partea pentru Ayala, numai si numai pentru ea:
Ayala scrie:de ce rastalmacesti?
n-am rastalmacit nimic
nu as numi-o problema, sau oricum, nu e cu ea in particular
atunci de ce te legi de ea, personal? de curis zi-mi: e ai exact cu ea, aici, pe forumuri?
ci cu ceea ce reprezinta ea.
ce reprezinta ea? pe ce ta bazezi cand o faci reprezentata vreunui grup (si chiar daca ar fi, ce treaba ai tu cu grupul acela? iaca, nici mie nu-mi plac, absolut deloc, bigotii, indiferenta de secta ori religia lor; dar cu toate astea am mai multi prieteni credinciosi - ci pocaiti, si ortodocsi, si catolici; nu ma incurca deloc credinta lor, nu-i face nici prosti si nici marlani)
am afirmat eu ca e proasta?
impresia mea este ca ai afirmat sau sugerat pe undeva, nu mai stiu pe unde; chiar daca n-ai afirmat sau sugerat ce e xact prosta, nu prea inteleg de ce nu incapi de ea, de ce te-ar privi pe tine statutul ei pe forum?
permite-mi sa ma comport cu ea asa cum te comporti si tu selectiv cu unii pe baza a ceea ce crezi.
fixpix, nu inteleg ce trebuie sa-tio permit eu tie, si nici nu prea vad cum ma comport eu selectiv; ce ai vrea, sa vad pe prostanacul fudul si agresiv cum face tumbe si sa-l tratez exact ca pe un om care m-a impresionat cu inteligenta, eruditia, calmul si intelepciunea lui? nu esti sanatoasa in cazul asta
doar ca criteriile tale de selectie sunt mai putin intemeiate decat vrei tu sa crezi despre tine.
se prea poate, dar am credinta sincera ca nu stii deloc despre ce vorbesti; nu pre inteleg pe ce iti poti tu intemneia judecatile privitoare la felul in care cred eu ce cred, despre mine sau despre altii; parerea mea despre tine si despre inca multi forumisti cunoscuti (mai usurei sau mai grei, la minte si la carisma lor forumistica) este ca inca nu v-ati dezmeticit, si ca va ia gura (gdegetele) pe dinaintea mintii
apoi permite-mi sa cred ce sunt eu pregatita sa cred si sa vad.
esti nebuna! dar nici nu-i posibil altceva!
apoi ca nu am avut nimic cu eliana pana mi-am dat seama ca filozofia ei de viata nu i-ar permite sa posteze pe un forum alaturi de un homosexual. ca ea crede ca ei nu sunt oameni.
eu cred ca te uiti la televizor in timp ce tastezi si incurci subtitrarea cu postatul; de unde le scoti, pe ce te bazezi? zi-mi, ca stii ca eu citesc tot, nu-s diagonalist
bunatatea si toleranta de care face ea atata parada se topesc in fata unui amarat de homosexual, oricare ar fi ala.
la fel ca mnai sus: cred sinceri ca scrii despre altcevada' putem s-o intrebam, ca nu e omul care sa-si ascunda sau nege sau renege principiile
diferentele dintre mine in primele mele postari pe forumuri si ea in postarile ei de acum sunt mici,
tu ai ramas cu o mare problema legata de "primele tale postari"; poate ar fi vremea s-o depasesti, nu crezi?
cu exceptia faptului ca ea e mandra de ea. e compasiunea si toleranta aia data de sentimentul de superioritate spirituala.
o fi; asta n-am de unde sa stiu, si poate ca nici ea nu s-a gandit la aspectul asta; daca e important de stiut, cred ca n-o sa ne refuze informatia asta
si consider ca ar trebui sa fiti multumiti ca oameni asa ofuscati si agresivi ca mine va critica, pt ca din prisma asta intentia e mai graitoare decat continutul mesajelor
ofuscato care esti (nu te contrazic, vezi?), critica e una, "ce cauta eliana acolo, de ce a asarit direct in papuci de moderator etc" e altceva; vezi vreo diferenta? sau vrei numa sa fim multumiti? uita-te la mine: is extreem de multumit, ma vezi? debordez de recunostinta, sarumana
a, ai ocolit cumva raspunsul la intrebarea mea? cum pot sa citesc posturile sandrei?
n-am ocolit nimic, dar nu ma simt dator sa te iau de manutza; pana noastra, esti (si te si lauzi nitel cu asta) forumist vechiut, nu te descurci cu atata lucru? dupa stiinta mea nu s-a sters absolut nimic, si nici eliana (asta proasta si pocaita si superioara, chiar ea) nu cred ca s-ar preta sa ceara una ca asta; stiu ca s-a mai intamplat, stiu ca multi au cerut sa le fie sterse jurnalale ca se rusineaza de ce au scris (parca acuma ar fi mai breji si s-ar para imaginea cu scrierile alea stangace!)
daca vreau sa le citesc inseamna ca sunt rau intentionata?
nu e treaba ta; da' ai argati?
daca voi ati sters userul inseamna ca v-ati calcat principiile?
nu l-am sters; o sa verific, dar stiu ca nu e sters deloc, ce prostii spui acolo?
sa-mi stergeti atunci si mie userul, vreau unu nou, asa,ca o renastere, destept si inteligent , sa zicem ayayay
este o cerere detul de intemeiata; daca o ceri pe treadul cu pricina, o s-o luam in serios si o s-o punem in practica odata cu celelalte; daca vrei un nou (cu totul si cu totul nou, absolut nemaivazut) inceput, uite, iti ofer chiar si o moderare: vino cu un domeniu cu care crezi ca te-ai descurca, ceva care sa nu fie deja ocupat - nah, ma gandesc la muzica aia frantuzeasca pe care eu o numesc
prafuita: vino cu material de un subforum - orice, nu neaparat muzica, sau nu doar muzica aia frantuzeasca - apuca-te de treaba si, atata cat depinde de mine, eu iti ofer sprijin si tie; ti se pare destulk de corect?)
boon, acuma pentru distinsul nostru coleg zorox:
ZOROX scrie:kantemir, daca erai smecher il banai definitiv pe piskeshu. da' ti-e frica in plm. stii ca dup-aia vei fi singur inconjurat de lumanarele albastre.
nu-s smecher; am fost, candva, cand eram maimutoi (cam cum esti tu acuma, dar cu mult mai tinerel; la varsta ta nu prea mai eram lache), dar mi-a trecut; dar se poate sa ai dreptate, daca as fi fost smecher, poate il banam
nu mi-e frica de nimic, doar ca, in loc sa ma pripesc sa pedepsesc un nevinovat, mai bine inchid ochii la zece potlogarii; is doua feluri de eroare - eu o accept pe a doua, nu-mi da nicio neliniste
piskeshu si orice alt scandalagiu va beneficia de exact acelasi tratament de care vei beneficia si tu; s-a cerut de mai multe ori pedeapsa pentru el, dar eu m-am opus, in ideea ca si-asa nu e o noutate, si-asa nu conteaza prea mult ca ne injura pe noi, ca doar nici nu ne asteptam la altceva, si multi alti de
si-asa...dar prea mult nu o sa mai zburde el asa, ca nu e posibil
(ti-as fi realmente recunoscator daca te-ai multumi sa ma injuri si sa ma faci prost, sa nu fie cazul sa iti raspund, ca am senzatia ca imi petrec cea mai grava pierdere de vreme cu tine)
shaki:
Shaki scrie: am sa ma ocup de reorganizarea de pe muzici, putina rabdare cu mine pliz ca sunt in mijlocul unui festival.
nu te-a zorit nimeni
poate va hotarati si voi in pnm sa aplicati regulamentul. si daca se poate nepreferential. nu, nimeni nu are nicio circumstanta atenuanta imho. da, sunt nemultumita. pentru ca adminii se iau continuu de keshu, ocazional de cretzu, shi deloc de iuzeru shiva.
in curand se va aplica si regulamentul, ca se vede ca e absolut necesar
dar sa ne arati si noua unde
se iau continuu de keshu adminii, ca eu n-am vazut sa se fi luat nimeni de el; i se mai raspunde pe ici-colo, dar nu s-a luat nimeni de el
despre userul shiva - parerea mea e ca inca nu s-a dumirit, inca e in doua luntri; dar nu te teme, din clipa in care se incepe linistirea zurbagiilor, n-o sa se tina plama nimanui; mai mult chiar, discutiile referitoare la banatul cuiva se vor purta la vedere (adica eu spre asta trag)
cum atzatza, cum se baga ca musca in fundu stim noi cui si ce limbaj foloseste? fac eu asta pentru voi,
de ce nu? instituim, daca vrei, si functia asta (o numim
paraciosul forumului); acuma serios: se poate intampla oricui sa nu observe chiar tot (exista si posibilitatea tehnica, dealtfel); dar daca tu suspetezi reua credinta a cuiva, sau tinutul palmei altcuiva, esti libera sa spui; eu, unul, n-o sa-ti refuz atentia si explicatiile
si cumatrul piskeshu
piskeshu scrie:mulga, n-a parasit nimeni caminu, muistii de patroni ne-au alungat, in caz ca-ti parvin niste informatii retarde.
eu cred ca minti; daca esti convins ca nu minti, explica (si nu mai poci nickurile oamenilor; ia asta ca pe a doua rugaminte cu aceeasi tema)
pe mine nu m-a alungat nimeni, niciodata; n-o sa ma sclifosesc acuma ca vai, ce agresive erau reclamele si ce prost mergea serverul si ce ocupat am fost eu; a fost o vreme cand scriam, zilnic si destul de mult, pe celelelate doua forumuri cunoscute, si se stie ca mai am activitate (altfel de activitate, dar intru des si acolo) pe inca alte cateva, si tot mi-am gasit timp si pentru
cimitirul asta pe care il vrei tu, neaparat, mort; uite ca eu il vreau viu, si muncesc la asta, si nici recunostinta vesnica n-o sa pretind vreodata, dupa cum nici in alte parti n-am pretins
limpede?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine