Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 03, 2003 1:55 am

Initial trimis de dulchik
las' k dak este vb de prietena suntem noi aici sa-l ajutam, nu duce el lipsa de dulcegarii dintr-astea.Da' mie imi place de el shi cu perna pe fatza... may sa fim sinceri totzi avem o perioada mai proasta uneori iar el acum cu asta se confrunta let's help him!!!
We R with you boy!!!shtim k potzi!!! :)

... zise dulcica, abia respirand din spatele pernei.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cubu » Dum Mai 04, 2003 8:56 pm

Oaia nu mananca peste, dar bea arealul acestuia...
indescifrabil
cubu

daca ar durea,...

Mesajde superbiggy » Dum Mai 04, 2003 9:27 pm

prostia si lenea un flacon de algocalmin ar costa mai mult ?
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Mai 04, 2003 11:57 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Uitandu-ma pe la fani , pe portal...am descoperit in pagina Jasmynei urmatorul motto : [B]Fereste-ma Doamne de dusmani,caci de prieteni ma feresc singur! .

Interesant. Nu cumva era....fereste-ma de prieteni...ca de dusmani ma feresc singur ???? [/B]

:rolleyes:
moshule,ti-era dor de mine sau de aia 3 din poza de te uitai pe pagina mea?! ;m
bai... spuneti-mi si mie.. se merita 2 euro/minut la netu asta!? :confused: ... si ziceati ca nu va iubesc :p
noapte buna!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Cu caterinca grea

Mesajde bhuttu » Lun Mai 05, 2003 12:11 am

Jasmyna, poate nu ne iubesti, poate esti doar proasta.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 05, 2003 12:30 am

Nu se merita 2 euro/minut. O ora ar veni...120 Euro. :)
Bineinteles ca nu este posibil asa ceva. Iar ne-a trantit o boacana Jasmyna noastra. :p

Oricum...noi o iubim si ne face placere sa schimbam pareri cu ea...atat pe forum..cat mai ales in realitate. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Mai 05, 2003 10:18 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
[BO ora ar veni...120 Euro. :)
Bineinteles ca nu este posibil asa ceva. Iar ne-a trantit o boacana Jasmyna noastra. :p

[/B]

si eu am stat 2 ore.. iti jur ca asa e! :ham:
e hotel de 4 stele .. mi se pare normal.. :rolleyes:
..nu stiam ca obisnuiesc sa mint.. dar cum moshu le stie el pe toate..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 05, 2003 1:18 pm

E....eu acum de unde era sa stiu..ca tu stai la hotel de 4 stele ? Eu cand am fost in Barcellonna...am stat la un hotel de o stea...si era netul mult mai ieftin. :p

Deci..se schimba situatia. Mai povesteste-ne....de pe acolo. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

off-topic

Mesajde catharsis » Lun Mai 05, 2003 8:56 pm

acum doi ani era 200 de pesetas ora de net (la easy everything, undeva prin centru destul de aproape de universitate, intre piata universidad si piata cataluniei, pe ronda de la universidad), ceea ce insemna 1.25 euro ora...
problema e ca dupa vreo doua zile dupa ce am plecat au pus bascii o bomba la o posta prin apropiere, asa ca de aceea era mai ieftin netul acolo...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Mar Mai 06, 2003 12:48 am

aliosha1979 (6:30:11 AM): ce idee... sa deshidem un net pt ****gii
aliosha1979 (6:30:15 AM): sa aiba intimitate
aliosha1979 (6:30:26 AM): 'sa si-o ia la ****
aliosha1979 (6:30:28 AM):
zosovali (6:30:58 AM): nu e o idee rea
zosovali (6:31:02 AM): cu "cubicals"
aliosha1979 (6:31:08 AM): daaaaaaaaa
aliosha1979 (6:31:27 AM):
zosovali (6:31:32 AM): te-ai baga, huh?
aliosha1979 (6:31:43 AM): as pune juma din bani
zosovali (6:31:55 AM): nu mah, sa tragi o **** acolo
aliosha1979 (6:32:03 AM):
aliosha1979 (6:32:29 AM): doar daca vin si femei poate plecam combinati
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 06, 2003 11:16 pm

Aliosha: cu cine joaca maine Slavia Praga ?
Aliosha: cu Inter ?
oribilul_mosh: nu...cu slodovan bratislava
oribilul_mosh: sau sigma olomuk
oribilul_mosh: nu mai stiu
Aliosha: au cu WiczeW Lodz
oribilul_mosh: nu..lodz au cu cernomoret odessa
oribilul_mosh: intrebarea e ..cu cine au 17 nentori tirana ?
Aliosha: cu Victoria Setubal

Aliosha: cernomoretz odessa ?
oribilul_mosh: da
oribilul_mosh: i-am vazut ..live
oribilul_mosh: pe cotroceni
oribilul_mosh: in uefa
oribilul_mosh: prin 98
Aliosha: si eu in Deplasare la Ipswtch town
oribilul_mosh: dar pe Lorogones..i-ai vazut vreodata ?
Aliosha: Cu denzilspor acasa,

Aliosha: APOEL Nicosia FC ce o fi facut sezonu asta in campionat ?
oribilul_mosh: i-a batut omonia !
oribilul_mosh: joaca in inter toto...cu kusisi lachti
oribilul_mosh: poate prind si ei uefa
Aliosha: FC Zenit St. Peterburg a luat-o de la Hapoel Tel Aviv
Aliosha: ca ovreii joaca in europa
Aliosha: ca la ei pe continent ii *** arabii in cur
oribilul_mosh: da..si asta dupa ce ii batuse pe dinamo batumi
oribilul_mosh: batumi = port la Marea Neagra , in Georgia
Aliosha: nu ca batumi(am auzit de ie boule) pierduse in prelungiri cu Hajduk Split

oribilul_mosh: nu ma...aia au jucat cu vitosha
oribilul_mosh: vitosha sofia
Aliosha: CRed ca de Zimbru Chisinau era vorba, dar pot verifica
oribilul_mosh: sau Malmo FF ?
Aliosha: nu, Metalurg Donetsk
oribilul_mosh: sau lada togliati ? (asta e la hockey ....la fotbal nu cred ca exista)
oribilul_mosh: e campioana rusiei la hockey
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Mai 07, 2003 1:08 am

Initial trimis de Jasmyna

bai... spuneti-mi si mie.. se merita 2 euro/minut la netu asta!? :

in pula mea (scuzati "a mea"...), io asta-vara am mers la net in Barcelona cu 2E/ora. (si seara, dupa ora 9, beam si cola pe moca la net-café) Era un net-café chiar superb, exact in centru, la numa' 3-4 minute de Corte Inglí¨s, da' sa mor io daca-mi aduc aminte cum ii spunea la stradutza (pana mea, si stiu drumu' cu ochii inchisi...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

...

Mesajde jane doe » Mie Mai 07, 2003 1:22 am

Exact Mirela! Si eu am fost acum doua luni in Barcelona, si tot 2euro /hora plateam la net! Poti sa-mi spui tu orice mi-ai spune Jamyno ca asta n-o cred nicioda:D :D :D ..2 euro minutul...hihihi..minte-ne si tu mai cu bun simt:p
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 1:31 am

Acum vreo saptamana intru si eu pe Y!Messenger, si ce-mi zice el? Cica oribilul_mosh wants to be in my friend list... OK, i-am dat Accept and Add, am vb cu el, si de atunci nu-l mai vad online, dar pe forum e la apel... Zic o fi omu' ocupat, dar are timp doar de 2-3 posturi... Hmmm... Numai ca acum vad mai sus postul ala... Ciudat... Paranormale... Stau si ma intreb... Sa fi apasat din greseala butonasul ala fermecat care incepe cu "I"? :con: Sau e cumva alienii? Ma depaseste...
indescifrabil
cubu

nu e nici aberatie nici katerinka

Mesajde Aliosha » Mie Mai 07, 2003 1:48 am

Pe aeroport in Amsterdam era vreo 3-4 euro juma de ora...ceva de genu asta.
Aliosha

offtopic, sorry, sorry!

Mesajde Mirela » Mie Mai 07, 2003 2:06 am

Sigur nu era sfertul de ora? Ca io parca asa tin minte, ca era 3 si ceva sfertu'...(tin minte ca am dat o raita dupa un loc de fumat, si am vazut netu', da mi-a trecut pofta cand am vazut tarifele...) In Praga, in schimb, era destul de ieftin, ca in noiembrie cand am fost acasa am stat 8 ore in aeroport (ca deh, minte de fumeie proasta, nu mi-a traznit prin minte sa las bagajele si sa ies sa ma plimb prin oras) si de plictiseala, numa' am dormit si-am stat pe net.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

3972 (anu in care s-a inventat sperma cu halogen)

Mesajde Aliosha » Mie Mai 07, 2003 4:58 am

Ceva de genu asta... nu mai tin minte. Am stata odata 11 ore pe aeroportu ala. Vreo 7 le-am dormit ca eram beat mort. Cand m-am trezit am vrut sa ma bag la net dar mi-a stat in gat.

Si din Zurich am intrat putin tot de plictiseala insa pana la urma am realizat ca mai bine imi iau bere de banii aia.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 8:46 am

Portnoy...ai vazut filmul Omul Invizibil ? :p

Mirela....ai fost acasa in noiembrie , anu' trecut ? Nici n-am stiut . :yD

Ba...ce-mi place de voi..ca suntetzi niste obisnuitzi ai marilor aeropoarte. Vreau sa fiu si eu ca voi....sa mi se para normal sa intru la sala de net....in Amsterdam , Lisboa sau Oslo.

Aberatia zilei consta in faptul ca in etapa de astazi..Oribilul MOsh tine cu Dinamo ! Stitzi voi de ce. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

POSTUL CU NR 1962 ( POST LEGENDAR)

Mesajde eyewitness » Mie Mai 07, 2003 9:24 am

bah tobosare, sa nu-ti inchipui ca o masa diforma de slana ranceda de 142 kile poate deveni invizibila...moshu umbla cu ghidusii ca asa ie iel mai hatru din fire...

pe otopeni e 300.000 lei ora deci fro 8 euroi...la paris in holu lu hotelu e 15 euroi ora ...da la astia platesti 10 euroi si daca iti dau bonjur pe strada...hoti da-le-as pe trompeta de infatuati ca mai bine il trimitem pe moshu in adoptiune la ei ca-i lasa olteni in 2 luni si-n prag de faliment de le mananca asta si sonda si luvru si le bea si toata sena...

moshule azi iesti dinamovist ai? ...si mai vroiai bere la meriott...huooooo!

HAI SPORTU!
eyewitness

Mesajde marian jan » Mie Mai 07, 2003 10:16 am

ma,eu sunt la o sala de net in cartierul meu n.grigorescu.gia,frate!este f selecta,numai copilasi dragalasi de 5 ani care urla,ca isi baga pule in mamelele lor(joaca cs,sa-i intelegem),galagie mare,caldura de nu mai poti,foarte mica,neingrijita,ce mai,tot ce vrei.
aici ora de net costa 0.9 centi minutul,f dragutz.cam scump,asta e,ce sa fac,in conditiile in care afara pe terasa e 80 centi suta de stalinskaya :D
bravo baixule!
marian jan

Postul 421... un post cu totul si cu totul normal (chiar banal i-as putea zice)

Mesajde cubu » Mie Mai 07, 2003 10:26 am

Initial trimis de eyewitness
bah tobosare, sa nu-ti inchipui ca o masa diforma de slana ranceda de 142 kile poate deveni invizibila...moshu umbla cu ghidusii ca asa ie iel mai hatru din fire...
Pai ce crezi? Ca butonul ala fermecat cu "I" se numeste "Invisible"? Asta cica status... asa se zice pe la noi pe la tara... :con:
Hehehehe... Moshule, nu ziceai tu ca te enerveaza aia care stau pe "Invisible"? (nu sunt sigur, dar parca asa mi-aduc aminte)... Oricum mi-aduc aminte ca sigur ai zis ca atunci cand pleci lasi status ca nu esti acolo... Sa existe un sub-status ;h sub statusul de Invisible?
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Mai 07, 2003 12:43 pm

moshu a fost anu trecut in arabia saudita si n-a suflat o vorba si o baga la mishto cu aliosha si mirela cu aeropoarte si alte tari straine. iata dovada:

oribilul_mosh: d c raspunzi asa greu ?
oribilul_mosh: ai lag ?
b04bnv: is si pe telefoane
oribilul_mosh: ok. sa zici si de mine..la cine vorbesti
b04bnv: le-am zis
b04bnv: si cica nici sa nu auda ca-ti pomenesc numele
oribilul_mosh: de ce ?
b04bnv: ca cica ai fost la ei in arabia saudita la jeddah si le-ai mancat toate shaormele de pe masa si ei au ramas flamanzi
oribilul_mosh: :D
oribilul_mosh: la ryad
b04bnv: nu mah la jeddah anu trecut
b04bnv: ce ai uitat esti amnezic?
oribilul_mosh: nu am fost niciodata la jeddah
oribilul_mosh: doar la ryad
oribilul_mosh: si am mai fost si la Bassora
b04bnv: erai beat nici macar in ce oras nu stii unde ai fost si ai parjolit shaormele localnicilor
b04bnv: bah ei mi-au zis ca jeddah si ei nu mint ca au frica lu mohamed in sange tu ai doar alcool
oribilul_mosh: :D )))))))))
b04bnv: si acu o dai cotita cu riadu tau
b04bnv: aia fu acu 3 ani
b04bnv: atunci cand ai lasat carciuma fara bere si te-ai dus in spatele carciumii si ai baut petrol direct din putz
oribilul_mosh: ba..dar arabii astia nu beau alcool deloc ?
b04bnv: beau de sting
b04bnv: chestia cu nebautu de alcool e doar de show
oribilul_mosh: aham

ps. gurile rele zice ca moshu e admin si la un fanclub din arabia saudita (http://www.harababuru.ksa) unde si acolo e prolific numa ca atunci cand posteaza acolo trebe sa intoarca monitoru cu curu-n sus si-n plus il paste un polidin in jugulara cu un pumnal cu model cu specific local ca se ia pe forum de lutzele araboaice imbrobodite fane declarate beduinX si alea nu ie ca iasomia sau fata rea sa puna botu asa usor...
eyewitness

Mesajde catharsis » Mie Mai 07, 2003 11:01 pm

animalx au fost nominalizati pentru best live act la premiile mtv romania :)))))))))))))))))))) de fapt cam toate premiile sunt cam la k-terinca si aberatie (dms la best hip hop, directia 5 la rock etc.)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde cubu » Joi Mai 08, 2003 12:49 am

In noaptea asta n-am ce face si am intrat pe forumul "Andreea Balan"... Ia distrati-va un pic si voi...

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=6497&perpage=30&pagenumber=1
indescifrabil
cubu

Mesajde stefan » Lun Mai 19, 2003 10:21 am

Azi dimineata la radio la "Matinal, adica de dimineata" pe Activ povestea tipa (Anca Nitza parca o cheama) ca s-a intors Constantinescu (in sfarsit?? io stiam ca mai demult) in politica, si ca a avut un lucru de spus tinerilor (citez aproximativ din memorie): "cei tineri sa nu fie scarbiti de politica, pentru ca in momentul in care vor veni si vor activa in Actiunea Populara, ei isi vor pierde virginitatea". Moshule, pai asta e ocazia pe care o asteptai, baga mare! Niciodata eliberarea n-a fost mai aproape... :D
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mai 19, 2003 12:12 pm

bah fane sa fii tu sanatos ca moshu e dezvirginat de mult si e mandru de chestia asta... singuru orificiu unde nu i s-a rupt himenu e urechea stanga ca are trompa lu eustatio infundata cu o bucata de saorma ca acu fro doi ani a adormit ca porcu cu capu in farfurie de beat ce era...
eyewitness

Mesajde stefan » Lun Mai 19, 2003 2:10 pm

Aiule, stiam eu ca moshu are preteni de nadejde care nu-l lasa pe mana unor oameni straini, darmite de-ai lui Constantinescu. Totul se petrece "in familie". Astia da prieteni! Cinste voua!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mai 21, 2003 12:59 pm

ce am gasit si eu pe forumul Andreea Balan (la sugestia lu' Portnoy), acest izvor de aberatzii, nesecat :

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Cr30 k@ 1@u

B 1 2 ,
~ bind "X" "buyamo1,buyamo2,buyamo1,buyamo2,buyamo1,buyamo2,"
sensitivity 3000
cl_sidespeed 3200
~
x
3
wadawdwadwadwadawdwadadw
1
8l@5+

Plz K1l-m3

60+ +0 83 5m@r+ +0 uno3r5+@no

Ultima data editat de Radu123 pe 21-05-2003 la 13:25

astia au descoperit deja noi forme de comunicare (codificata, chiar). si noi care-i credeam prosti si inculti.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

2016

Mesajde baixinho© » Joi Mai 22, 2003 5:56 pm

CRISTIAN POPESCU-AVERE / Inspectorul "Piedone" are o mie de metri cubi de teren
BUCURESTI, 22 mai (MEDIAFAX) - Temutul "Piedone" - Cristian Popescu, inspector al Primí£riei sectorului 6 - mentioneazí£, in declaratia de avere publicatí£ pe site-ul Primí£riei Municipiului Bucuresti, cí£ are 1.000 metri cubi de teren "exta-viran" (sic!).
Inspectorul Popescu declarí£ cí£ detine patru autoturisme, scriind mí£rcile acestora la rubrica "denumirea", iar la rubrica "marca", inspectorul mentioneazí£, in toate cele patru cazuri, "auto".
La alte precizari, inspectorul Popescu scrie: "la terenuri, detin 1.000 m3 de teren in exra-viran" (sic!).
Pe lingí£ acestea, Popescu mai detine un apartament, o casí£ si depozite de peste 10.000 de euro. Inspectorul a bifat "da" si in cí£suta care face referire la alte activití£ti aducí£toare de profit mai mare de 10.000 de euro.

http://www1.pmb.ro/pmb/institutii/declaratii/popescu_c1.pdf
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Joi Mai 22, 2003 7:58 pm

Ahahahahaa... si la kterinca zile si la aberatia zile se inscrie cu succes subiectul urmator

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=d9ba91...99c275&threadid=6821

va recomand al treilea post de la coada... nu va sfiiti sa radeti si sa va faceti cruci :hehe: , eu ma abtin sa nu le spun pe nume, ca mi-as da singur ban, dar trebuie sa fiu apreciat pentru rabdarea pe care o am :hehe: ...

andreea balan cred ca se inscrie cu succes in categoria celor mai de kkt forumuri din istorie (bine dupa AX) :D .

p.s. va recomand sa urmariti periodic forumul, daca vreti sa radeti in permanenta :D ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma