koala & Laura....la Machedonu' ....la o clatita.
baixinho vad ca nu vine , Aliosha e la mare , Alin e la Slatina , Kgula si Korn_bith dorm in post.....asa ca nici eu n-ash mai veni la Ruine. Si asa e cam departe...si mi-e lene.
Mai bine ma intalnesc cu Dia The Koala & Laura....la Machedonu' ....la o clatita.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
aloooooooo
mai venitzi sau nu??? ce naiba... ala asa ala asa... moshule mai vin sau de pomana...?
PacE
PacE
- Hades
2648
zi-mi si mie daca e sa va duceti la mache, ca daca este vorba de clatite cu cociolata, vin si eu, ca mi-e dor sa te vad cum lingi farfuria.
zi-mi si mie daca e sa va duceti la mache, ca daca este vorba de clatite cu cociolata, vin si eu, ca mi-e dor sa te vad cum lingi farfuria.
ANTI
-
Intalnirea se tine la Machedonu' cu incepere de la ora 18. Vom manca clatite.
baixole , daca vii....sper sa fi mai manierat decat data trecuta...si sa nu incepi iar sa bagi botu' in farfurie...si sa ma faci de ras.
participanti :
Deci nu se tine nimic la La Ruine in aceasta duminica !
PS : m-a sunat mama lui monk , foarte ingrijorata. cica cu cine se intalneste fiul ei ? :p
m-a pus sa imi dau datele de pe buletin , sa ii zic cine mai vine , pana la ce ora stam , ce varste au participantii la intalnire.
INCREDIBIL ! parca il luam pe monk sa-l futem ! :p
baixole , daca vii....sper sa fi mai manierat decat data trecuta...si sa nu incepi iar sa bagi botu' in farfurie...si sa ma faci de ras.
participanti :
- Gabriel aka Oribilul Mosh
- Diana aka Dia The Koala Bear
- Laura aka Laura
- Cezar aka monk
- Gigi aka baixinho
Deci nu se tine nimic la La Ruine in aceasta duminica !
PS : m-a sunat mama lui monk , foarte ingrijorata. cica cu cine se intalneste fiul ei ? :p
m-a pus sa imi dau datele de pe buletin , sa ii zic cine mai vine , pana la ce ora stam , ce varste au participantii la intalnire.
INCREDIBIL ! parca il luam pe monk sa-l futem ! :p
-
pai cum unde e ? vis-a-vis de Peco Salajan..unde ziceai ca iti bei tu mintile !
prima terasa de acolo , unde inainte era magazin de arme !
ora 18. sa vina oricine doreste. cu cat mai multi cu atat mai bine !
prima terasa de acolo , unde inainte era magazin de arme !
ora 18. sa vina oricine doreste. cu cat mai multi cu atat mai bine !
-
2650
Initial trimis de Oribilul Mosh
parca il luam pe monk sa-l futem
pai asta si facem. il luam pe monk sa-l futem in gura pe Oribilul Mosh.
vezi ca io plec de la munca dupa ce se termina FC Oradea - Rapid, deci mai devreme de 18.30 nu cred ca am cum sa ajung. daca nu va mai gasesc, sa vezi ce piule iti trag peste ochi.
tu vorbesti cu clatitele? ca o intrebai pe tanti aia de-acolo de fiecare data cand venea sa serveasca clientii daca iti mai aduce clatitele, daca nu au ciocolata si cate si mai cate? uiti and te-ai dus dupa ea inauntru ca nu mai aveai rabdare sau ca erai in stare sa iei clatitele din farfuria omului de la masa vecina, ca cica tu nu mai poti sa astepti si ca ti se umfla mamelele mai rau ca mie cand iau micu dejun la meriot?
ps: daca nu se mai tine, da un bip si te sun, ca stiu ca esti fomist si nu consumi tu minutele.
ANTI
-
bai
de baixo ce esti ..nu mai mintzi lumea ! *p
se tine ! se tine ! tocmai m-a sunat baiatu' ala de a intretinut relatii sexuale cu Andreea Antonescu. cica vine si el sa bea o bere ceheasca !

se tine ! se tine ! tocmai m-a sunat baiatu' ala de a intretinut relatii sexuale cu Andreea Antonescu. cica vine si el sa bea o bere ceheasca !
-
daca e vorba de love2fly, transmite-i ca eu nu vin, asa ca nu are sens sa oboseasca pana la ruine cu scopul de a ma bate pt repetatele randuri in care i-am zis ca e un kkt.
.
Cine altcineva s-a mai bipat cu antoneasca? :eek:
gata, gata, mai bine nu intrebam...

Cine altcineva s-a mai bipat cu antoneasca? :eek:
gata, gata, mai bine nu intrebam...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Hades...te duci degeaba la ruine!!! deci ne intalnim la 18:00 la machedonu : eu, laura, moshu, monk, baixu, love2fly si satyr ? moshule..la 18:00 in fata la machedonu..."mancam clatite si bem suc" :p nu inteleg ceva :con: o sa rezisti tu sa bea love2fly bere ceheasca si tu sa bei suc??? anyway...vedem acolo!!! doamna "mama lui monk" stati linistita...o sa am eu grija de el personal ;m k sa nu abuzeze oribilul de inca un forumist minor !!!cine mai vrea sa vina este asteptat la noi in cartier...acolo unde "este shef oribilul mosh"
!!!

i'm missing every part
i'm missing every part
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Kgula si Korn_bith dorm in post......
Ei bine moshule nu dorm in post ... abia ce m`am intors de la mare acu vreo 20 minute ... Astept sa vad impresiile de la Machedonu pe forum si poate data viitoare se tine ceva la 'La Ruine' ... c ya guys ....
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Normal ca o sa postez primul....
Mda....azi cica a fost intalnire forumista...
O zi de duminica monotona se contura la ora 11:30 AM, ora la care m-am trezit. Si ca in orice zi de duminica totul trebuia facut cu mult mai multa lene....cafeaua, micul dejun, tigara, PC-ul, "batutul maimutzei" (copyright O.M 2003).
Insa iata ca nu a fost asha pentru ca, deoarece si fiindca ca nebuniile adanci ale fiintzei mele (sau frustrari) au vrut azi cu orice pretz ca persoana mea sa se duca la o mini-intalnire-de-cartier (Gyeah!)
No bini....zis si facut...m-am dus...si gata!:)
Eh...credeati ca scapati asha usor? fara nici o relatare plina de obiectivism gazetaresc? Nici o sansa...
So......din cauza mersului tramvaiului 14 care este de o precizie ce-mi aduce aminte de uneltele masonice(kidding), care a transformat un drum de 15 minute intr-un drum de 1 h.....am intarziat si eu vreo 30 de min (cu bataie) (oricum nu ma compar cu bietul Monk care a distrus o masina azi).
Pe cine am gasit? pai pe "koala Bear" si amica ei Laura, pe Moshul al carui zambet il puteai vedea de pe Vf. Omu...
si...ceva mai tarziu pe Baixo cel taciturn:)
Ce sa va spun? Baixo a fost destul de tacut, n-avea chef de nimic, n-a facut si el nici o gluma, nimic sa ne capteze atentzia.... nashpa! In schimb Moshu s-a golanit, in 5 luni, cat au trecut de cand nu-l mai vazusem Moshu s-a golanit, fumeaza de rupe, bea alcool rafinat de doua ori ( si din surse anonime am aflat ca se duce si la femei)...ce sa mai? o javra de om.!:) Toata stima pt el!:)
Eu? ca deobicei.......liber de moravuri
In alta ordine de idei, redevenind iarserios, am sa-i fac pe plac Moshului si am sa spun cateva pareri asupra sus numitilor useri.....
Eh...niciodata nu am vrut sa caracterizez o persoana prin cateva cuvinte si din cateva minute alaturi de ea, un caracter trebuie descris in cateva pagini bune si cum eu niciodata nu am putut sa spun o impresie despre ceva sau cineva...o las moarta....
p.s1: Bine ca n-a venit Gabytzu ca nu-mi luasem manusile de box la mine.
p.s2: Imi bag **** in toate vanzatoarele care nu au avut sa-mi schimbe o bancnota de 100 $
p.s3: Imi bag **** in roscata din Z4 de pe Socului
O zi de duminica monotona se contura la ora 11:30 AM, ora la care m-am trezit. Si ca in orice zi de duminica totul trebuia facut cu mult mai multa lene....cafeaua, micul dejun, tigara, PC-ul, "batutul maimutzei" (copyright O.M 2003).
Insa iata ca nu a fost asha pentru ca, deoarece si fiindca ca nebuniile adanci ale fiintzei mele (sau frustrari) au vrut azi cu orice pretz ca persoana mea sa se duca la o mini-intalnire-de-cartier (Gyeah!)
No bini....zis si facut...m-am dus...si gata!:)
Eh...credeati ca scapati asha usor? fara nici o relatare plina de obiectivism gazetaresc? Nici o sansa...
So......din cauza mersului tramvaiului 14 care este de o precizie ce-mi aduce aminte de uneltele masonice(kidding), care a transformat un drum de 15 minute intr-un drum de 1 h.....am intarziat si eu vreo 30 de min (cu bataie) (oricum nu ma compar cu bietul Monk care a distrus o masina azi).
Pe cine am gasit? pai pe "koala Bear" si amica ei Laura, pe Moshul al carui zambet il puteai vedea de pe Vf. Omu...

Ce sa va spun? Baixo a fost destul de tacut, n-avea chef de nimic, n-a facut si el nici o gluma, nimic sa ne capteze atentzia.... nashpa! In schimb Moshu s-a golanit, in 5 luni, cat au trecut de cand nu-l mai vazusem Moshu s-a golanit, fumeaza de rupe, bea alcool rafinat de doua ori ( si din surse anonime am aflat ca se duce si la femei)...ce sa mai? o javra de om.!:) Toata stima pt el!:)
Eu? ca deobicei.......liber de moravuri
In alta ordine de idei, redevenind iarserios, am sa-i fac pe plac Moshului si am sa spun cateva pareri asupra sus numitilor useri.....
Eh...niciodata nu am vrut sa caracterizez o persoana prin cateva cuvinte si din cateva minute alaturi de ea, un caracter trebuie descris in cateva pagini bune si cum eu niciodata nu am putut sa spun o impresie despre ceva sau cineva...o las moarta....
p.s1: Bine ca n-a venit Gabytzu ca nu-mi luasem manusile de box la mine.
p.s2: Imi bag **** in toate vanzatoarele care nu au avut sa-mi schimbe o bancnota de 100 $
p.s3: Imi bag **** in roscata din Z4 de pe Socului
-
Love2Fly - Junior Member
ma oameni buni ... imi pare tare rau ca nu am ajuns dar dupa cum cred ca va zis si moshu am avut accident cu masina ...
Moshule poate ne revansam maine la berea aia .
Moshule poate ne revansam maine la berea aia .
-
monk - Mesaje: 2747
suficienta sa ce ... ca in momentul accidentului veneam spre locul intalnirii :p ... in bucuresti ... deeeci ... daca nu ar fi fost sa vin la intalnire ... nu ne grabeam asa si ... nu faceam accident ... PLATI MASINA ... :lol: a, da cica maiculitza mea a fost placut impresionata de felul in care vb moshu ... hihihihi ... probabil era beat 

-
monk - Mesaje: 2747
Gabyzzule , ai deja un semiavertisment pt. repetatele offtopicuri de pe acest subiect.
------------------------
Nimic special la intalnirea de azi....poate doar prezenta lui Love2Fly si inimioarele facute de Laura din celofanul pachetelor de tigari.
In rest acelasi baixo care vorbeste prea mult si se da in spectacol asemenea unui clovn in mizerie uzand de trucuri ieftine , aceiasi chelnari lenti de la Machedonu , aceiasi atmosfera imbacsita de cartier , niste clatite absolut obisnuite , fum de tigara , discutii aiurea ....nimic interesant.
------------------------
Nimic special la intalnirea de azi....poate doar prezenta lui Love2Fly si inimioarele facute de Laura din celofanul pachetelor de tigari.
In rest acelasi baixo care vorbeste prea mult si se da in spectacol asemenea unui clovn in mizerie uzand de trucuri ieftine , aceiasi chelnari lenti de la Machedonu , aceiasi atmosfera imbacsita de cartier , niste clatite absolut obisnuite , fum de tigara , discutii aiurea ....nimic interesant.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma