tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Ayala » Joi Iul 02, 2009 8:17 pm

care e problema ta cu userul sandra ori cu adminul eliana? ce t-ai facut ea tie, si de ce te simti tu autorizata sa afirmi ca e proasta (cred ca ai afirmat asta, nu? oricum, intrebarea se adreseaza oricui, nu doar tie)?

de ce rastalmacesti? nu as numi-o problema, sau oricum, nu e cu ea in particular ci cu ceea ce reprezinta ea. am afirmat eu ca e proasta? permite-mi sa ma comport cu ea asa cum te comporti si tu selectiv cu unii pe baza a ceea ce crezi. doar ca criteriile tale de selectie sunt mai putin intemeiate decat vrei tu sa crezi despre tine. apoi permite-mi sa cred ce sunt eu pregatita sa cred si sa vad. apoi ca nu am avut nimic cu eliana pana mi-am dat seama ca filozofia ei de viata nu i-ar permite sa posteze pe un forum alaturi de un homosexual. ca ea crede ca ei nu sunt oameni. bunatatea si toleranta de care face ea atata parada se topesc in fata unui amarat de homosexual, oricare ar fi ala. diferentele dintre mine in primele mele postari pe forumuri si ea in postarile ei de acum sunt mici, cu exceptia faptului ca ea e mandra de ea. e compasiunea si toleranta aia data de sentimentul de superioritate spirituala.

si consider ca ar trebui sa fiti multumiti ca oameni asa ofuscati si agresivi ca mine va critica, pt ca din prisma asta intentia e mai graitoare decat continutul mesajelor. pai ia sa va critice eliana si cine o mai fi ala bun si echilibrat de pe forum, apoi sa vad cum suportati. dar nu, eliana nu va critica, ea va iubeste, astea doua se exclud, nu?

a, ai ocolit cumva raspunsul la intrebarea mea? cum pot sa citesc posturile sandrei? daca vreau sa le citesc inseamna ca sunt rau intentionata? daca voi ati sters userul inseamna ca v-ati calcat principiile? sa-mi stergeti atunci si mie userul, vreau unu nou, asa,ca o renastere, destept si inteligent , sa zicem ayayay
Ayala

Mesajde piskeshu » Joi Iul 02, 2009 8:24 pm

ce bine am ras. =))
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde ZOROX » Joi Iul 02, 2009 8:24 pm

eliana daca-ar prinde un homalau i-ar face clisma cu tamaie.

kantemir, daca erai smecher il banai definitiv pe piskeshu. da' ti-e frica in plm. stii ca dup-aia vei fi singur inconjurat de lumanarele albastre.
ZOROX
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Iul 02, 2009 9:11 pm

e greu, zorox, ca tocmai s-a delimitat de merluc unde am fost banat permanent pentru o gluma.
piskeshu
banned

Mesajde MYKA » Joi Iul 02, 2009 9:23 pm

Buna seara...
MYKA
Junior Member

Mesajde helga » Joi Iul 02, 2009 9:24 pm

nu inteleg. vorbiti despre fanclub ca despre un camin in care ati invatat tot ce stiti, fara de care n-ati avea conceptia de viata pe care o aveti acum. dar v-ati certat, ati parasit, ati vorbit de rau vechiul "camin".

"eu nu mai intru in graopa aia de gunoi", "hehe, nici nu-mi mai stiu parola" etc.

si acum, cand e vorba de reluarea vechilor functii, de afisarea importantei pe care o aveti pe fc, reapareti, cereti functii pe care le meritati, bineinteles, prin prisma numarului de posturi, dar continuati sa huliti.

indiferent ca e vorba de vechiul fanclub sau de noul fanclub, nu inteleg de ce va prefaceti ca nu stiti cine sunt userii si intrebati ostentativ de ce modereaza sau administreaza. mie mi se pare logic de ce. au avut initiativa de a reinvia forumul, au muncit, asa ca mi se pare normal ca ei sa administreze.

daca careva dintre voi vrea moderarea mea i-o cedez cu draga inima. dar nu pana nu termin ce am promis ca fac (e mult mai usor daca pot sa-mi fac singura treaba decat sa tot frec pe cineva la cap sa mute una-alta). la urma urmei e un forum, un loc unde discuti cu oamenii, si ar trebui sa te relaxezi nu sa te zbati ca la un loc de munca obisnuit sa ajungi cat mai sus si sa castigi cat mai mult ca sa traiesti mai bine. atat doar ca trebuie sa organizeze cineva lucrurile. si o face in mod voluntar, nu? nu-i nici o miza in afara de orgoliu.

deci mi se pare normal sa existe diferente de opinie intre useri pe anumite teme, dar nu si pentru functii.

edit: de vorbit, am vorbit doar pentru mine. fara sa tin partea nimanui. am citit doar prima sau prima si a doua pagina de cand a inceput discutia, si am tinut sa raspund inainte sa citesc raspunsul emirului sau ce a urmat. daca parerile coincid, asta e. atat am vrut sa stiti.
helga

Mesajde MYKA » Joi Iul 02, 2009 9:32 pm

Dragii mei...oricat as vrea nu reusesc sa ma integrez.Ce dracu' ..va certati pe niste posturi virtuale???Nu e de mine.Va doresc o viata buna si ...PA...
MYKA
Junior Member

Mesajde anjin-san » Joi Iul 02, 2009 9:34 pm

MYKA, tu nu vrei nici o functie? :D
anjin-san

Mesajde MYKA » Joi Iul 02, 2009 9:43 pm

anjin-san scrie:MYKA, tu nu vrei ncii o functie? :D

Ar trebui???Si ce sa fac cu ea???Sunt atatea lucruri mult mai importante in viata si va incurcati in nimicuri.Cati bani se castiga pentru aceste functii , a??
In loc sa va distrati , sa faceti in asa fel incat fiecare moment in care va intalniti aici , sa fie o evadare din cotidian , voi va trantiti cum va prindeti.Pacat ..ca totusi sunteti toti dotati cu niste minti sclipitoare ...
MYKA
Junior Member

Mesajde anjin-san » Joi Iul 02, 2009 9:47 pm

da geniale(mintile) mai ales a mea, pfiu drace daca m-ar fi cunoscut einstein s-ar fi considerat naiv si incult pe langa mine :D:
anjin-san

Mesajde MYKA » Joi Iul 02, 2009 9:54 pm

anjin-san scrie:da geniale(mintile) mai ales a mea, pfiu drace daca m-ar fi cunoscut einstein s-ar fi considerat naiv si incult pe langa mine :D:

Ei , ..esti inca tanar .Cine stie cu ce vei putea uimi lumea?!Cine stie ce statuie va rasari in Pantelimon?!
MYKA
Junior Member

Mesajde eliana » Joi Iul 02, 2009 9:57 pm

Ayala scrie: am afirmat eu ca e proasta?

nu e important, nu o sa tin eu cont de asa ceva. nesemnificativ, deci.

Ayala scrie:apoi ca nu am avut nimic cu eliana pana mi-am dat seama ca filozofia ei de viata nu i-ar permite sa posteze pe un forum alaturi de un homosexual. ca ea crede ca ei nu sunt oameni.

te inseli. te astept si la o discutie in acest sens. si mai astept sa aflu, cu interes din ce anume ai tras tu asemenea concluzii despre mine.

Ayala scrie:cu exceptia faptului ca ea e mandra de ea. e compasiunea si toleranta aia data de sentimentul de superioritate spirituala.

mandra in ce sens? de unde ai tu impresia asta ca ma cunosti asa de bine? inteleg ca tu ai dreptul sa crezi ce esti pregatita sa crezi, dar poate iesi umpic din groapa aia a ta de intoleranta, si poate o sa afli ceva despre mine care sa fie si adevarat.
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde anjin-san » Joi Iul 02, 2009 10:12 pm

da myka si vor veni si urmasii urmasilor nostri sa o viziteze zicand "mare om a fost anjin-san" :D
yo nu am prejudecati, deci daca estem pe aci vreun cuplu de lesbience ce vrea menaj a trois, sunt disponibil in marinimia mea sufleteasca si toleranta mea spirituala si inteleacta sa le ajut :D
anjin-san

Mesajde MYKA » Joi Iul 02, 2009 10:26 pm

anjin-san scrie:da myka si vor veni si urmasii urmasilor nostri sa o viziteze zicand "mare om a fost anjin-san" :D
yo nu am prejudecati, deci daca estem pe aci vreun cuplu de lesbience ce vrea menaj a trois, sunt disponibil in marinimia mea sufleteasca si toleranta mea spirituala si inteleacta sa le ajut :D

Mare domn, mare caracter....!!!!!!
MYKA
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Iul 02, 2009 10:35 pm

buna seara.

deci kanty - am sa ma ocup de reorganizarea de pe muzici, putina rabdare cu mine pliz ca sunt in mijlocul unui festival. pana se termina, poate va hotarati si voi in pnm sa aplicati regulamentul. si daca se poate nepreferential. nu, nimeni nu are nicio circumstanta atenuanta imho. da, sunt nemultumita. pentru ca adminii se iau continuu de keshu, ocazional de cretzu, shi deloc de iuzeru shiva. pnm, vreti sa va trag de maneca sa va arata de fiecare data cum atzatza, cum se baga ca musca in fundu stim noi cui si ce limbaj foloseste? fac eu asta pentru voi, daca sunteti prea ocupati si nu vedeti, le dau si report, cum mi s-a sugerat :p

a nu se intelege ca ii iau apararea lui keshu sau ca ma asociez lui in vreun fel. insa fiti in pnm corecti.

si da, sunt nemultumita de multe, acum nu am coerenta sa le expun ca sunt obosita.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Joi Iul 02, 2009 10:37 pm

mulga, n-a parasit nimeni caminu, muistii de patroni ne-au alungat, in caz ca-ti parvin niste informatii retarde.
piskeshu
banned

Mesajde little coffee » Joi Iul 02, 2009 10:38 pm

piskeshu scrie:copila mica juridica, daca vreau iti zic little coffee, daca nu vreau iti zic nicicum, cum si esti de altfel. atata prostie n-am mai vazut decat la gradi. nitza.

vroiam sa-mi spui dupa nickname, atat!

nu ma streseaza aia cu prostia! poate, candva ti-ar folosi atata "prostie"!
prefer sa-mi spui Nicicum decat cacaouca!

poti sa continui sa spui orice despre mine virtual, in mod real, cei care au avut raporturi contractuale de serviciu cu mine, au avut de castigat, asa se invata la mine la gradinitza!
little coffee

Mesajde piskeshu » Joi Iul 02, 2009 10:40 pm

da, o sa facem un comodat, iti dau niste minte in lobu stang, vrei?
piskeshu
banned

Mesajde helga » Joi Iul 02, 2009 10:51 pm

piskeshu scrie:mulga, n-a parasit nimeni caminu, muistii de patroni ne-au alungat, in caz ca-ti parvin niste informatii retarde.

si atunci de ce vreti inapoi? sau de ce mai scrieti, na, sa fie valabil pentru toata lumea.
helga

Mesajde MYKA » Joi Iul 02, 2009 10:57 pm

Noapte buna...
MYKA
Junior Member

Mesajde Ayala » Joi Iul 02, 2009 10:59 pm

eliana, imi mentin parerea, am recitit postarile tale de pe merluc legate de asta, ai afirmatii care din punctul meu de vedere sunt relevante, din al altora poate nu, plus ca evident, acum fiind avizata, nu o sa iti mai permiti naturaletea si sinceritatea de atunci. acum o sa chiar zici ca ii iubesti.

te astept si la o discutie in acest sens

eu pe tine nu
Ayala

Mesajde piskeshu » Joi Iul 02, 2009 11:06 pm

vrem sa nu-si bata joc niste cretini de cimitirul fanclub, e ca si cum ati profana morminte. mergeti in plm si faceti-va forumu vostru de armonie cu dzeu si cu pl lui.

Nicicum decat cacaouca, asa o sa-ti zic ,daca asa vrei.
piskeshu
banned

Mesajde helga » Joi Iul 02, 2009 11:09 pm

mlastina asta imputita virtuala!

cimitirul asta?

(lasa, nu mai conteaza...)
helga

Mesajde little coffee » Joi Iul 02, 2009 11:10 pm

asa sa faci!

mai bine! o sa vedem daca se potriveste, dar nu cred!
little coffee

Mesajde piskeshu » Joi Iul 02, 2009 11:17 pm

na, ai invatat ceva de la mine in seara asta, se cheama smecherie. in ritmu asta in 10 ani o sa mergi in instanta. bravo.

ala era un mesaj pentru muistii care conduc distrugerea, melba. si care-s tot aia observ.
piskeshu
banned

Mesajde little coffee » Joi Iul 02, 2009 11:19 pm

in 11 ani am tot fost in instanta!

nu ma inveti tu cu asta! imi pastrez emotiile pentru asta, nu pentru altele virtuale!
little coffee

pe useri, sa usuram lectura

Mesajde kant emir » Vin Iul 03, 2009 3:51 am

partea pentru Ayala, numai si numai pentru ea:
Ayala scrie:de ce rastalmacesti?

n-am rastalmacit nimic
nu as numi-o problema, sau oricum, nu e cu ea in particular

atunci de ce te legi de ea, personal? de curis zi-mi: e ai exact cu ea, aici, pe forumuri?
ci cu ceea ce reprezinta ea.

ce reprezinta ea? pe ce ta bazezi cand o faci reprezentata vreunui grup (si chiar daca ar fi, ce treaba ai tu cu grupul acela? iaca, nici mie nu-mi plac, absolut deloc, bigotii, indiferenta de secta ori religia lor; dar cu toate astea am mai multi prieteni credinciosi - ci pocaiti, si ortodocsi, si catolici; nu ma incurca deloc credinta lor, nu-i face nici prosti si nici marlani)
am afirmat eu ca e proasta?
impresia mea este ca ai afirmat sau sugerat pe undeva, nu mai stiu pe unde; chiar daca n-ai afirmat sau sugerat ce e xact prosta, nu prea inteleg de ce nu incapi de ea, de ce te-ar privi pe tine statutul ei pe forum?
permite-mi sa ma comport cu ea asa cum te comporti si tu selectiv cu unii pe baza a ceea ce crezi.

fixpix, nu inteleg ce trebuie sa-tio permit eu tie, si nici nu prea vad cum ma comport eu selectiv; ce ai vrea, sa vad pe prostanacul fudul si agresiv cum face tumbe si sa-l tratez exact ca pe un om care m-a impresionat cu inteligenta, eruditia, calmul si intelepciunea lui? nu esti sanatoasa in cazul asta
doar ca criteriile tale de selectie sunt mai putin intemeiate decat vrei tu sa crezi despre tine.

se prea poate, dar am credinta sincera ca nu stii deloc despre ce vorbesti; nu pre inteleg pe ce iti poti tu intemneia judecatile privitoare la felul in care cred eu ce cred, despre mine sau despre altii; parerea mea despre tine si despre inca multi forumisti cunoscuti (mai usurei sau mai grei, la minte si la carisma lor forumistica) este ca inca nu v-ati dezmeticit, si ca va ia gura (gdegetele) pe dinaintea mintii
apoi permite-mi sa cred ce sunt eu pregatita sa cred si sa vad.

esti nebuna! dar nici nu-i posibil altceva!
apoi ca nu am avut nimic cu eliana pana mi-am dat seama ca filozofia ei de viata nu i-ar permite sa posteze pe un forum alaturi de un homosexual. ca ea crede ca ei nu sunt oameni.

eu cred ca te uiti la televizor in timp ce tastezi si incurci subtitrarea cu postatul; de unde le scoti, pe ce te bazezi? zi-mi, ca stii ca eu citesc tot, nu-s diagonalist
bunatatea si toleranta de care face ea atata parada se topesc in fata unui amarat de homosexual, oricare ar fi ala.

la fel ca mnai sus: cred sinceri ca scrii despre altcevada' putem s-o intrebam, ca nu e omul care sa-si ascunda sau nege sau renege principiile

diferentele dintre mine in primele mele postari pe forumuri si ea in postarile ei de acum sunt mici,

tu ai ramas cu o mare problema legata de "primele tale postari"; poate ar fi vremea s-o depasesti, nu crezi?
cu exceptia faptului ca ea e mandra de ea. e compasiunea si toleranta aia data de sentimentul de superioritate spirituala.

o fi; asta n-am de unde sa stiu, si poate ca nici ea nu s-a gandit la aspectul asta; daca e important de stiut, cred ca n-o sa ne refuze informatia asta

si consider ca ar trebui sa fiti multumiti ca oameni asa ofuscati si agresivi ca mine va critica, pt ca din prisma asta intentia e mai graitoare decat continutul mesajelor

ofuscato care esti (nu te contrazic, vezi?), critica e una, "ce cauta eliana acolo, de ce a asarit direct in papuci de moderator etc" e altceva; vezi vreo diferenta? sau vrei numa sa fim multumiti? uita-te la mine: is extreem de multumit, ma vezi? debordez de recunostinta, sarumana
a, ai ocolit cumva raspunsul la intrebarea mea? cum pot sa citesc posturile sandrei?

n-am ocolit nimic, dar nu ma simt dator sa te iau de manutza; pana noastra, esti (si te si lauzi nitel cu asta) forumist vechiut, nu te descurci cu atata lucru? dupa stiinta mea nu s-a sters absolut nimic, si nici eliana (asta proasta si pocaita si superioara, chiar ea) nu cred ca s-ar preta sa ceara una ca asta; stiu ca s-a mai intamplat, stiu ca multi au cerut sa le fie sterse jurnalale ca se rusineaza de ce au scris (parca acuma ar fi mai breji si s-ar para imaginea cu scrierile alea stangace!)
daca vreau sa le citesc inseamna ca sunt rau intentionata?

nu e treaba ta; da' ai argati?
daca voi ati sters userul inseamna ca v-ati calcat principiile?

nu l-am sters; o sa verific, dar stiu ca nu e sters deloc, ce prostii spui acolo?
sa-mi stergeti atunci si mie userul, vreau unu nou, asa,ca o renastere, destept si inteligent , sa zicem ayayay

este o cerere detul de intemeiata; daca o ceri pe treadul cu pricina, o s-o luam in serios si o s-o punem in practica odata cu celelalte; daca vrei un nou (cu totul si cu totul nou, absolut nemaivazut) inceput, uite, iti ofer chiar si o moderare: vino cu un domeniu cu care crezi ca te-ai descurca, ceva care sa nu fie deja ocupat - nah, ma gandesc la muzica aia frantuzeasca pe care eu o numesc prafuita: vino cu material de un subforum - orice, nu neaparat muzica, sau nu doar muzica aia frantuzeasca - apuca-te de treaba si, atata cat depinde de mine, eu iti ofer sprijin si tie; ti se pare destulk de corect?)

boon, acuma pentru distinsul nostru coleg zorox:
ZOROX scrie:kantemir, daca erai smecher il banai definitiv pe piskeshu. da' ti-e frica in plm. stii ca dup-aia vei fi singur inconjurat de lumanarele albastre.

nu-s smecher; am fost, candva, cand eram maimutoi (cam cum esti tu acuma, dar cu mult mai tinerel; la varsta ta nu prea mai eram lache), dar mi-a trecut; dar se poate sa ai dreptate, daca as fi fost smecher, poate il banam

nu mi-e frica de nimic, doar ca, in loc sa ma pripesc sa pedepsesc un nevinovat, mai bine inchid ochii la zece potlogarii; is doua feluri de eroare - eu o accept pe a doua, nu-mi da nicio neliniste

piskeshu si orice alt scandalagiu va beneficia de exact acelasi tratament de care vei beneficia si tu; s-a cerut de mai multe ori pedeapsa pentru el, dar eu m-am opus, in ideea ca si-asa nu e o noutate, si-asa nu conteaza prea mult ca ne injura pe noi, ca doar nici nu ne asteptam la altceva, si multi alti de si-asa...

dar prea mult nu o sa mai zburde el asa, ca nu e posibil
(ti-as fi realmente recunoscator daca te-ai multumi sa ma injuri si sa ma faci prost, sa nu fie cazul sa iti raspund, ca am senzatia ca imi petrec cea mai grava pierdere de vreme cu tine)

shaki:

Shaki scrie: am sa ma ocup de reorganizarea de pe muzici, putina rabdare cu mine pliz ca sunt in mijlocul unui festival.

nu te-a zorit nimeni
poate va hotarati si voi in pnm sa aplicati regulamentul. si daca se poate nepreferential. nu, nimeni nu are nicio circumstanta atenuanta imho. da, sunt nemultumita. pentru ca adminii se iau continuu de keshu, ocazional de cretzu, shi deloc de iuzeru shiva.

in curand se va aplica si regulamentul, ca se vede ca e absolut necesar
dar sa ne arati si noua unde se iau continuu de keshu adminii, ca eu n-am vazut sa se fi luat nimeni de el; i se mai raspunde pe ici-colo, dar nu s-a luat nimeni de el

despre userul shiva - parerea mea e ca inca nu s-a dumirit, inca e in doua luntri; dar nu te teme, din clipa in care se incepe linistirea zurbagiilor, n-o sa se tina plama nimanui; mai mult chiar, discutiile referitoare la banatul cuiva se vor purta la vedere (adica eu spre asta trag)
cum atzatza, cum se baga ca musca in fundu stim noi cui si ce limbaj foloseste? fac eu asta pentru voi,

de ce nu? instituim, daca vrei, si functia asta (o numim paraciosul forumului); acuma serios: se poate intampla oricui sa nu observe chiar tot (exista si posibilitatea tehnica, dealtfel); dar daca tu suspetezi reua credinta a cuiva, sau tinutul palmei altcuiva, esti libera sa spui; eu, unul, n-o sa-ti refuz atentia si explicatiile

si cumatrul piskeshu
piskeshu scrie:mulga, n-a parasit nimeni caminu, muistii de patroni ne-au alungat, in caz ca-ti parvin niste informatii retarde.

eu cred ca minti; daca esti convins ca nu minti, explica (si nu mai poci nickurile oamenilor; ia asta ca pe a doua rugaminte cu aceeasi tema)

pe mine nu m-a alungat nimeni, niciodata; n-o sa ma sclifosesc acuma ca vai, ce agresive erau reclamele si ce prost mergea serverul si ce ocupat am fost eu; a fost o vreme cand scriam, zilnic si destul de mult, pe celelelate doua forumuri cunoscute, si se stie ca mai am activitate (altfel de activitate, dar intru des si acolo) pe inca alte cateva, si tot mi-am gasit timp si pentru cimitirul asta pe care il vrei tu, neaparat, mort; uite ca eu il vreau viu, si muncesc la asta, si nici recunostinta vesnica n-o sa pretind vreodata, dupa cum nici in alte parti n-am pretins

limpede?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde kant emir » Vin Iul 03, 2009 3:54 am

partea pentru Ayala, numai si numai pentru ea:
Ayala scrie:de ce rastalmacesti?

n-am rastalmacit nimic
nu as numi-o problema, sau oricum, nu e cu ea in particular

atunci de ce te legi de ea, personal? de curis zi-mi: e ai exact cu ea, aici, pe forumuri?
ci cu ceea ce reprezinta ea.

ce reprezinta ea? pe ce ta bazezi cand o faci reprezentata vreunui grup (si chiar daca ar fi, ce treaba ai tu cu grupul acela? iaca, nici mie nu-mi plac, absolut deloc, bigotii, indiferenta de secta ori religia lor; dar cu toate astea am mai multi prieteni credinciosi - ci pocaiti, si ortodocsi, si catolici; nu ma incurca deloc credinta lor, nu-i face nici prosti si nici marlani)
am afirmat eu ca e proasta?
impresia mea este ca ai afirmat sau sugerat pe undeva, nu mai stiu pe unde; chiar daca n-ai afirmat sau sugerat ce e xact prosta, nu prea inteleg de ce nu incapi de ea, de ce te-ar privi pe tine statutul ei pe forum?
permite-mi sa ma comport cu ea asa cum te comporti si tu selectiv cu unii pe baza a ceea ce crezi.

fixpix, nu inteleg ce trebuie sa-tio permit eu tie, si nici nu prea vad cum ma comport eu selectiv; ce ai vrea, sa vad pe prostanacul fudul si agresiv cum face tumbe si sa-l tratez exact ca pe un om care m-a impresionat cu inteligenta, eruditia, calmul si intelepciunea lui? nu esti sanatoasa in cazul asta
doar ca criteriile tale de selectie sunt mai putin intemeiate decat vrei tu sa crezi despre tine.

se prea poate, dar am credinta sincera ca nu stii deloc despre ce vorbesti; nu pre inteleg pe ce iti poti tu intemneia judecatile privitoare la felul in care cred eu ce cred, despre mine sau despre altii; parerea mea despre tine si despre inca multi forumisti cunoscuti (mai usurei sau mai grei, la minte si la carisma lor forumistica) este ca inca nu v-ati dezmeticit, si ca va ia gura (gdegetele) pe dinaintea mintii
apoi permite-mi sa cred ce sunt eu pregatita sa cred si sa vad.

esti nebuna! dar nici nu-i posibil altceva!
apoi ca nu am avut nimic cu eliana pana mi-am dat seama ca filozofia ei de viata nu i-ar permite sa posteze pe un forum alaturi de un homosexual. ca ea crede ca ei nu sunt oameni.

eu cred ca te uiti la televizor in timp ce tastezi si incurci subtitrarea cu postatul; de unde le scoti, pe ce te bazezi? zi-mi, ca stii ca eu citesc tot, nu-s diagonalist
bunatatea si toleranta de care face ea atata parada se topesc in fata unui amarat de homosexual, oricare ar fi ala.

la fel ca mnai sus: cred sinceri ca scrii despre altcevada' putem s-o intrebam, ca nu e omul care sa-si ascunda sau nege sau renege principiile

diferentele dintre mine in primele mele postari pe forumuri si ea in postarile ei de acum sunt mici,

tu ai ramas cu o mare problema legata de "primele tale postari"; poate ar fi vremea s-o depasesti, nu crezi?
cu exceptia faptului ca ea e mandra de ea. e compasiunea si toleranta aia data de sentimentul de superioritate spirituala.

o fi; asta n-am de unde sa stiu, si poate ca nici ea nu s-a gandit la aspectul asta; daca e important de stiut, cred ca n-o sa ne refuze informatia asta

si consider ca ar trebui sa fiti multumiti ca oameni asa ofuscati si agresivi ca mine va critica, pt ca din prisma asta intentia e mai graitoare decat continutul mesajelor

ofuscato care esti (nu te contrazic, vezi?), critica e una, "ce cauta eliana acolo, de ce a asarit direct in papuci de moderator etc" e altceva; vezi vreo diferenta? sau vrei numa sa fim multumiti? uita-te la mine: is extreem de multumit, ma vezi? debordez de recunostinta, sarumana
a, ai ocolit cumva raspunsul la intrebarea mea? cum pot sa citesc posturile sandrei?

n-am ocolit nimic, dar nu ma simt dator sa te iau de manutza; pana noastra, esti (si te si lauzi nitel cu asta) forumist vechiut, nu te descurci cu atata lucru? dupa stiinta mea nu s-a sters absolut nimic, si nici eliana (asta proasta si pocaita si superioara, chiar ea) nu cred ca s-ar preta sa ceara una ca asta; stiu ca s-a mai intamplat, stiu ca multi au cerut sa le fie sterse jurnalale ca se rusineaza de ce au scris (parca acuma ar fi mai breji si s-ar para imaginea cu scrierile alea stangace!)
daca vreau sa le citesc inseamna ca sunt rau intentionata?

nu e treaba ta; da' ai argati?
daca voi ati sters userul inseamna ca v-ati calcat principiile?

nu l-am sters; o sa verific, dar stiu ca nu e sters deloc, ce prostii spui acolo?
sa-mi stergeti atunci si mie userul, vreau unu nou, asa,ca o renastere, destept si inteligent , sa zicem ayayay

este o cerere detul de intemeiata; daca o ceri pe treadul cu pricina, o s-o luam in serios si o s-o punem in practica odata cu celelalte; daca vrei un nou (cu totul si cu totul nou, absolut nemaivazut) inceput, uite, iti ofer chiar si o moderare: vino cu un domeniu cu care crezi ca te-ai descurca, ceva care sa nu fie deja ocupat - nah, ma gandesc la muzica aia frantuzeasca pe care eu o numesc prafuita: vino cu material de un subforum - orice, nu neaparat muzica, sau nu doar muzica aia frantuzeasca - apuca-te de treaba si, atata cat depinde de mine, eu iti ofer sprijin si tie; ti se pare destulk de corect?)

boon, acuma pentru distinsul nostru coleg zorox:
ZOROX scrie:kantemir, daca erai smecher il banai definitiv pe piskeshu. da' ti-e frica in plm. stii ca dup-aia vei fi singur inconjurat de lumanarele albastre.

nu-s smecher; am fost, candva, cand eram maimutoi (cam cum esti tu acuma, dar cu mult mai tinerel; la varsta ta nu prea mai eram lache), dar mi-a trecut; dar se poate sa ai dreptate, daca as fi fost smecher, poate il banam

nu mi-e frica de nimic, doar ca, in loc sa ma pripesc sa pedepsesc un nevinovat, mai bine inchid ochii la zece potlogarii; is doua feluri de eroare - eu o accept pe a doua, nu-mi da nicio neliniste

piskeshu si orice alt scandalagiu va beneficia de exact acelasi tratament de care vei beneficia si tu; s-a cerut de mai multe ori pedeapsa pentru el, dar eu m-am opus, in ideea ca si-asa nu e o noutate, si-asa nu conteaza prea mult ca ne injura pe noi, ca doar nici nu ne asteptam la altceva, si multi alti de si-asa...

dar prea mult nu o sa mai zburde el asa, ca nu e posibil
(ti-as fi realmente recunoscator daca te-ai multumi sa ma injuri si sa ma faci prost, sa nu fie cazul sa iti raspund, ca am senzatia ca imi petrec cea mai grava pierdere de vreme cu tine)

shaki:

Shaki scrie: am sa ma ocup de reorganizarea de pe muzici, putina rabdare cu mine pliz ca sunt in mijlocul unui festival.

nu te-a zorit nimeni
poate va hotarati si voi in pnm sa aplicati regulamentul. si daca se poate nepreferential. nu, nimeni nu are nicio circumstanta atenuanta imho. da, sunt nemultumita. pentru ca adminii se iau continuu de keshu, ocazional de cretzu, shi deloc de iuzeru shiva.

in curand se va aplica si regulamentul, ca se vede ca e absolut necesar
dar sa ne arati si noua unde se iau continuu de keshu adminii, ca eu n-am vazut sa se fi luat nimeni de el; i se mai raspunde pe ici-colo, dar nu s-a luat nimeni de el

despre userul shiva - parerea mea e ca inca nu s-a dumirit, inca e in doua luntri; dar nu te teme, din clipa in care se incepe linistirea zurbagiilor, n-o sa se tina plama nimanui; mai mult chiar, discutiile referitoare la banatul cuiva se vor purta la vedere (adica eu spre asta trag)
cum atzatza, cum se baga ca musca in fundu stim noi cui si ce limbaj foloseste? fac eu asta pentru voi,

de ce nu? instituim, daca vrei, si functia asta (o numim paraciosul forumului); acuma serios: se poate intampla oricui sa nu observe chiar tot (exista si posibilitatea tehnica, dealtfel); dar daca tu suspetezi reua credinta a cuiva, sau tinutul palmei altcuiva, esti libera sa spui; eu, unul, n-o sa-ti refuz atentia si explicatiile

si cumatrul piskeshu

eu cred ca minti; daca esti convins ca nu minti, explica (si nu mai poci nickurile oamenilor; ia asta ca pe a doua rugaminte cu aceeasi tema)

pe mine nu m-a alungat nimeni, niciodata; n-o sa ma sclifosesc acuma ca vai, ce agresive erau reclamele si ce prost mergea serverul si ce ocupat am fost eu; a fost o vreme cand scriam, zilnic si destul de mult, pe celelelate doua forumuri cunoscute, si se stie ca mai am activitate (altfel de activitate, dar intru des si acolo) pe inca alte cateva, si tot mi-am gasit timp si pentru cimitirul asta pe care il vrei tu, neaparat, mort; uite ca eu il vreau viu, si muncesc la asta, si nici recunostinta vesnica n-o sa pretind vreodata, dupa cum nici in alte parti n-am pretins

limpede?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pacha » Vin Iul 03, 2009 7:49 am

sa nu n-am bani,emire,ti-ai revenit!

mah te duru spatele azi noapte? io dormii ( doamneajuta! )ca am renuntat la tratamentul prescris de doctor
Si asta trece !
pacha

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 8:05 am

stiu ca multi au cerut sa le fie sterse jurnalale ca se rusineaza de ce au scris
emy, zau. numai eu am sters niste jurnale la cerere, si l-am sters si pe al meu. te asigur cu mana pe inima ca in niciunu din cazuri nu era vorba de rusine. exista poate motive intemeiate, mai delicate, pe care nu cred ca e cazul sa le expun public.*

de ce nu ai presupune ca oamenii aia si-au sters jurnalul dintr-un motiv serios? de ce ii suspectezi din start de rea credinta? :p

iar in ceea ce priveste pe nenumibilu, ma scuzi dar vad ca lui keshu i se vad toate posturile si i se raspunde la tot-tot, insa pe el va facetzi ca nu il vedetzi, sau daca intreb pe privat mi se spune ca e nevoie de tact. cu piskeshu de ce nu ati avea tact? cu zorox?...

departe de mine dorinta de a fi paracioasa, nu imi place nedreptatea, atata tot. am dat report post, cum mi s-a sugerat, sunt curioasa daca o sa se intample altceva decat politica ascunderii dupa deget.

edit: *iata, asta cred eu ca se numeste tact :p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma