Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
noapte buna , Universuri paralele ! *p
noapte buna, Matrashita....cea impotriva careia am concurat in aceasta superba zi ce a trecut.
noapte buna, Matrashita....cea impotriva careia am concurat in aceasta superba zi ce a trecut.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna doamna , noapte buna oribilule , noapte buna sburatorule , noapte buna pusti dragi , noapte buna jadore , noapte buna depeche , noapte buna delphyna , noapte buna nicholas , noapte buna wr , noapte buna catze , noapte buna dia ... noapte buna forumisti !
:kiss:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Ashaaaaaaa......am dat de mancare la porci, am muls caprele, am pus apa la vaci
, am luat baligarul de la cai si cred ca asta e tot, nu? eh....acum ma duc si eu langa Maria in patu' de lemn strajuit de soba cu firida. :yD da' asta nu inainte de a stinge focu' din laptop ca sa mi-ajunga carbunii si pentru maine!
Somn usor forumisti! Cum spun americanii? don't let the bugs, bug, bite!? :A

Somn usor forumisti! Cum spun americanii? don't let the bugs, bug, bite!? :A
-
Love2Fly - Junior Member
Love2Fly, cred ca ai descoperit masina timpului. Dupa ce ai mancat dulceatza la doamna Popescu in plina epoca post'pasoptista....acum ai trecut la epica post'cooperativizare. *p
Eu zic ca e cazut sa te culci cat mai grabnic !
Noapte buna atat tie cat si tuturor celorlalte animale. *p
Eu zic ca e cazut sa te culci cat mai grabnic !
Noapte buna atat tie cat si tuturor celorlalte animale. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Eu mai stau , ca am chef de facut poze .. o sa mai desenez cate ceva .. mai stau , ca nu am altceva de facut ... dar va spun noapte buna :
Noapte buna Necko , OM , Love , Monk , Gabizzu , Nicholas , Jadore , Depeche , Oana , Aliosha , Ilinca , Delphyna , Poke , Spider , Mig , Portn , River ,WR .. Noapte buna forumsiti ! Vise placute !
Noapte buna Necko , OM , Love , Monk , Gabizzu , Nicholas , Jadore , Depeche , Oana , Aliosha , Ilinca , Delphyna , Poke , Spider , Mig , Portn , River ,WR .. Noapte buna forumsiti ! Vise placute !
Anti pro-ana
-
pai unii dintre noi nu dorm *p
celorlalti , noapte buna
celorlalti , noapte buna
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
vad ca am inceput sa scriu singura....
anyway...in curand voi pleca si eu acasuca asa ca vroiam sa va urez noapte buna de pe-acum...ca sa nu uit *p
anyway...in curand voi pleca si eu acasuca asa ca vroiam sa va urez noapte buna de pe-acum...ca sa nu uit *p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Noapte buna dragii mei .. O sa fac nani devreme , ca ma asteapta o zi luuuuuuuuuuuuuuunga maine ... Si nush cand o sa va mai spun noapte buna .. fiti fericiti , scapati de mine *p
Deci ... Noapte buna doamna , moshule , love ( nu ai raspuns ;P sniff ) , monk ( nu am promis nimic .. nu tie *p ca tu ma santajezi dup-aia *p ) , gabizzule , jadore , depeche , wr , sly , catharsis , oana , aliosha , spider , tre ... noapte buna forumisti , fiti fericiti !
Deci ... Noapte buna doamna , moshule , love ( nu ai raspuns ;P sniff ) , monk ( nu am promis nimic .. nu tie *p ca tu ma santajezi dup-aia *p ) , gabizzule , jadore , depeche , wr , sly , catharsis , oana , aliosha , spider , tre ... noapte buna forumisti , fiti fericiti !
Anti pro-ana
-
-
monk - Mesaje: 2747
Noapte buna;Gabizzu,Necko,jadore,Nightmare,depechemind;[kiss u ,honey],weet,scorpy,Wild rose&restu'. 

- Catzelusha
Nite Nite!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Patu'i gol, camera'i pustie... La ferastra nu sunt ca e frig...Mai cauta Bass, poate o sa ma gasesti ;D
Noapte buna si vise placfute!
Noapte buna si vise placfute!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Noapte buna forumisti .. sa stiti ca va supraveghez din umbra *p cat pot ...
Noapte buna Necko , OM , Love , Mirela , Gabuba , Monk , WR , Hades , Oana , Aliosha , Nicholas , Depeche , Jadore , Catze , Scorpi , Crazy , Bass , Mig , Delphina .. si toti care mai sunteti .. Noapte buna forumisti , cya sambata :yD
Noapte buna Necko , OM , Love , Mirela , Gabuba , Monk , WR , Hades , Oana , Aliosha , Nicholas , Depeche , Jadore , Catze , Scorpi , Crazy , Bass , Mig , Delphina .. si toti care mai sunteti .. Noapte buna forumisti , cya sambata :yD
Anti pro-ana
-
Pe strunele viorii o inima suspina,
Un suflet ce desfide neantu-n veci flamand!
Frumos si trist e cerul ca un altar de gand
Cand soarele se-neaca in plasma-i asasina.
Noapte buna Weet-Weet :kiss: ! multzam' pt ca esti ceea ce esti !
Noapte Buna Oribile si vezi ce s-a intamplat pe forumul de pronosticuri! calculeaza repede punctajul...
Noapte Buna celor 2 (doi) forumisti care isi aniverseaza azi ziua....
Noapte buna Clasei Muncitoare :t .......... nu ma referam la cea de pe forum *p si...nu in cele din urma:
Noapte Buna!
:b
Un suflet ce desfide neantu-n veci flamand!
Frumos si trist e cerul ca un altar de gand
Cand soarele se-neaca in plasma-i asasina.
Noapte buna Weet-Weet :kiss: ! multzam' pt ca esti ceea ce esti !
Noapte Buna Oribile si vezi ce s-a intamplat pe forumul de pronosticuri! calculeaza repede punctajul...

Noapte Buna celor 2 (doi) forumisti care isi aniverseaza azi ziua....
Noapte buna Clasei Muncitoare :t .......... nu ma referam la cea de pe forum *p si...nu in cele din urma:
Noapte Buna!
:b
-
Love2Fly - Junior Member
Albastra era noaptea si frageda natura
In cer plutea razleatza o pulbere opal
Dar valuri indarjite...urca in mine ura
Domnea Satan in mine, magnific inger pal.
Noapte buna forumisti. Nopate buna celei ce ma aminteste cu indarjire seara de seara in mesajele ei...Weet-weet. Noapte buna, Love2Fly. Pronisticile maine dupa pranz. Sunt dupa o masa de zile mari, 1 kil de vin si 100 ml de coniac. Chiar nu am starea pentru a face pronosticuri.
Noapte buna tuturor.
In cer plutea razleatza o pulbere opal
Dar valuri indarjite...urca in mine ura
Domnea Satan in mine, magnific inger pal.
Noapte buna forumisti. Nopate buna celei ce ma aminteste cu indarjire seara de seara in mesajele ei...Weet-weet. Noapte buna, Love2Fly. Pronisticile maine dupa pranz. Sunt dupa o masa de zile mari, 1 kil de vin si 100 ml de coniac. Chiar nu am starea pentru a face pronosticuri.
Noapte buna tuturor.
-
Nopate buna, MiG ! astept pozele cu iubirea noastra comuna ! (ma refer la trenuri....nu la bere)
Noapte buna, pokenitza ....cu care am vorbit in premiera pe MSN Messenger !
tradatorilor nu li se ureaza nimic ! decat blesteme grele !
Noapte buna, pokenitza ....cu care am vorbit in premiera pe MSN Messenger !
tradatorilor nu li se ureaza nimic ! decat blesteme grele !
-
Noapte buna tuturor forumistilor.. vise placute!! :kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Ora doua...tarziu deci,asha ca urez noapte buna tuturor forumistilor si vise placute!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Ultima noapte in paris ... finally !
Noapte buna Necko (nu am vazut Luvru :cry: ) , OM(am o gramada de poze,pentru tine ) , Love( merci ; nu imi merge yahoo .. recuperez saptamana care vine ;-) ) , Monk ( nu am ce promisiune sa tin :p deci nu ma poti santaja :p ), Gabuba ( scuze , nu ma vrea yahoo-u' ), Jadore , Catharsis , Depeche , Hades , Delphyna , WR , Nicholas , Mig , Bass , Port , Regina , Mirela , Oana , Aliosha , Scorpi , Catze , Crazy .... ufff ,ca multi mai sunteti ... noapte buna forumisti , vise placute , va urez de aici , de la primul etaj al unei case in care rasuna acordurile muzicii din Caraibe . Noapte buna !
Noapte buna Necko (nu am vazut Luvru :cry: ) , OM(am o gramada de poze,pentru tine ) , Love( merci ; nu imi merge yahoo .. recuperez saptamana care vine ;-) ) , Monk ( nu am ce promisiune sa tin :p deci nu ma poti santaja :p ), Gabuba ( scuze , nu ma vrea yahoo-u' ), Jadore , Catharsis , Depeche , Hades , Delphyna , WR , Nicholas , Mig , Bass , Port , Regina , Mirela , Oana , Aliosha , Scorpi , Catze , Crazy .... ufff ,ca multi mai sunteti ... noapte buna forumisti , vise placute , va urez de aici , de la primul etaj al unei case in care rasuna acordurile muzicii din Caraibe . Noapte buna !
Anti pro-ana
-
In seara asta luna viseaza-n trandavire,
In perini alintuase, de bucurii orfana;
C-o mana mangaindu-si, ca intr-o parasire,
A sanilor sai fragezi ivire diafana.
Ma intreb daca au vreun efect aceste urari.
Tin minte ca atunci cand aveam 8-9 ani mama venea si imi ura Noapte Buna si...ca prin minune adormeam instantaneu si linistit. Azi, oricat as vrea sa "ma adoarma" acest "noapte buna" ca acum 12 ani, stiu si simt ca nu este posibil...
Noapte Buna forumisti!
In perini alintuase, de bucurii orfana;
C-o mana mangaindu-si, ca intr-o parasire,
A sanilor sai fragezi ivire diafana.
Ma intreb daca au vreun efect aceste urari.
Tin minte ca atunci cand aveam 8-9 ani mama venea si imi ura Noapte Buna si...ca prin minune adormeam instantaneu si linistit. Azi, oricat as vrea sa "ma adoarma" acest "noapte buna" ca acum 12 ani, stiu si simt ca nu este posibil...
Noapte Buna forumisti!
-
Love2Fly - Junior Member
Sa aveti o noapte cat mai buna si vise fierbinti: *p Mistic,gabuba,wr,.weet-weet,nightmare,scorpy,alina,sly,jadore ... si restul clanului. :kiss:
- Catzelusha
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma