Pacat ca mi-a luat-o Andrei inainte (cu visele lui legate de Lesko)
M-as risca la Monica (roscata Candy) inainte de majorat, asta ca sa nu fiu nevoit sa ma bat cu Bortianu' si cu Andrei in fata casei ei cand implineste 18 ani

Moderator: anjin-san
Initial trimis de Bassplayer
Cu Anna Lesko, da' sa-mi zica pe ruseste.
Pacat ca mi-a luat-o Andrei inainte (cu visele lui legate de Lesko)
M-as risca la Monica (roscata Candy) inainte de majorat, asta ca sa nu fiu nevoit sa ma bat cu Bortianu' si cu Andrei in fata casei ei cand implineste 18 ani![]()
Initial trimis de Calypso
Pai, nu? Doar daca ar fi fost foarte "emancipat" ar fi putut, la 14 ani, dar altfel... Abia se dezmeticise si el atunci...:a Iar la Vierme nici nu mai spun. Poate Soparla ar fi putut, dar nu Serban(!).![]()
Initial trimis de copiutzu
Pitbull, prea tarziu. E deja ocupata cu mine :p
Initial trimis de Nightwish
hehe, [b]copiutzu ai vrea tu sa fie ocupata cu tine :p din pacate pentru intreaga omenire este logodita si in curand se va numi casatorita.
cu Tarja mi-as petrece si eu o...zi, chiar mai multedar pentru o noapte Nightwish l-as alege pe Tuomas Holopainen, sa-mi spuna si mie de unde ii vin ideile pentru cantece.
[/B]
In ceea ce-l priveste pe Tuomas Holopainen, eu cred ca tot Tarja e de vina. Ea ne inspira pe toti. :p
Initial trimis de Calypso
Pai, nu? Doar daca ar fi fost foarte "emancipat" ar fi putut, la 14 ani, dar altfel... Abia se dezmeticise si el atunci...:a Iar la Vierme nici nu mai spun. Poate Soparla ar fi putut, dar nu Serban(!).![]()
Initial trimis de LORY
CE AVETI VOI CU EL,DACA SI-A INCEPUT VIATA SEXUALA SAU NU!?
Vi se pare anormal?Pai in ziua de astazi tarfele de fete si saraci baieti isi incep viata sexuala pe la 12-13 ani.
Nu toti,dar majoritatea...
Initial trimis de lori
Cat despre noaptea pe care mi-as peterce-o cu o vedete...l-as alege pe,pe...Omul Paianjen...HA HA HA HA HA HA HA !E cel mai bine asa ca toti cantaretii, actorii sunt cu fitze in capul ala lor si se cred mari si tari!
Degeaba, ca tot doua maini are si el. Si tot o ....)
De ce esti asa de sigur?)
Initial trimis de Ancaaaaaaa
Let's rock!
Do u like rock?
Answer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
354436gh
Initial trimis de lori
Cat despre noaptea pe care mi-as peterce-o cu o vedete...l-as alege pe,pe...Omul Paianjen...HA HA HA HA HA HA HA !E cel mai bine asa ca toti cantaretii, actorii sunt cu fitze in capul ala lor si se cred mari si tari!
Initial trimis de Ancaaaaaaa
O noapte perfecta ar fi cu Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!//
Initial trimis de Salma
Mi-ar placea Razvan Fodor daca nu ar avea atatea fitze si nu ar avea impresia ca numai manechinele merita atentia lui. Oricum, merge folosit ca pe un obiect erotic de la care nu poti avea prea multe pretentii din punct de vedere intelectual![]()
Initial trimis de christina
...zau asa ...fara atatea "star-uri"nu se poate?Eu nu mi-as permite sa ma duc la Al Pacino sa ii spun:"-Stii Al, hai sa petrecem o noapte impreuna!"...mai ales ca eu imi iubesc foarte mult prietenul si nu as recurge la o chestie de genul acesta cu Al sau alta "stea"de aici sau din afara .Ganditzi-va si voi cat de jenant este ....sa vrei asa ceva mai ales cand stii ca nu vei obtzine niciodata cu adevarat decat sex....ca asta e viatza de artist.S-o spuna si ei p'aci!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator