Discutii ale oamenilor din popor despre votare
Moderator: anjin-san
nocturno, d-aia am si pus
la final.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baix, era vorba de restu.
hm...daca imi aduc io bine aminte, alea 30 de locuri au fost promise de nastase lu voiculescu, la inceput, cand erau o uniune. acuma, daca ashtia a dezertat sha lasat garnizoana psd guala, nush ce prevede contractu prenuptzial in cazu acesta.
shi apropos de sea change, zice francezu: "da, a fost o supriza pentru noi...ne invatzaseram cu domnu iliescu..." shi iei.
are in mina 30 de locuri in parlament cu care poate jongla
hm...daca imi aduc io bine aminte, alea 30 de locuri au fost promise de nastase lu voiculescu, la inceput, cand erau o uniune. acuma, daca ashtia a dezertat sha lasat garnizoana psd guala, nush ce prevede contractu prenuptzial in cazu acesta.
shi apropos de sea change, zice francezu: "da, a fost o supriza pentru noi...ne invatzaseram cu domnu iliescu..." shi iei.

-
nocturna - Mesaje: 8725
PUR si-a constituit, luni, grupuri parlamentare proprii, avind 11 senatori condusi de liderul Dan Voiculescu si 19 deputati, al caror lider de grup este Daniela Popa.
adik, astia fura deja aleshi pe liste (impreuna cu PSD-ul, hehe)
Uniunea PSD+PUR are 179 de mandate din totalul de 469, cite are actualul Parlament. Dintre acestea, ale umanistilor numara 30 de mandate.
adik, astia fura deja aleshi pe liste (impreuna cu PSD-ul, hehe)
Uniunea PSD+PUR are 179 de mandate din totalul de 469, cite are actualul Parlament. Dintre acestea, ale umanistilor numara 30 de mandate.
-
nbm - Mesaje: 4958
din Romania mare
Nici Guvernul si nici Parlamentul nu pot functiona fí£rí£ marele arbitru: PRM.
:rolleyes:
Nici Guvernul si nici Parlamentul nu pot functiona fí£rí£ marele arbitru: PRM.
:rolleyes:
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
cine a votat cu Nastase
Ma refer aici la (cateva) "personalitati marcante" din domeniul cultural :shock:
Si nu fac nici un altfel de comentariu...
Mirela şi Cornel Fugaru
“ O vorbă inţeleaptă spune că <familia ţi-o dă Dumnezeu, dar prietenii ţi-i alegi>. La fel şi conducătorii.
Ne leagă mulţi ani de prietenie in care ne-ai caştigat respectul, increderea şi iubire.
Te-am urmărit cu admiraţie şi bucurie cum ţi-ai valorificat educaţiai şi bunul simţ, erudiţia, diplomaţia innăscută, inclinaţia spre tot ce inseamnă cultură şi frumos, vocaţia europeană, devenind in timp omul politic de azi, inteligent, rafinat, integru şi devotat intereselor Romaniei, pe care le-ai pus mai presus de oirce.
Pentru viitorul copiilor noştri, pentru speranţa inmai binele acestei ţări, pentru tot efortul pe care-l faci pentru a ne recaştiga mandria de a fi romani intr-o Europă unită, pentru preşedintele minunat şi demn care ştim că poţi fi, iţi suntem şi iţi vom fi mereu alături, necondiţionat.
Candva am scris un cantec ce a devenit şlagăr: “Am ales nemărginireaâ€Â
Si nu fac nici un altfel de comentariu...
Mirela şi Cornel Fugaru
“ O vorbă inţeleaptă spune că <familia ţi-o dă Dumnezeu, dar prietenii ţi-i alegi>. La fel şi conducătorii.
Ne leagă mulţi ani de prietenie in care ne-ai caştigat respectul, increderea şi iubire.
Te-am urmărit cu admiraţie şi bucurie cum ţi-ai valorificat educaţiai şi bunul simţ, erudiţia, diplomaţia innăscută, inclinaţia spre tot ce inseamnă cultură şi frumos, vocaţia europeană, devenind in timp omul politic de azi, inteligent, rafinat, integru şi devotat intereselor Romaniei, pe care le-ai pus mai presus de oirce.
Pentru viitorul copiilor noştri, pentru speranţa inmai binele acestei ţări, pentru tot efortul pe care-l faci pentru a ne recaştiga mandria de a fi romani intr-o Europă unită, pentru preşedintele minunat şi demn care ştim că poţi fi, iţi suntem şi iţi vom fi mereu alături, necondiţionat.
Candva am scris un cantec ce a devenit şlagăr: “Am ales nemărginireaâ€Â
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
riverico, cat itz sunt io de simpatica lu matale, da' dami voie ca satz zicca alaturarea personalitati marcante din domeniul cultural shi urmatorii: Mirela şi Cornel Fugaru, respectiv Maria Dragomiroiu, nu se pupa nici gand!
savem rezon, suntem uameni serioshi.
savem rezon, suntem uameni serioshi.
-
nocturno, d'apai de ce pana mea crezi c-am zis asa? n-au mai fost "traduse" fetzele pen'ca daca erau, nu-mi primea replaiu. Asa ma jtii tu pe mine?
Sh-apai m-am uitat bine, suntem pe k-terinca, nu pe politic&social ! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
sa fie naivitate sau prostie
nici una / nici alta; optziune personala; dublata probabil de un simtz al profitabilitatzii;
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
nocturna scrie:Maria Dragomiroiu[/b]
dupa cum arata eu zic ca era o muiere tare faina-n tinerete.
zicea nene turcescu pe ioropa fm ca base, meandrele concretului si bombo or sa fie-n acelash avion in drumu spre briusel si ca ie posibil sa ne asteptam la situatiuni fuarte interesante-n continuare.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
mai ales ca in acelasi avion o sa fie si bunicutza
Daca nu se va clarifica situatia privind majoritatea pana atunci, tare cred io ca dupa se va intampla... Pana una alta, ieri pe mai toate posturile se confruntau reprezentatni dintr-o tabara sau alta si fiecare isi sustinea punctul de vedere: udmr va fi cu noi. Ba, cu noi. Ba, cu noi. Ba, cu noi.........

-
river - Junior Member
bre tre, matale esht chiar mai psihopat de fuste decat pijcheshu, deci ie absolut irelevant ce zici.
shoricico, pe matale ofhors ca nu te sperie, da' la noi se intampla o problema extra-senzoriala numita bani, finantze, mani, dinero! problema care tradusa in alegeri anticipate rezulta cantitatzi f mari, ceea ce noi nu ne permitem. + ca anticipatele astea inseamna shi pierdere de tinp, care iar nu ne permitem, din cauza ca, coincidentza sau nu: time means mani!

shoricico, pe matale ofhors ca nu te sperie, da' la noi se intampla o problema extra-senzoriala numita bani, finantze, mani, dinero! problema care tradusa in alegeri anticipate rezulta cantitatzi f mari, ceea ce noi nu ne permitem. + ca anticipatele astea inseamna shi pierdere de tinp, care iar nu ne permitem, din cauza ca, coincidentza sau nu: time means mani!
-
io intzelege. magaria este ca nu se puate pentru ca sa se faca guvern pe baza alegerilor de le-a furatara pesedeu
- supermouse
- Junior Member
nocturna scrie:bre tre, matale esht chiar mai psihopat de fuste decat pijcheshu, deci ie absolut irelevant ce zici.
nu ieste deloc irelevant tocma din cauza asta. am uochiu format ca urmare posa disting multe suptilitati. si inca ceva, nu-s psihopat si nici obsedat de fuste, imi plac si pantalonii si alte etc-uri, da?!
ar fi de cacat neste anticipate da ar fi si de cacat prezidente fara guvern sustinator. presimt ca o sa iasa un mare cacat orcum. deja au inceput, vezi miron cozma gratiatu (e o chestie mai complicata si acilea da revin alta data). sa vedem de marti ce se mai intampla...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
eliberarea lu Cozma ie cam dubioasa
intrebarea iashte:
1. I-a dat Iliescu drumu ca sa nu cumva sa s-apuce Cozma sa ciripeasca tot ce shtie?
2. I-a dat Iliescu drumu' ca sa-l amenintze vualat pa basescu?
3. All of the above?
intrebarea iashte:
1. I-a dat Iliescu drumu ca sa nu cumva sa s-apuce Cozma sa ciripeasca tot ce shtie?
2. I-a dat Iliescu drumu' ca sa-l amenintze vualat pa basescu?
3. All of the above?
- supermouse
- Junior Member
gata. misteru s-a risipit. shtire ultima: bela shi voiculescu a batut palma cu aliantza DA. sa ne fie de bine. acuma putem ca sa ne retragem linishtitzi pe la cashile nuastre.
aaa...cica nui nimica sigur.
bre, ashtia sigur na bagat demigrantzi debusolatzi pe post de reporteri la antena 1?
aaa...cica nui nimica sigur.
bre, ashtia sigur na bagat demigrantzi debusolatzi pe post de reporteri la antena 1?
-

ideea e ca niste surse din alianta au zis cum ca bela si voiculescu au trecut la ei - adik e posibil ca alianta sa-si traga spuza pe turta lor, acu cind nastase si iliescu e putin plecati. pina nu zic oficial cei doi, nu-i nimik sigur. si, de fapt, nici atunci...
-
chiar in conditiile DA+PUR+UDMR tot PRM-ul e arbitru
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nocturna scrie:
danies lucreaza la Antena 1??
- supermouse
- Junior Member
din ciclul katerinka la vot:
"Brindusel Nichitean, senatorul al carui mandat a a fost invalidat, vineri, de plenul Senatului, sustine ca prin incercarea de a vota de mai multe ori a vrut sa dovedeasca ca are "spirit civic" si ca legea electorala are multiple hibe."
"Brindusel Nichitean, senatorul al carui mandat a a fost invalidat, vineri, de plenul Senatului, sustine ca prin incercarea de a vota de mai multe ori a vrut sa dovedeasca ca are "spirit civic" si ca legea electorala are multiple hibe."
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma