piskeshu scrie:sincer, prefer femeiele inteligente, daca se nimereste sa fie dansatoare ma doare in pl.
m-as combina si daca ar fi o vita, asa sa ma descarc de sperma-n ea.
pai vezi ca esti dobitoc ma? am fost in Office o data si erau niste bunaciuni pe cuburile alea (angajate acolo), ca eu daca as fi fost barbat le-as fi luat de nevasta si as fi incercat sa le conving sa-mi faca un copil. Gena e mai presus de orice comportament care este ceva de circumstanta (nu poti sa stii ce le-a determinat sa se angajeze acolo: poate n-au bani, poate li se pare mai usor sa faca aia decat sa munceasca la o firma cum fac io etc.).
Femeile alea aveau gena din plin, cel putin fizic vorbind. Erau criminale, sa mor io. Clocotea invidia in mine. Si nici foarte proaste nu pareau, ca am si vorbit cu una din ele care m-a laudat cum dansez si io pe ea. Era foarte ok tipa, cand s-a dat jos de acolo era om ca toti oamenii.
Io nu fac neaparat reclama fetelor de pe cub, cu toate ca recunosc ca daca as fi barbat as face tot ce-mi sta in putinta sa-mi iau una d-aia.
Ca dureaza o zi sau doua, n-are importanta, io as incerca. Nu poti sa stii niciodata ce iese. Bine, io pun foarte mare accent pe frumusetea fizica (vezi Neagu) si mi-o cam iau in bot tot timpul pe chestia asta, da ce vezi e sigur, sufletul e sufletul lu Avram Iancu, stii cum e.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â