despre satanism...pro sau contra?!
Moderator: anjin-san
Mey fratilor,sunteti atat de prosti si redusi incat nu ati intelege dimensiunile superioare ale satanismului nici intr-un mileniu.De fapt nici intr-un milion de ani nu cred k ati intelege k satanismul inseamna cunoastere.De acum inainte aveti ignore.Nu de alta,dar ma plictisiti groaznic 

Aceasta nu e lumea mea
- Zana Maseluta
- Junior Member
o tu, zina maseluta, magnifica faptura si stapina absoluta a tuturor celor care sunt pe lume, inteligenta superioara si zeita a cunoasterii, nu vrei sa fii capitanu nostru si sa ne conduci pe calea iluminarii spirituale
iedit: ai mai da-te in pln

iedit: ai mai da-te in pln

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
waleu, nbm, vezi ca te pune si pe tine la ignorare! io nu mai am nici o speranta, da tu ejt baet tanar, ai grija ce faci!
(si creca ierea vorba de cale intunecarii spirituale, da o fi gresit)
(si creca ierea vorba de cale intunecarii spirituale, da o fi gresit)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nici intr-un milion de ani nu cred k ati intelege k satanismul inseamna cunoastere
da....creca. adica sincer sa fiu iashte niste omini care nici in 10 milioane nu ar intelege treaba asta. dar stii tu cum ie. astia se nasc mai dejtepti asa si nu pot sa decada chiar in halul asta sa ajunga la nivelul tau de cunuastere metafizico psihidelico superior premolar (c.e.)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
irealu scrie:Satinismul = incita la violenta, crime, violuri si multe alte lucruri negative. Venereaza pe mentorul acestor fapte, respectiv diavolul.
bre baiatu cu redeemeru tu te-ai uitat prea mult la jtirile de la ora 5...
peseu:violentza ie un lucru negativ??
pepe seu:asta da ocupatzie sa dai ignore la 10k useri
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
lol de rlol 10x
Zana Maseluta scrie:Mey fratilor,sunteti atat de prosti si redusi incat nu ati intelege dimensiunile superioare ale satanismului nici intr-un mileniu.De fapt nici intr-un milion de ani nu cred k ati intelege k satanismul inseamna cunoastere.De acum inainte aveti ignore.Nu de alta,dar ma plictisiti groaznic
ca bine zici mey fetitoo ... 10x pt tine ... si ptr toti care nu ma suporta pe acest forum

-
chiola_satan - Junior Member
raspunsuriile mele pt voi
UnReaL scrie:Bah fratilor, daca satanismul se poate numi religie, atunci eu as interzice-o in Romania si as baga niste amenzi usturatoare !
Satinismul = incita la violenta, crime, violuri si multe alte lucruri negative. Venereaza pe mentorul acestor fapte, respectiv diavolul.
Eu nu inteleg cum pot practica unii asa ceva..
Toata lumea vorbeste de manele, dar rockul este o problema, majoritatea trupelor care sunt denumite de "experti" rock adevarat, incita la violenta si porcarii. Voi ati vazut majoritatea videoclipurilor de la astfel de trupe? Intr-o zi imi arata un prieten un concert si unu isi spargea capu acolo de bucurie !!!?
Bah fratilor sunteti bolnavi !

- sincer ... conteaza pe votul meu satanic .... si ai dreptate intr-o singura chesti ,.... in romania nu exista acel fenomen numit satanism ....

-
chiola_satan scrie::banana:
may raiilor ... va e frica de umbra voastra
Principiul crestin suprem: nu va fie frica, v-am dat putere sa calcati peste naparci, indrazniti, eu am biruit (citate de urechist).
Poetul Vasile Militaru se ruga fierbinte pentru refacerea legaturii filiale dintre Dumnezeu si ingerii sai cei mai frumosi, cei ai intunericului. As fi curioasa cum vezi tu acest demers (in spiritul sporirii cunoasterii si puterii de intelegere fatalmente umane deci limitate.)
-
sol - Junior Member
p1laf1or scrie:Muzica asta n-are nici un Dumnezeu ...
zi-le alora de pe forumu ortodox...ca o sa te lamureasca...care este:)
Satinismul = incita la violenta
ca acu vazui...cu alte cuvinte dak portzi ceva din satin ejti violent/a...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
solaris scrie:Principiul crestin suprem: nu va fie frica, v-am dat putere sa calcati peste naparci, indrazniti, eu am biruit (citate de urechist).
Poetul Vasile Militaru se ruga fierbinte pentru refacerea legaturii filiale dintre Dumnezeu si ingerii sai cei mai frumosi, cei ai intunericului. As fi curioasa cum vezi tu acest demers (in spiritul sporirii cunoasterii si puterii de intelegere fatalmente umane deci limitate.)
mda....deja daca ash comenta ce ai scris u \ar sari iar toti pe mine si nu mai am chef ... deja cine intra la threadul asta o sa rada copios ptr ca unii chiar pierd subiectul *(nu e vb de tine)* poti sa-mi dai un email pe chiola_satan@yahoo.com si mai vb acolo
-
nenea satanistule, ai putea sa ne spui shi noo cam de ce eshti matalutza satanism shi ce presupune satanismu? da coerent, k sa nu mai rada lumile de tine. senchiu
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Ca si crestinismul , satanismul e o chestie de interpretare - biblia lor e un pic diferita ca mesaj " din iubeste`ti aproapele " s`a ajuns la un " iubeste`te pe tine insuti " asa ca nu e o chestie neaparat rea . Dar deh teribilismul crestin si satanic au facut sa se ajunga la niste chestii extreme ( cruciade , sacrificii .. bla bla ) . Totul tine si de capacitatea ta de a intelege ce e bine si rau pentru tine - nu pentru cei din jur - doar pentru tine . Peste tot exista fanatici si noi iubim acesti fanatici fie ca sunt manati de lucifer , dumnezeu sau alah .
-
nihasa - Junior Member
mesaj pt satanisti : SAVE THE PLANET KILL YOURSELF!!!
normal ca sunt impotriva satanistilor, Doamne, ei chiar nu au ce face... Nu sh ce cred ei ca rezolva dar e clar ca au o mare problema cu bila, sau cu bilele, ca nici nu sh exact cu ce anume gandesc, asta daca gandesc!!!
Doamne, unde poate sa ajunga prostia omeneasca. Grow up people!!!
normal ca sunt impotriva satanistilor, Doamne, ei chiar nu au ce face... Nu sh ce cred ei ca rezolva dar e clar ca au o mare problema cu bila, sau cu bilele, ca nici nu sh exact cu ce anume gandesc, asta daca gandesc!!!
Doamne, unde poate sa ajunga prostia omeneasca. Grow up people!!!
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
discutia asta o purtati degeaba
eu nu cred ca o discutie despre tema asta poate decurge normal...
credinciosii au idei fixe si nu poti purta o conversatie cu ei deoarece daca incerci in vreun fel sa explici ca poate nu este asa cum zice biblia imediat zic ca esti satanist sau alte tampenii care le trec prin cap,in schimb un ateu e mai flexibil si poate asculta alte idei si dupa ce le "proceseaza" poate isi schimba opinia.pe cand un credincios are ochelari de cal si nu poate sa inteleaga ca nu e totul cum zice biblia sau biserica...biserica este o afacere foarte profitabila si liderii bisericii sunt unii din cei mai corupti oameni de pe pamant(cruciadele nu au fost neaparat pt a ii alunga p musulmani ci mai degraba pt a fura,taxe la biserica,plateai pt iertarea pacatelor....)=> afacere.
nu sunt neaparat pro satan dar consider ca asta e singura solutie de a scapa de proasta influenta a bisericii
Fuck the world
credinciosii au idei fixe si nu poti purta o conversatie cu ei deoarece daca incerci in vreun fel sa explici ca poate nu este asa cum zice biblia imediat zic ca esti satanist sau alte tampenii care le trec prin cap,in schimb un ateu e mai flexibil si poate asculta alte idei si dupa ce le "proceseaza" poate isi schimba opinia.pe cand un credincios are ochelari de cal si nu poate sa inteleaga ca nu e totul cum zice biblia sau biserica...biserica este o afacere foarte profitabila si liderii bisericii sunt unii din cei mai corupti oameni de pe pamant(cruciadele nu au fost neaparat pt a ii alunga p musulmani ci mai degraba pt a fura,taxe la biserica,plateai pt iertarea pacatelor....)=> afacere.
nu sunt neaparat pro satan dar consider ca asta e singura solutie de a scapa de proasta influenta a bisericii
Fuck the world
- 0din
- Junior Member
lasa mah k si satanistii is la fel de neflexibili, si da, e totu pe interes mai la toate bisericile. acu analizand fenomenul de "orbire" a astor oameni, e vorba de egoism de aia nu vor nici makr sa asculte. iti zic eu k nu esti pro satan, esti pro tu si bine faci.
rog un moderator sa inchida threadu, sa nu mai fie redeschis odata la 2-3 luni de un user nou.
rog un moderator sa inchida threadu, sa nu mai fie redeschis odata la 2-3 luni de un user nou.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
ba da satanismul asta nu mai moare odata !
nenea mod inchide asta odata ca ne infesteaza
nenea mod inchide asta odata ca ne infesteaza
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
va rog luati'ma ca pe un necunoscator k's nou aici pe forum... intrebarea mea e una simpla... exista intr'adevar dumnezeu? exista intr'adevar diavolul? si daca intr'adevar orice parere e sustinuta si de argumente as vrea sa le aud... (exclus argumente de genu: exista biblia, ca in fond e doar o cartea foarte veche)... pana nu demult nu mi'as fi pus intrebarea aceasta... totul de cand am inceput sa ascult black si death metal... sunt undeva la mijloc intre a crede in existenta lui dumnezeu si a nu crede.... exista o singura ipoteza cu care sunt pe deplin de acord, acea a iluministilor: "Dumnezeu este pana atunci cand se creeaza lumea, dupa aceea natura se conduce singura, dupa legi naturale, iar omul dupa legi sociale..."
- nancu
- Junior Member
nancule, nu ie locu/treadu potrivit pentru discutii serioase despre ce te framanta pe tine
(nah, daca tzii mortzis, shanume sa fie si religia, si rocku, altu mai bun nu ie)
daca vrei sa discuti religie, fa un search pe fanclub si o sa gasesti o sama de treaduri (mai vechiute) numa bune - numa sa le citesti inainte de a posta, da? ca daca-s serioase, si daca problema ta ie serioasa si ia, atunci trebe procedat in consecinta: cu seriozitate
(nah, daca tzii mortzis, shanume sa fie si religia, si rocku, altu mai bun nu ie)
daca vrei sa discuti religie, fa un search pe fanclub si o sa gasesti o sama de treaduri (mai vechiute) numa bune - numa sa le citesti inainte de a posta, da? ca daca-s serioase, si daca problema ta ie serioasa si ia, atunci trebe procedat in consecinta: cu seriozitate
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nancu scrie:va rog luati'ma ca pe un necunoscator k's nou aici pe forum... intrebarea mea e una simpla... exista intr'adevar dumnezeu? exista intr'adevar diavolul? si daca intr'adevar orice parere e sustinuta si de argumente as vrea sa le aud... (exclus argumente de genu: exista biblia, ca in fond e doar o cartea foarte veche)... pana nu demult nu mi'as fi pus intrebarea aceasta... totul de cand am inceput sa ascult black si death metal... sunt undeva la mijloc intre a crede in existenta lui dumnezeu si a nu crede.... exista o singura ipoteza cu care sunt pe deplin de acord, acea a iluministilor: "Dumnezeu este pana atunci cand se creeaza lumea, dupa aceea natura se conduce singura, dupa legi naturale, iar omul dupa legi sociale..."
sinucide-te si ai sa ai raspuns la intrebarea ta.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma